Si të rrisni kapitalin me kriptovalutën Bitcoin në binance

Эта статья о том как быстро увеличить доход с помощью цифровых активов. Заработок на инвестициях в криптовалюту является самым прибыльным за последний год. Это минимальный риск и при правильной стратегии постоянный, высокий заработок, без потерь. Более того, те люди, которые сейчас активно интересуются криптовалютой и торгуют на бирже Binance, уже очень скоро могут увеличивать свой капитал в несколько раз. Если вы ищите хороший вариант заработка и увеличения своего капитала, то не упустите свою возможность и начните зарабатывать на бирже криптовалют прямо сейчас, по прогнозам специалистов, Bitcoin уже спустя несколько лет будут стоить от 100000$ до 1 миллиона долларов за одну монету!

Për shembull, ju thjesht mund të depozitoni çdo shumë Bitcoin në shkëmbim dhe të merrni interes pa bërë asgjë. Ju mund të blini një kriptovalutë dhe ta shisni atë me fitim pas një kohe (duke pasur parasysh rritjen e shpejtë të çmimit të Bitcoin). Kjo metodë ju kursen nga inflacioni dhe siguron një të ardhme pa shqetësime.

Если биржевая торговля смущает или на нее нет времени, можно ограничиться обычной покупкой криптовалюты, курс которой в течении нескольких дней или даже часов пойдёт вверх. Владельцы скромных счетов за несколько дней смогли стать богатыми людьми. Причем ничего для этого не предпринимали, кроме приобретения монет (или даже их малых частей). Вот что за несколько дней произошло с монетой WazirX: её цена увеличилась более чем в 12 раз и потом начала стремительно снижаться, после окончания запланированного пампа.

Si të rrisni kapitalin me kriptovalutën Bitcoin në binance

Për shembull ka kanali special Telegram, в котором ежедневно публикуются бесплатные сигналы на покупку монет перед предстоящей накачкой их стоимости. Также предоставляются отчеты о достижении целей по ранее опубликованным сигналам для участников VIP группы Crypto Pump Signals for Binance. Поэтому рекомендуется оформить подписку в премиум группу и получать актуальную информацию, чтобы каждый день получать прибыль.

Kur të keni qasje në grupin VIP, ju gjithmonë do të dini emrin e medaljes para "pompës së kriptovalutave" të ardhshme (midis tregtarëve ky proces quhet Pompë).

 • Ju do të mësoni rreth strategjisë së synuar për blerjen dhe shitjen e monedhave;
 • Merrni çdo ditë 3-10 sinjale të brendshme për pompën e ardhshme të monedhës;
 • Nëse ndiqen të gjitha udhëzimet, merrni nga 15 në 95% të fitimit nga secila monedhë që merr pjesë në "pompën e çmimeve".
 • Merrni raporte për qëllimet e përfunduara, duke treguar kohën deri në arritjen e rezultatit dhe përqindjen e fitimit të bërë (diferenca midis çmimeve të rekomanduara në grup për blerjen e monedhave dhe qëllimit të paracaktuar për shitjen e pasurive).

Так что же пользователи будут получать после покупки VIP-подписки? Присоединившись к чату группы Crypto Pump Signals for Binance, каждый пользователь будет получать от 3 до 10 инсайдерских сигналов на покупку монет перед предстоящей помпой в таком виде:

 • #VITE (где, символы после знака # означают название монеты);
 • Zona e rekomanduar e blerjes: 380-410 (kjo do të thotë që kjo monedhë duhet të blihet në intervalin prej 0,00000380 deri në 0,00000410 Bitcoin);
 • Zona për shitjen e monedhave: 433-455-498-563 (këtu janë 4 qëllimet e ardhshme, me arritjen e të cilave duhet të shisni urgjentisht monedha me çmimin e specifikuar, pasi që atëherë vlera e tyre do të bjerë ndjeshëm dhe vala tjetër e inflacionit të çmimeve do të fillojë derisa të arrihet qëllimi tjetër. për të gjitha qëllimet, vlera e kësaj monedhe zvogëlohet ndjeshëm, siç tregon praktika).

Sinjalet në lidhje me pompën e ardhshme të kriptomonedhës për Binance shkëmbim

 

Siç e dini, çmimi i Bitcoin është rritur nga 18000 dollarë nga mesi i dhjetorit 2020 në 50000 dollarë në shkurt 2021, domethënë në vetëm 2 muaj dhe vazhdon të rritet me 2-7% çdo ditë! Kjo do të thotë që me vetëm një bitcoin, ju mund të rrisni kapitalin tuaj me 550-3500 dollarë në ditë (ose të keni një pjesë të bitcoin dhe të bëni një fitim si përqindje). Asnjë bankë nuk do të ofrojë një fitim kaq të lartë! Kjo është mënyra më e mirë për të shmangur inflacionin dhe për të rritur kapitalin tuaj!

Kriptomonedha më e madhe Bitcoin për herë të parë në 12 vjet të ekzistencës së saj arriti në 62000 dollarë në shkëmbim Binance pasi theu një "mur të madh shitjesh". Tani është zyrtarisht në gjysmë të rrugës për një çmim prej gjashtë shifrash. Kapitalizimi i kriptomonedhës Bitcoin tashmë është më shumë se një trilion dollarë.

Historia e rritjes së normës së kriptomonedhës së parë tashmë mund të përshkruhet në tekstin shkollor. Në kohën kur Bitcoin hyri në treg, ia vlente një fraksion dollar. Dhe vetëm në vitin 2010 ai arriti të arrinte në $ 1 për monedhë. Shumë njerëz e dinë një fakt qesharak që amerikania Laszlo Hanech bleu dy pica për 10000 Bitcoin (me normën 1 BTC = 0,0025 $). Nëse Laszlo do ta kishte mbajtur këtë sasi Bitcoin, atëherë në 2021 ai do të kishte gjysmë miliard dollarë. Dita e këtij transaksioni më 22 maj ka hyrë në histori si Bitcoin Pizza Day, dhe për shumë entuziastë të kriptovalutave, ajo shërben si një kujtesë argëtuese e festës se sa e rëndësishme ishte të besohej në kauzë dhe si tregu ka ndryshuar në 10 vjet .

Pragu i çmimit prej 50000 dollarë për 1 Bitcoin është një moment historik ngushëllimi për ata që kishin mençuri dhe besim për të mbajtur monedhat e tyre të blera në kulmin e normës në 2017. Dëshpërimi që pësoi shumë gjatë rrëzimit të tregut 2017 u pagua nga kjo shifër e rrumbullakët për Hodler.

Për momentin, çmimi prej më shumë se 50000 dollarë për 1 Bitcoin është gjithashtu një kujtesë për shumë skeptikë të kriptomonedhave se cila pasuri është më e mira dhe më fitimprurëse. Vlen të kujtohet vetëm e enjta e zezë dhe e hëna e zezë në mars 2020, kur, në sfondin e lajmeve në lidhje me pandeminë e koronavirusit, pati një kolaps masiv të tregut të kriptovalutave. Bitcoin atëherë gjithashtu "ra" nën 4000 dollarë. Kush do të kishte menduar në ato ditë që pas gati një viti, kjo kriptovalutë jo vetëm që do të kthehet në nivelin e para krizës, por gjithashtu tejkalon normën e rritjes së vlerës së pasurive të tjera në terma të normës së rritjes.

Çmimi që tejkalon markën 50000 dollarë për 1 Bitcoin është falë institucionalistëve që besuan në të ardhmen e kësaj kriptovalute: Grayscale Investments Holdings, MicroStrategy, të gjitha bankat që ruajnë kriptovaluta dhe të gjithë personalitetet e famshëm që blejnë Bitcoin (për shembull, Elon Musk, pronari i Tesla dhe themeluesi i korporatës SpaceX, e cila bleu mbi 40000 Bitcoin me vlerë 1,5 miliard dollarë).

