Titanium xhel për zgjerimin e penisit në gjatësi dhe trashësi

Titanium është një xhel për zgjerimin e penisit në gjatësi dhe trashësi pa ndërhyrje kirurgjikale, i destinuar për përdorim në shtëpi. Ky xhel unik është një modifikim më i suksesshëm i kremës i njohur në Tajlandë dhe Evropë. Titan gel, e cila gjithashtu rrit madhësinë e penisit për 1 muaj përdorim të rregullt.

Sot do të shqyrtojmë një titan të ri me krem ​​xhel për zgjerimin e penisit. Ajo sjell rezultate në javët e para të përdorimit 2. Pas një muaji përdorimi Titanium do të vini re një ndryshim të dukshëm si në gjatësinë e penisit ashtu edhe në trashësinë. Përveç kësaj, kjo xhel përmirëson fuqinë që nga ditët e para të përdorimit. Së bashku me të, sigurohet një orgazëm intensiv, kështu që kremi është i përshtatshëm edhe për ata burra që nuk mendojnë për zmadhimin e penisit.

Titanium xhel për zgjerimin e penisit në gjatësi dhe trashësi

krem Titanium bërë vetëm nga përbërës natyralë, vëllimi i tubit 50 ml. Nuk shkakton bezdi në përdorim: ju kërkohet ta fërkoni intensivisht për sekonda 30 - 40, atëherë mos e lani për rreth një orë, në mënyrë që kremi të përthithet. Bazuar në vlerësimet e klientëve, rritja mesatare e gjatësisë së penisit është 5 cm - e njëjta vlerë mund të arrihet me ndërhyrje të shtrenjtë kirurgjikale.

Titani nuk ka kundërindikacione ose efekte anësore. Kjo është ajo që ndryshon nga homologët e saj. Në fund të fundit, në mënyrë që të blini Titanium Receta nuk kërkohet, kështu që mund ta blini në çdo kohë. Sipas mjekëve, ilaçi rrit rrjedhjen e gjakut në penis, duke rritur kështu dëshirën seksuale, dhe gjithashtu përmirëson shëndetin seksual.

Fakt interesant: aktorët e filmave pornografikë përdorin këtë krem ​​Titanium. Ata tërhoqën vëmendjen ndaj kremës për shkak të vetive të tij për të përmirësuar shëndetin seksual, si dhe treguesve mbresëlënës të zmadhimit të penisit. Kështu që mund të jeni i sigurt se një ngritje e fortë dhe madhësia e penisit të aktorëve porno është rezultat i përdorimit të fondeve shtesë.Efekti i aplikimit Titanium xhel për zgjerimin e penisit

A ka ndonjë organ njerëzor që do të trajtohej me një vëmendje të tillë dhe skrupulozitet si penisi i burrave. Në çdo kohë, burrat e vendosin pengesën dhe madhësinë e saj në ballë, matin pisyuny në fëmijëri, duke filluar nga kopshti dhe duke përfunduar me udhëtime në banjë në vitet e studentëve, dhe jo vetëm në student, në vitet e mesme dhe kur ato bëhen më të vjetër, në përgjithësi gjithmonë . Për më tepër, në bazë të rëndësisë së tepruar që burrat i kushtojnë posaçërisht përmasave, ata ndërtojnë një teori të tërë të marrëdhënieve me gratë, e cila është shumë e përshtatshme për sa i përket justifikimit të të gjitha dështimeve që ndodhin për një arsye krejtësisht të ndryshme. Ata nuk janë aspak të interesuar për mendimin e vetë grave, të cilat nuk shqetësohen aspak për këtë çështje, dhe i japin rëndësi të veçantë sensualitetit, qëndrimit të dashur të partnerit të tyre ndaj grave dhe, siç thonë ata, "aftësisë për të përdorur" atë që jepet nga natyra.

