diagnostirovanie ureaplazmoza - ureaplasmosis kronike tek burrat: shkaqet dhe metodat e trajtimit

Ureaplazmoza kronike është një proces inflamator në organet e sistemit urinar dhe riprodhues, i karakterizuar nga periudha alternative të recesionit dhe relapsit. Një dukuri e tillë mund të bazohet në trajtimin e kryer në mënyrë të pamjaftueshme të akut ...
Obzoroff
urologiya - Ndjesi djegieje në uretër pas urinimit: shkaqet dhe trajtimi

Nëse jeni të shqetësuar për djegien në uretër pas urinimit, atëherë ka shumë të ngjarë të keni një lloj sëmundje infektive dhe inflamacion të shkaktuar nga kjo sëmundje. Infeksione të tilla prekin kryesisht traktin urinar ...
Obzoroff
prichiny gipergidroza - Shpëtoj djersitjen e sqetullave në shtëpi

Si të shpëtoni nga sqetullat e djersitjes - deri në 70-80% të popullsisë janë të angazhuar në kërkimin e zgjidhjeve optimale për këtë problem. Në fund të fundit, pikat e lagura shkaktojnë jo vetëm shqetësim fizik, por edhe psikologjik. Sot ...
Obzoroff
fotolia 132886252 xs - Sëmundje të zemrës - llojet, simptomat, trajtimi

Shfaqja e sëmundjeve të sistemit kardiovaskular shpesh është e vështirë të njihet, pasi kursi i tyre është i fshehtë dhe i ngadaltë. Megjithatë, simptomat e pazbuluara të sëmundjes së zemrës mund të çojnë në një situatë ku diçka do të bëhet ...
Obzoroff
tonometr1 599x370 - Matja e presionit të gjakut: Metodat, Fakte Historike

Matja e presionit të gjakut është një metodë e matjes së presionit të gjakut kundër mureve të enëve të gjakut. Me fjalë të tjera, është presioni që buron nga zemra dhe prodhohet në arterie. Presioni i gjakut ...
Obzoroff
tipologija kozhnogo dermatita - Llojet e dermatitit dhe rekomandimet për trajtimin e tij

Dermatiti është një proces inflamator që karakterizohet nga sëmundje të theksuara të lëkurës. Ndërveprimi me lëkurën e substancave kimike, biologjike dhe fizike çon në një reagim të domosdoshëm alergjik. Nuk është një sëmundje infektive, që do të thotë ...
Obzoroff
simptomia pischevoy neperenosimosti - Intoleranca ndaj ushqimit: simptomat, diagnoza, trajtimi

Intoleranca ushqimore është reagimi i trupit ndaj disa ushqimeve dhe lëndëve ushqyese. Procese të tilla mund të ndodhin kur sistemi i tretjes nuk është në gjendje të asimilojë plotësisht ose pjesërisht disa lëndë ushqyese ...
Obzoroff
artroz 1 y stepeni - Shenjat kryesore të fazave të ndryshme të artrozës së nyjeve

Ndryshimet degjenerative në nyje, që çojnë gradualisht në shkatërrimin e saj dhe humbjen e lëvizshmërisë, ndodhin nën ndikimin e patologjive trashëgimore, sëmundjet e fituara dhe nën ndikimin e faktorëve të jashtëm. Një grup i madh i patologjive të ndryshme ...
Obzoroff
artroz sustava taza - Artrozë e artikulacionit të hip dhe metodat e trajtimit

Meqenëse artriti i nyjës së hip, si sëmundjet e tjera të kërcit dhe indit të eshtrave, është, në parim, i pashërueshëm, të gjitha veprimet kanë për qëllim ngadalësimin e procesit të degradimit të kërcit ...
Obzoroff
stounterapiya - Trajtimi me gurë: terapi me gurë dhe litoterapi

Që nga kohërat e lashta, bota e gurit tërheq njeriun. Guralecët dhe mineralet shërbejnë si bizhuteri që i pëlqen syrit dhe shpirtit. Por ata janë gjithashtu në gjendje t'i japin pronarit të tyre forcë dhe shëndet, bukuri dhe ...
Obzoroff

Artikuj me rekomandime për trajtimin e sëmundjeve të zakonshme, metodat e vetë-diagnostikimit dhe këshilla për parandalimin.

Ky seksion ndërthur informacionin për simptomat dhe trajtimin e sëmundjeve të ndryshme, i cili lejon vetë-diagnostikimin dhe kontaktin në kohë me një specialist. Materiali i postuar ndikon në sferën e sistemit kardiovaskular, riprodhues, ndihmon tretjen e frymëmarrjes, si dhe sistemin muskulor. Në blloqet "Trajtimi", ju mund të shihni rekomandime të dobishme për eliminimin e sëmundjeve të ndryshme - si në mënyrën tradicionale ashtu edhe me metodat e mjekësisë tradicionale. Sidoqoftë, opsioni i dytë duhet së pari të pajtohet me mjekun.
Material për pediatrinë. Në revistë Obzoroff postoi informacione për sëmundjet që shfaqen tek fëmijët. Opsionet e mirëfillta për ofrimin e kujdesit mjekësor në raste të shkallëve të ndryshme të kompleksitetit gjithashtu konsiderohen këtu. Për shembull, një algoritëm për normalizimin e temperaturës së trupit tek fëmijët me hipertermi. Janë dhënë rekomandime profesionale për përmirësimin e gjendjes së fëmijës.
Artikuj mbi dermatologjinë. Faqja përmban materiale në lidhje me tiparet e trajtimit të psoriasis, shkaqet e shfaqjes dhe metodat e eliminimit të djersitjes së shtuar në rajonin axillary. Varietetet e dermatitit përshkruhen gjithashtu në detaje, jepen rekomandime profesionale për eliminimin e kësaj sëmundje. Seksioni trajton gjithashtu temën e lezioneve të lëkurës kërpudhore - listohen arsyet e shfaqjes së një patologjie të tillë, shpalosen metodat përkatëse për eliminimin e saj.