Strategjitë kryesore të tregtisë për tregtinë e kriptomonedhës ndahen në kategoritë e mëposhtme:

 • Scalping - ju lejon të merrni një fitim të madh në një periudhë të shkurtër kohe, por me kushtin e rreziqeve të rritura;
 • Strategjitë e trendit - zakonisht i referohen strategjive afatmesme dhe afatgjata, kur një marrëveshje mbetet e hapur nga disa ditë në një muaj ose më shumë;
 • Strategjitë e ndërprerjes së nivelit - ato marrin parasysh paqëndrueshmërinë e lartë të Bitcoin, e cila është arsyeja pse pothuajse çdo ndërprerje e një niveli të mbështetjes ose rezistencës shoqërohet nga një lëvizje çmimi me një "ritëm" që ju lejon të bëni para të mira.

Sa më e lartë të jetë koha e zgjedhur e tregtimit, aq më i madh është fitimi dhe rreziku i humbjeve. Nga avantazhet e opsionit afatgjatë, ata shënojnë një humbje të vogël të kohës për vetë tregtinë. Tregtari nuk ka nevojë të ulet në kompjuter çdo ditë, mjafton të shikoni normën aktuale një ose dy herë në ditë, të korrigjoni transaksione (hapni porosi shtesë, mbyllni pjesërisht ato).

Si të fitoni para në rënien e normave të kriptomonedhës?

 • Opsioni 1. Po mbani 5 dollarë në bitcoin. Nëse çmimi i bitcoin do të binte me 000%, atëherë humbja do të ishte 10 USDT thjesht sepse nuk po bënit asgjë.
 • Opsioni 2. Para rënies, ju hapët një tregti për të shitur Bitcoin për 500 USDT me një levë prej 50. Kur Bitcoin ra me 10%, ju e mbyllët tregtinë dhe morët 2500 USDT (10% = 50 USDT x 50). Falë një tregtie të hapur, në vend të një minus prej 500 USDT, ju shihni +2500 USDT në llogarinë tuaj.

Mos prisni që paratë të fillojnë të humbasin, bëni para jo vetëm për rritjen ekonomike, por edhe për një rënie të vlerës.

Rritja e kapitalit me kriptovalutë

Udhëzime për shkëmbimin e tregtisë së kriptovalutave Binance

Puna me kriptovaluta midis përdoruesve gradualisht po bëhet e përhapur. Një numër i caktuar faqesh që janë shfaqur ju lejon të kryeni një numër të madh të parave që qarkullojnë dhe të tregtoni transaksione kriptovalutash nga kudo në botë. Një nga platformat më të njohura ndërkombëtare që punon me kriptovalutën është. Ky shkëmbim ka marrë një pozicion drejtues në tregun e kriptovalutave në një kohë shumë të shkurtër për shkak të përfitimeve për përdoruesit. Përveç kësaj, ai ka një sistem të zhvilluar të organizimit, dhe gradualisht po e zgjeron fushën e tij në shumë vende.

Viti i themelimit të platformës së njohur blockchain konsiderohet 2017, dhe vendi ku u shfaq për herë të parë është Hong Kong. Aktualisht Binance bazuar tërësisht në Maltë. Zhvilluesi dhe themeluesi i blockchain është Changpeng Zhao.

Deri në vitin 2021, shkëmbimi i kriptovalutave ka zgjeruar sferën e tij të ndikimit dhe funksionalitetit dhe tashmë është në gjendje t'u ofrojë përdoruesve të saj më shumë se 600 çifte tregtare. Përveç kësaj, Binance ka likuiditet të lartë për të gjitha transaksionet me aktive kripto, përfshirë ato fiat. Njëkohësisht kryen çdo spekulim shkëmbimi dhe ka një arsenal të madh mjetesh për tregtimin e marzhit me të ardhmen.

Platforma e kriptomonedhës aktualisht ka shumë konkurrentë, por ndryshe nga ata, përparësitë e saj të rëndësishme janë:

 • komisione të reduktuara për operacione dhe transaksione;
 • sistemi shumë nivele i punës dhe funksionet e mira të sigurisë së llogarisë;
 • nuk ka kërkesa për verifikim, ndryshe nga shkëmbimi i Bitstamp;
 • aftësia për të blerë valutë për fiat, etj.

Gjithçka në lidhje me historinë e shfaqjes së një platforme blockchain, zotërimin më të shpejtë të tregtisë në Binance, nuancat e rëndësishme të marra parasysh gjatë regjistrimit dhe kryerjes së operacioneve, sugjerojmë të mësoni në detaje më poshtë.

Ju mund të regjistroheni në shkëmbimin e kriptovalutave по ссылке... Përdoruesit e rregullt i japin një vlerësim pozitiv përmbajtjes së faqes në internet të Binance, vërejnë lehtësinë e përdorimit, ndihmën e vazhdueshme nga menaxhmenti, që nga momenti i regjistrimit në sit. Një pikë e rëndësishme e bllokimit është se ndërfaqja e tij është e kuptueshme dhe e disponueshme për shumë gjuhë të botës - anglisht, rusisht, spanjisht, kineze, japoneze, gjermane, franceze, ukrainase dhe të tjera.

Shkëmbimi ka një funksionalitet të zhvilluar mjaftueshëm që profesionistët dhe fillestarët mund të përdorin. Kjo ju lejon të kryeni dy mënyra kryesore të funksionimit - "Basic" (themelor, bazë), ka një ton të lehtë dhe i Avancuar (i përparuar), me një grafikë më të pasur. Modaliteti "Advanced" funksionon vetëm në modalitetin e errët. Dallimi midis hijeve të mënyrës së parë dhe të dytë manifestohet në ndryshimet në lidhje me vizatimin e grafikëve, përdorimin e treguesve, si dhe numrin e instrumenteve të instaluar të punës.

Regjistrimi dhe fillimi në Binance

Regjistrimi, plotësimi i formularit, verifikimi dhe fillimi i Binance

Për çfarë të kaloj regjistrimi në platformën Binance për të filluar tregtimin e kriptovalutave, duhet të ndiqni këto hapa:

 1. Bëni kërkesë për të krijuar një llogari personale.
 2. Krijoni një fjalëkalim personal.
 3. Specifikoni emailin.
 4. Konfirmoni vizatimin e propozuar captcha.
 5. Merrni një letër nga shkëmbimi, lexoni atë.
 6. Ndiqni lidhjen e dhënë për llogarinë tuaj.
 7. Filloni të përdorni mjetet.

Më hollësisht, duket kështu:

 1. Në faqen zyrtare të internetit Binance në pjesën e sipërme të djathtë, hapni formularin e regjistrimit duke klikuar në butonin "Regjistrohuni".
 2. Plotësoni fushat e formularit standard të aplikimit për regjistrim dhe tregoni emailin tuaj për reagime.
 3. Në të njëjtën kohë, dilni me një fjalëkalim kompleks nga shkronjat e mëdha dhe të vogla, si dhe numrat. Ju mund të përdorni fjalëkalimet e rekomanduara nga platforma blockchain.
 4. Kushtojini vëmendje fushës së tretë. Quhet "ID e Referimit". Shtë e nevojshme të tregoni në të një kod unik (nëse ka) nga ftuesi. Ky veprim do të japë një zbritje të vogël në komisionet e tregtimit, e cila është shumë e rëndësishme në fillim të punës.
 5. Tani ju duhet të njiheni me Kushtet dhe Kushtet Themelore të Punës dhe Kryerjes së Aktiviteteve në Binance.
 6. Tjetra, përdoruesi duhet të vendosë një shenjë pëlqimi ("shenjë") me leximin e Kushteve, dhe të konfirmojë që ai është tashmë 18 vjeç.
 7. Ju gjithashtu do të duhet të zgjidhni llojin e llogarisë (drejtim) - personal ose që i përket një kompanie të veçantë.
 8. Tani ju duhet të plotësoni formularin e regjistrimit të detyrueshëm, i cili përfshin kontrollimin e kapsave me enigmat e përfunduara. Për ta bërë këtë, një element i caktuar i enigmës, duke përdorur rrëshqitësin në kompjuter, duhet të gjejë vendin e tij në fotografinë e përgjithshme.
 9. Tjetra, duhet të prisni për një letër nga roboti i shkëmbimit, i cili duhet të vijë në adresën tuaj të postës elektronike dhe të kryeni të gjitha veprimet e propozuara, duke përfshirë konfirmimin e një postë të vlefshme.
 10. Pastaj llogaria e krijuar ngarkohet në sit me një propozim për të përdorur Toolbars. Në të njëjtën kohë Binance ofron të kalojë përmes vërtetimit me dy faktorë, i cili do të mbrojë llogarinë e përdoruesit dhe llogarinë personale nga pirateria nga keqdashësit.
 11. Për më tepër, për të mbrojtur llogarinë tuaj (llogarinë), mund të kaloni në verifikimin e identitetit, por kjo nuk është e nevojshme.

