Revistë Obzoroff - përshkrimi i produkteve moderne për shëndetin dhe bukurinë

Revista Ndërkombëtare e Informacionit Mjekësor Obzoroff Info do t'ju ndihmojë të gjeni përshkrimet e produkteve kozmetike dhe medicinale, mjete të dobishme për humbjen e peshës, rinovimin dhe trajtimin e sëmundjeve! Në revistë Obzoroff Botohen lajmet e fundit për mjekësinë tradicionale.

Obzoroff revistë lajmesh mjekësore

Tani, në epokën e zhvillimit të teknologjive të komunikimit elektronik, marketingu në internet po zhvillohet në mënyrë aktive dhe dyqanet e ndryshme në internet po shfaqen në një numër të madh, dhe reklamat shpërndahen mjaft gjerësisht përmes faqeve të lajmeve, rrjeteve sociale si VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest dhe forume. Fatkeqësisht, shpesh reklamuesit e paskrupull shpërndajnë mallra me cilësi të ulët ose plotësisht të padobishme, të ngjashme në pamje me atë që është me të vërtetë i aftë për të ndihmuar një person të zgjidhë një problem të veçantë. Prandaj, ne ofrojmë një foto se si duket produkti origjinal dhe i rremë i tij, si dhe informacione se si të dalloni një produkt të vërtetë nga një i rremë, dhe këshilla të tjera për të parandaluar blerësit nga blerja e mallrave me cilësi të ulët.

Kështu, falë portalit tonë, ju mund të merrni informacion të besueshëm dhe të besueshëm për shumë ilaçe. Do të lexoni përshkrimet e mjeteve juridike të dobishme për trajtimin e sëmundjeve, humbjen e peshës, uljen e peshës dhe rinovimin, do të mësoni për të mirat dhe të këqijat e secilit prej tyre dhe, bazuar në informacionin e marrë, do të jeni në gjendje të vendosni vetë se cili nga të gjitha mjetet e listuara është më i përshtatshmi për ju.

Ne do t'ju ndihmojmë jo vetëm të merrni informacione eksperte për një ilaç të veçantë, por gjithashtu të flasim për vlerësime të vërteta të njerëzve të zakonshëm që e kanë provuar këtë ilaç vetë. Një aspekt i rëndësishëm në këtë rast është se revista jonë nuk është reklamë. Qëllimi ynë është t'u japim lexuesve informacione të dobishme rreth ilaçeve dhe produkteve për rinovimin ose humbjen e peshës. Prandaj, të gjitha vlerësimet që do të takoni në portalin tonë janë të vërteta.

Autorët e faqes Obzoroff Janë specialistë të kualifikuar me përvojë të gjerë praktike në punën me pacientët.

Ekipi i autorit Obzoroff

Ekipi ynë i autorëve është duke u përpjekur të bëjë përshkrimin më të hollësishëm të të gjitha ilaçeve popullore në mënyrë që t'i përgjigjet pyetjeve të bëra shpesh nga lexuesit, të tilla si: efekti farmaceutik i ilaçit të interesit, përbërja dhe veprimi i përbërësve të ilaçit, mënyra e përdorimit dhe udhëzimet për përdorim, vlerësimet reale të klientit dhe specialistëve, vetitë e dobishme të ilaçeve, rishikimi i videos dhe paketimi i parcelave me mallra, si dhe ku të blini, çmimi aktual dhe orari i shitjeve.

Autorët e artikujve duhet të tregojnë faqen zyrtare të prodhuesit, ku mund të shikoni produktin që ju pëlqen, të njiheni me karakteristikat e tij dhe, nëse është e nevojshme, ta porosisni pa rrezik për shëndetin tuaj dhe portofolin.

