Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna

dermatolog Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna, trainer i çertifikuar në teknologjinë lazer, specialist i certifikuar në heqjen dinamike të lazerit për heqjen e flokëve. Ka përvojë praktike të viteve 13. Heqja e një lythi ose kryerja e konturimit të fytyrës për Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna është aq e lehtë sa të përballosh ndryshimet që lidhen me moshën. Autori i shumë artikujve me metrazh mbi kozmetologjinë, përtërirjen, trajtimin e sëmundjeve të lëkurës.

Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna

Edukimi mjekësor i Anna Evgenievna:

 • 2001-2007 - Trajnim në NMU me emrin A.A. Bogomolets, Fakulteti i Mjekësisë së Përgjithshme;
 • Në vitin 2011, ajo përfundoi kurse trajnimi të avancuara në "dermatologji" në NMAPO im. P.L. Shupik.

Kurse të edukimit të mëtutjeshëm dhe kurse të arsimit të vazhdueshëm

 • Viti 2007 përfundoi me sukses Kurset e Administrimit të Drogës IAL-SYSTEM ACP;
 • 2011 mori kurse mbi bazat e përdorimit të mesopreparimeve të serisë MESOLINE;
 • 2011 veproi si folës në seancën e forumit ndërkombëtar "Kozmetolog": "Një qasje e integruar për korrigjimin e ndryshimeve të lëkurës të lidhura me moshën";
 • 2013 g - Ajo studioi teknikën e "ngritjes 3D dhe modelimit të fytyrës 3D me mesothreads."

Përvojë pune në specialitet:

 • Që nga 2006 - një dermatolog praktikues;
 • gjatë 2009-2015 të vitit - dermatolog, kozmetolog, specialist lazer dhe trainer i klinikës "El.En.", Kiev;
 • Që nga viti 2016 - dermatolog, kozmetolog, specialist lazer dhe trajner në Qendrën Mjekësore MED CITY.

Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna Dermatologja Genina (Bazilevskaya) Anna Evgenievna

Shkathtësitë profesionale të Genina Anna Evgenievna janë shumë të gjera dhe zbatohen me sukses në praktikë. Sot, zotëron plotësisht të gjitha teknikat dhe teknikat e përdorura në dermatologjinë dhe kozmetologjinë moderne:

 • Korrigjimi i defekteve estetike dhe ndryshimeve që lidhen me moshën (hiperpigmentimi, rrudhat, puçrrat, plagët, plagët);
 • Heqja e neoplazmave (beninje);
 • Teknologji moderne lazer;
 • epilim;
 • Photorejuvenation;
 • Teknika harduerike (terapi mikrokrente dhe ultratinguj, mesoterapi pa nevojë);
 • Kozmetologjia e injektimit (biorevitalizimi, plastika kontur, mesoterapia);
 • Skenë e mezzanines;
 • Endermologie.

Operacionet e kryera nga mjeku kanë për qëllim përmirësimin e dukshëm të pamjes estetike të trupit të njeriut:

 • Largimi i neoplazmave me anë të lazerit (lythat, papillomat, molet, misrat);
 • Heqja me lazer e shenjave të shtrirjes dhe plagëve pas operacionit;
 • Përtëritje me fraksion lazer;
 • Riparimi i lazer me valë radio;
 • Photorejuvenation;
 • epilim;
 • Përtëritje e fytyrës;
 • Heqja lazer e lythat, molet e papillomave dhe kaluseve.

Ju mund të shihni të gjitha botimet e autorit në faqe https://obzoroff.info/author/anna-genina-bazilevskaya/