Personal Slim për humbje peshe - përshkrimi i metodës dhe përbërjes së barit

Personal Slim është një koncentrat i karakterizuar nga një efekt kompleks në trup me qëllim rregullimin e figurës, e cila garanton humbje peshe. Përbërja e këtij mjeti përcaktohet ekskluzivisht nga komponentët natyrorë, kështu që është plotësisht i padëmshëm dhe i përshtatshëm për të gjithë njerëzit, pavarësisht nga çehre dhe moshë.

Për më tepër, pas përdorimit të parë të koncentratit Personal Slim, e cila ofrohet në formë të lëngshme, arrin të marrë një efekt të dukshëm të zvogëlimit të peshës. Sipas prodhuesit, "Personal Slim”Shtë një ilaç që ka një përbërje të ndryshme për njerëz të ndryshëm, pasi që është zgjedhur në mënyrë rigoroze individuale për një person të veçantë, kur merren parasysh mosha dhe parametrat fizikë.

Në blogun e Elena Malysheva, ju mund të lexoni mendimin e dietologëve në lidhje me përfitimet e Staff Slim, si dhe të lexoni komente të vërteta në lidhje me efektivitetin e ilaçit me rezultatet para dhe pas përdorimit Personal Slim, dhe rekomandohet që t’i nënshtrohen testimit online për të zgjedhur teknikën më të përshtatshme për humbjen e peshës.Stafi i jashtëm i hollë

Personal Slim: Ku të blini dhe të kushtoni në Evropë

Personal Slim siguron metabolizmin e saktë, e çon peshën në normale, parandalon mundësinë e shfaqjes dhe përparimit të sëmundjeve të rrezikshme në sfondin e mbipeshes, e cila përcakton vlerën e këtij ilaçi. Në të njëjtën kohë, ai nuk mund të blihet në një farmaci të rregullt, pasi shitja e këtij produkti kryhet ekskluzivisht nga prodhuesi, domethënë, këtu mund të flisni për shitje të drejtpërdrejta.

Kjo qasje, nga njëra anë, duhet të duket se sjell vështirësi të caktuara për klientët, dhe nga ana tjetër, sjell një numër të mjaftueshëm avantazhesh:

 • cilësia e garantuar e produktit, pasi ofron një ilaç plotësisht origjinal, të shitur nga prodhuesi;
 • nuk ka nevojë të konsultoheni me një mjek për recetë;
 • përjashtohet detyrimi i parapagimit për ilaçin, llogaritja e së cilës bëhet vetëm pas marrjes së ngastrës dhe inspektimit të përmbajtjes së saj.

Një zhvillim tjetër pozitiv është Personal Slim në përputhje me karakteristikat individuale: moshën, lartësinë, peshën, etj. Vetëm prodhuesi mund të krijojë një formulë në bazë të këtyre të dhënave, prandaj, shitja direkte e koncentratit është mënyra e vetme e mundshme për shpërndarjen e ilaçit.

Në lidhje me pyetjen se si të blini Personal Slim, atëherë çmimi në Rusi është 980 rubla, në vendet e tjera kostoja duhet të specifikohet në faqen e internetit të prodhuesit.

E rëndësishme! Bleni ilaçin vetëm në faqen zyrtare të internetit, duke përjashtuar qasjen në burimet e palëve të treta. Kjo do t'ju lejojë të bëheni pronar i një mjeti me të vërtetë efektiv. Për të përcaktuar vërtetësinë e pikave, kontrolloni kodin e regjistrimit në paketim.

Personal Slim për humbje peshe - përshkrimi i metodës dhe përbërjes së barit

Brenda 15 minutave pas vendosjes së porosisë, menaxheri i kompanisë telefonon numrin e kontaktit të klientit dhe specifikon adresën e dorëzimit të mallrave.

