Контактирајте ја администрацијата на страницата Obzoroff

Ако треба да поставите прашање или да добиете совет, пополнете го образецот за коментар под кој било напис и квалификуван специјалист ќе ве повика, кој ќе одговори на сите ваши прашања. Забележете дека колку поконкретно се поставуваат прашањето и неговиот предмет, толку побрзо ќе добиете одговор на вашето прашање. "

Најчестите грешки на посетителите на страницата поради кои не е можно да се воспостават висококвалитетни повратни информации:

  • Предметот на пораката не беше наведен. Администрацијата на меѓународното медицинско списание „Обзороф“ не е јасна, па затоа не разбира за каков вид на преглед на производ имате прашање и затоа не може да даде задоволителен одговор. Ве молиме наведете го во насловот барем насловот на статијата што ја прочитавте.
  • Празно поле во пораката. Таквото писмо автоматски се открива како спам. Напишете конкретно која е суштината на прашањето за да добиете детален детален одговор на тоа.
  • Невалиден телефонски број. Тука сè е јасно, ако наведениот број е неточен, тогаш е невозможно да се разбереме до вас. Препорачуваме да го наведете телефонскиот број во целост, односно во меѓународен формат, можете или со знакот „+“ или без него.
  • Страницата на страницата поврзана со вашето прашање не е означена. Како што веќе забележавте, нашата страница е меѓународна и вклучува многу различни теми, на кои работат специјалистите одговорни за нивните специфики. Затоа, ве молиме, во пораката наведете ја адресата на страницата што сте ја прегледале и доколку се појави некое прашање на неа.