Titanium xhel për zgjerimin e penisit në gjatësi dhe trashësi

Në pjesën më të madhe, burrat janë mjaft të guximshëm me shfaqje emocionale; ndryshe nga gratë, ata nuk janë të prirur të kërkojnë gabime të bëra prej tyre në dështimet e tyre. Themshtë shumë më e lehtë për ta që të fajësojnë të gjitha gratë për faktin se atyre (grave) u duhet një madhësi më e madhe se ajo që është në dispozicion, dhe u pëlqen që kohën e lirë ta kalojnë kohën e tyre në miqësi, shfaqje dashurie dhe marrëzi të tilla. Duke krijuar një problem jashtë blu, nganjëherë një njeri e fryn atë në një madhësi të madhe, dhe fajëson të gjitha dështimet në shtrat për madhësinë e dinjitetit të tij. Edhe pse është pikërisht frika se një grua do ta konsiderojë "mikun e tij të vogël" me të vërtetë të vogël e ndalon burrin në gjysmë të rrugës dhe marrëdhënia në dukje e nisur mirë me gruan që i pëlqen, shkëputet në gjysmë të rrugës pa marrë një vazhdimësi natyrore.

Shpesh burrat e trajtojnë penisin e tyre jo si një shtrirje të trupit të tyre ose thjesht si një organ të destinuar për riprodhim, ose me të cilin ju mund t'i jepni kënaqësi një gruaje të dashur, por si një tregues i rëndësisë mashkullore. Në fund të fundit, siç dihet midis primatëve në habitatin natyror, udhëheqësi i paketës është mashkulli, i cili ka madhësitë më të spikatura të penisit. Burrat, me madhësi mjaft të mëdha, padyshim që ndjehen mashkull alfa. Në fund të fundit, nuk do të ishte e frikshme t'i tregoni të dashurit tuaj me organe të tilla "të jashtëzakonshme" dhe nuk është turp të zhvisheni në një banjë me burra. Itshtë e mundshme që gratë mund të gjejnë probleme të tilla shumë të marra dhe më kot, por nëse një burrë mendon se penisi i tij është i vogël, atëherë është shumë e vështirë ta dekurajosh atë. Dhe kjo është arsyeja pse ai përjeton vuajtje dhe vuajtje mendore mjaft komike.

Ku të blini Titanium xhel në CIS dhe Evropë

Shumë burra nuk duan të shkojnë në farmaci për të blerë një takim të tillë, kështu që blini Titanium xhel për të përshpejtuar rritjen e penisit është në dispozicion në faqen zyrtare të prodhuesit. Kështu, ju merrni një garanci të anonimitetit të urdhrit, dhe korrierët nuk do të dinë për përmbajtjen e paketës. Pricemimi i Titaniumit në Evropë është 39 euro, për banorët e Rusisë 990 rubla, kostoja në vendet e tjera të CIS mund të sqarohet në faqen e internetit të prodhuesit.

Nëse dëshironi të blini në mënyrë anonime Titanium Xhel me zbritje, është mjaft e lehtë për tu bërë, pasi që kjo krem ​​shitet në shumë vende të Bashkimit Evropian. Në territorin e secilit vend shpërndarje nga një prodhues zyrtar.

Butoni i blerjes Titanium xhel në Evropë

Brenda 15 minutash pas vendosjes së porosisë, menaxheri i kompanisë telefonon në numrin e kontaktit të klientit, specifikon adresën e dorëzimit të mallrave. Koha e dorëzimit varet nga vendndodhja juaj. Mesatarisht, duhet rreth një javë nga data e porositjes. Pagesa bëhet pas marrjes së mallit. Uljet dhe promovimet mbahen rregullisht në sit, kështu që ju mund të kurseni shumë.

Si të rritet madhësia e penisit me Titanium xhel?

Shpesh, burrat pyesin nëse është realiste të bëjnë organet gjenitale të tyre disi më të mëdha. Në kërkim të një përgjigje për këtë pyetje, ata shpesh nuk kursejnë as kohë as para.

Ne do ta shtrojmë vetveten këtë pyetje të ndezur, a janë të vërteta të gjitha këto histori për anëtarë të supozuar të zgjeruar pothuajse në raste jo vetëm në gjatësi por edhe në vëllim? Për ta sqaruar këtë çështje një herë e përgjithmonë për veten tuaj, duhet të njiheni me strukturën e këtij organi, i cili është aq i rëndësishëm për çdo njeri.