Ne nuk kërkojmë të promovojmë ndonjë produkt të veçantë ose, përkundrazi, ta tregojmë atë nga ana e pafavorshme (ne nuk merremi me të ashtuquajturin "PR e zezë"). Qëllimi ynë është të sigurojmë informacion të plotë dhe të besueshëm për lexuesit tanë. Prandaj, të gjitha vlerësimet e klientëve dhe të specialistëve që botojmë janë 100% të besueshëm. Të gjitha komentet në artikuj janë shkruar nga njerëz të vërtetë bazuar në përvojën e tyre me këto ilaçe. Ne gjithashtu do t'ju tregojmë për atë që prodhuesit zyrtarë të ilaçeve heshtin.

Duke na lexuar, mund të mësoni absolutisht gjithçka për ilaçin: efektin farmaceutik, efektet anësore të mundshme, përbërjen dhe efektin e përbërësve të ilaçit dhe shumë më tepër. Ne do t'ju ndihmojmë të shmangni blerjen e produkteve të falsifikuara duke treguar një rishikim në video dhe paketimin e parcelës me mallrat, në mënyrë që të keni një ide të vërtetë se si duhet të duket produkti i vërtetë i lëshuar nga prodhuesi zyrtar.

Ky informacion do t'ju ndihmojë të shmangni blerjen e ilaçeve të rreme, të cilat jo vetëm që nuk mund të kenë efektin e pritur, por, përkundrazi, dëmtojnë shëndetin tuaj. Ne gjithashtu do t'ju tregojmë se si dhe ku mund të blini origjinalin e një droge, në mënyrë që të mos bëheni viktimë e mashtruesve duke përvetësuar një false. Ne do t'ju tregojmë për furnitorë të besueshëm, të besueshëm, integritetin e të cilëve kemi pasur mundësinë ta verifikojmë personalisht, dhe gjithashtu ju këshillojmë për nivelin e çmimeve aktuale në mënyrë që të mos keni nevojë të blini ilaçe me çmime të tepruara.

Revista Obzoroff përshkruan përbërjen e hollësishme të barnave

Faqja jonë e internetit Obzoroff mori përsipër detyrën e vështirë për të zgjedhur nga e gjithë masa e mjeteve të ndryshme vetëm ato që janë në dispozicion:

  • Certifikata e cilësisë së ilaçit;
  • Një përbërje e detajuar dhe përshkrimi i veprimit të përbërësve;
  • Shqyrtime të vërteta të klientëve;
  • Mendimi i ekspertëve të mjekëve dhe specialistëve;
  • Udhëzime për përdorim dhe dozim;
  • Kostoja aktuale dhe faqja e internetit e prodhuesit, ku mund të vendosni një porosi për mallrat.
  • Efekti dhe efekti i deklaruar nga prodhuesi.

Përdoruesi përfundimtar është i detyruar të dijë informacionin e plotë dhe të besueshëm në lidhje me produktin e blerë, nga cilat përbërës përbëhet, për të kuptuar vetitë e tij, indikacionet për përdorim dhe kundërindikimet, efektin e pritur dhe kohëzgjatjen e rrjedhës së përdorimit.

Kurdo që të jetë e mundur, ne ofrojmë rishikime video të mallrave me paketimin e tyre për të treguar se çfarë saktësisht i vjen konsumatorit përfundimtar pas përfundimit të porosisë, si dhe një foto se si duket produkti i rremë, në mënyrë që blerësi të dijë se si të dallojë nga origjinali. Shpesh është e vështirë të gjesh një përshkrim të kuptueshëm në internet, i cili, për më tepër, nuk do të kufizohej vetëm në dy ose tre fjali të shkurtra, nga të cilat pothuajse asgjë nuk kuptohet nga lexuesi. Revista Obzoroff korrigjon situatën dhe ju paraqet informacione në një formë të arritshme dhe të përshtatshme për lexim për të gjithë përdoruesit e faqes sonë.