Pronat e dobishme Personal Slim për humbje peshe

Pesha arrin një masë kritike gradualisht, kështu që ne nuk e vërejmë kur bëhet vonë, d.m.th., sasia e yndyrës është në mënyrë të pashmangshme, dhe tërheqja zhduket diku. Kjo gjendje e punëve nuk u përshtatet shumë njerëzve - disa janë duke u përpjekur në çdo mënyrë të mundshme për t'i rezistuar procesit natyror të ndryshimit të formës së trupit me moshën, duke u përkushtuar plotësisht në sport dhe dieta, ndërsa të tjerët kërkojnë mundësi të tjera për zgjidhjen e një situate të tillë të papranueshme, për shembull, duke përdorur Personal Slim.

Ndërkohë, nuk mund të pranohet se vetëm mosha kontribuon në plotësinë. Ka shumë faktorë të tjerë që ndryshojnë shifrën për keq duke rritur peshën e trupit, të cilat përfshijnë aktivitetin e ulët të ekzistencës së përditshme të një personi, si dhe dëshirat për gjithçka të ëmbël dhe niseshte. Kësaj mund t’i shtojmë problemet që lidhen me metabolizmin jo të duhur dhe çekuilibrin hormonal, si dhe një nuancë të tillë që nuk varet nga ne, si një predispozicion gjenetik.

Shumica e njerëzve e kuptojnë se paund shtesë nuk e pikturojnë një person dhe nuk i shtojnë seksualitet atij, por këto nuk janë problemet kryesore që mund të ndodhin. Një problem shumë më i madh është mundësia e humbjes së shëndetit në lidhje me shfaqjen e sëmundjeve në formën e diabetit mellitus, venat me variçe, hiperhidrozën, etj.

Metodat më të thjeshta të humbjes së peshës përfshijnë të ashtuquajturat shtesa dietike në formën e një shtese të ushqimit, të cilat janë të dobishme për njerëzit e të gjitha moshave, pavarësisht nga mënyra e jetesës së tyre. Një nga zhvillimet më të fundit të këtij lloji është Personal Slim - ilaç që është një substancë e përqendruar me origjinë natyrore, formula e së cilës formohet nga ekstrakte të bimëve të ndryshme.pronat Personal Slim

Përveç korrigjimit të figurës, Personal Slim mund të ju kursejnë nga një numër problemesh të një lloji tjetër:

 • plakja e parakohshme;
 • diabeti mellitus;
 • patologji kardiake;
 • çrregullime metabolike;
 • seksualitet i pamjaftueshëm, etj.

Për shkak të faktit se lufta kundër peshës përmes përdorimit të Personal Slim po kryhet në mënyrë gjithëpërfshirëse, është arritur shumë:

 • ulja e oreksit - uria është një stimul që provokon të hahet një sasi e madhe e ushqimit, por përdorimi i disa ekstrakteve bimore mund ta shuajë këtë ndjenjë dhe të zvogëlojë marrjen e ushqimit;
 • përtëritje - Forskolin është i pranishëm në ekstraktin në fjalë - një substancë që stimulon proceset në trup me pjesëmarrjen e yndyrave që zgjasin rininë;
 • humor pozitiv - qëndrimi i duhur është i rëndësishëm në çdo biznes dhe humbja e peshës nuk është një përjashtim në këtë rast.

Personal Slim është i përshtatshëm në atë që ky ekstrakt mund të përdoret kur luani sport në mënyrë që të korrigjoni figurën, dhe në sjelljen e një ekzistence pasive, kur përjashtohet një mënyrë jetese aktive, për shembull, për shkak të pranisë së sëmundjeve serioze.

Risi "Personel i hollë" është një ilaç natyral që krahasohet në mënyrë të favorshme me format e tjera të ilaçeve dobësuese në formën e pilulave të njëjta, të cilave u duhet shumë kohë për tu tretur me një probabilitet të vogël që trupi të nxjerrë plotësisht substanca të dobishme prej tyre. Të gjitha këto disavantazhe mungojnë në koncentratin e lëngshëm, i cili është ilaçi në fjalë.

mjete Personal Slim kjo është humbje peshe sipas një skeme individuale, pasi përbërja e këtij ekstrakti përzgjidhet në përputhje me parametrat e një personi të veçantë bazuar në informacionin në lidhje me peshën e trupit, formën e trupit dhe të ashtuquajturin pabarabartë të kompletimit, i cili i referohet akumulimit të yndyrës në vende të caktuara, për shembull, në bark ose ijet. Përqendrimi mund të merret në kurse pa frikë se ky ilaç do të jetë problematik dhe do të shfaqet në formën e ndonjë efekti anësor.

