Ѓубриво Agroplant да се зголеми приносот

Agroplant е иновативно ѓубриво развиено од Истражувачкиот институт за проблеми со мелиорација на Русија. Овој био-ѓубриво ви овозможува да добиете добра жетва во почви со мала плодност, како и во тешки климатски услови. Ако го користите на ваш личен заговор, можете да добиете одлична жетва. Комплексот содржи минерали и витамини за да го заштити растението од штетници и болести во текот на целата сезона. Во 2018 година во Русија Agroplant помогна да се заштедат околу 189 илјади тони од родот. Грануларниот биоадаптив Agroplant ќе ја зголеми стапката на созревање за 70%.

Био ѓубриво Agroplant за раст на растенијата

Каде да нарачате и да купите комплексен био ѓубриво Agroplant

Во моментот купи Agroplant нема можност во специјализирани земјоделски продавници, бидејќи сè уште не е достапна во малопродажната мрежа. Оригиналниот производ со висок квалитет го продава производителот директно преку неговата мрежа на онлајн продавници.

Normalубриво нормална цена Agroplant е 2150 руски рубли. За време на периодот на промоција, можете да нарачате ѓубриво по намалена цена. Цената на ѓубривото Агроплант во Русија е 990 рубли, во Белорусија - 29 рубли, во Украина - 300 гривни, а во Казахстан неговата цена е 6000 тенге по 1 пакет.

Испораката се врши што е можно поскоро со поштенска услуга и курир. Не се препорачува да се купи ѓубриво Agroplant на сомнителни страници, бидејќи ова е брендиран производ што се испорачува од производителот исклучиво до сопствената онлајн продавница.

Купете сложено био ѓубриво Agroplant

Почвата содржи голем број компоненти неопходни за исхрана на растенијата. Сепак, разни природни феномени можат да доведат до осиромашување на земјата, поради што растенијата ќе страдаат од недостаток на супстанции. Нивниот раст ќе се забави, а приносот ќе се намали, а веројатноста за развој на разни болести ќе се зголеми. Вегетацијата може дури и да умре ако недостатокот на компоненти е претерано висок.

Периодичното оплодување на почвата е одличен начин да се справите со овој проблем. Со правилна примена на ѓубриво Agroplant може да постигнете одлични резултати. тој е единствениот производ што може да ги заштити земјоделските култури од каприците на природата, како и од штетните инсекти и бактерии. Врвното облекување е потребно редовно да се изведува. Препорачливо е да се прави ова еднаш месечно или два, но не почесто, бидејќи земјоделските култури можат да страдаат од вишок минерали.

Зошто да изберете био ѓубриво Agroplant

Комплексно ѓубриво Agroplant дава импресивни резултати од употреба:

 • Компири. Раст на приносот за 48,7%, количината на средни и големи фракции се зголеми за 2,2 пати. Стапката на ртење се зголеми за 30%.
 • Домати. Приносот е поголем за 45%. Бројот на овошје се зголеми за 40-120%. Овошјето стана потешко за скоро 10%.
 • Краставици. Приносот се зголеми за 79%. Плодноста започна да се јавува 1-2 недели порано. Семето 'ртат 38% подобро.
 • Зелка Приносот се зголеми за 18-22%. Растот стана поактивен. Густината на главата е зголемена.
 • Цвеќиња Пупките се поголеми и посилни.
 • Овошни дрвја. Приносот се зголеми: круши - 35%, јаболка - 26%, цреши - 19%, сливи - 21%, мандарини - 28%, грозје - 20%.

Важна предност на оплодувањето Agroplant е во отсуство на какви било штетни компоненти во неговиот состав, затоа, плодовите по употребата на Агроплант може да се консумираат во која било количина без здравствени проблеми.

Примена резултат Agroplant

Структура Agroplant

Биоактиватор за растенија Agroplant Дали иновативен производ содржи три основни компоненти:

 • Комплекс за ѓубриња. Вклучува микро и макро елементи неопходни за растенијата. Една од супстанциите е исцедена од пилешкото ѓубриво Га Донг Таон, така што растенијата можат да добијат максимум јаглерод диоксид.
 • Пепел од дрво од ретки листопадни растенија. Се состои од листопадна пепел, способна да создаде поволни услови за микроорганизми во почвата. Помага да се зголеми отпорноста на растенијата, да се промовира цветни и активно формирање на овошје.
 • Флао бактерии. Тие го подобруваат минералниот состав на почвата поради неговата сатурација со корисни компоненти. Ја подобрува исхраната на корените на растенијата.