Para së gjithash, ne përpiqemi të përgatisim rishikime të produkteve më interesante që kanë një efekt të pazakontë, në shikim të parë, për shembull, një trashës për flokët Caboki. Pajtohem: ky mjet është në thelb tepër i shkëlqyeshëm dhe në të njëjtën kohë i thjeshtë, dhe më i rëndësishmi, interesant. Me gjithë këtë, ajo tashmë ka ndihmuar për të hequr qafe tufat tullac mijëra njerëzve në botë, duke krijuar një kokë të trashë të flokëve, e cila tregohet qartë në rishikimin e videos për përdorimin e fibrës Kaboki.

Çdo artikull në faqen tonë të rishikimeve të produkteve gjithmonë përmban vlerësime reale, pozitive ose negative, në lidhje me një produkt të veçantë, si dhe lidhje me burime autoritare ku lihen vlerësimet e klientëve dhe rekomandimet e mjekëve, ekspertëve dhe specialistëve në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe farmaceutikës janë të pranishme. Një shumë informacion është marrë nga të dhënat e programit shëndetësor "Të jetosh shëndetshëm", ku Dr. Elena Malysheva jep këshilla dhe rekomandime për trajtimin e sëmundjeve dhe ilaçeve të ndryshme që kontribuojnë në shërimin e sëmundjeve të ndryshme.

Uebfaqja e Obzoroff Info është një burim profesional informacioni për të cilin punojnë specialistë të kualifikuar. Prioriteti ynë i parë është t'u sigurojmë përdoruesve (vizitorët në faqen tonë të internetit) informacion të kuptueshëm, të arritshëm dhe sa më të plotë për ilaçe të ndryshme.

Në të njëjtën kohë, ne nuk kërkojmë të mbulojmë, brenda kornizës së këtij burimi, një përshkrim të të gjitha produkteve farmaceutike që aktualisht janë në dispozicion në tregun e brendshëm. Cila është qëllimi për të thënë, për shembull, për produkte të tilla të njohura si aspirina ose karboni i aktivizuar? Së pari, ilaçet e tilla janë me të vërtetë mallra konsumatore, dhe për këtë arsye nuk ka vështirë që një person që nuk di se si duhet të duken këto ilaçe dhe cilat veti shëruese kanë.

Së dyti, çmimi i këtyre ilaçeve është shumë i ulët për të qenë interesant si subjekt për prodhimin e produkteve të falsifikuara. Në faqet e portalit tonë Obzoroff Para së gjithash, postohen informacione rreth ilaçeve të reja. Duhet të theksohet se ato të gjitha janë të ndara në kategori të mëdha 2: Barna të reja ose pak të njohura që kanë një efekt të vërtetë shërimi ose shëndeti për një person.

Meqenëse shumica e këtyre barnave janë relativisht të shtrenjta, ato bëhen një kafshë e shijshme për të ashtuquajturit "farmacistë të zezë" - njerëz të përfshirë në prodhimin e ilaçeve gjenerike dhe të falsifikuara dhe marketingun e tyre për përfitim. Në këtë rast, detyra e revistës Obzoroff është të informojë lexuesit se si duhet të duket ilaçi origjinal dhe ku mund të blihet në mënyrë që të mos bëhet viktimë e mashtruesve.

Për këto qëllime, ne bëjmë rishikime në video dhe pako të paketuara me mallra, në mënyrë që të shihni se si duhet të duket ilaçi origjinal dhe mund ta dallojë atë nga një i rremë. Barnat e reja që tregtohen në mënyrë aktive përmes reklamave, por pa vetitë e deklaruara shëruese. Produkte të tilla, si rregull, nuk kanë një certifikatë të cilësisë, dhe efekti farmaceutik i ilaçit është larg nga ai i deklaruar në reklama.

Në këtë rast, specialistët e revistës mjekësore Obzoroff u tregojnë vizitorëve të portalit pronat e vërteta të këtij ilaçi, të cilat janë larg nga ato që reklamohen. Ne flasim për përbërjen dhe veprimin e përbërësve të ilaçit, duke u përcjellë konsumatorëve informacione se çfarë mund të marrin në të vërtetë nga marrja e këtij ilaçi, dhe çfarë nuk është asgjë më shumë se një veprim i trilluar dhe reklamues i prodhuesve sipërmarrës. Dua të theksoj edhe një herë që Obzoroff nuk është një projekt tregtar që synon promovimin e reklamave të drogave.