Trupi i penisit përbëhet nga trupa shpellorë dhe shpellorë. Kur penisi është në një gjendje të ngacmuar, gjaku i mbush ato dhe merr të njëjtën madhësi për të cilën çdo njeri është aq i ngazëllyer. Prandaj, është e qartë se sa më shumë gjaku ngjitet në trup, aq më i madh do të ketë, edhe sigurisht, në atë masë sa që trupat shpellorë mund të shtrihen dhe kjo lehtësohet nga xhel Titanium.

Siç mund ta shihni, penisi nuk ka muskuj dhe, në përputhje me rrethanat, të gjitha mitet që duke përdorur ndonjë ushtrim veçanërisht sekret për të rritur këtë organ nuk kanë ndonjë tokë nën të. Prandaj, pa marrë parasysh sa burra varen nga burrat e tyre të gjitha llojet e peshave me këshillën e sherebelave lindore, kjo nuk do të sjellë asnjë përfitim.

Në të njëjtën kohë, penisi mund të bëhet më i dukshëm duke iu drejtuar një metodë të thjeshtë të humbjes së peshës. Struktura e të gjithë aparatit riprodhues është e tillë që një pjesë e konsiderueshme e saj fshihet në shtresën dhjamore të pjesës pubike, kështu që me humbje të konsiderueshme të peshës penisi do të bëhet pak më i madh.

Në të njëjtën kohë, nëse çdo centimetër ka rëndësi për një njeri, atëherë duhet të zbatohet teknika e saktë e matjes. Nëse shikoni poshtë penisin në një gjendje eksitimi, atëherë, ndoshta për shkak të pubisit, parametrat mund të mos maten siç duhet. Ndoshta do të ishte më e saktë të bëheshin matje duke e parë atë nga ana.

Tani le të flasim për sa realiste është rritja e një anëtari përmes përdorimit të tabletave dhe të gjitha vajrave të tjerë të locioneve. Të gjitha këto fonde mund të rrisin vetëm rrjedhën e gjakut në trup dhe të sigurojnë ngritjen e tij.

Titanium xhel për zgjerimin e penisit në gjatësi dhe trashësi

Sidoqoftë, asnjë penis, vaj ose xhel nuk mund të japin rritje të penisit që ka përfunduar gjatë pubertetit. Midis burrave ka metoda të ndryshme barbare për të zgjidhur problemin e tyre shumë të largët. Metoda të tilla si, për shembull, pompimi i vazelinës, topa të bërë në shtëpi dhe të ngjashme, sende nën lëkurë. Asgjë, por rreziku i lëndimit jo vetëm për vetë njeriun, por edhe për partnerin e tij, nuk ka.

Titanium xhel për zgjerimin e penisit në gjatësi dhe trashësi

Disa vjet më parë, burrat modernë mund të këshilloheshin një metodë efektive, në atë kohë e vetmja. Për ta bërë penisin tuaj më të madh ose të trashë, ju është dashur të drejtoheni në shërbimet e kirurgëve plastikë. Operacioni i kryer për kirurgji plastike të penisit do të çojë në një rritje në madhësinë e tij me një mesatare prej 2 - 4 cm në gjatësi. Vëllimi mund të ndryshohet duke përdorur lipofilling (futja e indit të vetë pacientit në organ). Tani mund të përdorni një metodë tjetër për të zmadhuar penisin, xhel më efektiv dhe racional Titanium. Përdorimi i Krem Titanium ndihmon në rritjen e penisit në gjatësi dhe trashësi, falë një përbërje të veçantë të përbërësve të bimëve. Përbërësit e xhelit Titanium rritin vëllimin e trupave shpellorë dhe, në përputhje me rrethanat, kjo ndikon në rritjen e madhësisë së penisit.