Nëse përdoruesi planifikon të tërheqë më shumë se 2 BTC çdo ditë, si dhe të kryejë operacione me para të fiat, atëherë verifikimi (plotësimi i një pyetësori + sigurimi i dokumenteve) është më mirë të kalohet kur regjistroheni ose kur tërheqni paratë e fituara.

Detajet e verifikimit të të dhënave për operacionet e mëdha tregtare

Për të kaluar verifikimin për tregtinë profesionale, përdoruesi duhet të klikojë në "Verifikimi i identitetit". Për ta bërë këtë, ai duhet të zgjedhë llojin e llogarisë që do të përdorë (personal ose nga organizata që ai përfaqëson). Avantazhi i verifikimit është se ai do të lëshojë numrin më të madh të monedhave, me një ekuivalent të 100 BTC.

Për të identifikuar një person, duhet të tregoni:

 • Mbiemri dhe emri;
 • data e saktë e lindjes tuaj;
 • adresa e shtepise;
 • dokumenti kryesor që konfirmon të dhënat e mësipërme (pasaporta e qytetarit, ose ndonjë tjetër - patentë shoferi, letërnjoftim).

Pas plotësimit të formularit të verifikimit, do të duhet të ngarkoni një foto me faqet e dokumentit të dhënë. Shkëmbimi gjithashtu do të kërkojë një selfie personale kur plotësoni llogarinë.

Për të përfunduar plotësisht procesin e verifikimit, faqja do të kërkojë instalimin e një aplikacioni të dedikuar Binance për telefonin celular. Ky program do t'ju lejojë të skanoni kodin e lëshuar nga sistemi i shkëmbimit, të bëni një selfie me lëvizjet e kokës (djathtas, djathtas, majtas) ose të kryeni ndonjë veprim në kamerën që kërkon platforma e bllokimit.

Pastaj aplikacioni do të dërgohet për përpunim te moderatorët e faqes, dhe posa të ndodhë një konfirmim i suksesshëm i identitetit të përdoruesit, ai do të marrë një letër në lidhje me këtë në postën e tij elektronike. Nga momenti i mbërritjes së letrës, përdoruesi do të jetë në gjendje të tërheqë paratë e fituara dhe të blejë kriptovalutë duke përdorur fonde fiat.

Ekziston edhe një mënyrë tjetër e verifikimit, e cila konsiston në faktin se ata zhvillojnë një bisedë personale me një specialist nga Shërbimi i Mbështetjes. Verifikimi gjithashtu mund të kërkohet kur plotësoni bilancin.

Porositë dhe llojet e disponueshme të kriptovalutave

Ashtu si me shkëmbimin YoBit, Binance ofron për të fituar një arsenal të mjaftueshëm të monedhave elektronike. Për tregtarët, aktualisht ka 594 çifte aktive tregtare. Monedhat sistemohen dhe shpërndahen sipas sektorëve të tregut. Njësitë elektronike të mëposhtme përdoren si monedhë:

 • Bitcoin (BTC);
 • Altcoins - Ripple (XRP), Ethereum (ETH), TRON (TRX);
 • Binance Monedhë (BNB);
 • USDⓈ - monedha të qëndrueshme Binance USD (BUSD), StableUSD (USDS), Paxos Standard (PAX), USD Monedhë (USDC), Lidhje (USDT), TrueUSD (TUSD).

Njësitë kryesore Fiat në shkëmbim janë:

 • rubla (RUB):
 • euro (EUR);
 • Lira turke (TRY)
 • naira nigeriane (NGN).

Binance ofron tregti dhe merret me të gjitha stabilcoins, kështu që tregtimi me stabilcoins në këtë faqe konsiderohet si më i popullarizuari.

Porositë kryesore me të cilat punon blloku i këmbimit janë katër lloje të rëndësishëm:

 1. Rendi i tregut. Me të vërtetë ndihmon për të mbyllur menjëherë marrëveshjet për transaksione ekuivalente me çmimet aktuale të tregut.
 2. Konsiderohet si urdhër limit. Lejon tregtarin të vlerësojë çmimin ekzistues, të vendosë nivelin e dëshiruar për monedhën, me arritjen e së cilës transaksioni do të mbyllet.
 3. Stop-Limit. Karakterizohet si instrument-porosi. Ai minimizon rrezikun, gjen mënyra sa më shpejt të jetë e mundur për të shmangur çdo humbje gjatë blerjes ose shitjes së një produkti financiar. Vendos çmimin më të favorshëm minimal, në luhatjet e të cilit mund të bëni para të mira. Prandaj, funksionon me ndalesa dhe kufij. Tejkalimi i nivelit të specifikuar sigurohet nga treguesi i kufirit të lejueshëm.
 4. OCO (Njëri Anulon Tjetrin). Konsiderohet një urdhër anulimi. Ndihmon për të vendosur në të njëjtën kohë porositë limit dhe stop-limit në formën e porosive, gjë që konsiderohet shumë e përshtatshme gjatë kryerjes së veprimeve funksionale. Kur një nga porositë është duke punuar, e dyta është në mbyllje automatike.

Për shembull, një aktiv shitet me një çmim të caktuar, një erë e mirë po funksionon dhe e dyta është e fikur dhe nuk lejon të ngecësh në operacione me një normë të reduktuar.

Rimbushja e bilancit të binance

Për të rimbushur bilancin e llogarisë tuaj me kriptovaluta, duhet të kryeni një sekuencë të caktuar veprimesh. Tregtimi në një shkëmbim kriptovalute gjithmonë fillon me hapat e mëposhtëm të përdoruesit:

 1. Së pari, duhet të shkoni në një seksion të veçantë të faqes zyrtare të faqes, ku kryhet funksionaliteti i depozitave.
 2. Atëherë do të duhet të zgjidhni saktësisht shumën e aktivit që nevojitet për të përfunduar detyrat e shkëmbimit.
 3. Tani duhet të siguroheni që të merrni ose kopjoni adresën tuaj të kuletës elektronike.
 4. Tjetra, plotësoni bilancin e portofolit duke transferuar fonde për të.
 5. Prisni për rimbushjen e llogarisë.
 6. Nga momenti i kreditimit të parave, ju mund të vazhdoni ose të filloni të punoni.

Gjatë rimbushjes së llogarisë në sit, ka sugjerime se si ta kryeni saktë këtë apo atë veprim. Disa pasuri që do të futen mund të kenë karakteristikat e tyre, prandaj, sekuenca e hyrjes mund të ndryshojë pak nga njëra-tjetra. Por të gjitha këto nuanca tregohen në udhëzime.

Ajo duhet të theksohet se Binance nuk merr komisione për rimbushjen e bilancit. Përjashtimet e vetme janë disa kanale pagese që përdoren në procesin e operacioneve me fonde në depozita në monedha fiat dhe fatura të konvertueshme të bilancit, kur ato transferohen në kripto-grupe.

Mënyrat themelore për të rimbushur ekuilibrin tuaj

Metodat më të njohura të rimbushjes së parave të gatshme Binance kriptomonedha, fiat dhe e zakonshmja konsiderohen, të kryera në përputhje me ekzekutimin e saktë të udhëzimeve të këmbimit.