Strukturë Personal Slim dhe veprimi i përbërësve

Formulë Personal Slim krijuar mbi bazën e komponentëve natyrorë, të cilët secila individualisht është në gjendje të sigurojë humbje peshe, dhe së bashku ata përshpejtojnë ndjeshëm procesin e humbjes së peshës:

 1. Garcinia Kamboxhiane - një ekstrakt i bazuar në këtë bimë fillon procesin e kalbjes së indit dhjamor, i cili eliminon nevojën për të shterur veten me aktivitet fizik dhe dieta.
 2. Mangosteen - ashtu si përbërësi i mëparshëm, garanton ndarjen e yndyrnave, por ka një pikë tjetër pozitive, e cila manifestohet në uljen e oreksit.
 3. Hoodia gordonii është një kaktus që rritet në Afrikë, nga i cili ata krijojnë një koncentrat që prek hipotalamusin, i cili çon në një shurdhim të urisë dhe ulje të oreksit.
 4. Ulva - algat e gjelbra, ekstrakti i të cilave ndikon pozitivisht në metabolizmin, i cili siguron harmoni në kombinim me jetëgjatësinë.
 5. Coleus është një bimë e dobishme për shkak të pranisë së forskolinës në përbërjen e saj, e cila zbërthen yndyrnat, promovon proceset metabolike, vepron si një antioksidant dhe ndihmon në zgjatjen e rinisë.Strukturë Personal Slim

Komponentët e listuar formojnë pjesën kryesore të formulës së Stafit të Pakta. Në të njëjtën kohë, ai përfshin rreth 25 përbërës të tjerë, të cilët zgjidhen në varësi të karakteristikave individuale të një personi të caktuar.

Udhëzime për përdorim

Personal Slim ajo ofrohet në formën e një koncentrati, i cili përcakton lehtësinë e përdorimit të tij, pasi nevoja për përgatitje paraprake ose hollim me një lëng tjetër përjashtohet, dhe përdorimi i detyrueshëm i një preparati nuk është siguruar.

Në përputhje me udhëzimet, marrja e kësaj shtese dietike kryhet në mëngjes dhe në mbrëmje, domethënë dy herë në ditë. Në praktikë, kjo bëhet si më poshtë:

 • 15 minuta para se të filloni mëngjesin ose drekën, duhet të pikoni produktin nën gjuhë (pika 2-3);
 • mos e gëlltisni menjëherë, por mbajeni përgatitjen nën gjuhë për rreth 30 sekonda dhe vetëm atëherë gëlltisni atë me ujë.

Mbani në mend mirëseardhje Personal Slim Bazohet në faktin se kjo procedurë do të kryhet si mjeti i fundit 4 orë para gjumit, por jo më vonë.

Duke përdorur Staff Slim, mund të arrini humbje të konsiderueshme në peshë në një periudhë relativisht të shkurtër, e cila përcaktohet nga faktorë të tillë si zgjedhja individuale e përbërjes së ilaçit. Tashmë një javë e marrjes së koncentratit çon në rezultatet e para. Ata që morën pjesë në testimin e këtij produkti thanë se është mjaft e mundur të humbasësh rreth 10 kg në ditët 4, me kusht që të ruhet një mënyrë jetese pasive.

Me një jetë aktive të mbushur me aktivitet fizik, nuk do të jetë e vështirë të arrish humbje të shpejtë të peshës nëse përdor aparatin e djegies së personelit. E vetmja gjë që duhet të merret parasysh në këtë rast është mundësia e shtimit të peshës kur përjashtoni ilaçin nga dieta juaj, kështu që duhet të monitoroni trupin tuaj në mënyrë që të mos humbni efektin e arritur.