Активната работа на гранулите со ѓубриво Агроплант започнува по едно наводнување. Тие се заситени со вода, затоа дејствуваат на растенијата и целата почва наоколу.

Состав на гранули Agroplant

Ѓубриво Agroplant ви овозможува да добиете одлична жетва на почви со слаба плодност, како и во тешки климатски услови. Ова е единствениот лек што може да обезбеди заштита од мраз, силен дожд, како и други природни појави, инсекти и штетни бактерии.

Инструкции за употреба Agroplant

Инструкции за употреба Agroplant

Начин на употреба на активатор за раст на растенијата Agroplant претпоставува одредена низа на дејства:

 1. Раширете ги гранулите во калап за садење садници во рамномерен слој длабок 2-3 см.
 2. Првите 2 дена, потребно е да се напои почвата изобилно двапати. Ова е потребно за гранулите да апсорбираат вода и да започнат активно да дејствуваат.
 3. За време на пресадување во градината, треба да додадете 1-2 гранули по дупка. Тие го прават истото со првичното слетување во земјата.
 4. Повеќегодишни растенија (грмушки, цвеќиња, дрвја) може да се ископаат во корените на 2-4 гранули на длабочина од 10-12 см.

Предности Agroplant

Ѓубриво Agroplant ви овозможува да добиете 80% повеќе садници на садници отколку кога користите ѓубрива: Буквар 1000, Biogrow и 4K. Приносот на растенијата и големината на овошјето значително се зголемуваат. Може да се користи на различни видови растенија, вклучувајќи цвеќиња, за да се постигнат најдобри резултати од одгледувањето. Погоден за почви со слаби карактеристики, осиромашен. Не бара дополнителна употреба на други додатоци.

Тајната на дејствување и ефективност Agroplant

Тајна за ѓубриво Agroplant

Био ѓубриво Agroplant толку ефикасен од многу причини: тоа не е само уникатен состав во кој сите компоненти се избрани во одреден сооднос за да се постигнат оптимални резултати, туку и посебен фактор на форма - фини гранули. Ова решение е оптимално, бидејќи дава одлични резултати од употребата.

Гранулите се бара да се поставуваат во дупките за време на садење за големи растенија, или рамномерно расфрлани низ областа на градината, ако зборуваме за мали растенија. Во првата фаза, садници или семиња се хранат за да се зголеми стапката на ртење на 80%. Секоја гранула постепено се покажува плетена од корените на растенијата, што им дава на вторите точно оние супстанции и елементи што ги бара во тековното време. Дејството на гранулите продолжува во текот на целата сезона.

Ѓубриво Agroplant содржи во својот состав специјализиран комплекс на компоненти кои обезбедуваат зголемена ртење на садници, исхрана на растенијата. Поради присуството на пепел од дрво од ретки видови во составот, се стимулира формирање на корен. Корисните бактерии на flao ја обезбедуваат почвата со исхрана и подобрени карактеристики. Гранулите во прашина ви овозможуваат да ја збогатите почвата, правејќи ја полабава, калиумот и азотот не се мијат со вода. Фосфорот е во почвата во лесно достапна форма, што овозможува зголемување на стапката на искористување на ѓубривото до 95%.

Повратни информации од купувачите и агрономот за употребата на ѓубриво

Според агрономите Agroplant ви овозможува да ја користите истата страница за садење различни култури, така што, без паузи, да добивате одлични приноси секоја година. Зеленчукот и овошјето не само што растат и вроди со плод подобро, туку стануваат и повкусни, известуваат купувачите на ѓубриво Агроплант во своите прегледи.

Прегледи на клиенти за биоѓубрива Agroplant

Заславски Михаил Јуриевич, агроном, 24-годишно искуство:

До денес, многу луѓе се вратија на такво прашање како што се обработување на своите градини на нивниот личен заговор. Е се обидам да зборувам за разликите помеѓу различните видови ѓубрива.