Monedha kriptore. Për të kryer veprimet e nevojshme për kreditimin e financave në llogari, duhet të përdorni pjesën "Portofol këmbimi". Ai përmban një nënseksion me të njëjtin emër ("Portofol"), i cili shfaqet menjëherë kur klikoni në miun. Ky artikull do të shfaq një listë me monedhat aktive. Përdoruesi duhet të zgjedhë kriptovalutën që i nevojitet dhe më pas të klikojë në butonin "Depozitë".

Futja e monedhës së kërkuar kryhet gjithmonë vetëm pasi të jetë gjeneruar adresa e përdoruesit, në të cilën do të dërgohet numri i kërkuar i monedhave nga portofoli. Marrja e një adrese nuk është e vështirë. Prandaj, mos u shqetësoni nëse tregohet papritmas në faqen e internetit Binance "Urdhri është i ngrirë". Kjo formulim i karakteristikave të një transaksioni monetar vetëm thotë se transaksioni në blockchain nuk është verifikuar. Prandaj, thjesht duhet të prisni për verifikimin e operacionit.

Për të rimbushur bilancin pa probleme, duhet të tregoni edhe adresën e depozitës pa gabime. Këtu duhet të keni kujdes kur vendosni porosinë tuaj të përkthimit. Vetëm ato monedha që kërkohen për një veprim specifik duhet të dërgohen në adresë në mënyrë që ato të mos humbasin në mënyrë të pakthyeshme.

Gjithashtu, për disa monedha, kërkohet njohja e disa veçorive. Për shembull, për të transferuar kriptovaluta Binance Monedha (BNB) dhe Stellar (XLM), përveç specifikimit të adresës, mund të kërkojnë një kod të veçantë (memo). Ky veprim është i nevojshëm në mënyrë që monedhat të arrijnë destinacionin e tyre.

Fondet e Fiat. Për të përdorur plotësisht fondet e fiat (parave të gatshme) duke përdorur çiftet ekzistuese të tregtisë, duhet të përdorni kanalet e pagesave të partnerëve të Binance. Easyshtë e lehtë për ta bërë këtë përmes funksionalitetit të përdorur kur depozitoni kriptomonedhën - një listë pasurish që mund të hapen me lehtësi në meny me butonin "Portofoli i këmbimit", si dhe skeda "Depozitë". Ai gjithashtu përdor të dhënat e portofolit të përdoruesit.

Kur futni monedhat fiat, ekzistojnë karakteristikat e mëposhtme:

 1. Rublat (RUB) futen duke përdorur AdvCash, i cili merr 3% nga llogaria e depozitës për shërbime. Procesi i transferimit kryhet nga Visa / Mastercard, ose duke përdorur kuletat elektronike të brendshme. Me promovime në AdvCash, rimbushja e bilancit të këmbimit mund të kryhet falas.
 2. Euro (EUR) futet përmes AdvCash, Fasapay dhe Epay. Rimbushja bëhet me karta dhe kuleta.
 3. Nigerian Naira (NGN) kalon vetëm përmes transaksioneve të transferimit bankar.
 4. Lira turke (TRY) është në dispozicion në Turqi përmes rrjetit të pagesave Papara.
 5. Të gjitha llojet e tjera të monedhave botërore (20 fiat) nga vende të tilla si Republika Çeke, Ukraina, Polonia, etj. mund të përdoret për të blerë ETH, BTC, BNB, XRP.

Kriptoturitë e njohura si LTC, BCH dhe disa lloje të monedhave të qëndrueshme mund të blihen për dollarin amerikan. E gjithë kjo tregohet në udhëzimet e shkëmbimit, si dhe në faktin se hyrja bëhet përmes seksionit "Fiat / Buy Crypto". Për këtë funksion, përdoren kanalet ekzistuese të pagesave të partnerëve.

Blerja e hryvnia për fiat kryhet në të njëjtat kushte si për monedhat e tjera botërore përmes AdvCash. Për të rritur gjendjen, përdorni kartat e bankave të sistemit Simplex, i cili merr një komision komisioni prej 2,5%, në varësi të shumës së fondeve të futura.

Kanalet e pagesave për blerjen dhe shndërrimin e kriptomonedhës për fiat janë gjithashtu sistemet Koinal, Paxful, Banxa, si dhe një numër portash të tjera, lista e të cilave azhurnohet vazhdimisht. Por gjëja më e rëndësishme për të mbajtur mend kur blini ndonjë shumë të një aktivi është verifikimi i detyrueshëm i identitetit të përdoruesit përmes llogarisë së tij.

Rekomandimet e tregtisë së binance

Për të filluar tregtimin në një platformë kriptovalute, duhet të keni një sasi të caktuar të bilancit, të njiheni me kushtet (udhëzimet) e punës tregtare dhe të zgjidhni një drejtues (menaxher të caktuar) i cili do t'ju shoqërojë në fillim të trajnimit. Të gjitha pyetjet që lindin gjithashtu mund të diskutohen me një kontakt personal në Shërbimin e Mbështetjes së faqes.

Rishikimi i Shkëmbimit të Binance

Hapat e tregtimit janë në pikat e mëposhtme për përdoruesit:

 1. Ju duhet të shkoni nga faqja qendrore në pjesën e platformës tregtare. Quhet transaksione margjine.
 2. Atëherë ju duhet të zgjidhni çiftin më të përshtatshëm të tregtisë.
 3. Gjatë rrugës, ia vlen të zgjidhni llojin e porosisë.
 4. Tjetra, duhet të tregoni çmimin, kufirin, shumën dhe funksionet.
 5. Pastaj duhet të konfirmoni porosinë.
 6. Prisni për ekzekutimin e urdhrit.

Një përshkrim i hollësishëm i detajuar i veprimeve është në disa nuanca. Për shembull, tregtia e rregullt që nënkupton tregtimin në vend përfshin nuancat e mëposhtme:

 1. Nga momenti që fondet u kredituan në pjesën e bilancit të llogarisë së përdorur, duhet të krijoni një porosi duke përdorur skedën "Exchange".
 2. Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të tregtimit (Avancuar, Themelor) në të njëjtën skedë.
 3. Krijoni një porosi, tregoni numrin e monedhave të përdorura.
 4. Tregoni shumën e transaksionit për aktivin, përcaktoni përqindjen. Sistemi mund ta rekomandojë këtë përqindje - 25%, 50%, 75%, 100%.
 5. Të gjitha veprimet do të shfaqen në tabelë.

Për shembull, në shkurt 2021, çiftet e mëposhtme të kriptovalutave konsiderohen si kombinimet më të mira të tregtisë ditore:

 • BNB / BTC;
 • FUN / USDT;
 • BCHABC / BTC;
 • XRP / USDT;
 • ETH / BTC;
 • TRX / BTC.

Një tipar i rëndësishëm i faqes Binance konsiderohet se ka një gjerësi të mjaftueshme bande, dhe menjëherë përpunon 1,4 milion porosi në 1 sek.

Funksionet e marzhit të këmbimit

Operacionet e tregtimit në platformën blockchain nga 2019 mund të kryhen gjithashtu duke përdorur tregtinë e marzhit. Për ta bërë këtë, duhet të kryeni veprimet e mëposhtme:

 1. Faqe Binance shkoni në menunë dhe gjeni "Portofolin", ku ka një nën-artikull "Portofoli Margin".
 2. Në të njëjtën kohë, në këtë pjesë, përdoruesi do të duhet të lexojë udhëzimet në formën e "Kujtesave të Rëndësishme" që shoqërohen me rrezikun në këtë lloj operacionesh tregtare dhe të vendosë një shenjë në mini-kutinë e propozuar që ai është njohur dhe pajtohet me termat.
 3. Tjetra, duhet të rimbushni bilancin duke transferuar para nga portofoli kryesor në portofolin margjinal (klikoni "Transferimi" në listën e monedhave në dispozicion).
 4. Zbatimi i tregtisë konsiston në huazimin e fondeve shtesë nga faqja, në varësi të huasë së dhënë (leva - 3-5). Për shembull, për 1 nga monedha juaj, mund të merrni hua edhe 2 të tjera.
 5. Fondet e huazuara do të kreditohen në llogari - nga ky moment mund të kryeni transaksione. Por për çdo 1 orë të përdorimit të parave, faqja merr normën e përcaktuar të interesit.

