GDPR Verkkosivuston tietosuojakäytäntö obzoroff.info

Huomio! Tietoa kaikille sivuston vierailijoille https://obzoroff.info kaikista maailman maista: Jos haluat tutustua näihin sääntöihin omalla kielelläsi, käytä Googlen virallista kääntäjää. Sääntöjemme ja tietosuojakäytäntömme teksti on helposti käännettävissä ja ymmärrettävissä, vaikka käytät automaattista konekäännöstä.

Tietosuojalauseke obzoroff.info verkkosivuston hallinto on velvollinen ylläpitämään yksityisyyttäsi Internetissä. Kiinnitämme suurta huomiota antamiesi tietojen suojaamiseen. Tietosuojakäytäntömme perustuu Yleinen tietosuojadirektiivi (GDPR).

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan obzoroff.info verkkosivustojen omistamat ja ylläpitämät verkkosivustot ja niiden aliverkkotunnukset (”Sivustot”). ("Me" tai "me") tietää, että välität siitä, miten sinua koskevia tietoja käytetään ja jaetaan. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, mitä tietojasi kerää www.obzoroff.info kun avaat Sivustot ja www.obzoroff.info Palvelu (mukaan lukien kumppaniemme verkkosivustot), kuinka tietoja käytetään ja miten voit hallita sisällön keräämistä, korjaamista ja / tai poistamista. Emme käytä tai jaa tietojasi kenellekään paitsi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske tietoja, joita keräämme muilla tavoin (mukaan lukien offline) tai muista lähteistä. Isoilla kirjaimilla kirjoitetuilla termeillä, joita ei ole määritelty tässä tietosuojakäytännössä, on niissä annettu merkitys. Sivustojemme kautta kerättyjen tietojen käyttö on rajoitettu tämän tietosuojakäytännön ja asiakkaille tarkoitettujen käyttöehtojen tarkoituksiin.

GDPR Verkkosivuston tietosuojakäytäntö obzoroff.info

Cookies käsittely

Käytämme evästetiedostoja verkkosivuston sisällön oikeaan esittämiseen ja selaamisen helpottamiseksi obzoroff.info... Ne ovat pieniä tiedostoja, jotka on tallennettu laitteellesi. Ne auttavat verkkosivustoa muistamaan sinua koskevia tietoja, kuten millä kielellä käytät verkkosivustoa ja mitkä sivut olet jo avannut. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä seuraavalla vierailulla. Evästetiedostojen ansiosta verkkosivuston selaaminen on paljon helpompaa. Voit oppia lisää näistä tiedostoista wikipedia... Voit määrittää cookies vastaanotto ja estäminen selaimessasi itse. Kyvyttömyys vastaanottaa evästetiedostoja voi rajoittaa verkkosivuston toimintaa.

Henkilötietojen käsittely muissa palveluissa

Tämä verkkosivusto käyttää kolmansien osapuolien online-palveluja, jotka keräävät tietoja meistä riippumatta. Tällaisia ​​palveluita ovat: Google Analytics. Näiden palvelujen keräämät tiedot voidaan toimittaa muille näiden organisaatioiden palveluille. He voivat käyttää tietoja oman mainosverkostonsa personointiin. Voit oppia näiden organisaatioiden käyttäjien sopimuksista heidän verkkosivustoillaan. Voit myös kieltäytyä heidän keräämästä henkilötietojasi. Esimerkiksi Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosa löytyy tätä... Emme välitä henkilötietoja muille organisaatioille tai palveluille, joita ei ole mainittu tässä tietosuojakäytännössä. Kerätyt tiedot voidaan poikkeuksellisesti toimittaa sellaisten valtion viranomaisten laillisesta pyynnöstä, joilla on lupa pyytää tällaisia ​​tietoja.

Linkkejä muille sivuille

Meidän nettisivumme obzoroff.info voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Emme ole vastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytäntöön, jos sellainen on olemassa.

