Handy Heater Rovus përshkrimi dhe karakteristikat e një ngrohës portativ

Handy Heater Rovus Do të ndihmojë në ngrohjen e shtëpisë me lehtësi dhe shpejt, sepse ky ngrohës përdor një instalim në mur dhe lidhet me një prizë konvencionale. Një kontroll i qartë dhe i përshtatshëm dixhital, një kohëmatës do t'ju ndihmojë të programoni ndezjen / fikjen e ngrohësit për orë 12. Në rast të mosfunksionimit të pajisjes ose një mosfunksionim të rrjetit, ndërprerësi do të shpëtojë nga pasojat e pakëndshme. Fuqia e ngrohjes Handy Heater Rovus 350 watts dhe ju lejon të arrini një temperaturë të rehatshme, duke shmangur djegien e oksigjenit dhe tharjen e mukozave në trupin e njeriut.

Handy Heater Rovus përshkrimi dhe karakteristikat e një ngrohës portativ

Kjo është shumë e rëndësishme për familjet me fëmijë dhe kafshë shtëpiake. Dizajni ergonomik, i zhvilluar në laboratorë specialë, është i përshtatshëm për dhoma me qëllime të ndryshme. Në zyrë, në vend, në dhomën e fëmijëve, në banjë, në dhomën e saunës, në punëtori dhe në zona ku është e rëndësishme të mirëmbani pajisje të qëndrueshme dhe të rehatshme, kudo që përshtatet pa probleme në çdo dhomë. Element ngrohës Handy Heater Rovus e bërë nga qeramika më e sigurt. Rasti plastik nuk është i prirur të nxehet. Të gjithë këta faktorë mund të bëhen garanci për ngrohtësi dhe rehati në shtëpinë tuaj!

Handy Heater Rovus Ai merr shumë pak hapësirë ​​dhe nuk kërkon një lidhës të veçantë për t'u lidhur me rrjetin. Një fole e zakonshme, e njohur nga fëmijëria, nuk do ta bëjë të vështirë të ndizet për më të rriturit dhe më të vegjlit. Pavarësisht nga madhësia e tij kompakte, një dhomë me porosi prej 20 metra katror do të bëhet e ngrohtë dhe e rehatshme në gjysmë ore. Transferimi i pabesueshëm i nxehtësisë, brenda disa sekondave, sigurohet nga efekti i ngrohjes termo-qeramike.

 • Automatizimi që mbron nga mbinxehja dhe rritja e tensionit në rrjet.
 • Ngrohja ekonomike - 350 W., nuk do të prishë buxhetin e familjes, por do të japë komunikim të këndshëm në një dhomë të ngrohtë.
 • Thjeshtësia dhe besueshmëria e elementit të ngrohjes është në gjendje të kënaqë kolegët në zyrë me një mjedis të rehatshëm për shumë vite.

Ngrohësi Handy Heather Rovus është në gjendje të bëhet një mik dhe ndihmës, mbrojtës dhe roje nga ngricat më të rënda dhe motit të ftohtë!

Specifikimet e instrumentit Handy Heater Rovus:

 1. Kompakt, prodhues, zhurmë e ulët, mbrojtje e lartë.
 2. Mbrojtje automatike.
 3. Zgjedhja e mënyrës së shpejtësisë.
 4. Instalim dhe lidhje e lehtë.
 5. Mundësia për të rregulluar temperaturën në rangun nga 15 në 32 gradë Celsius.
 6. Koha për orë 12 me aftësinë për të programuar on-off.
 7. Madhësia kompakte ju lejon të transferoni me lehtësi pajisjen nga dhoma në dhoma dhe dhoma të tjera, nëse është e nevojshme.
 8. Ekrani (modeli dixhital, LED) do të ndihmojë në kontrollin e ngrohësit.
 9. Montimi i murit kursen hapësirë ​​në dhomë.

Ku mund të blini ngrohësin e dobishëm dhe specifikimet e tij

Ne ju rekomandojmë të blini Handy Heater Rovus vetëm në faqen zyrtare të prodhuesit, çmimi i ngrohësit Handy Heather është vetëm 2485 rubla në Rusi, 120 rubla. në Bjellorusi, 18000 tenge në Kazakistan, 4200 soms në Kirgistan, ndërsa kostoja e ndërmjetësve dhe dyqaneve në internet është 40-45% më e lartë.

Për të bërë një porosi, duhet të shkoni në faqen e internetit të prodhuesit dhe atje do të gjeni një formë porosie në të cilën duhet të vendosni një emër dhe numër telefoni në formatin ndërkombëtar. Pas kësaj, operatori do t'ju kontaktojë për të specifikuar adresën e dorëzimit dhe të ofrojë këshilla. Ai do t'ju përgjigjet çdo pyetje që mund të keni në lidhje me çmimin, promovimet aktuale dhe zbritjet, dhe do t'ju këshillojë produktet më të fundit të kompanisë.

Specifikimet e ngrohjes Handy Heater Rovus:

 • Koha: elektronike;
 • Kategoria: ngrohje ventilimi termik;
 • Fuqia elektrike 350 W .;
 • Mbrojtja nga mbinxehja: automatike;
 • Tensioni i rrjetit: Volt 220;
 • Sistemi i kontrollit: sistemi elektronik;
 • Mundësia për të rregulluar ngrohjen: rregullim i pandryshuar (i qetë), në intervalin e temperaturës nga 15 në 35 gradë Celsius;
 • Disponueshmëria e termostatit: rregullator elektromekanik i temperaturës;
 • Mundësia e ndërrimit të mënyrave: dy mënyra.