Terminali përmes të cilit kalon marzhi duket i njëjtë me mënyrat e tjera të marrjes së fondeve, dhe porositë në operacionet tregtare janë të ngjashme. Dallimi është vetëm në ndërrimin shtesë të butonave (modaliteti normal, kredia dhe ripagimi i tij).

Çdo veprim me pasuritë tuaja personale ose të huazuara mund të rrisë fitimet ose të çojë në një humbje të plotë të financave. Prandaj, tregtarët me përvojë rekomandojnë që fillestarët të studiojnë tregtinë e marzhit në më shumë detaje, e cila përshkruhet në manualin e shkëmbimit.

Tregtimi në të ardhmen

Platforma blockchain u ofron përdoruesve mundësinë për të tregtuar kontrata të së ardhmes. Për ta bërë këtë, do të duhet të vendosni bast për një ndryshim të mundshëm të çmimit të monedhës së kripto-monedhës, edhe nëse nuk është ende i disponueshëm nga ky tregtar. Kjo pjesë e platformës ofron aftësinë për të punuar me pasuritë e mëposhtme:

 • BTC;
 • LTC;
 • ETH;
 • XRP;
 • BCH

Përkundër faktit se aktivet në këtë seksion paraqiten në sasi të vogla, diapazoni i kredisë për tregtimin e marzhit është shumë i lartë. Vlerat për BTC mund të zgjidhen në intervalin 1-125, dhe për LTC - 1-75. Kjo do t'ju lejojë të punoni me pozicione të mëdha me tarifa minimale. E vetmja gjë është që zgjedhja e levës më të madhe do të rrisë ndjeshëm rrezikun e humbjes së parave tuaja të investuara.

Në fillim të tregtimit të kripto-derivateve, duhet të hapni një llogari, të treguar si Binance Të ardhmet. Për ta bërë këtë, do të duhet të konfirmoni qëllimin tuaj duke përdorur kodin 2FA dhe të kryeni një transferim ("Transferimi") USDT nga një portofol personal i vlefshëm Binance në një llogari të së ardhmes. Vetëm pas kësaj do të jetë e nevojshme të filloni të punoni në transaksione.

E gjatë / e shkurtër Binance E ardhmja konsiderohet si një ndërfaqe mjaft e përparuar. Ai ndryshon nga të tjerët në një dizajn grafik më të errët të faqes, ku treguesit teknikë janë qartë të dukshëm në një tabelë interaktive, dhe gjithashtu ka panele që përmbajnë informacion të detajuar në lidhje me marzhin, numrin e porosive të përdorura dhe të rekomanduara. Gjithashtu, një tipar i këtij dizajni është që përdoren vetëm 3 porosi, pasi që OCO nuk përfshihet në ndërfaqen.

Binance Futures rekomandon kryerjen e veprimeve me levë të vogël (nga 1x në 20x), dhe jo përdorimin e të gjithë depozitës, por vetëm një pjesë të vogël të tij, në trajtimin e transaksioneve. Kjo do të mbrojë nga rreziqet e mundshme që hasen shpesh gjatë tregtimit të të ardhmes dhe nuk do të lejojë që tregtari të mbetet pa fonde në llogari.

Tregtimi në këmbimin e Binance

Rregullat për tërheqjen e parave nga shkëmbimi

Binance vendosi procedurën e mëposhtme për tërheqjen e parave në llogarinë tuaj (elektronike, kartë):

 1. Shko te "Portofoli" yt.
 2. Zgjidhni aktivin e dëshiruar.
 3. Klikoni në funksionin "Tërheqni fondet".
 4. Për më tepër, specifikoni portofolin për tërheqje dhe një shumë specifike parash.
 5. Konfirmoni operacionin e transferimit.

Anasjelltas, rimbushja e llogarisë së përdoruesit ndodh në mënyrë të kundërt. Nëse paratë tërhiqen në kriptovalutë, atëherë kur kryeni të njëjtat veprime siç tregohet më sipër (hapja e një "Portofoli" dhe specifikimi i funksionit "Tërheqja e fondeve"), do t'ju duhet:

 1. Plotësoni formularin e siguruar nga faqja.
 2. Shënoni shumën e parave që do të tërhiqen dhe adresën e jashtme të portofolit të përdorur nga përdoruesi.
 3. Nëse platforma kërkon, duhet gjithashtu të tregoni "memo", dhe gjithashtu sigurohuni që të konfirmoni transaksionin duke shtypur butonin dhe duke treguar kodin 2FA.
 4. Klikoni në lidhjen e letrës nga Binance.
 5. Kontrolloni korrektësinë e aplikimit.

Nuancat e tërheqjes së kriptovalutave kryesisht varen nga lloji që përdoruesi dëshiron të tërheqë. Informacione të hollësishme për secilën varietet mund të gjenden në seksionin "Ndihmë".

Monedha Fiat është e shënuar në faqen e internetit në listën e aktiveve tregtare. Ajo tërhiqet sipas parimit të përgjithshëm, e ngjashme me kriptovalutat, përmes fillimit të veprimit "Tërheq fondet". Këtu, përdoruesi duhet gjithashtu të plotësojë një formular, duke treguar dëshirën e tij duke shtypur butonat e nevojshëm. Tregtari gjithashtu duhet të tregojë shumën e kërkuar dhe kanalin përmes të cilit do të bëhet transaksioni.

Rregullat për tërheqjen e monedhave fiat janë si më poshtë:

 1. Rubla dhe dollarë - duke përdorur AdvCash (portofol elektronik, kartë bankare). Komisioni i përgjithshëm është 1,5% + 50 RUB.
 2. Euro - përdorimi i kanaleve Okaypay, Perfect Money, Epay dhe Payeer.
 3. Nigerian NGN dhe Lira Turke TRY tërhiqen përmes të njëjtave kanale si terminali Euro + Papara. Transferimi bankar përdoret më shumë këtu.

Ju gjithashtu mund të tërhiqni kriptovaluta të ndryshme (BTC, LTC, ETH, BNB, XRP, BCH) dhe monedha të qëndrueshme (TUSD, BUSD, PAX, USDT) në hryvnia (UAH), rupi indiane (INR), tenge kazake (KZT), si dhe si juan kinez (CNY). Të gjitha operacionet e nevojshme të tërheqjes kryhen në seksionin për blerjen e kriptovalutave për fiatin e marrë (të fituar) ("Fiat / Buy Crypto") në skedën "Shitet".

Komisionet dhe zbritjet kur tërheqni para nga bursa

Çdo shndërrim i kriptovalutave në fiat i nënshtrohet Binance komisionet. Ekuivalenti i parave të gatshme për transaksionet konsiderohet i ulët, prandaj është veçanërisht tërheqës. Si rregull, komisionet e tregtisë janë mesatarisht 0,1% për prodhuesit (të cilët krijojnë një porosi) dhe marrësit (të cilët blejnë një porosi).

Gjithashtu, përveç kësaj, shkëmbimi në mënyrë periodike ofron zbritje të mira për prodhuesit (0,015%) dhe marrësit (0,03%), në procesin e ndërveprimit të tyre me faqen, dhe në varësi të madhësisë së bilancit të akumuluar për 1 muaj pune, llogaritur BTC.

Shkëmbimi ofron mundësi të mira për të kursyer në komisionet e tregtimit, veçanërisht për transaksione të mëdha. Kjo është veçanërisht e dobishme për mbajtësit e BNB. Në shkurt 2021, përdoruesve të BNB u ofrohet një zbritje prej 25%. Për të gjithë tregtarët e tjerë, ekziston një sistem i veçantë i koncesioneve të interesit, i cili ka qenë në fuqi që nga viti 2018 - ju lejon të zvogëloni gradualisht përqindjen me 2 herë. Uljet e mëposhtme janë të vlefshme në platformën blockchain:

 1. Një (1) vit - 50%.
 2. Dy (2) vjet - 25%.
 3. Tre (3) vjet - 12,5%.
 4. Katër (4) vjet - 6,75%
 5. Pesë (5) vjet - 0%.