Titanium xhel për zgjerimin e penisit në gjatësi dhe trashësi

 

Parimi i kremës Titanium

krem Titanium është një zgjidhje gjithëpërfshirëse për shumë probleme të burrave, siç janë:

 1. Testosterone e ulët. Pasi të keni gjak, përbërësit aktivë rrisin prodhimin e testosteronit. Si rezultat i kësaj, dëshira seksuale dhe madhësia e penisit rriten, dhe fuqia gjithashtu forcohet.
 2. Derdhje e shpejtë. Burrat shpesh nuk janë të kënaqur me kohëzgjatjen e marrëdhënies seksuale. Kjo është për shkak të ndjeshmërisë së tepruar të penisit të glans. Kremi ynë shurdhon mbaresat nervore, duke i privuar burrat nga statusi i "goditjes së shpejtë".
 3. Steriliteti. Komponentët aktivë ndikojnë në lëvizjen e spermës. Përveç kësaj, jo vetëm cilësia, por edhe vëllimi i spermës do të ndryshojë.

Gjykimet klinike Titanium xhel dhe efektiviteti i saj

Penetrimi thellë në indet e penisit, kremës Titanium e bën atë më elastike. Për shkak të kësaj, trupat shpellorë rriten, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në madhësinë dhe fortësinë e penisit gjatë ereksionit. Pse burrat zgjedhin këtë krem ​​të veçantë:

 • Përbërja natyrale e xhelit të titanit. Ilaçet sintetike kanë një numër efektesh anësore dhe kundërindikacionesh. Kremi ynë është i bazuar në përbërës natyralë, kështu që është i kombinuar me çdo ilaç dhe shitet pa recetë.
 • Një qasje e integruar. Nën ndikimin e kremës nuk është vetëm penisi. Dhe gjithashtu janë stimuluar qendrat e trurit, për shkak të të cilave rritet prodhimi i testosteronit.
 • Nuk ka varësi. Ilaçi është i dizajnuar për kursin, dhe nuk shkakton varësi. Pas përfundimit të pritjes, do të merrni një efekt afatgjatë.
 • Veprim i shpejtë. Do ta shihni ndryshimin në ditën e parë të përdorimit të kremës. Për të arritur efektin maksimal, përsërisni kursin pas një kohe.

Përbërja e xhelit të titanit

Për ta bërë lëkurën gati për shtrirje, pesë vajra esencialë janë të përfshirë në kremin e Titaniumit. Për mijëra vjet, vajrat janë përdorur në mjekësinë tradicionale në shumë vende të botës. Ata kanë një efekt të fuqishëm stimulues dhe stimulues.

Pektina aktive si pjesë e rritjes së indeve të penisit Titanium. Shtë një burim i pasur i substancave që ndihmojnë prodhimin e spermës dhe gjithashtu rrisin dëshirën për t'u përfshirë në aktivitete seksuale.

Elementë të tjerë si kalciumi, hekuri, zinku, etj janë të domosdoshëm për të siguruar kohëzgjatjen e efektit. Ato ndikojnë në trurin e një njeriu, duke përmirësuar aktivitetin e qendrave nervore. Për shkak të kësaj, ngritja e mashkullit përmirësohet.

Strukturë Titanium xhel dhe veprimi i përbërësve

Udhëzime për Aplikimin e Xhelit

Sipas mjekëve, një qasje serioze siguron efektivitetin maksimal të kremës Titanium. Ju kërkohet të aplikoni xhelin përgjatë gjithë gjatësisë së penisit, pastaj të fërkoni sa më shumë që ju nevojitet për të përthithur plotësisht. Mos harroni se duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë kokës. Kremi nuk imponon asnjë kufizim sa i përket dietës, kështu që ju mund të hani në mënyrë të sigurtë atë që dëshironi. Kombinuar me alkool dhe nuk shkakton alergji, ndryshe nga paraardhësi i tij Titan Gel, e cila ndonjëherë shkaktoi skuqje të lëkurës.

Për të arritur një rritje të qëndrueshme të madhësisë së penisit, përdorni kremin për javë të 3 - 4. Bëni këtë çdo ditë, por keni nevojë për një pushim një ditor midis javëve. Kjo do të thotë, ju lubrifikoni një anëtar për shtatë ditë, pushoni ditën 1, dhe kështu me radhë në një rreth derisa të arrihet rezultati i dëshiruar

Mendimi i blerësve dhe mjekëve

Prona të dobishme të deklaruara nga zhvilluesit e kremës Titaniumkonfirmuar plotësisht nga testet mjekësore. U vërejtën efikasitet dhe shpejtësi e lartë - ndryshimet ndodhin gjatë ditëve të para të përdorimit 14.