Handy Heater Rovus krahasohet në mënyrë të favorshme me modelet e këtij lloji në treg. Duke lidhur shpresat tuaja me këtë ngrohës, nuk mund të shqetësoheni për ftohjen që po afrohet. Kursimi i parave do të sigurojë një çmim të përshtatshëm, dizajn të besueshëm dhe konsumin ekonomik të energjisë.

Llojet e ngrohësve elektrikë

Shpesh pronarët e shtëpive periferike përballen me vështirësinë e ngrohjes së shtëpive të tyre, sepse shumë prej tyre nuk janë furnizuar me një sistem ngrohje qendrore ose madje edhe me gaz. Pastaj energjia elektrike bëhet një alternative për të dhe, si rezultat, bëhet e mundur që të nxehet me ndihmën e ngrohësve elektrikë. Shumë prej tyre mund të shërbejnë si shtesë për bateritë e ngrohjes qendrore, për shembull, një ngrohës Handy Heater Rovus!

Ngrohje konvekse

Një nga metodat më të zakonshme të ngrohjes elektrike të përballueshme. Parimi i veprimit të tij është i thjeshtë. Ajri i ftohtë nga dhoma hyn lirshëm ose me forcë në ngrohës, ku nxehet deri në një temperaturë të caktuar dhe kthehet në dhomë. Ngrohësit e tillë janë të pajisur me një sistem mbylljeje, i cili ndizet nëse ajri nxehet në temperaturën e caktuar. Por ata kanë një pengesë të konsiderueshme - për shkak të ndryshimit të krijuar të temperaturës midis tavanit dhe sipër dyshemesë, qarkullimi i pluhurit në ajër rritet. Ngrohje të tilla shpesh instalohen në shtëpi dhe ambiente zyre.

 • Pluses: lirëësia relative, përfitimi, siguria, ngrohja e shpejtë e dhomës;
 • Cons: thithja e oksigjenit, qarkullimi i pluhurit në dhomë.

Ngrohësit e tifozëve

Këto ngrohje kompakte punojnë në parimin e lëvizjes së masës së ajrit përmes një tifozi. Ajri në to nxehet për shkak të një elementi spiral të nxehtë të kuq ose qeramikës. Të parat janë më të lira, por elementi i ngrohjes në to digjen oksigjenin dhe thahet ajri. Këto të fundit nuk kanë një tipar të tillë, por kushtojnë edhe më shumë. Veçanërisht ngrohësit e fuqishëm të tifozëve quhen armë ngrohjeje. Shpesh ky lloj ngrohës bëhet mënyra e vetme për të ngrohur shtëpitë private.

 • Pluse: lira, kompaktësi, ngrohje e shpejtë e ajrit;
 • Kundër: siguri të ulët zjarri, zhurmë nga tifozi.

Akumuluesit e nxehtësisë

Ky është një lloj relativisht i ri i pajisjeve të ngrohjes, i cili është bërë i njohur me futjen e tarifave të ndryshme të ngrohjes gjatë ditës dhe gjatë natës. Kjo pajisje grumbullon nxehtësi gjatë periudhave me më pak aktivitet dhe ngarkesë në rrjetin e energjisë, dhe pastaj shkëputet nga furnizimi me energji elektrike dhe lëshon nxehtësinë. Shtë gjithashtu e dobishme të instaloni këtë mundësi të ngrohësve ku hapësira nxehet nga karburant i ngurtë. Rezervuari lëshon nxehtësi gjatë periudhës së ngarkimit të karburantit dhe menjëherë pas djegies së tij, dhe thith atë në një kohë kur ka një nxehtësi të tepërt. Kjo metodë ju lejon të zvogëloni pjesëmarrjen e njeriut në sistemin e ngrohjes autonome.

 • Pluses: rentabiliteti, aftësia për të ruajtur një temperaturë, kostot më të ulët të karburantit.
 • Cons: dimensione të mëdha, jo një çmim të përballueshëm.

Electroheaters

Ky lloj ngrohës është një simbiozë e një ngrohës elektrik me një tifoz. Brenda një pajisje të tillë është ose një fije spirale ose metalike. Më shpesh, ngrohësit elektrikë janë montuar në sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar. Kryesisht ambiente të mëdha industriale ngrohen me instalime të tilla, por ato janë gjithashtu të përshtatshme për instalim në shtëpi private. Për të balancuar ndryshimin e temperaturës midis tavanit dhe dyshemesë, tifozët e tavanit shpesh instalohen në dhoma, gjë që gjithashtu ndihmon në kursimin e parave për ngrohje.

 • Pro: kompaktësia relative, lehtësia e instalimit, aftësia për të ngrohur zona të mëdha;
 • Cons: zhurmë, një ndryshim i madh i temperaturës midis ajrit mbi dysheme dhe nën tavan, mbingarkesë.

Duke dhënë preferencën ndaj këtij ose atij lloji të ngrohësve elektrikë, udhëzohet nga zona e cila kërkohet të nxehet dhe sa shpesh njerëzit do të jenë në dhomë. Handy Heater Rovus Ideale për ngrohjen e apartamenteve, zyrave dhe garazheve!

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment