Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich

Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich

Yarovoy Dmitry Mikhailovich Ortoped dhe traumatolog me përvojë më shumë se 10 vjet. Gjatë praktikës mjekësore, ai kreu më shumë se operacione të suksesshme 800. Aktualisht punon në Qendrën Mjekësore Ndërkombëtare CitiDoctor. Ai është i specializuar në trajtimin e patologjive muskulore, ka aftësi profesionale në ortopedi, farmaci dhe traumatologji. Ajo siguron kujdes urgjent për dëmtimet, diagnostikon dhe ndihmon me sëmundjet e sistemit muskulor. Ofron trajtim konservativ dhe kirurgjikal për fraktura të kockave. Ajo siguron ndihmë mjekësore për dëmtimin e ligamenteve menisk ose kryqëzues. Autori vendos artikuj shkencorë në të tij blog mjekësor.

Kirurgu ortopedik Yarovoy Dmitry

Historiku mjekësor dhe biografia e mjekut

 • Viti 2007 hyri në Fakultetin e Mjekësisë №1 të Universitetit Kombëtar të Mjekësisë me emrin A.A. Një haxhi i cili u diplomua me nderime në 2013. Ai filloi rrugën e tij në fushën e traumatologjisë dhe ortopedisë në 2009 me punë në dhomën e urgjencës së Spitalit Klinik të Qytetit Kyiv Nr 9, në të cilin ai punoi paralelisht me studimet e tij në universitet deri në 2013.
 • 2013-2015 - kaloi një praktikë dhe studioi në magjistraturë në Departamentin e Traumatologjisë dhe Ortopedisë të Universitetit Kombëtar të Mjekësisë me emrin A.A. Bogomolets dhe në bazë të Spitalit të Urgjencës Klinike të Qytetit Kiev.
 • Në vitin 2015 ai mbrojti temën e masterit mbi "Teknologjitë minimale invazive në diagnostikimin dhe trajtimin e frakturave brenda artikut të epimetafizës proksimale të tibisë".
 • 2014-2015 vjet. - Ligjërues, Departamenti i Anatomisë Njerëzore, A.A. Universiteti Kombëtar i Mjekësisë Bogomolets.
 • 2015-2016 vjet. - Ortoped dhe traumatolog i departamentit kirurgjik të Poliklinikës №1 të rrethit Shevchenkovsky (Rr. Bogdan Khmelnitsky, 37 / 1).
 • 2012-2017 vjet. - mësim në distancë në departamentin farmaceutik të Universitetit Kombëtar të Mjekësisë A.A. Bogomolets. Specialiteti - farmacist-farmacist.
 • Janar-Shkurt 2017 i vitit - kurse të edukimit të vazhdueshëm: "Artroskopia e nyjeve të gjurit dhe shpatullave."
 • 2015-2018 - Student pasuniversitar i Institucionit Shtetëror "Qendra Praktike Shkencore dhe Praktike e Ukrainës për Ndihmën Mjekësore Emergjente dhe Mjekësinë e Fatkeqësive të Ministrisë së Shëndetësisë të Ukrainës".
 • 2018 - Teza e doktoraturës e paraqitur për mbrojtje me temën "Aftësia e kufizuar dhe tiparet e rehabilitimit të viktimave të aksidenteve rrugore".
 • 2013 - deri më tani - Drejtor i shoqërisë me përgjegjësi të kufizuar "ORTO-SPHERE".
 • 2015 - i pranishëm - ortoped dhe traumatolog në Qendrën Konsultative dhe Diagnostike të rrethit Desnyanskiy të Kievit.
 • 2018 - deri më tani - Studiues, Institucioni Shtetëror "Qendra Praktike Shkencore dhe Praktike e Ukrainës për Ndihmën Mjekësore Emergjente dhe Mjekësinë e Fatkeqësive të Ministrisë së Shëndetësisë të Ukrainës".
 • 2018 - aktualisht - një ortoped dhe traumatolog në Qendrën Mjekësore Ndërkombëtare CitiDoctor.
 • Maj 2019 - praktikë në departamentin kirurgjikal të traumatologjisë dhe ortopedisë së spitalit. S. Jeromsky. Krakow, Poloni.

Yarovoy Dmitry Mikhailovich është një pjesëmarrës aktiv në konferenca të rregullta shkencore dhe praktike, klasa master dhe kongrese. Gjithashtu autori është Anëtar i shoqatës ndërkombëtare AO Trauma Europe.

Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich Doktor ortoped-traumatolog Yarovoy Dmitry Mikhailovich

Procedurat e kryera mjekësore

Në karrierën e tij, Dr. Dmitry Mikhailovich kryen procedurat e mëposhtme:

 • Artroskopia e nyjeve të gjurit dhe shpatullave;
 • Osteosinteza metalike (fiksimi i fragmenteve të eshtrave me struktura metalike dhe fiksues);
 • Endoprostetika e nyjeve të gjurit dhe hip;
 • Terapia PRP për patologji ortopedike dhe traumatike;
 • Diagnostifikimi me ultratinguj i sistemit muskuloskeletor;
 • Injeksione intra-artikulare, periartikulare, paravertebrale;
 • Trajtimi i ligamenteve të kryqëzuara të kryqëzuara, sindromi i palosjes së mediopatelarit, dëmtimi i strukturave kapsulare të ligamenteve.

Trajtimi i sëmundjes

Autori i artikujve në veprimtarinë e tij kryesore mjekësore trajton sëmundjet e mëposhtme:

 • Arthrosis (Osteoarthrosis);
 • osteochondrosis;
 • Lëndimet në kokë;
 • nxisë;
 • Dëmtime të gjoksit, barkut, shpinës së poshtme, palcës lumbare dhe legenit;
 • Trajtimi i dëmtimeve të gjymtyrëve: kyçin e dorës, dorën, gju, pjesën e poshtme të këmbës, bërrylin dhe parakrahun;
 • Lëndime në kyçin e këmbës dhe këmbën, si dhe në ijë dhe kofshë.

Ju mund të shihni të gjitha botimet e këtij autori në faqe https://obzoroff.info/author/dmitriy-yarovoy/.