Tiedot, joita keräämme omasta puolestamme

  • (a) Palvelumme: Voimme kerätä sinusta henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, kuten koko nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi tai vastaavaa, kun rekisteröidyt tilille. Jos päätät ostaa tuotteen meiltä, ​​me tai kolmannen osapuolen maksuprosessorimme keräämme maksutietosi. Kun käytät www.obzoroff.info Palvelussa tai jos käyt verkkosivustollamme, saatamme saada sinusta tiettyjä tietoja alla kuvatulla tavalla. Voimme kuitenkin lähettää minkä tahansa mainossähköpostin; voimme lähettää sinulle tiliisi liittyviä palveluihin liittyviä sähköposteja. Jos et enää halua saada näitä sähköposteja, voit kieltäytyä niistä peruuttamalla tilisi.
  • (B) Cookies ja seurantatekniikat: www. käyttää evästeitä, majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja.obzoroff.info... Näitä tekniikoita voidaan käyttää trendien analysointiin, Sivustojen hallinnointiin, liikkumisen seuraamiseen Sivustojen ympärillä ja väestötietojen keräämiseen koko käyttäjäkunnastamme. Käytämme cookies muistaa käyttäjien asetukset sekä todennuksen ja analyysin. Käyttäjät voivat hallita cookies yksittäisen selaimen tasolla. Jos hylkäät evästeet, voit silti käyttää Sivustojamme, mutta mahdollisuutesi käyttää joitain Sivustojemme ominaisuuksia tai alueita saattaa olla rajoitettu. Käytämme myös Google Analyticsia, Google Tag Manageria. Joitakin tai kaikkia näitä työkaluja voidaan käyttää seuraamaan käyttäytymistäsi verkkosivustollamme alueestasi riippuen.

Tiedot, joita keräämme asiakkaidemme puolesta

  • (a) Palvelumme. Keräämme tietoja asiakkaidemme puolesta, jotka käyttävät www-sivua.obzoroff.info Palvelu (upottamalla koodi verkkosivustoihimme) asiakkaidemme verkkosivustojen tai mobiilisovellusten kävijöiden käyttäytymiseen. Kun vierailet tällaisilla verkkosivustoilla tai mobiilisovelluksissa, saatamme saada tiettyjä tietoja käyttäytymisestäsi, mukaan lukien palvelujen toiminta, sivun sisältö, napsautus / kosketus, liikkuminen, vieritys ja näppäimistön toiminta (joissakin tapauksissa).
  • (b) Vierailijamme varten kerättyihin tietoihin liittyvät tiedot: obzoroff.info kerää tietoja asiakkaidensa ohjauksessa, eikä sillä ole suoraa yhteyttä henkilöihin, joiden tietoja se voi käsitellä. Jos olet jonkin nykyisen asiakkaamme asiakas ja et halua enää seurata sitä, ota yhteyttä suoraan kyseiseen asiakkaaseen. Voimme siirtää henkilötietoja yrityksille, jotka auttavat meitä tarjoamaan palvelua. Siirrot seuraaville kolmansille osapuolille kuuluvat asiakkaidemme kanssa tehtyjen palvelusopimusten piiriin.
  • (c) Asiakkaidemme hallitsemien tietojen käyttö ja säilyttäminen: Henkilö, joka on nykyinen tai entinen www.obzoroff.info customer who seeks access or wishes to correct, amend or delete inaccurate data should direct his query to support@obzoroff.info... Henkilö, joka on nykyisen tai entisen www.obzoroff.info customer who seeks access or wishes to correct, amend or delete inaccurate data should direct his query to to the respective customer first and then, if no response is obtained or such response is not satisfactory, should contact support@obzoroff.info.

Säilytämme henkilötietoja, joita käsittelemme asiakkaidemme puolesta, niin kauan kuin palvelujen tarjoamiseen tarvitaan. www.obzoroff.info säilyttää nämä henkilökohtaiset tiedot tarpeen mukaan lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimusten täytäntöönpanemiseksi.

Tiedot, joita keräämme kolmansien osapuolten puolesta

Cookies Ja seurantatekniikat: Yhteistyökumppanimme, tytäryhtiömme, analytiikkamme tai palveluntarjoajamme käyttävät evästeitä, majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja. Näitä tekniikoita voidaan käyttää analysoimaan trendejä, hallinnoimaan Sivustoja, seuraamaan liikkumistasi Sivustojen ympärillä ja keräämään väestötietoja koko käyttäjäkannastamme. Voimme saada raportteja, jotka perustuvat näiden tekniikoiden käyttöön kyseisissä yrityksissä sekä yksilöinä että koottuina.