Ne nuk bashkëpunojmë me asnjë nga prodhuesit ose furnizuesit e produkteve farmaceutike. Qëllimi i projektit tonë është të sigurojë lexuesit informacion të plotë dhe të besueshëm në lidhje me ilaçet, përbërjen e tyre, vetitë farmaceutike, kundërindikacionet dhe efektet anësore. Asnjë prej artikujve tanë nuk është i pabazuar. Të gjitha të postuara në revistë Obzoroff materiali konfirmohet nga vlerësime reale të klientëve (pozitive dhe negative) dhe mendimi i ekspertëve. Autorët e artikujve shqyrtojnë plotësisht materialin mbi ilaçet dhe përbërjen e tyre për praninë e vërtetë të substancave aktive dhe vetitë farmaceutike në to.

Pse është fitimprurëse blerja e ilaçeve në internet

Mungesat e drogës janë një gjë e së kaluarës. Tani ato prodhohen në sasi të mëdha, dhe ilaçet e huaja janë gjithashtu mjaft të përballueshme. Në këtë drejtim, hapen farmacitë e rinj, që punojnë rreth orës dhe shtatë ditë në javë. Ju mund të blini ilaçe të lira dhe online. Sidoqoftë, shumë prej tyre vazhdojnë të mos besojnë për mundësinë e blerjes së ilaçeve përmes Internetit.

A meritojnë vëmendje këto dalje të drogave? Le ta kuptojmë së bashku. Para së gjithash, duhet të theksohet se bashkatdhetarët tanë përpiqen të bëjnë blerje të ilaçeve në farmacitë e palëvizshëm për dy arsye:

  • Para së gjithash, është inercia e të menduarit. Mbi të gjitha, farmacitë për dhjetëra (nëse jo qindra) vite shërbyen si vendi i vetëm ku mund të bliheshin ilaçet. Gjatë kësaj kohe, në kokat e njerëzve u formua një stereotip i caktuar, sipas të cilit, për të blerë ilaçe ose mallra të tjera mjekësore, ishte e nevojshme të shkonit në një farmaci.
  • Arsyeja e dytë është pjesërisht pasojë e së parës. Ai konsiston në besimin në barnatore dhe frikën e blerjeve për produkte shëndetësore në vende të tjera.

Pse të rrezikoni dhe të përpiqeni të porosisni ilaçe në internet, nëse të njëjtat ilaçe mund të blihen më lirë në një nga farmacitë më të afërt. Por a është në të vërtetë rasti?

Ne u përpoqëm ta kuptonim më tej këtë çështje, duke nxjerrë në pah të mirat dhe të këqijat e blerjes së drogës në Internet.

Përfitimet e blerjes së ilaçeve nga farmacitë online

Me blerjen e furnizimeve mjekësore përmes barnatoreve në internet, mund të përjetoni avantazhe të qarta, të cilat përfshijnë sa vijon: Një gamë e gjerë produktesh. Nëse një farmaci e vogël e palëvizshme shpesh nuk mund të strehojë tërë larminë e barnave të drejtimeve të ndryshme, atëherë një pikë në internet ju lejon ta bëni këtë pa ndonjë kufizim.

Obzoroff logoja e Gazetës Obzoroff Info

Pricemimi i arsyeshëm, i cili është më i ulët se në farmacitë e zakonshëm. Për ta verifikuar këtë, thjesht kaloni nëpër disa emra ilaçesh dhe krahasoni koston. Përveç kësaj, dyqanet në internet shpesh mbajnë promovime dhe ofrojnë zbritje për produktet farmaceutike, si dhe aftësinë për të ofruar kudo në botë. Ky është një nga avantazhet kryesore të farmacive në internet.