Mjekët kishin dy detyra kryesore: të përcaktonin mirëdashësinë mjedisore dhe efektivitetin e produktit. Mendimi i mjekëve për "natyralitetin" e kremës Titanium:

“Gjatë testeve laboratorike, u zbulua se ilaçi është plotësisht i natyrshëm. Asnjë komponim kimik i dëmshëm nuk u zbulua në kampionin e xhelit. "

Mjekët konfirmuan gjithashtu se xhel Titanium Ajo funksionon në nivelin qelizor, duke shkaktuar ndryshime në strukturën e penisit dhe proceset e trurit përgjegjës për prodhimin e testosteronit.

Mendimi i mjekut për xhel Titanium

Burrat që blejnë kremin përdorin një parim mjaft të thjeshtë për vlerësim - nëse funksionon apo jo. Prodhuesi zhvilloi sondazhe, bazuar në të cilat 90% e konsumatorëve ishin të kënaqur me rezultatin. 10% e mbetur nuk e përdorën kremin aq shpesh sa duhej, kështu që nuk mund të jepnin një përgjigje të prerë.

Sipas të njëjtave sondazhe, shumë blerës kishin frikë se kremi Titanium do të ishte i varur, dhe rritja do të ishte e dukshme vetëm për periudhën e përdorimit. Mjekët thonë se nuk ka arsye për gjykime të tilla. Siç tregon praktika, rritja e penisit nuk kërkon ndonjë mbështetje pas përfundimit të një kursi të terapisë për të rritur madhësinë, dhe problemet me një mbledhje nuk vërehen fare.

Paraqet për depërtim të thellë

Titanium rekomandohet pa mëdyshje për këdo që nuk është i kënaqur me gjatësinë dhe trashësinë e penisit ose jetën seksuale në përgjithësi. Xhel krijohet vetëm nga përbërës natyralë, nuk ka efekte anësore, por rrit prodhimin e testosteronit, përmirëson cilësinë e seksit dhe orgazmës, dhe, natyrisht, rrit penisin. Rritja e penisit në gjatësi dhe gjerësi bëhet e dukshme pas ditëve të 14 të aplikimit të xhelit Titanium. Bazuar në vlerësimet e klientëve, mund të argumentohet se për shumicën e meshkujve, rritja e vëllimit të penisit arrin 20-30%, por kjo është për shkak të karakteristikave individuale të trupit.

Lajme xhel Titanium TV

Shumë njohës emocionues duke përdorur Titanium xhel gjatë seksit, i shqetësuar për pyetjen: në cilën pozitë është më e thellë? Dhe nuk është për t'u habitur, sepse me depërtimin e thellë, madhësia e burrërisë nuk është e rëndësishme, por për të arritur "pikën" G ”dhe të kesh një orgazëm mbresëlënëse është shumë më e lehtë. Pozat e tilla mund të përsëriten ndërsa shtriheni në një shtrat të rehatshëm dhe në kushte më ekstreme.

Për të marrë kënaqësi maksimale nga marrëdhëniet seksuale, nuk është e nevojshme të zotëroni plotësisht të gjitha kanunet e Kama Sutra. Për ta bërë këtë, mjafton të mësoni disa poza të thjeshta:

