xhel largues - 1

REMOVIO është një xhel shtëpiak për heqjen e lezave dhe papillomave që përmban përbërës që vrasin virusin e papillomës njerëzore. Tani nuk keni nevojë të përdorni kirurgji lazer, ...
Obzoroff
orbitrinë e Tajlandës 1 - 13

Kapsulat Orbitrin kontribuojnë në korrigjimin dhe rivendosjen e shikimit, si dhe eliminojnë në mënyrë efektive lodhjen e syve gjatë punës së zgjatur me një kompjuter. Në këtë artikull, redaktorët e revistës obzoroff.info do t'ju tregojë në detaje për përbërjen ...
Obzoroff
cardiologje obzoroff - 17

Shkaqet e dobësisë së zemrës (dështimi), trajtimi i dobësisë së zemrës, trajtimi i valvulës së zemrës, trajtimi i sëmundjes koronare të zemrës, sëmundja inflamatore e zemrës, embolia pulmonare. Dobësia e zemrës (dështimi i zemrës) është gjendja e zemrës kur ...
Obzoroff
tsellyulit obzoroff 1 - 34

Termi "celulit" u prezantua për herë të parë në vitin 1920 për të treguar degjenerimin jo-inflamator të indeve mezenkimale. Aktualisht, celuliti më shpesh quhet lipodystrophy gynoid ose panikulopati edematozo-sklerotike. Celuliti ndodh ...
Obzoroff
dr.derm krem ​​psoriasis - 44

Dr. Derm është menduar për trajtimin e psoriazës pa përdorimin e metodave kirurgjikale, ajo kryhet duke kundërvënë akumulimin e leukociteve. Droga frenon sekretimin e enzimave lizosomale, ndërmjetësuesve inflamatorë, nxit eliminimin e fryrjes dhe shtypjen e ...
Obzoroff
hemoreksal 4 - 47

Çështja e trajtimit efektiv të hemorroideve është e rëndësishme për burrat dhe gratë, kështu që rishikimi i ilaçeve Hemorexal është interesant për shumë. Sëmundja është e rrezikshme sepse shkakton komplikime, duke çuar në zhvillimin e çarjeve anale, ...
Obzoroff
kapsulat urotrin efektet e prostatës - 83

Tabletat urotrin zvogëlojnë vëllimin e prostatës duke parandaluar aktivitetin e enzimës 5-alfa-reduktaza, duke bllokuar në mënyrë selektive receptorët alfa-1-adrenergjikë të muskujve të lëmuar të uretrës, ka një efekt antiandrogjenik dhe rrit aftësinë erektive. Drogës përdoret në trajtimin kompleks të vazhdueshëm të ...
Obzoroff
bacteoff protiv parazitov i glistov - 119

BacteOff është një kompleks i bërë nga ekstrakte bimore që kanë një efekt negativ në aktivitetin jetësor të viruseve dhe parazitëve (ndonjëherë i gjetur nën markë Bactefort) Në procesin e stimulimit të sekretimit dhe formimit të fshikëzës së tëmthit ...
Obzoroff