Kur jeni i sëmurë ose thjesht nuk keni kohë për shëtitje, mjafton të zgjidhni dhe porositni mallrat, dhe ata do t'i dorëzojnë ato direkt në derë. Si mjet i fundit, tek zyra postare më e afërt. Metoda të ndryshme pagese: para, me kartë krediti plastike ose para elektronike - ashtu si dëshironi. Të gjitha produktet mjekësore më së shpeshti kanë disa forma kryesore të lëshimit: pluhur, shurup, kapsula, krem, xhel, llak, paste, emulsion, thasë, tableta, monodozë shirit.

Vlen të përmendet edhe për të kursyer kohë dhe përpjekje për të gjetur ilaçin e duhur. Shpesh ndodh që ilaçi i nevojshëm të mos jetë në farmacinë më të afërt, apo edhe në disa. Në kushtet kur keni nevojë për ilaç urgjentisht, problemi zgjidhet më së miri thjesht duke u ulur në kompjuter. Ju mund t'i besoni barnatoreve në internet, pasi ato janë të licencuara dhe funksionojnë ligjërisht.

Udhëzimet dhe një çertifikatë cilësie i bashkëngjiten të gjitha ilaçeve të shitura, dhe nëse ilaçi që ju nevojitet është shitur me recetë, atëherë thjesht duhet të dërgoni një fotografi të tij kur porosisni ilaçin ose ta tregoni atë në korrier pas marrjes. Blerja e furnizimeve mjekësore në këtë mënyrë është shumë e përshtatshme, dhe ky shërbim ia vlen të përdoret. Përveç kësaj, disa mjete për humbje peshe me metodën e shprehur, për shembull, hollimi i shurupit mangosteen Mangosteen Humbja e peshës, ju nuk mund të blini askund përveç në faqen zyrtare të internetit të prodhuesit të produktit, i cili furnizon në të gjithë botën. Të gjitha përfitimet e mësipërme janë për shkak të parimit të funksionimit të barnatoreve në internet. Pronarët e një farmacie të rregullt të palëvizshme detyrohen të marrin me qira një dhomë me një lokacion të përshtatshëm, nga këndvështrimi i blerësve, duke shpenzuar para të konsiderueshme për marrjen me qira të një dhome, sigurimin e kushteve të nevojshme për ruajtjen e ilaçeve, si dhe pagën e punonjësve.

Për më tepër, sasia e mallrave në dispozicion varet drejtpërdrejt nga madhësia fizike e lokaleve në të cilën ndodhet farmacia e palëvizshme. Kompanitë që shesin drogë në internet duhet të kenë vetëm një faqe interneti përmes së cilës ato shiten dhe një depo në të cilën ruhen produktet që ata shesin. Një shërbim i dorëzimit është i dëshirueshëm, por jo edhe një parakusht, pasi që shpërndarja e ilaçeve të porositura në Internet mund të bëhet nga një shërbim korriere i palëve të treta. Kështu, farmacitë në internet kanë mundësinë të marrin me qira një depo që ndodhet jashtë qytetit ose në një zonë industriale.

Kjo në asnjë mënyrë nuk do të ndikojë në cilësinë e punës së tyre, por do të kursejë para të konsiderueshme me qira. Prandaj, përdoruesi përfundimtar merr mundësinë për të blerë ilaç të lirë në një farmaci në internet, duke paguar për atë shumë më pak sesa do të paguhej në një farmaci të rregullt stacionare. Një avantazh tjetër i barnatoreve në internet është se menjëherë mund të shihni disponueshmërinë dhe koston e ilaçeve që ju nevojiten. Nuk është e nevojshme të shkoni në të gjithë farmacitë në zonën tuaj për të gjetur çmimet dhe të zgjidhni ku mund të blini ilaçe më të lira. Tani mund të studioni çmimet e ilaçeve dhe produkteve kozmetike pa lënë shtëpinë tuaj.