Sa më shumë që një tregtar ndërvepron me Binance, aq më shumë tregti bën, aq më shumë mundësi i ka për të ulur gradualisht përqindjen dhe për të rritur bilancin e tij. Vlen të përmendet këtu se secila prej kriptomonedhave të paraqitura ka karakteristikat e veta, të cilat specifikohen në udhëzimet në faqen për të punuar dhe tërhequr para.

Disa funksione për ta mund të çaktivizohen, prandaj rekomandohet të kontrolloni shpesh cilësimet tuaja. Për shembull, nëse faqja raporton që BNB është e padisponueshme (e çaktivizuar), atëherë do të duhet të aktivizohet në seksionin e cilësimeve të llogarisë, ku tregohet "Toolbar".

Në mënyrë që të ulin tarifat duke përdorur BNB, përdoruesit mund të përdorin Binance API Kjo ndërfaqe e softuerit, si një mjet tregtar, siguron mundësinë e hyrjes në llogari për të gjitha aplikacionet e jashtme. Vetë API konfiguron dhe automatizon tregtinë duke përdorur bots, dhe kur lidh terminalet e tjerë. Në praktikë, TabTrader përdoret shpesh në këtë rast.

Lidhja me një terminal shtesë bëhet duke mundësuar autorizimin me dy faktorë, duke krijuar një çelës unik personal API që ruhet në një seksion specifik të profilit.

Menaxhimi i çelësit API në platformën e blockchain Binance

Në mënyrë që përdoruesi të jetë në gjendje të ushtrojë funksione menaxhimi në Binance, ai duhet të kryejë veprimet e mëposhtme:

 1. Ejani me një emër për çelësin e ri dhe futeni atë në rreshtin e kërkuar.
 2. Klikoni në butonin "Krijo".
 3. Konfirmoni krijimin e 2FA dhe klikoni në "Konfirmo çelësin e ri API" të vendosur në letrën e dërguar nga faqja.
 4. Çelësi duhet të shfaqet në numërimet e "Fletës API".

Për të përdorur çelësin API dhe çelësin tuaj sekret për të kryer operacione tregtare, duhet të skanoni kodin QR që do të shfaqet në faqe. Për ta bërë këtë, mund të përdorni çdo aplikacion të palës së tretë të ofruar nga shkëmbimi. Duke përdorur çelësat e skanuar, do të jetë e mundur të konfiguroni kufizimin e hyrjes për adresat IP të zgjedhura - ky veprim do të përcaktojë funksionet, qëllimin dhe të drejtat e tij.

Tregtarët për API kryesisht përfshijnë mundësi të tilla si "Aktivizo tregtimin", "Vetëm lexo", por gjithashtu mund të konfigurosh veçmas hyrjen në tregtitë me të ardhmen ose tregtinë e marzhit. Gjithashtu, konfigurimi i API ndihmon në tërheqjen e fondeve, megjithëse shpesh kjo metodë nuk rekomandohet nga shkëmbimi.

Kodi QR shfaqet së bashku me çelësin sekret vetëm një herë, atëherë ato do të fshihen. Prandaj, përdoruesi duhet t'i kopjojë ato dhe t'i ruajë për vete në mënyrë që t'i përdorë ato më vonë, nëse është e nevojshme.

Karakteristikat e sigurisë dhe mbrojtjes së shkëmbimit

Binance i referohet atyre platformave të tregtisë së kriptovalutave që mund të deklarojnë lirisht se kanë një sistem sigurie të garantuar dhe të vendosur mirë për të gjitha operacionet tregtare, të dhënat dhe llogaritë e bilancit të përdoruesit. Funksionet e mbrojtjes së shkëmbimit sigurohen nga masat teknike të mëposhtme:

 1. Kontroll standard standard i detyrueshëm i koincidencës së çiftit të përdoruesit të shpikur - emri i përdoruesit / fjalëkalimi.
 2. Zgjidhja e enigmës nga "captcha". Ka formën e enigmave që ju duhet të mblidhni me klikime me miun, sa herë që futeni në llogarinë tuaj. Kështu konfirmohet personaliteti ("Unë jam burrë").
 3. Përdorimi i 2FA (vërtetimi me dy faktorë). Përdorimi i të dhënave të telefonit, vendosja e sigurisë së llogarisë përmes sistemit të njoftimit të faqes dhe marrja e një kodi unik me SMS. Gjithashtu, shkëmbimi mund të përdorë programin Google Authenticator, i cili siguron mbrojtjen më të besueshme ndaj çdo sulmi të jashtëm.
 4. Çelësi i sigurisë. Lidhja e detyrueshme e një çelësi fizik, siç është Ky çelës do të duhet të lidhet vazhdimisht përmes NFC ose USB, sa herë që futeni në llogarinë tuaj, në mënyrë që të konfirmoni hyrjen tuaj personale. Kjo metodë i përket paguar, por më e provuar. Kostoja e tij është deri në 650 dollarë.
 5. Kod anti-phishing. Shtuar në llogarinë tuaj, në formën e një fjale ose fraze të shpikur. Kjo shfaqje do të jetë në email.
 6. Adresa "të bardha". Kjo përfshin listën e shënuar të kuletave ku do të dërgohen fondet e fituara ose do të ndodhin transaksionet. Nëse dikush dëshiron të përdorë këto adresa, sistemi i sigurisë së shkëmbimit do të bllokojë menjëherë këto përpjekje.
 7. Identifikohu nga një pajisje e re. Më shpesh, përpjekje të tilla konsiderohen nga faqja e internetit si pirateri, për të cilat përdoruesi njoftohet me SMS me telefon ose me letër në një adresë emaili. Për të siguruar shtesë veten, përdoruesi duhet të zgjedhë sistemin e pajisjes së përdorur dhe të tregojë modelin, shfletuesin, Vendndodhjen, OS, adresat IP dhe të dhëna të tjera që do të jenë të rëndësishme kur punoni me platformën blockchain.

Shërbimi i mbështetjes së faqes funksionon gjatë gjithë kohës. Për të kontaktuar shërbimin, duhet të plotësoni një formular në internet, ta dërgoni dhe të prisni për një përgjigje në emailin tuaj. Shërbimi nuk ka ende një përgjigje në kohë reale, në një bisedë ose në një dritare të veçantë, por zhvilluesit po zgjidhin këtë çështje dhe po finalizojnë faqen. Ju shpesh duhet të prisni një kohë të gjatë për një përgjigje, pasi shërbimi reagon ndërsa përpunon kërkesat e klientëve, numri i të cilave rritet çdo vit, dhe numri i të punësuarve është akoma në të njëjtin vend.

Rritja dhe popullariteti shpërthyes i Binance

Shkëmbimi i kriptovalutave aktualisht konsiderohet si një platformë tregtare mjaft e njohur, kështu që nuk ka nevojë për reklama shtesë. Shumica e tregtarëve që punojnë me Binance preferojnë të punojnë së pari me Binance. Fitimi i kriptomonedhës nuk është i vështirë me një strategji bastesh të mirë-hartuar dhe çiftim.

Qarkullimi ditor i aktiveve financiare të këmbimit për shkurt 2021 është më shumë se 1,3 miliardë dollarë. Kjo është arsyeja pse platforma blockchain është në tre vendet e para për sa i përket efikasitetit dhe likuiditetit, sipas vlerësimit të përcaktuar CoinMarketCap.

Binance është në zhvillim të vazhdueshëm, funksionet e tij po modernizohen në përputhje me zhvillimet inovative dhe dixhitale. Platforma e tregtimit të bllokut për kriptovalutat ndërkombëtare operon legalisht (ligjërisht) dhe i nënshtrohet rregullave të përcaktuara të tregtisë së jashtme, në përputhje me legjislacionin aktual ndërkombëtar. Zhvillimi i shpejtë lejon gjetjen e platformave të reja tregtare që bashkëveprojnë me sitin. Sipas listës së CoinMarketCap, ka 307 prej tyre.

