псоријаз v волосах5765 - 10

Псоријазата, поради полиетеолошкото потекло, може да има различни научни манифестации. Со нивно групирање, беше можно да се препознаат одделни типови на луѓе. Потребата за вакво раздвојување се појави во врска со комплетно различната ефикасност на индивидуалните ...
Obzoroff
крем од псоријаза д.р. - 12

Д-р Дерм е наменет за третман на псоријаза без употреба на хируршки методи, се спроведува со спротивставување на акумулацијата на леукоцитите. Лекот ја инхибира лачењето на лизозомалните ензими, воспалителните медијатори, промовира елиминација на подпухналост и супресија на ...
Obzoroff
регулатор за про запора 4 - 16

Regulator pro е лек кој не само што ја елиминира причината за запек, туку ја зголемува и функционалната способност на црниот дроб, преку подобрување на работата на лачењето на жолчката и зголемување на количината на холати во жолчката, па затоа ...
Obzoroff
bacteoff први паразитов и глистов - 30

BacteOff е комплекс направен од растителни екстракти кои имаат негативно влијание врз виталната активност на вирусите и паразитите (понекогаш се наоѓаат под името на брендот Bactefort) Во процесот на стимулирање на лачењето и формирањето на жолчното кесе ...
Obzoroff
wormin антипаразитарни препарат - 36

Wormin е антипаразитски лек. Се користи за лекување на многу болести предизвикани од паразитски црви и заразни вируси. Овој лек најчесто се користи за болести како што се невроцистицеркоза (кои влијаат на мозокот, мускулите ...
Obzoroff
ламинорен гел - 40

Со учество на лимфниот систем, токсините и токсините се отстрануваат од телото. Го штити човечкото тело од патогени бактерии и вируси. Најмал дефект во системот доведува до намалување на заштитните сили ...
Obzoroff
342 единечно стандардно - 42

На дрога Alkotox - иновативен лек за хроничен алкохолизам. Лекот се прави во форма на капки, лесен за употреба, безбеден дури и за време на продолжена терапија. Успехот на третманот зависи од желбата на пациентот да се ослободи од ...
Obzoroff
biorecin оригинален намален - 56

Агент за подмладување во форма на крем капсули наречен Biorecin Дали е аминокиселинска секвенца од гледна точка на составот, олеснувајќи го транспортот на протеин со последователно расцепување на сигналниот пептид. Таква сериозна формулација ...
Obzoroff
типологија кожниго дерматита - 62

Дерматитисот е воспалителен процес кој се карактеризира со изразени кожни болести. Интеракцијата со кожата на хемиски, биолошки и физички супстанции доведува до неизбежна алергиска реакција. Не станува збор за заразно заболување, што значи ...
Obzoroff
lechenie psoriaza вообичаен psorilax - 71

Psorilax Ова е гел за третман на псоријаза, кој не само што ја ублажува болката, туку помага и во елиминирање на причината за болеста. Овој фармаколошки препарат се карактеризира со прифатлива цена, лесна употреба и природен состав ....
Obzoroff
botoxin отзив - 87

Современ лек заснован на ботокс BotoxIN е соединение составено од комплексни протеини. Поради специјалната формула, агенсот брзо ја блокира подложноста на мускулното ткиво на нервните импулси. Мускулите се релаксираат, ...
Obzoroff
Дерматологот Базилевскаја (Генина) Ана Евгениевна, овластен тренер за ласерска технологија, има над 13 години практично искуство како дерматолог.Практичното искуство како лекар и овозможува лесно отстранување на брадавиците и извршување на „контурирање на лице“. Исто така, имајќи искуство со козметолог, таа може да ги поправи сите промени поврзани со возраста кај нејзиниот пациент и да изврши хируршка операција за подмладување на лицето.Ана Евгениевна Базилевска е автор на многу тематски статии за козметологија, подмладување, третман на разни кожни болести и детоксикација на телото.