FisherGoMan vetë-përgjimi shufra portabël peshkimi që rrotullohet Fishergomen

Shufër peshkimi FisherGoMan - Kjo është një pajisje peshkimi, madhësia e së cilës kur paloset është e krahasueshme me një stilolaps topin. Në të njëjtën kohë, shufra kompakte e peshkimit e propozuar për shqyrtim është e pajisur me një mekanizëm vetë-prerës, duke eleminuar mundësinë që të paktën një kafshim të humbasë. Nëse zgjidhni FisherGoMan, atëherë nuk do të keni nevojë të bëni kontroll të vazhdueshëm vizual të shufrës së peshkimit në procesin e peshkimit dhe herë pas here kontrolloni për praninë e karremit në vendin e tij. Rrotullimi i kësaj specie është i mirë për faktin se funksionaliteti i tij siguron peshkimin më efektiv.

FisherGoMan vetë-përgjimi shufra portabël peshkimi që rrotullohet Fishergomen

Shufër peshkimi FisherGoMan Shtë një blerje e mirë për përdorim personal dhe një mundësi e shkëlqyer për dhurata. Një dhuratë e tillë do të jetë e këndshme për shumë njerëz. Me të, procesi i mbledhjes së peshkimit nuk duket askund më i thjeshtë: thjesht vendosni një xhingël miniaturë në xhep, në mënyrë që të jeni gati të bëni peshkim.

Le të shqyrtojmë më në detaje karakteristikat e një rrotullimi kaq unik dhe nuancat e përdorimit të tij.

Çmim FisherGoMan dhe ku të blini një shufër peshkimi

Renditja e rrotullimit origjinal mund të lëshohet në faqen zyrtare të internetit. Për banorët e Rusisë, kostoja FisherGoMan është 2590 rubla, dhe Kazakistani - 16000 tenge, ju gjithashtu mund të blini një shufër vetë-ulëse në Ukrainë, Kirgistan dhe Bjellorusi - çmimi tregohet në faqen e internetit. Dërgimi i një pakoje sigurohet nga shërbimet postare, para në dorëzim. Si një dhuratë, një aktivues i veçantë i kafshimit është i bashkangjitur në shufrën e peshkimit, gjë që është një bonus shumë i mirë.

FisherGoMan vetë-përgjimi shufra portabël peshkimi që rrotullohet Fishergomen

Karakteristikat e shufrës së peshkimit FisherGoMan

Nëse i drejtohemi mendimit të peshkatarëve profesionistë, mund të konkludojmë se tjerrja FisherGoMan sipas karakteristikave të tij, ajo lidhet me produkte të madhësisë së plotë të një lloji të ngjashëm: material prodhimi me cilësi të lartë dhe produktivitet të lartë, të demonstruar në procesin e peshkimit. Në të njëjtën kohë, kjo rrotullim ka një numër avantazhesh të prekshme, të cilat përfshijnë kompaktësinë, peshën e ulët dhe praninë e një mekanizmi vetë-prerës.

Përndryshe, ekspertët, përfshirë prodhuesin, thonë se tjerrja FisherGoMan - eshte:

 • një pajisje e shkëlqyeshme për peshkim pa marrë parasysh stinën;
 • mundësia për të kursyer hapësirën e bagazheve të makinave;
 • shpejtësia e sjelljes së shufrës së peshkimit në gjendje pune;
 • lehtësia e përdorimit nga një skelë, urë ose varkë përsa i përket peshkimit;
 • funksionalitet që siguron trofe të mëdha;
 • e pajisur me një shufër peshkimi fleksibël dhe një mbështjellje me cilësi të lartë.