Ne publikojmë materiale për llojet e çrregullimeve mendore, renditen manifestimet e këtyre patologjive dhe metodat e trajtimit të tyre. Sëmundje të tilla si depresioni, skizofrenia, si dhe tiparet e përparimit të tyre dhe opsionet për eliminimin, shqyrtohen në detaje. Artikujt mbi çrregullimet e gjendjes psiko-emocionale ofrojnë rekomandime të dobishme për eliminimin e problemeve të tilla si pagjumësia.
Në këtë pjesë, ju mund të shihni informacione në lidhje me sëmundjen më të zakonshme të sistemit të frymëmarrjes - në lidhje me astmën bronkiale. Këtu, përshkruhen në detaje veçoritë e përparimit të sëmundjes, simptomat karakteristike dhe mënyrat më të mira për përmirësimin e mirëqenies gjatë sulmeve të astmës.
Nga artikujt e postuar në këtë pjesë, mund të mësoni për sëmundjet e zakonshme dhe të rralla të sistemit të tretjes. Materiali përshkruan në detaje simptomat karakteristike për secilën patologji të traktit gastrointestinal, përshkruan opsionet për diagnozë dhe trajtim optimal. Një sëmundje e tillë si gastriti shqyrtohet në detaje - ju mund të njiheni me shkaqet e zhvillimit të inflamacionit dhe mënyrat për ta ndaluar atë. Opsionet për eliminimin e sëmundjes përshkruhen në detaje, preket tema e ushqyerjes, e cila duhet të respektohet në këtë shkelje. Ju gjithashtu mund të gjeni informacione të dobishme se si të pastroni mëlçinë.
Uebfaqja e Obzoroff përmban materiale për sëmundjet e sistemit muskulor dhe opsionet për eliminimin e patologjive të ndryshme të kyçeve. Konsiderohen sëmundje të tilla si artroza, osteochondrosis, korea, reumatizma. Nga artikujt mund të mësoni për arsyet e zhvillimit të këtyre shkeljeve, faktorë që krijojnë kushte të favorshme për shfaqjen e një shkelje të caktuar. Gjithashtu, artikujt mbi ortopedinë përmbajnë informacione në lidhje me diagnozën e gjendjes së sistemit muskuloskeletor, opsionet optimale të trajtimit. Në pjesën mund të njiheni me materialin, i cili tregon karakteristikat krahasuese të dy ilaçeve - Diklofenac dhe Neurodiclovit. Pas leximit të informacionit, ju mund të vlerësoni avantazhet dhe disavantazhet e secilit prej tyre, dhe plotësoni njohuritë me informacion të dobishëm.
Publikimet e postuara në këtë pjesë zbulojnë në detaje llojet, shkaqet e zhvillimit të infertilitetit mashkull dhe femër, si dhe opsionet për eliminimin e tyre. Falë rekomandimeve të paraqitura në artikuj, është e mundur të rivendosni funksionin riprodhues. Nga artikujt mund të mësoni në lidhje me mënyrat për të stimuluar ciklin menstrual, tiparet e blerjes së mallrave erotike. Materiali shpjegon në detaje pse është e rëndësishme të keni një jetë seksuale të qëndrueshme.
Faqet e ditarit tonë përmbajnë materiale të hollësishme mbi intolerancën e ushqimit, karakteristikat e një diete terapeutike për sëmundje të ndryshme. Artikujt përmbajnë gjithashtu informacione të dobishme në lidhje me shkaqet e zhvillimit dhe opsionet për eliminimin e çrregullimeve të tilla si bulimia dhe anoreksia. Së bashku, ato klasifikohen si .rregullime të të ngrënit. Pasi të keni studiuar informacionin për secilën nga këto sëmundje, është e mundur që të identifikohen simptomat e tyre në kohën e duhur dhe të ndalohet çdo patologji në një fazë të hershme të zhvillimit të saj.
Gjithashtu, faqja përmban materiale në lidhje me sëmundjet e zakonshme të zemrës dhe enëve të gjakut, simptomat kryesore të këtyre patologjive, metodat e diagnostikimit dhe trajtimit. Disordersrregullime të tilla si hipertensioni, arterioskleroza ekzaminohen në detaje. Marrë parasysh edhe marrëdhëniet e patologjive të sistemit kardiovaskular me sëmundjet endokrine. Rregullat për matjen e nivelit të presionit të gjakut janë përshkruar në detaje: studimi i këtij informacioni më pas lejon që kjo procedurë të kryhet në mënyrë të pavarur, në shtëpi. Në një nga artikujt, u propozua një mundësi trajtimi për hipertension. Recardio, e cila përfshin koordinim paraprak me një kardiolog.
Përveç artikujve të listuar, në faqe mund të gjeni informacione mbi akupunkturën dhe litoterapinë, efektet e barnave të ndryshme në trup. Këtu keni informacione për opsionin jo-kirurgjikal për shtimin e gjirit, rregullat e përdorimit të një inhalatori dhe gjendjen e trupit të duhanpirësve. Falë leximit të materialit të artikujve të pranishëm në faqe, do të jetë e mundur të njihen me kohë shenjat e shkeljes, dhe t'i drejtohen një specialisti për ndihmë mjekësore.