Kuinka käytämme tietojasi

  • (a) Käytämme keräämiämme tietoja Sivustojemme ja www: n ylläpitoon ja ylläpitoon.obzoroff.info Palvelu ja vastaaminen kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi. Oikeusperusta on tietosuojalain 6 §: n 1 momentti ja art. Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta (GDPR).
  • (b) Jos olet antanut suostumuksesi, käytämme keräämiämme tietoja markkinointiviestinnän lähettämiseen uutiskirjeessämme. Oikeusperusta on Intian tietosuojalain 6 §: n 1 momentti ja art. 6 artiklan 1 kohdan a alakohta GDPR.
  • (c) Käytämme myös keräämiämme tietoja auttaaksemme asiakkaitamme parantamaan verkkosivustoaan.

Miten voimme jakaa tietosi

  • (a) Henkilötiedot: www.obzoroff.info ei vuokraa tai myy henkilökohtaisia ​​tietojasi muille. Voimme tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja paikkoihin, jotka eivät ole www: n suoran valvonnan alaisia.obzoroff.info (esimerkiksi palvelimilla tai tietokannoissa, jotka sijaitsevat yhdessä palveluntarjoajien kanssa). Kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka päätät asettaa julkisesti saataville Sivustoillamme tai www.obzoroff.info Palvelu, kuten kommenttien lähettäminen verkkosivustollemme, on muiden käytettävissä. Jos poistat tietoja, jotka olet julkistanut Sivustoiltamme tai www.obzoroff.info Palvelu, kopiot voivat jäädä nähtäville Sivustojemme välimuistissa oleville ja arkistoiduille sivuille tai www.obzoroff.info Palvelu tai jos muut käyttäjät ovat kopioineet tai tallentaneet kyseiset tiedot. Sivustoamme hallinnoi kolmannen osapuolen sovellus, joka saattaa vaatia sinua rekisteröitymään kommentin lähettämistä varten. Meillä ei ole pääsyä tai hallintaa verkkosivustolle lähetettyihin tietoihin. Sinun on otettava yhteyttä kolmannen osapuolen sovellukseen tai kirjauduttava sisään, jos haluat poistaa kommenttiosioon lähetetyt henkilökohtaiset tiedot. Jos haluat tietää, miten kolmannen osapuolen sovellus käyttää tietojasi, tutustu heidän tietosuojakäytäntöönsä.
  • (b) Ei-henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot: Voimme jakaa ei-henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja (kuten nimettömiä käyttötietoja, viittaus- / poistumissivut ja URL-osoitteet, alustatyypit, napsautusten määrä jne.) kiinnostuneille kolmansille osapuolille auttaakseen heitä ymmärtämään käyttötavat tietyille www.obzoroff.info Palvelut ja kumppaniemme palvelut. Kumppaneillamme on myös mahdollisuus julkaista verkkosivustojensa tulokset osoitteessa www.obzoroff.info Palvelu. Tällaiset tulokset koostuvat yksinomaan henkilökohtaisesti tunnistamattomista tiedoista. Jos päätät julkaista tällaiset tulokset www.obzoroff.info Palvelussa tai sivustossa (esimerkiksi tulosgalleriassamme) ymmärrät ja hyväksyt, että nämä tiedot sekä kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, jotka päätät antaa saataville tällaisten tietojen yhteydessä, tehdään julkisesti saataville. Julkaistamalla tulokset www.obzoroff.info Palvelu tai Sivusto, hyväksyt, että olet hankkinut kaikki tarvittavat suostumukset tällaisen tiedon julkistamiseksi ja että se ei riko mitään lakeja. Jos poistat julkistamasi tiedot www-sivulta.obzoroff.info Palvelu tai Sivusto, kopiot voivat jäädä nähtäväksi välimuistissa oleville ja arkistoiduille www-sivuille.obzoroff.info Palvelu tai Sivusto tai jos muut käyttäjät ovat kopioineet tai tallentaneet nämä tiedot. Ei-henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan tallentaa loputtomiin.
  • (c) tapaukset, joissa meidän on jaettava tietojasi: www.obzoroff.info paljastaa tietosi, jos laki niin vaatii, jos se on oikeudenkäynnin kohteena tai jos uskomme kohtuudella, että tällainen toiminta on tarpeen (a) lain ja lainvalvonnan kohtuullisten pyyntöjen noudattamiseksi; (b) palvelusehtojemme noudattamiseksi tai palvelumme turvallisuuden tai eheyden suojaamiseksi; ja / tai (c) käyttää tai suojata www: n oikeuksia, omaisuutta tai henkilökohtaista turvallisuutta.obzoroff.info, käyttäjät tai muut.