Suksesi i madh i Binance, me një konkurrencë mjaft të fortë, është për shkak të normave të ulëta të interesit, kushteve të punës, një ndërfaqeje të përshtatshme dhe të thjeshtë, mbrojtjes së mirë, aftësisë për të zgjedhur programet e punës dhe mbështetjes së platformës. Shkëmbimi është bërë popullor me tregtarët në të gjithë botën në vetëm disa muaj të funksionimit të tij të rregullt.

Pak për historinë e krijimit të shkëmbimit dhe ekipin e Binance

Binance u krijua fillimisht për një audiencë përdoruesi kinez. Zyra kryesore e faqes ishte e vendosur në Hong Kong. Prandaj, tregtarët e parë që filluan të punojnë në këtë sit ishin qytetarë të PRC. Themeluesi kryesor i ndërmarrjes së kriptomonedhave konsiderohet Changpeng Zhao. Para se të zbatonte këtë projekt, ai punoi si shef i ekipit të blockchain.com për një kohë të gjatë.

Themeluesi i shkëmbimit Binance Changpeng Zhao

Changpeng Zhao ishte gjithashtu një nga themeluesit e fillimit të kripto BijieTech, si dhe OKCoin. Komunikimi dhe tërheqja e një publiku aktiv me themeluesin e shkëmbimit Binance filloi përmes rrjetit social Twitter, ku ai organizoi një komunitet të tërë që punonte me kriptovaluta.

Kreu i shkëmbimit në një nga intervistat një herë theksoi se: “... Unë u njoha me BTC për një kohë të gjatë dhe vendosa të organizoja fillimin tim. Ishte mjaft e qartë se e ardhmja e njerëzimit qëndron prapa bitcoins, pasi ato kanë shumë përparësi ndaj monedhës së zakonshme fiat ... ".

Pasi udhëheqja kineze e vendit në vitin 2017 filloi të kufizojë qarkullimin e kriptovalutave në vendin e tyre dhe zhvilloi një projekt-ligj për të mbyllur një numër shkëmbimesh dhe shkëmbyesish të kriptomonedhave, Binance ndryshoi vendndodhjen e tij dhe u vendos në Japoni. Por kompania nuk qëndroi atje për një kohë të gjatë, kështu që nuk mund të merrte një licencë shtetërore zyrtare. Pas kësaj, shkëmbimi u zhvendos në Maltë, ku ndodhet dhe ende ndodhet. Bankat lokale ishin mjaft miqësore me Binance dhe filluan të bashkëpunojnë në mënyrë aktive me të.

Kjo qasje është shumë e dobishme për shtetin e Maltës, pasi që tani ishulli konsiderohet zyrtarisht "qendra e bllokut botëror". Autoritetet kineze tani janë gjithashtu mbështetëse të Binance, pasi panë që faqja përdor monedhën kineze si fonde të këmbimit valutor. Por Changpen është shumë mirënjohës ndaj autoriteteve që e shtynë atë në lartësi të reja, të cilat e vendosin shkëmbimin në një pozicion të favorshëm (aktualisht numri 3) midis platformave të tregtisë së kripto-monedhave. Kina synon të rivendosë shkëmbimin në vendin e saj përsëri, për të cilin krijuesi është shumë mirënjohës.

Ekipi i specialistëve që punojnë nën drejtimin e Changpeng Zhao janë profesionistë në fushën e tyre të cilët vazhdimisht po përmirësojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre për të punuar me kriptovalutat. Changpeng Zhao vëren se "shpirti i ekipit është si një" fork i fortë ", duke u përpjekur të përmirësojë vazhdimisht rezultatet e marra".

"Gjatë 2 viteve të fundit, ekipi ka shtuar 400 punonjës të rinj që po bëjnë punën e tyre mirë në kompani në të gjithë botën, duke ofruar produktet dhe shërbimet më të mira në industri për përdoruesit që janë një përparësi e rëndësishme në angazhimin e audiencës," tha ai në një intervistë nga korriku 2020 z. Changpeng Zhao.

Partnerët kryesorë të platformës Binance

Sipas të dhënave të konfirmuara, partnerët kryesorë Binance Ato janë:

 1. Bën pjesë në kategorinë e startup-ve të bllokimit të rrjeteve të angazhuar në identifikimin dixhital të përdoruesit dhe luftën zyrtare kundër pastrimit të parave. Shkëmbimi në mënyrë aktive përdor softuer nga Chainalysis në mënyrë që të gjurmojë çdo transaksion të dyshimtë.
 2. Isshtë një rrjet celular që operon në sistemin e teknologjisë blockchain. Shkëmbimi kryen një "shkëmbim token" me Qlink (për shembull, një palë QLC / BNB u këmbye për futjen e monedhave BNB).
 3. Kjo është një kompani fintech, përgjegjësitë e së cilës përfshijnë kontrollimin e pagesave për të përjashtuar qëllimin mashtrues dhe studimin dhe monitorimin shtesë të të gjitha transaksioneve ekzistuese. Programi i futur në platformën e tregtimit bëri të mundur blerjen e kriptomonedhave të tilla si BTC, XRP, LTC, ETH duke përdorur karta zyrtare bankare.
 4. Merret me argumentet brenda platformës BitTorrent. Binance mund të shkëmbejnë plotësisht çiftet e shërbimeve dhe tregtisë.
 5. Një partner i rëndësishëm i specializuar në krijimin e një burse të rregulluar të aksioneve. Binance mund të punojë njëkohësisht me letrat me vlerë dhe kripto-tastet.
 6. Kakao Klaytn. Konsiderohet si një nga sistemet kryesore blockchain. Krijuar nga teknologjia mobile e Koresë së Jugut dhe zhvilluesit e aplikacioneve DApps.
 7. Monitoron pajtueshmërinë me marrëdhëniet ligjore dhe rregulloret statutore të KYC, si dhe pajtueshmërinë e tyre rregullatore.
 8. CipherTrace dhe Elliptic janë 2 kompani të rëndësishme që veprojnë nën programin AML që synon parandalimin e pastrimit të parave.

Numri i partnerëve të tjerë të faqes po rritet çdo vit.

Si të rrisni kapitalin me kriptovalutën Bitcoin në binance

Lajme të rëndësishme dhe perspektiva të zhvillimit të shkëmbimit

Lajmet e fundit Binance kanë të bëjnë me përmirësime dhe inovacione në lidhje me qarkullimin e kriptovalutave, në sfondin e respektit dhe autoritetit të Changpeng Zhao në të gjithë industrinë e kriptovalutave. Përmirësimet e vazhdueshme kanë të bëjnë me përsosjen dhe thjeshtimin e shumë funksioneve.

Për shembull, tregu USDcoin i qëndrueshëm Bitcoin u krijua kohët e fundit. Ajo është e kombinuar dhe ka tërhequr shumë përdorues nga e gjithë bota. Rrjeti i vet ka funksionuar që nga viti 2019 Binance Zinxhir, si dhe një platformë e decentralizuar Binance DEX.

Binance është përcaktuar nga ekspertët e tregtisë si një ekosistem blockchain. Meqenëse përbëhet nga pjesë të integruara, ai ka një potencial të fuqishëm zhvillimi dhe përfshin faqe të tilla si:

 • Shërbimet - Binance Laboratorët, Portofoli i Besimit, Binance Akademia, Binance Informacion, Binance Research, Binance Fondacioni i Bamirësisë;
 • në fakt, shkëmbimi Binance.com;
 • rrjeti Binance Zinxhir dhe Binance DEX;
 • shkëmbime kripto fiat - Binance uganda Binance triko Binance Singapori, etj.

Të gjitha nënndarjet përfshihen në një sistem me menaxhimin qendror, të ndërtuar sipas llojit vertikal të vartësisë së ndërmarrjes. Baza e shkëmbimit përdor teknologjitë e bllokimit, kuletat e pajisjeve, një sistem sigurie me shumë nivele dhe standardet e transaksionit të decentralizuar. Kështu, për shembull, një burim i organizuar së fundmi Binance Labs ofron mbështetje gjithëpërfshirëse për fillimin e burimeve të hapura të bllokimit.