Supresantët e oreksit dhe faktorët anoreksigjenikë

Mbipesha dhe mbipesha janë probleme me rëndësi të konsiderueshme socio-ekonomike në të gjithë botën. Theshtë provuar lidhja midis indeksit të lartë të masës trupore dhe sëmundjeve të sistemit kardiovaskular. Obeziteti është një nga faktorët më të rëndësishëm të rrezikut për zhvillimin e diabetit mellitus të tipit 2, çekuilibrit hormonal, çrregullimeve të riprodhimit dhe neoplazive malinje. Incidenca e fëmijëve me mbipeshë po rritet, dhe bëhet më e vështirë të zvogëlohet me kalimin e moshës.

Supresantët e oreksit

Mbipesha. Rritja e peshës trupore është më së shpeshti e lidhur me marrjen e tepërt të ushqimit dhe uljen e ndjeshme të aktivitetit motorik. Jeta e përditshme moderne krijon një numër parakushtesh për rritjen e kilogramëve. Konsumi i ushqimeve të pasura me yndyrë, konsumi i tepërt i ushqimeve të skuqura dhe pijeve të gazuara, zakoni i keq i “ngrënies para TV”, i kombinuar me të gjitha justifikimet e mundshme për ushtrime janë faktorët kryesorë predispozues për zhvillimin e peshës së tepërt.

Mjetet kryesore të përdorura në luftën kundër kile shtesë janë të ashtuquajturat ilaçe shtypëse të oreksit, të cilat përdoren kryesisht tek pacientët me indeks të masës trupore mbi 30 dhe mbipesha e shkallës së parë, të dytë apo edhe të tretë. Ato janë ilaçe të grupeve të ndryshme farmakologjike që aktivizojnë qendrën e ngopjes që ndodhet në bërthamën ventromediale të hipotalamusit.

Faktorët shtypës të oreksit

Faktorët kryesorë anoreksigjenikë (shtypës të oreksit) përfshijnë:

 • nivelet e hormoneve që çlirojnë kortikotropinë;
 • shkalla e hormonit lirues të tirotropinës;
 • nivelet e lëndëve ushqyese plazmatike (lipide, glukozë, aminoacide);
 • hormonet gastrointestinale (grelin, kolecistokinin, peptid);
 • vlerat e leptinës;
 • nivelet e insulinës në plazmë.

Sulmuesit e oreksit shkaktojnë ndjenjën e plotësisë në shkallë të ndryshme. Konsumi i reduktuar i energjisë, i kombinuar me një regjim të përshtatshëm fizik, çon në humbje të konsiderueshme të peshës në pacientët e zgjedhur. Qasja për individët e trashë është individuale dhe terapia përshkruhet për secilin pacient pas një ekzaminimi të plotë fizik, marrjes në pyetje nga një mjek dhe një analize kohore.

Mjetet kryesore për të shtypur oreksin përfshijnë tre grupet e mëposhtme të mëdha të përfaqësuesve përkatës të grupeve të drogave:

 1. ilaçe me një mekanizëm qendror të veprimit: fenfluramine, fenterminë, dexfenfluramine, sibutramine, etylamphetamine.
 2. agjentë dietikë periferikë, për shembull, orlistat.
 3. Antagonistët e receptorit kanabinoid, të tilla si rimonabant dhe analogët e tij.

Fenfluramina dhe dexfenluramine stimulojnë lëshimin e serotoninës dhe pengojnë rikthimin e tij, duke rritur kështu ndjenjën e ngopjes. Këto ilaçe janë ndaluar që nga viti 1997, pasi përdorimi i tyre shoqërohet me një rrezik të shtuar të komplikimeve të rënda kardiovaskulare, siç janë dëmtimi i valvulave të zemrës, hipertensioni pulmonar.