  • (d) Mitä tapahtuu hallinnan muuttuessa: Voimme ostaa tai myydä / myydä / siirtää yrityksen (mukaan lukien kaikkiares yrityksessä) tai sen tuotteiden, palvelujen, omaisuuden ja / tai liiketoimintojen yhdistelmiä. Tietosi, kuten asiakkaiden nimet ja sähköpostiosoitteet, sekä muut www-sivustoon liittyvät käyttäjätiedot.obzoroff.info Palvelu voi olla tämän tyyppisissä liiketoimissa myytyjen tai muuten siirrettyjen tuotteiden joukossa. Voimme myös myydä, luovuttaa tai muutoin siirtää tällaisia ​​tietoja yritysmyyntien, fuusioiden, yritysostojen, konkurssien, purkamisen, uudelleenjärjestelyjen, selvitystilojen, vastaavien liiketoimien tai koko yrityksen tai sen osan yhteydessä. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Sivustollamme kaikista muutoksista henkilötietojesi omistuksessa tai käytöissä sekä mahdollisista henkilötietojesi valinnoista.
  1. Kuinka suojaamme tietojasi. Sivusto www.obzoroff.info huolehtii yksityisyytesi ja tietojesi suojaamisesta, mutta emme voi taata tai taata www-osoitteeseen lähettämiesi tietojen turvallisuutta.obzoroff.info tai taata, että tietosi ovat www.obzoroff.info Palvelua ei saa käyttää, paljastaa, muuttaa tai tuhota rikkomalla mitään alan standardien mukaisia ​​fyysisiä, teknisiä tai hallinnollisia suojatoimenpiteitä. Kun syötät arkaluontoisia tietoja (kuten kirjautumistunnuksia) rekisteröinti- tai tilauslomakkeillemme, salaamme nämä tiedot tawk.to-chatilla cookies and google analytics. No method of transmission over the Internet or method of electronic storage, is 100% secure, however. Therefore, we cannot guarantee its absolute security. If you have any questions about security on our Site, you can contact us at support@obzoroff.info... Käytämme ulkopuolista ohjeistusta ja luottokortin käsittelyyritystä laskuttaaksemme sinua, jos ostat palveluja. Nämä yritykset eivät säilytä, jaa, tallenna tai käytä henkilökohtaisia ​​tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.
  2. Tarkista omistettu sivumme saadaksesi lisätietoja lähestymistavastamme GDPR.
  3. Henkilötietojen vaarantaminen. Jos henkilökohtaiset tiedot vaarantuvat tietoturvaloukkauksena, www.obzoroff.info ilmoittaa asiasta viipymättä asiakkaillemme sovellettavan lain mukaisesti.
  4. Valintasi tiedoistasi. Nykyiselle www.obzoroff.info asiakkaita, voit tarkistaa, korjata, päivittää tai poistaa epätarkkuuksia sinua koskevissa tiedoissa, joita www.obzoroff.info pitää tiedostossa kirjautumalla tiliisi päivittääksesi salasanasi ja laskutustietosi. Vaihtoehtoisesti (rekisteröidyille, joita seuraa www.obzoroff.info ja entinen www.obzoroff.info customers), you can contact us directly at support@obzoroff.info... Tunnustamme pyyntösi muutamassa tunnissa ja käsittelemme sen nopeasti. Jos haluat kieltäytyä seuraamasta www.obzoroff.infoanalyysiohjelmisto, voit tehdä sen osoitteessa https: // www.obzoroff.info/. Tietosuojalaki antaa sinulle useita oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Tältä osin sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme tai poistamme henkilötiedot tai rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä, jos luulet niiden olevan virheellisiä. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä laillisten etujemme perusteella oikeusperustana. Meidän on arvioitava pyyntösi ja toimittava sen perusteella. Lisäksi sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyteen, jos siitä tulisi merkitystä. Sinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle.