Udhëzime për mënyrën e përdorimit FisherGoMan

Te shufra e peshkimit FisherGoMan ju kënaqëm për një kohë të gjatë, duhet të operohet në përputhje me mënyrën se si është përshkruar në udhëzimet e përdorimit. Sa i përket përdorimit të drejtpërdrejtë të tjerrjes në miniaturë, ky proces përfshin hapat e mëposhtëm të thjeshtë:

 1. Sillni shufrën në gjendje pune duke tërhequr majën dhe duke shtrirë elementët përbërës.
 2. Zëvendësoni spiralen.
 3. Kontrolloni funksionimin e mekanizmit dhe si bëhet saktësisht fiksimi.

Si punon kjo FisherGoMan dhe parimi i funksionimit të mekanizmit

Gjithmonë mund të kaloni kafshimin, pasi është e vështirë të përqendroheni në një objekt për një kohë të gjatë. Shpesh një kafshim ndodh kur peshkatari mungon për një kohë të shkurtër. Ky lloj zhvillimi i peshkimit bëhet i pamundur nëse përdorni FisherGoMan. Kjo shufër peshkimi kompakte do të kontrollojë në mënyrë të pavarur të gjitha kafshimet dhe do të bëjë një goditje në një moment të rëndësishëm, pa ndonjë pjesëmarrje nga ana juaj.

Peshku kap kapakun, duke shkaktuar tensionin e vijës së peshkimit, gjë që shkakton aktivizimin e mekanizmit të lidhjes. Kërcjellësi tjerrës do të bëjë gjithçka vetë, dhe ju vetëm duhet të hiqni trofeun nga uji.

Karakteristikat e shufrës së peshkut të peshkatarit

Në prodhimin e shufrave të vetë-peshkimit në formën e një shufre tjerrëse FisherGoMan përdoren materiale të tilla si plastike, tekstil me fije qelqi dhe alumini. Kur është palosur, kjo pajisje kompakte ka një gjatësi prej 20 cm. Vendosja e saj në gjendje pune ju lejon të merrni një shufër me gjatësi 1 m. Pesha e shufrës rrotulluese është 500 g.

Falë modelit të prizës, është e mundur që shpejt të zëvendësoni një element të dështuar. Doreza përcaktohet si e një dorë për sa i përket llojit. Përdorimi i Fisher Go Man nuk është i kufizuar në asnjë sezon, i cili përcakton shkathtësinë e këtij rrotullimi.

tjerrje FisherGoMan në shtetin shpalosur

Nuancat e mekanizmit të vetë-zvogëlimit

Montuar në shufër peshkimi FisherGoMan Mekanizmi i lidhjes dallohet nga një veçanti e caktuar, pasi siguron mundësinë për të simuluar veprimet e një peshkatari në kafshim, gjë që arrihet për shkak të pranisë së

 • kontroll i tre niveleve të ngurtësisë së kafshimit;
 • variacion i gjerë në tensionin e këmbëzës së pranverës;
 • mbajtës special për shufrën e peshkimit.

mekanizëm vetë-mbështetës FisherGoMan

Pro dhe avantazhet e një shufre vetë-peshkimi

Avantazhi kryesor FisherGoMan formuar për shkak të faktit se kjo pajisje është e pajisur me një mekanizëm vetë-prerjeje. Në të njëjtën kohë, linja e përdorur për peshkim është mjaft e qëndrueshme, duke garantuar një përfundim të suksesshëm të luftës kur ka ndonjë peshk paturpshie në grep. Madhësia miniaturë e shufrës rrotulluese nuk është në asnjë mënyrë minus i dizajnit, pasi shufra ka forcë dhe fleksibilitet të mjaftueshëm, gjë që ju lejon të tërheqni peshq të mëdhenj në breg.

Nëse krahasojmë Fishergoumen me produkte të ngjashme, të cilat janë me madhësi të plotë, atëherë një plus i tillë si një çmim më i përshtatshëm i pajisjes në fjalë del në krye. Këtu mund të shtohen promovimet e kryera nga prodhuesi, kur kostoja e shufrës së peshkimit është përgjysmuar.