Sibutramina bllokon rikthimin e norepinefrinës dhe, në një shkallë më të ulët, serotoninën dhe dopaminën. Ajo rrit ndjenjën e ngopjes dhe rrit metabolizmin e përgjithshëm të trupit, duke gjetur aplikim në trajtimin e diabetit mellitus të shoqëruar me mbipeshë, si dhe dyslipidemia.

Nuk rekomandohet për pacientët me insuficiencë kardiake, sëmundje ishemike të zemrës, aritmi, hipertension arterial, insuficiencë hepatike, glaukomë. Shpesh çon në efekte anësore të rënda të tilla si takikardi, kapsllëk, dhimbje koke, të përziera, pagjumësi, marrje mendsh, ndryshim të shijes.

Për shkak të rrezikut të zhvillimit të komplikimeve serioze kardiovaskulare, të tilla si infarkt miokardi dhe goditje në tru, përdorimi i ilaçeve që përmbajnë sibutramine është ndërprerë që nga viti 2010.

Orlistat është një frenues i kthyeshëm i lipazës gastrike dhe pankreatike, duke shtypur deri në një të tretën e marrjes së ushqimit. Pas inaktivimit të lipazës, yndyrnat e marra me ushqim nuk mund të hidrolizohen dhe, në përputhje me rrethanat, nuk treten nga trupi. Rezultate të mira arrihen duke kombinuar marrjen e barit me një dietë hipokalorike dhe aktivitetin e duhur fizik.

Orlistat çon në një numër efektesh anësore të pakëndshme si gazra, lëvizje të shpeshta të zorrëve, inkontinencë fekale, jashtëqitje me vaj, njolla të brendshme, dhimbje koke. Redukton resorbimin e vitaminave të tretshme në yndyrë (A, D, E, K) dhe, me përdorim të zgjatur, mund të shkaktojë hipovitaminozë dhe ndërlikime shoqëruese. Orlistat është kundërindikuar në pacientët që janë alergjikë ndaj substancës kryesore, me kolestazë, sindromën e malabsorbimit, si dhe gjatë laktacionit.

Rimonabant ka një efekt anoreksigjen, i cili realizohet duke u lidhur me receptorët kanabinoid KB1. Përdorimi i tij shoqërohet me një rrezik të shtuar të depresionit, mendimeve dhe veprimeve të vetëvrasjeve, kështu që ilaçi është ndaluar që nga viti 2009.

Përdorimi i ilaçeve për të ulur oreksin fsheh rrezikun e zhvillimit të efekteve të ndryshme anësore të theksuara, ndërsa rezultati i dëshiruar nuk arrihet gjithmonë.

Dietat shumë strikte, agjërimi dhe stërvitjet rraskapitëse nuk rekomandohen, nevojitet një regjim i ekuilibruar. Ju mund të filloni me ndryshime të vogla, të tilla si shmangia e sodës, ëmbëlsirave, snacks, makaronave dhe rritja e marrjes së frutave dhe perimeve dhe çajrave.

Nëse palestra nuk ju toleron, atëherë mund të bëni shëtitje të gjata në park ose të hipni një biçikletë. Noti është veçanërisht i përshtatshëm për pacientët me obezitet të rëndë, pasi nuk rëndon në mënyrë të panevojshme sistemin tuaj kardiovaskular.

Në disa pacientë, një efekt i mirë arrihet përmes përdorimit të produkteve natyrore për të shtypur oreksin, për shembull:

 • frutat, kryesisht mollët, limonët, grejpfrut;
 • hithër, rrënjë rodhe, majdanoz;
 • çaji jeshil;
 • algat.

Rekomandohet të konsumoni një sasi të mjaftueshme uji, pasi shumë shpesh pacientët ngatërrojnë etjen me urinë dhe marrin kalori të tepërta. Përveç kësaj, ju mund të gjeni shumë shtesa ushqyese në zinxhirin e farmacisë që stimulojnë djegien e dhjamit. Për shembull, përgatitje të tilla që përmbajnë aminoacide, L-karnitinë, L-tirozinë, ekstrakt nga frutat e bimës Garcinia cambogia, ekstrakt kana (skeletium), acid linoleik i konjuguar dhe të tjerë. Përdorimi i tyre është domosdoshmërisht i kombinuar me aktivitetin e duhur fizik, përndryshe nuk ka asnjë efekt të dukshëm. Drogat më të njohura për humbjen e peshës janë Personal Slim и Bentolit.

Personal Slim për humbje peshe - përshkrimi i metodës dhe përbërjes së barit

Përdorimi i barnave shtypëse të oreksit, së pari duhet të këshillohet me një mjek për të krijuar një regjim terapeutik të përshtatshëm për një pacient të veçantë.

Si të humbni peshë me shtypjen e oreksit

Njerëzit që humbin peshë shumë shpejt po bëjnë gjënë e gabuar. Sepse në këtë mënyrë trupi i tyre merr stres. Prandaj, duhet të rivendoset shumë ngadalë, të gjitha veprimet duhet të jenë të qëndrueshme. Por, më e rëndësishmja, duhet të mësoni se si të kontrolloni oreksin tuaj. Trupi ynë përmban shumë shqisa natyrore. Uria gjithashtu vlen për ta. Kur një person nuk mund ta përballojë atë, ai fillon të hajë ushqime me shumë kalori. Dhe kjo ka një efekt të tmerrshëm në figurë. Do të ishte mirë të mësonit se si ta kontrolloni atë. Por pyetja është si ta bëjmë këtë?

Bëni miq me një oreks. Po, po, saktësisht. Dhe gradualisht, do të mësoni të paraqisni kushtet që ju nevojiten. Do të kalojë një kohë kur vullneti juaj është ligji për të, dhe jo i juaji. Ky është në të vërtetë një proces mjaft i thjeshtë. Thjesht duhet ta provosh. Ka disa mënyra si mund ta bëni këtë:

 • Kështu që para se të hash oreksin nuk është aq i fortë, duhet të pish një gotë ujë mineral, ose lëng domate. Kështu që ju mbushni një pjesë të stomakut dhe nuk hidheni ushqim si ujku.
 • Ju duhet të hani vetëm nga enët blu. Kështu thonë psikologët. Kjo ngjyrë mund të zvogëlojë ndjeshëm oreksin. Por ngjyrat e ndritshme, përkundrazi, forca e tërheqjes ndaj ushqimit do të bëjë më shumë.
 • Trupi ka nevojë për iluzion optik. Në fund të fundit, jemi mësuar të hamë gjithçka nga një pjatë dhe vetëm atëherë jemi në gjendje të ndiejmë plotësi. Por, nëse e ndryshoni pjatën tuaj të madhe në një të vogël dhe i mbushni të gjitha, do të jeni plotësisht të kënaqur me madhësinë e dietës. Psikologjikisht, do të jeni të kënaqur, që do të thotë se do të vijë ngopja fizike.
 • Mësoni të hani shumë ngadalë. Ndjenja e urisë kalon vetëm pas disa minutash 20. Pra, ia vlen të mësoni të hani vetëm këtë sasi kohe. Atëherë do të jeni të plotë edhe në pjesë të vogla. Mundohuni të vendosni shumë pak ushqim në stomak gjatë kësaj periudhe kohore. Kështu, do të jeni plot dhe nuk do të fitoni shumë kalori.
 • Mos u bëni snack gjithsesi. Kjo gjithashtu ju lejon të fitoni peshë. Ju duhet të hani diçka të lehtë, jo me kalori të lartë. Frutat e thata janë ideale për këtë. Disa gjëra mund të sjellin oreksin tuaj dhe ju nuk do të jeni aq të uritur. Kështu që, në një vakt të ri, mos u hidhni aq shumë. Gjithashtu, nëse nuk ka fruta të thata, karotat e freskëta dhe mollët do t'i zëvendësojnë ato në mënyrë të përkryer. Ata nuk janë me kalori të lartë, kështu që ju mund t'i hani ato sa dëshironi.
Bëj një pyetje

Nutricionist, Lobanovskaya Kristina Yuryevna, një specialist i ri dhe tashmë i suksesshëm i ushqimit, i cili, në 4 vjet praktikë, tashmë ka arritur të ndihmojë gati 1000 pacientë të zgjidhin problemet me mbipeshën dhe nënpeshën.