Henkilötietojesi säilyttäminen

  • (a) Jos sinulla on tili osoitteessa www.obzoroff.info, säilytämme tietosi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai tarpeen palvelujen tarjoamiseksi. Säilytämme ja käytämme tietojasi tarpeen mukaan lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimusten noudattamiseksi.
  • (b) Jos vierailet www-sivustossa.obzoroff.info Sivustot säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen, mutta enintään vuoden (1) vuoden kuluttua viimeisestä vierailustasi sivustoillamme.
  1. Lasten yksityisyys. Pienten lasten yksityisyyden suojaaminen on erityisen tärkeää. Tästä syystä www.obzoroff.info does not knowingly collect or solicit personal information from anyone under the age of 13. In the event that we learn that we have collected personal information from a child under age 13, we will delete that information as quickly as possible. If you believe that we might have any information from or about a child under 13, please contact us at support@obzoroff.info.
  2. Ilmoitusmenettelyt. Käytäntömme on antaa ilmoituksia riippumatta siitä, vaaditaanko lakisääteisiä vai markkinoinnin tai muita liiketoimintaan liittyviä tarkoituksia, sähköpostitse, kirjallisena tai paperiversiona tai lähettämällä tällainen ilmoitus palveluun, kuten www.obzoroff.info oman harkintansa mukaan. Pidätämme oikeuden määrittää ilmoitusten muoto ja keinot sinulle, mikäli voit kieltäytyä tietyistä ilmoitustavoista, jotka kuvataan tässä tietosuojakäytännössä.
  3. Linkit muihin verkkosivustoihin. Emme ole vastuussa käytännöistä, joita verkkosivustot tai palvelut linkittävät www-sivustoon.obzoroff.info Palvelu tai sivustot, mukaan lukien niihin sisältyvät tiedot tai sisältö. Muista, että kun käytät linkkiä siirtyäksesi osoitteesta www.obzoroff.info Palvelu tai sivustot toiselle verkkosivustolle tai palvelulle, tietosuojakäytäntömme ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja tai palveluja. Selaamiseen ja vuorovaikutukseen millä tahansa kolmannen osapuolen verkkosivustolla tai palvelulla, mukaan lukien ne, joilla on linkki tai mainos verkkosivustollamme, sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen omia sääntöjä ja käytäntöjä.
  4. Sosiaalisen median widgetit: Sivustollamme on sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebook Like-painike ja muut sivustollamme toimivat widgetit. Nämä ominaisuudet voivat kerätä IP-osoitteesi ja sivusi, jolla vierailet sivustollamme, ja asettaa evästeen, jotta ominaisuus toimisi oikein. Sosiaalisen median ominaisuudet ja widgetit ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai suoraan sivustollamme. Vuorovaikutustasi näiden ominaisuuksien kanssa ohjaa sitä tarjoavan organisaation tietosuojakäytäntö.
  5. Muutokset tietosuojakäytäntöön. Kaikki tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne julkaistaan ​​tälle sivulle. Kun muutamme käytäntöä olennaisella tavalla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella sivustollamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän sivun yläosassa olevan 'voimaantulopäivä'.

Ota yhteyttä

If you have any questions about this Privacy Policy, the practices of this Site, or your dealings with this website, please contact us at support@obzoroff.info or use contact form. This Privacy Policy for the personal data of Browser Users and readers (hereinafter referred to as the Privacy Policy) applies to all information posted on the website on the Internet at: https://obzoroff.info (jäljempänä "Sivusto"), jonka käyttäjät ja Sivuston ylläpitäjä voivat saada käyttäjästä tietoa käyttäessään Sivustoa (Mukaan lukien henkilötiedot rekisteröidessään Käyttäjää sivustolle, tiedot, jotka on jätetty kommentteihin artikkeleista, postitse tai palautelomakkeen kautta).

Kaikkien Sivuston tarkistukseen lähetettyjen tietojen käyttö tarkoittaa käyttäjän ehdotonta hyväksymistä tämän käytännön ja siinä määriteltyjen hänen henkilökohtaisten tietojensa käsittelyn ehtojen kanssa; jos nämä ehdot ovat eri mieltä, käyttäjän on pidättäydyttävä käyttämästä julkaistuja tietoja ja Sivustoa kokonaisuutena.

Kun kopioidaan sisältöä (tekstiä, kuvia, videoita ja niin edelleen) mille tahansa muulle sivustolle, sosiaaliseen verkostoon, henkilökohtaiseen blogiin ja muihin ulkoisiin resursseihin Internetissä, käyttäjän on annettava linkki lähteeseen: https://obzoroff.info

Yleinen provisions tietosuojakäytäntö

  • 1.1. Tämän käytännön puitteissa käyttäjän henkilökohtaisilla tiedoilla tarkoitetaan:
  • 1.1.1. Kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka Käyttäjä antaa itsestään Sivuston käytön aikana, mukaan lukien käyttäjän henkilökohtaiset tiedot. Pakollinen tietojen antaminen on merkitty erityisellä tavalla osoitetuissa kentissä. Muita tietoja antaa Käyttäjä oman harkintansa mukaan.
  • 1.1.2. Tiedot, jotka välitetään automaattisesti Sivustohallinnolle käytön aikana Käyttäjän laitteeseen asennetun ohjelmiston avulla, mukaan lukien IP-osoite, evästetiedot, tiedot käyttäjän selaimesta (tai muusta ohjelmasta, joka tarjoaa pääsyn palveluihin), palvelun tekniset ominaisuudet käyttäjän käyttämät laitteet ja ohjelmistot, palveluihin pääsyn päivämäärä ja kellonaika, pyydettyjen sivujen osoitteet ja muut vastaavat tiedot.
  • 1.2. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain Sivustoja https://obzoroff.info ja sen peilit etuliitteellä "www". Sivusto ei hallitse eikä ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustoista, joihin Käyttäjä voi seurata Sivustoilla olevia linkkejä https://obzoroff.info.
  • 1.3. Henkilötietojen ylläpitäjä tätä käytäntöä varten on International Medical Information Magazine Obzoroff Info.

Käyttäjiemme henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

  • 2.1. Sivusto kerää ja tallentaa vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen vastausten antamiseksi Sivuston lukijoiden kysymyksiin, käyttäjien kommentteihin Obzoroffoff Journal tai Käyttäjän kanssa tehtyjen sopimusten ja sopimusten toteuttaminen, paitsi jos laissa säädetään henkilökohtaisten tietojen pakollisesta säilyttämisestä laissa määritetyn ajan.
  • 2.2. Sivusto käsittelee Sivuston henkilökohtaisia ​​tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
  • 2.2.1. Palaute käyttäjälle, mukaan lukien ilmoitusten lähettäminen, Sivuston käyttöä koskevat tiedustelut, kuulemiseen liittyvien palvelujen tarjoaminen, käyttäjän pyyntöjen ja pyyntöjen käsittely.
  • 2.2.2. Vahvistus käyttäjän toimittamien henkilötietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä.
  • 2.2.3. Tarjoamalla käyttäjälle tehokasta tietoa ja teknistä tukea Sivuston käyttöön liittyvien ongelmien varalta.

Käyttäjien henkilötietojen käsittelyn ja niiden siirtämisen kolmansille osapuolille ehdot

  • 3.1. Käyttäjän henkilökohtaisten tietojen suhteen niiden luottamuksellisuus säilyy, lukuun ottamatta tapauksia, joissa Käyttäjä antaa vapaaehtoisesti tietoja itsestään pääsyn rajoittamattomaan henkilöryhmään. Käyttäessään yksittäisiä palveluita Käyttäjä suostuu siihen, että tietty osa hänen henkilökohtaisista tiedoistaan ​​tulee julkisesti saataville.
  • 3.2. Operaattorilla on oikeus siirtää käyttäjän henkilökohtaiset tiedot kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:
  • 3.2.1 Käyttäjä on antanut suostumuksensa tällaisiin toimiin.
  • 3.2.2. Siirto on välttämätöntä, jotta Käyttäjä voi käyttää tiettyä palvelua tai suorittaa erityinen sopimus tai sopimus käyttäjän kanssa.
  • 3.2.3. Siirrosta määrätään Venäjän, kansainvälisessä tai muussa sovellettavassa laissa laissa säädetyn menettelyn mukaisesti.
  • 3.3. Käyttäjän henkilötietojen käsittely tapahtuu ilman aikarajoituksia millään laillisilla keinoilla, myös henkilötietojen tietojärjestelmissä automatisointityökalujen avulla tai ilman tällaisia ​​työkaluja. Käyttäjien henkilötietojen käsittely tapahtuu 27.07.2006 annetun liittovaltion lain nro. 152-FL ”Henkilötiedoista” ja provisions liittovaltion lain 07.02.2017 nro. 13-FL.
  • 3.4. Operaattorin on toteutettava tarvittavat organisatoriset ja tekniset toimenpiteet käyttäjän henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi laitonta tai vahingossa tapahtuvaa pääsyä, tuhoamista, muuttamista, estämistä, kopiointia, jakelua vastaan ​​sekä kolmansien osapuolten muilta laittomilta toimilta.