Gjithashtu, në vitin 2018, shkëmbimi nisi 8 projekte, dhe vitin tjetër - 13 të tjerë. Kjo, për shembull, Cred - një platformë kredie e koduar me produkte të pjekura: Terra - një sistem për krijimin e monedhave të qëndrueshme, me një ekuilibër të zhvilluar posaçërisht të stabilitetit të rrjetit .

Një institut investimesh u organizua në bazë të shkëmbimit, i angazhuar në studimin dhe zhvillimin e blockchains. Për shembull, në Binance Labs, platforma po kërkon mundësi të reja për të përmirësuar funksionet e saj, ekipet mbështetëse dhe idetë inovative për zhvillimin e produkteve financiare.

Perspektiva të rëndësishme Binance konsiderohet një studim i hollësishëm i burimit IEO Binance Launchpad, duke punuar me korrigjimin e investimeve kripto në fazën e fillimit. Ata duhet të bëhen edhe më të sigurt kur krahasohen me ICO.

3 fushat kryesore të sitit gjithashtu po zhvillohen mirë - këto janë:

 1. Tregtimi i marzhit.
 2. Tregtimi i të ardhmes.
 3. Tregtimi jashtë.

Këto fusha karakterizohen nga arritjet e mëposhtme:

 1. Tregtimi me diferencë është bërë një nga aktivitetet e kompanisë që nga fundi i vitit 2019, falë implementimit të platformës Binance 2.0.
 2. Shërbimi tregtar OTC u nis (26.07.2020 korrik 10), i cili ju lejon të kryeni transaksione në shumën prej më shumë se XNUMX BTC.
 3. Nga shtatori i vitit 2020, platformat e mëposhtme filluan të punojnë: Binance JEX dhe Futures, për të punuar me çdo transaksion kriptovalutë.

Faqja gjithashtu planifikon të zhvillojë programe për arsimimin e përdoruesve të të gjitha niveleve. Projekti i prezantuar së fundmi Binance X trajnon 40 zhvillues që kryejnë kërkime në industrinë e bllokimit dhe softuerin e përdorur. Kapitulli Binance X Tek Chia tregoi se: "... specialistët e ndërmarrjes do të bëjnë çmos për të krijuar kushte dhe për të zbatuar projekte ekzistuese, duke përdorur një numër burimesh shkëmbimi".

Binance gjithashtu dëshiron të punojë në tregun rus, kështu që unë jam gati të filloj ta pushtoj atë menjëherë, posa legjislacioni i Federatës Ruse të miratojë dokumente të rëndësishme rregulluese për të gjitha çështjet në lidhje me qarkullimin dhe zbatimin e kriptovalutës. Kjo është arsyeja pse rubla është bërë para e konvertueshme në bursë.

Faqja gjithashtu po studion në mënyrë aktive tregun e adaptimit të kriptovalutave në Ukrainë. U bë e njohur që përfaqësuesit Binance dhe Ministria e Transformimit Dixhital të Ukrainës nënshkruan një memorandum për hapjen e një shkëmbimi në vend. Para kësaj, faqet u hapën në vende të tjera: Australi (Binance Australia Lite), SHBA, New Jersey (Binance Jersey), banorët do të jenë në gjendje të blejnë lirisht kriptomonedhën në këmbyes. Gjithashtu, kompania e kriptomonedhave punon me fiat të tilla si euro dhe paund të pastër.

Ju mund të ndiqni të gjitha ndryshimet në kriptovalutat me azhurnime të rregullta përkatëse, informacione të rëndësishme dhe lajme të kriptovalutave.

Përparësitë dhe disavantazhet kryesore të shkëmbimit Binance

Duke u kthyer në avantazhet dhe disavantazhet e Binance, ia vlen t'i kushtohet vëmendje faktit se kjo platformë e bllokimit të monedhës së kripto-monedhës është e përshtatshme për operacione tregtare me kriptovaluta, si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë. Për më tepër, përparësitë e shkëmbimit janë:

 1. Përzgjedhje e larmishme e çifteve tregtare.
 2. Një kontroll i plotë i çdo monedhe në dispozicion para se të renditet.
 3. Eksplorimi i monedhave të reja dhe çifteve tregtare.
 4. Fshirja e monedhave absolutisht jo likuide.
 5. Tarifat minimale të komisionit (0,1%) që mund të bëhen edhe më të ulëta kur përdoren së bashku me Binance Coin.
 6. Ulja e tarifave për një llogari, me një rritje në statusin e saj VIP (0-9), në sistemin e tregtisë me BTC dhe BNB.
 7. Asnjë komision për fondet e depozituara në bilanc.
 8. Sistemi me shumë nivele i mbrojtjes së llogarisë dhe portofolit.
 9. Prania e një sistemi shpërblimi dhe një rënie në% gjatë viteve të punës.
 10. Mbështetje për projekte të reja premtuese.
 11. Sigurimi i të gjithë informacionit me interes.
 12. Mungesa e verifikimit të detyrueshëm, me përjashtim të punës me pasuri të mëdha dhe fiat.
 13. Përzgjedhje e madhe e monedhave të qëndrueshme (të rëndësishme për "tregun e ariut").
 14. Version desktop në një kompjuter personal, si dhe një aplikacion celular.
 15. Punë me cilësi të lartë të Shërbimit të Mbështetjes së Shërbimit.

Avantazhet dhe disavantazhet e binance

Disavantazhet e shkëmbimit janë mungesa e një "mburoje monedhash", si në YoBit, dhe komisioni për përdorimin e sistemeve të depozitimit të pagesave. Nga lista e mësipërme, mund të shihet se përparësitë e Binance shumë më tepër se të këqijat.

Gjithashtu, kompania ka një program referimi shumë fitimprurës, që do të thotë që çdo përdorues mund të marrë, përveç kësaj, të ardhura prej 20-40% nga transaksioni i referimit për përdoruesit e ftuar. Për më tepër, numri i personave të ftuar nuk është i kufizuar. Kompania gjithashtu punon në drejtim të inovacionit, dhe bën të pamundurën për të eleminuar çdo mangësi dhe keqfunksionim në punë.

Rubinetat e emetimit të Bitcoin si një mënyrë për të fituar para

Vinça për marrjen e pjesëve të Bitcoin

Në sfondin e popullaritetit të kriptomonedhës Bitcoin, faqet filluan të shfaqen për të fituar kriptovalutë duke vizituar burime në internet me reklama. Në fillim, qëllimi i tyre ishte tërheqja e numrit maksimal të përdoruesve në rrjetin e tregtimit të bitcoin. Gradualisht, ato u kthyen në platforma për reklamuesit dhe trafiku për ta sigurohet nga një interes i madh për kriptovalutat në përgjithësi dhe Bitcoin në veçanti.

Përparësitë e kësaj mënyre për të fituar para:

 • Nuk ka asnjë investim fillestar;
 • Për të filluar, ju duhet vetëm një portofol Bitcoin;
 • Metoda dhe koha e marrjes së monedhave zgjidhen në mënyrë të pavarur nga përdoruesi.

kjo Rubineti Bitcoin ju lejon të bashkoni kapitalin fillestar për të investuar në tregti në një periudhë të shkurtër. Ekziston edhe një pengesë. Metoda është e përshtatshme vetëm për ata që kanë shumë kohë të lirë. Heshtë ai që duhet të "investojë", sepse llogaria plotësohet relativisht ngadalë (Satoshi shpërndahet në rubinetat e Bitcoin, jo monedha të plota).

Ata që ishin në gjendje të bënin një fitim dhe të rrisnin kapitalin e tyre duke përdorur informacionin e botuar në këtë artikull mund të falënderojnë autorin. Për ta bërë këtë, ju mund të dërgoni çdo shumë në një adresë Bitcoin:

3NTacy8nVkhRpZvrnbZamCtKuJMjES1Se3

ose duke skanuar një kod QR:

3NTacy8nVkhRpZvrnbZamCtKuJMjES1Se3

Obzoroff