Aktualisht, shumë zinxhirë farmacish në Rusi kanë vlerësuar dhe kanë filluar të zbatojnë një sistem të tillë pune. Tani, blerësit marrin mundësinë jo vetëm të blejnë ilaçin që u nevojiten, pasi të kenë mbërritur në njërën prej degëve të kompanisë, por edhe ta porosisin atë në faqen e internetit të rrjetit duke zgjedhur formularin e dorëzimit: marrjen nga një prej farmacive ose shpërndarjen me korrier. Në portalin "Obzoroff»Mund të gjeni informacione rreth farmacive të ndryshme në internet që veprojnë në vendet e CIS.

Ne do t'u tregojmë lexuesve tanë se cili prej tyre mund t'i besoni dhe kush është mashtrues, ne do t'ju tregojmë rishikime në video të hapjes së parcelave nga një farmaci e veçantë në internet, në mënyrë që të shihni qartë se cili prej tyre punon me ndershmëri dhe kush dërgon në vend të ilaçit origjinal do të thotë i rremë.

Falë portalit tonë, ju nuk mund të zbuloni vetëm përbërjen dhe vetitë e ilaçeve, efektet farmaceutike të tyre, kundërindikacionet dhe efektet anësore, por gjithashtu merrni informacione se ku mund të blini barna më lirë, pa rrezikuar të merrni një falso në vend të origjinalit.

Struktura e sitit Obzoroff

Obzoroff bën çdo përpjekje për të realizuar një përmbledhje të detajuar të produkteve në terma të arritshëm dhe të kuptueshëm. Shqyrtimet e produkteve ekskluzive janë botuar në projektet tona rajonale: MedEurope.info për banorët e Evropës dhe Obzoroff.asia për qytetarët e Vietnamit, Libanit, Malajzisë, Tajlandës dhe Filipineve. Një avantazh tjetër i portalit tonë është azhurnimi i vazhdueshëm i informacionit. Ne botojmë rregullisht artikuj të rinj, komente, vlerësime të klientëve dhe mendime të ekspertëve. Peshtë e domosdoshme për ne që t'u sigurojmë lexuesve tanë një informacion të dobishëm dhe të rëndësishëm, kështu që ne rregullisht përditësojmë përmbajtjen tonë në një përpjekje për t'ju treguar sa më shumë që të jetë e mundur.

Obzoroff struktura e sitit mjekësor

Struktura e sitit Obzoroff e ndërtuar në një mënyrë të përshtatshme për të gjithë përdoruesit dhe e ndarë në kategori kryesore tematike. Seksioni "Shëndet" është i ndarë në nëngrupe logjikë dhe titulli "Humbje Peshe" vendoset veçmas për lehtësinë e kërkimit dhe navigimit në sit. Blockshtë krijuar një bllok i veçantë "Përmbledhje e Produktit", i cili shton sende të pazakonta dhe ekskluzive të dizajnuara për ta bërë jetën më të bukur ose thjesht për lehtësi dhe lehtësi përdorimi në jetën e përditshme.

Në këtë seksion mund të gjeni dhe lexoni një përmbledhje të produkteve që nuk mund të gjenden në një dyqan të rregullt! Ai përfshin përshkrimet e pajisjeve dhe pajisjeve për makinën, produkte për entuziastë të peshkimit dhe gjuetisë, produkte për shtëpi dhe higjienë personale.

Sa i përket lundrimit, gjithmonë mund të shihni listën e plotë të rishikimeve të produkteve interesante në seksionin në seksionin e artikujve sipas kategorisë. Faqja e internetit Obzoroff në asnjë mënyrë të lidhur me aktivitetet tregtare dhe nuk ka marrëdhënie biznesi me prodhuesit. Të gjitha informacionet e publikuara janë vetëm natyrore informuese dhe informuese. Lidhjet në faqet e internetit të prodhuesve të drogave janë siguruar për t'u njohur me këto barna.

Ne nuk e pranojmë përgjegjësinë për veprimet tuaja të kryera në faqet e internetit të prodhuesve.