Osapuolten velvollisuudet

  • 4.1. Käyttäjän Obzoroff sivuston on:
  • 4.1.1. Anna tietoja Sivuston käyttöön tarvittavista henkilötiedoista.
  • 4.1.2. Päivitä, täydennä henkilötietoja koskevia tietoja, jos nämä tiedot muuttuvat.
  • 4.2. Käyttäjän on.
  • 4.2.1. Käytä saatuja tietoja vain tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.
  • 4.2.2. Varmista luottamuksellisten tietojen luottamuksellisuus, älä paljasta ilman käyttäjän etukäteen antamaa kirjallista lupaa äläkä myy, vaihda, julkaise tai muuten luovuta käyttäjän henkilötietoja, paitsi tässä tietosuojakäytännössä säädetyin edellytyksin.
  • 4.2.3. Suorita varotoimet käyttäjän henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuuden suojaamiseksi menettelyn mukaisesti, jota käytetään yleisesti tämän tyyppisten tietojen suojaamiseen nykyisissä liiketoimissa.
  • 4.2.4. Suojaa asiaankuuluvaa käyttäjää koskevat yksityiset tiedot siitä hetkestä lähtien, kun käyttäjä tai hänen laillisen edustajansa tai valtuutetun elimen pyyntö tai pyyntö henkilötietojen kohteiden oikeuksien suojaamiseksi tarkistusjakson ajaksi epäluotettavien henkilöiden tapauksessa tietoja tai laitonta toimintaa.

Osapuolten vastuu

  • 5.1. Sivuston ylläpito, joka ei ole täyttänyt velvollisuuksiaan, on vastuussa vahingoista, jotka käyttäjälle aiheutuu henkilötietojen laittomasta käytöstä Venäjän federaation lainsäädännön mukaisesti.
  • 5.2. Luottamuksellisten tietojen katoamisen tai paljastamisen yhteydessä Sivustohallinto ei ole vastuussa, jos nämä luottamukselliset tiedot:
  • 5.2.1. Tullut julkiseksi ennen sen menetystä tai paljastamista.
  • 5.2.2. Se on saatu kolmannelta osapuolelta ennen kuin se on saatu Sivustohallinnolta.
  • 5.2.3. Se paljastettiin käyttäjän suostumuksella.

Riidanratkaisu

  • 6.1. Ennen oikeudenkäynnin nostamista verkkosivuston käyttäjän ja verkkosivuston hallinnon välisestä suhteesta johtuvissa riidoissa on pakollinen vaatimus (kirjallinen ehdotus riidan vapaaehtoiseksi ratkaisemiseksi).
  • 6.2. Vaatimuksen vastaanottajan on ilmoitettava kantajalle kirjallisesti 30 (kolmenkymmenen) kalenteripäivän kuluessa valituksen vastaanottopäivästä kantelun käsittelyn tuloksista.
  • 6.3. Jos sopimukseen ei päästä, riita toimitetaan tuomioistuimelle Venäjän federaation voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.
  • 6.4. Venäjän federaation voimassa olevaa lainsäädäntöä sovelletaan tähän tietosuojakäytäntöön sekä käyttäjän ja sivuston hallinnon väliseen suhteeseen.

Lisäehdot

  • 7.1. Operaattorilla on oikeus tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ilman käyttäjän suostumusta.
  • 7.2. Uusi tietosuojakäytäntö tulee voimaan heti, kun se julkaistaan ​​verkkosivustolla, ellei tietosuojakäytännön uusi painos toisin määrää.
  • 7.3.Any suggestions or questions about this Privacy Policy should be reported by email (support@obzoroff.info).
  • 7.4. Nykyinen tietosuojakäytäntö sijaitsee osoitteessa: https://obzoroff.info/gdpryksityisyyden suojapolitiikkaobzoroff/.
Obzoroff