Në aktivitetet e tij, mjeku këshillon pacientët e tij për ushqimin. Kryen zhvillimin e programeve ushqimore individuale për sëmundje të ndryshme. Në karrierën e tij, ai përdor përdorimin e metodave moderne për trajtimin e mbipeshes ose nënpeshës, dhe gjithashtu zbaton metodat e korrigjimit të trupit bazuar në një qasje individuale.

Obzoroff
Komente: 2
 1. Anastasia Egorova

  Ky mjet definitivisht mund të quhet një opsion i mirë, i cili me të vërtetë kontribuon në humbjen e sigurt të peshës, pa shkaktuar efekte anësore negative, gjë që është veçanërisht e rëndësishme. Natyrisht, para përdorimit, do të ishte më mirë të konsultoheni me një person kompetent, i cili do t'ju tregojë se si, sa dhe në çfarë sasie ju duhet të merrni këto pilula diete, në mënyrë që të arrini efektin maksimal dhe të mos dëmtoni shëndetin tuaj, sepse nëse përdorni gabimisht, ilaçet e tilla mund të jenë të dëmshme, kështu që ia vlen të jesh i kujdesshëm.
  Unë e kam përdorur atë për një muaj tani Personal Slim, gjë që më lejoi të normalizoj metabolizmin dhe të ndaloja të fitoja peshë të tepërt. Për më tepër, tani nuk jam jo vetëm që e shtyp, por edhe gradualisht e humbas, duke e vendosur veten në rregull fizik. Ky kompleks zvogëlon oreksin dhe madje ndikon në gjendjen shpirtërore në mënyrë pozitive, kështu që unë nuk shoh asnjë arsye për të mos i kushtuar vëmendje, nëse kërkoni metodat për të luftuar mbipeshën dhe humorin e keq.
  Nuk po them që ky është një lloj ilaçi magjik, por prapë nuk mund ta rekomandoj as atë, prandaj mendoni seriozisht - ky do të jetë vendimi i duhur sesa marrja boshe e pilulave të lira që nuk kanë efekt, por vetëm dëm.

 2. Evgeniya Zemlyanskaya

  Dua të ndaj mendimin tim për ilaçin për humbje peshe Personal Slim. Pas shtatzanisë, pesha ime la shumë për të dëshiruar. Gjatë kësaj periudhe të mrekullueshme fitova më shumë se 25 kilogramë. Pas lindjes së fëmijëve, pothuajse asgjë nuk mbeti. Sinqerisht, me një fëmijë të vogël është shumë e vështirë t’i kushtosh kohë vetes, veprimtarisë fizike, thjesht nuk mbetet forcë. Prandaj, vendosa të lidh pikat. Kam dëgjuar shumë vlerësime pozitive në lidhje me këtë mjet, lexoni komente në forume. Gratë shkruanin se mund të shpëtojnë lehtësisht nga dhjami i urryer. Frymëzuar nga rezultatet e të tjerëve, vendosa ta porosisja veten, veçanërisht pasi shitet pa recetë. Personal Slim është një përqendrim që përbëhet vetëm nga përbërës natyralë, që e bën atë absolutisht të sigurt për t’u përdorur. I pershtatshem per cdo moshe. Efekti i tij kryesor shoqërohet me normalizimin e metabolizmit. E mora ashtu siç është shkruar në udhëzime. Pas nja dy ditësh, ajo vuri re që ajo bëhej më pak e uritur, kishte energji, një humor të mirë. Pesha filloi të ikte dhe çdo peshë ishte një buzëqeshje për mua. Kështu ngadalë arrita të arrij një rezultat të shkëlqyeshëm. Tani mbaj në formë. Unë definitivisht e rekomandoj atë.

Shto një koment