Предности и недостатоци на органски ѓубрива. Органските ѓубрива како Биогроу, Агромакс, 4К стануваат сè попопуларни меѓу градинарите и градинарите. Сепак, градинарите мора да ги измерат предностите и недостатоците на користењето природни производи во нивните градини. Од една страна, органските ѓубрива се составени од природни супстанции, но нивните својства се општи. Од друга страна, прецизно подготвеното хемиско ѓубриво содржи многу основни супстанции за подобрување на растот на растенијата.

Органската материја влијае на фазата на здраво формирање на почва. Треба да се напомене дека органските ѓубрива се направени само од органски материјал, што го прави одличен додаток за недостаток на хранливи материи. Органската материја во ѓубривото Агроплант исто така и помага на почвата да ја задржи влагата.

Лозарите зависат од квалитетот на почвата бидејќи почвата која е премногу тврда или премногу мека нема ефикасно да го поддржува растението. Друга голема предност на оплодувањето Agroplant е тоа што го зголемува протокот на воздух низ почвата, што им овозможува на корените на растенијата да дишат.

Органското ѓубриво „Агроплант“ станува сè попристапно, бидејќи секој може да го купи на веб-страницата на производителот, но за големи овоштарници и градинарски градини, неговото купување станува доста скапо. Многу градинари произведуваат сопствени органски ѓубрива преку компостирање. Сепак, ова е неуреден процес со лош мирис кој трае долго.

Големата предност на органските гранули во составот Agroplant е тоа што тие многу бавно ослободуваат хранливи материи, кои целосно се апсорбираат од растенијата. Ова е причината зошто органското оплодување не е поврзано со ширењето на алгите и е покорисно за екосистемот.

Во некои случаи, хемиските ѓубрива ја зголемуваат киселоста на почвата, а вишокот хранливи материи во почвата не се апсорбираат од растенијата. Органските ѓубрива го немаат овој проблем бидејќи полека ослободуваат хранливи материи со брзина што им овозможува на растенијата да ги апсорбираат целосно природно.

Покрај тоа, неповолна положба на хемиските ѓубрива е што водите што се испуштаат од полињата и зеленчуковите градини третирани со хемиски ѓубрива предизвикуваат насилен раст на алгите во реките и езерата. Хемиските ѓубрива што се користат во многу полиња и фарми не се апсорбираат целосно од растенијата. Ова создава ситуација кога протокот на вода од дожд или вештачко наводнување собира вишок ѓубриво и го носи до блиските водни тела, каде што станува лесно достапен за алгите.

Уреднички одбор Obzoroff.info се надева дека овој преглед на ѓубриво е корисен за вас и ќе чекаме повратни информации и коментари за успехот во користењето Agroplant... Ова ѓубриво ќе биде корисно за домашно земјоделство, бидејќи дава големо зголемување на приносот.

Испратете ги вашите видео извештаи и фотографии од жетвата по нанесувањето на био ѓубриво „Агроплант“ и ние ќе ги објавиме како додаток на материјалот за да ја потврдиме точноста на информациите презентирани овде.

Денес откривме како изгледа лажно ѓубриво Agroplant и со задоволство ја објави нејзината фотографија:Fубриво Agroplant лажниДраги градинари, бидете внимателни кога нарачувате стока на сомнителни страници што ги намамуваат посетителите со ниски цени и промоции. Фалсификати на популарни добра сега активно се рекламираат на социјалните мрежи, а многу купувачи не ја забележуваат оваа „измама“ и можат да купат неквалитетно ѓубриво Агроплант. Купете био ѓубриво само на официјалната веб-страница и запомнете дека цената Agroplant не може да биде пониска отколку на веб-страницата на производителот.

Постави прашање

Obzoroff

Главен и одговорен уредник Obzoroff, професионален специјалист во областа на медицината, козметологијата и диететиката. Пишува и сумира материјал напишан од медицински лекари.

Заедно со преведувачи, тој подготвува статии за странски читатели врз основа на материјали подготвени од авторите на страницата со соодветни квалификации.

Менаџер на проект Obzoroff Коавтор е на бројни статии за здравјето и современите третмани за вообичаени болести, напишани во соработка со искусни медицински лекари, чии биографии се наоѓаат на страницата за автори.

Социјални мрежи на авторот: Facebook Twitter YouTube
Obzoroff
Додадете коментар