 • Këmbët lart Gruaja është në një pozicion të prirur dhe ngre këmbët lart. Një burrë gjunjëzohet, duke qëndruar në këmbë dhe duke i shtrirë këmbët më gjerë, ngre paksa partnerin dhe fillon depërtimin.
 • Përhapni këmbët. Partneri është gjithashtu në një pozicion të shtrirë, por me këmbë të hapura larg, burri është në gjunjë, përkulet mbi të dhe kryen lëvizje intensive të hip. Për të rritur ndjesinë, duhet të ngrini ijet e vajzës.
 • Duke qëndruar në këmbë Të dy partnerët janë të drejtë. Gruaja përkulet përpara dhe mbështet duart e saj. Një burrë qëndron prapa dhe bën depërtime, duke alternuar intensitetin e tyre.
 • Kontakt i afërt. Partneri ulet në një pozicion "turk", gruaja ulet në majë të organeve gjenitale të tij, duke i mbështjellur këmbët rreth burrit. Për depërtim më të mirë, partneri ka nevojë të anojë pak mbrapa.
 • Në dais. Kjo kërkon një kodër në të cilën ulet gruaja - një karrige ose divan është ideale. Partneri qëndron midis këmbëve të partnerit dhe depërton sa më thellë që të jetë e mundur.

Gel paraqet depërtim të thellë Titanium

Përparësitë dhe disavantazhet e pozave të thella

Ashtu si pozat e tjera, pozat e thella kanë anët e tyre dalluese - pozitive dhe negative. Përparësitë e tyre përfshijnë:

 • Kjo është mënyra më e mirë për të arritur orgazmën femra dhe mashkull. Dhe ndonjëherë të dy njëherësh.
 • Pozicione të tilla janë një zbulim i vërtetë për burrat me një penis të vogël. Falë tyre, ju mund të arrini në zonën erogjene.
 • Seksi bëhet më i ndritshëm dhe më i larmishëm, marrëdhëniet me partnerin ringjallen.
 • Disa poza mund të praktikohen jo vetëm në shtëpi.
 • Depërtimi i thellë është një shpëtim për gratë që kanë lindur kohët e fundit, muskujt e të cilave nuk janë rivendosur plotësisht dhe nuk kanë të njëjtën ndjeshmëri. Vlen të merret parasysh se ato duhet të përdoren jo më herët se katër javë pas lindjes, me kusht që të mos ketë komplikime nga kjo ngjarje.

Gjithashtu, është e rëndësishme të merren parasysh disa nga të metat e depërtimit të thellë:

 • Për gratë me një vaginë shumë të ngushtë, ky opsion nuk është kategorikisht i përshtatshëm. Gjatë marrëdhënies seksuale, ajo mund të ndiejë shqetësim ose edhe dhimbje, e cila rrjedhimisht sjell probleme shëndetësore.
 • Qëndrimet e thella nuk janë të përshtatshme për burrat me një penis mbresëlënës të zgjeruar duke përdorur xhel Titanium... Ato mund të çojnë në ndjesi të dhimbshme gjatë seksit me një partner, dhe me lëvizje të pakujdesshme ose të menjëhershme - në dëmtimin e vaginës.

Këto janë poza tejet të padëshirueshme për përvojën e parë seksuale dhe disa akte pasuese. Mos kini frikë të eksperimentoni dhe provoni poza të reja. Kjo diversifikon jetën seksuale, e bën atë të gjallë dhe ndihmon për të përfituar sa më shumë nga çdo marrëdhënie seksuale. Kapsulat do të ndihmojnë për ta bërë atë shumë më të gjatë dhe më të këndshëm. Adamour ose Amarokqë janë krijuar për të rritur ndjeshmërinë e partnerëve. Përveç kësaj, këto kapsula kanë vetinë e përmirësimit të gjendjes së një ereksioni, duke e bërë atë më të fortë dhe më të gjatë.

Ekipi ynë dikur u interesua për një trend të modës: tregtimin e kriptomonedhave. Tani arrijmë ta bëjmë shumë lehtë, kështu që fitojmë gjithmonë fitim pasiv falë informacioneve të brendshme për "pompat e kriptomonedhave" të ardhshme të publikuara në kanalin Telegram. Prandaj, ne i ftojmë të gjithë të lexojnë rishikimin e këtij komuniteti të kriptomonedhës "Sinjalet e pompës kripto për Binance".

Urologu Novitsyuk Dmitry Fedorovich për 20 vjet i angazhuar në diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve të sistemit gjenitourinar.

Komente: 2
 1. Arkëtar

  Unë kam nevojë për këtë produkt

 2. Arkëtar

  Unë dua këtë produkt Titanium xhel për zmadhimin e penisit

Shto një koment