Përparësitë kryesore të shufrave të peshkimit FisherGoMan janë si më poshtë:

 • peshë e lehtë;
 • madhësia kompakte;
 • prania e një mekanizmi goditje;
 • fleksibilitet i pranueshëm i shufrës;
 • mundësia e përdorimit gjatë gjithë vitit.

Rezultati është një shufër kompakte peshkimi FisherGoMan zëvendëson me sukses rrotullimin standard, dhe për transportin e tij ka kapacitet të mjaftueshëm të ndarjes së dorezës së makinës.

Mendimi i ekspertit

Mendimet e ekspertëve për tjerrje FisherGoMan unanime - pajisja është më e mira në klasën e saj, e karakterizuar nga lehtësia e përdorimit, e përshtatshme për t’u përdorur në çdo mot, e bërë nga materiale cilësore. Si rezultat, ekspertët rekomandojnë blerjen e kësaj shufre rrotulluese për të gjithë: amatorë dhe profesionistë.

Shqyrtimet e funksionimit të Fisher Go Man konfirmojnë manovrimin dhe komoditetin e kësaj pajisje. Në veçanti, raportohet se doreza e shufrës ka një konfigurim optimal, pasi merr parasysh veçoritë strukturore të dorës së njeriut.

Efikasiteti i rrotullimit të vetë-zvogëlimit FisherGoMan

Testimi i provuar efektiv FisherGoMan, megjithë përmasën jashtëzakonisht të vogël të kësaj rrotullimi. Kjo shufër peshkimi përballon detyrat që i janë caktuar asaj me jo më pak efikasitet, të cilat tregohen nga shufra tjerrje të rënda, të cilat ndryshojnë në gjatësi të konsiderueshme.

Nëse ju pëlqen të peshkoni nga një varkë, atëherë një shufër kompakte peshkimi do t'ju shpëtojë nga problemet me vendosjen e pajisjeve. Nëse dëshironi të shijoni natyrën ndërsa peshkoni nga ura, atëherë Fishergomen do t'ju lejojë ta bëni këtë duke marrë përsipër punën e kontrollit të kafshimeve.

Në adresën zyrtare të faqes në internet FisherGoMan mjaft pyetje vijnë nga blerësit e mundshëm të cilët dëshirojnë të dinë pse çmimi i një shufre peshkimi kompakte është kaq i ulët, si kryhet shpërndarja dhe si sigurohet cilësia e produkteve që dërgohen.

FisherGoMan vetë-përgjimi shufra portabël peshkimi që rrotullohet Fishergomen

Sa i përket kostos së ulët, shpjegohet me faktin se blerja e shufrave të peshkimit kryhet direkt në fabrikë dhe kjo përjashton shumë kosto: reklamimin, qiranë e lokaleve tregtare, etj. Nga ana tjetër, mbledhja e parcelës fillon menjëherë pas marrjes së porosisë. Të gjithë artikujt e dërguar kontrollohen për defekte. Nëse merrni një produkt me cilësi të ulët, ju, sipas zgjedhjes suaj, mund të ktheni paratë ose të këmbyeni mallrat pa dhënë asnjë shpjegim.

Udhëzime për montimin dhe akordimin FisherGoMan

Eachdo paketë me FisherGoMan Plotësohet me udhëzime ku tregohet procesi i montimit të tjerrjes:

 1. Për të rregulluar të gjithë elementët e shufrës duke tërhequr majën e pajisjes.
 2. Instaloni spiralen dhe kontrolloni shërbueshmërinë e saj.
 3. Të fillojmë një kalim kohe të këndshme, e cila është peshkimi.

Për ta bërë peshkimin të paharrueshëm dhe për të sjellë vërtet kënaqësi dhe një kapje të pasur, rekomandohet të përdorni një tërheqës special për të tërhequr peshk në vendin e peshkimit, më shumë rreth tij në këtë artikull Fish XXL aktivizues i gishtave me feromone një tërheqës për peshkim.

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment