GDPR Zásady ochrany osobních údajů webových stránek obzoroff.info

Pozor! Informace pro všechny návštěvníky webu https://obzoroff.info ze všech zemí světa: Pokud se chcete s těmito pravidly seznámit ve svém vlastním jazyce, použijte oficiální překladatel společnosti Google. Text našich pravidel a zásad ochrany osobních údajů je snadno přeložitelný a srozumitelný, i když budete používat automatický strojový překlad.

Ochrana osobních údajů obzoroff.info správa webových stránek je povinna udržovat vaše soukromí na internetu. Věnujeme velkou pozornost zabezpečení údajů, které jste nám poskytli. Naše zásady ochrany osobních údajů jsou založeny na internetu Obecné nařízení o ochraně údajů (GDPR) Evropské unie.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na obzoroff.info web vlastnil a provozoval webové stránky a jejich subdomény (dále jen „weby“). („My“ nebo „nás“) ví, že vám záleží na tom, jak se informace o vás používají a sdílejí. Tyto zásady ochrany osobních údajů vysvětlují, jaké informace o vás budou shromažďovány společností www.obzoroff.info při přístupu na stránky a www.obzoroff.info Služba (také prostřednictvím webových stránek našich partnerů), jak budou data použita a jak můžete kontrolovat sběr, opravu a / nebo mazání obsahu. Vaše informace nebudeme používat ani sdílet s nikým jiným, než jak je popsáno v těchto zásadách ochrany osobních údajů. Tyto zásady ochrany osobních údajů se nevztahují na informace, které shromažďujeme jiným způsobem (včetně offline) nebo z jiných zdrojů. Pojmy s velkým písmenem, které nejsou definovány v těchto zásadách ochrany osobních údajů, mají význam uvedený v našich podmínkách. Použití informací shromážděných na našich stránkách je omezeno na účely uvedené v těchto zásadách ochrany osobních údajů a našich smluvních podmínkách pro zákazníky.

GDPR Zásady ochrany osobních údajů webových stránek obzoroff.info

Zpracování cookies

Soubory cookie používáme pro správné zobrazení obsahu webových stránek a pro usnadnění prohlížení obzoroff.info. Jsou to malé soubory, které jsou uloženy ve vašem zařízení. Pomáhají webu zapamatovat si informace o vás, například v jakém jazyce používáte web a které stránky jste již otevřeli. Tyto informace budou užitečné při další návštěvě. Díky souborům cookie je procházení webu mnohem pohodlnější. O těchto souborech se můžete dozvědět více v Wikipedia. Příjem a blokování cookies můžete nastavit sami v prohlížeči. Neschopnost přijímat soubory cookie může omezit funkčnost webu.

Zpracování osobních údajů jinými službami

Tento web používá online služby třetích stran, které provádějí sběr dat, nezávisle na nás. Mezi tyto služby patří: Google Analytics. Údaje shromážděné těmito službami mohou být poskytnuty jiným službám v rámci těchto organizací. Data mohou použít k personalizaci reklamy své vlastní reklamní sítě. Na jejich webových stránkách se můžete dozvědět více o uživatelských dohodách těchto organizací. Můžete také odmítnout jejich shromažďování osobních údajů. Najdete například doplněk prohlížeče pro odhlášení z Google Analytics zde. Nepředáváme žádné osobní údaje jiným organizacím nebo službám, které nejsou uvedeny v těchto zásadách ochrany osobních údajů. Shromážděné údaje lze výjimečně poskytnout na zákonnou žádost státních orgánů, které jsou oprávněny takové informace požadovat.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše webové stránky obzoroff.info může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které nejsou pod naší kontrolou. Za obsah těchto webových stránek neodpovídáme. Doporučujeme, abyste se seznámili se zásadami ochrany osobních údajů všech navštívených webových stránek, pokud takové zásady existují.

Informace, které shromažďujeme na vlastní účet

  • (a) Naše služba: Při registraci účtu můžeme shromažďovat osobní identifikační údaje, jako je vaše celé jméno, telefonní číslo, e-mailová adresa nebo podobně. Pokud se rozhodnete pro nákup produktu od nás, my nebo naši zpracovatelé plateb třetích stran shromáždíme vaše platební údaje. Při použití www.obzoroff.info Služba nebo pokud navštívíte naše webové stránky, můžeme obdržet určité informace o vás, jak je popsáno níže. Můžeme však posílat jakékoli propagační e-maily; můžeme vám zaslat e-maily související se službami související s vaším účtem. Pokud si již nepřejete dostávat tyto e-maily, můžete se odhlásit zrušením svého účtu.
  • (b) Cookies a sledovací technologie: Technologie jako: cookies, majáky, tagy a skripty jsou používány společností www.obzoroff.info. Tyto technologie mohou být použity při analýze trendů, správě webů, sledování vašich pohybů po webech a shromažďování demografických informací o naší uživatelské základně jako celku. Cookies používáme k zapamatování nastavení uživatelů a také k ověření a analýze. Uživatelé mohou kontrolovat používání cookies na úrovni jednotlivých prohlížečů. Pokud cookies odmítnete, můžete stále používat naše stránky, ale vaše schopnost používat některé funkce nebo oblasti našich stránek může být omezená. Používáme také Google Analytics, Správce značek Google. Některé nebo všechny tyto nástroje mohou být použity ke sledování informací o vašem chování na našem webu v závislosti na vašem regionu.

Informace, které shromažďujeme za naše zákazníky

  • (a) Naše služba. Shromažďujeme údaje jménem našich zákazníků, kteří používají www.obzoroff.info Služba (vložením našeho kódu na jejich webové stránky) o chování návštěvníků webových stránek nebo mobilních aplikací našich zákazníků. Když navštívíte takové webové stránky nebo mobilní aplikace, můžeme obdržet určité informace o vašem chování, včetně aktivity serů, obsahu stránky, kliknutí / dotyku, pohybu, posouvání a aktivity klávesových zkratek (v některých případech).
  • (b) Informace týkající se údajů shromážděných pro naše návštěvníky: obzoroff.info shromažďuje informace pod vedením svých zákazníků a nemá přímý vztah k jednotlivcům, jejichž data mohou zpracovávat. Pokud jste klientem některého z našich současných zákazníků a nechtěli byste ho sledovat, kontaktujte přímo příslušného zákazníka. Můžeme přenášet osobní údaje společnostem, které nám pomáhají poskytovat naše služby. Na převody na další třetí strany se vztahují servisní smlouvy s našimi zákazníky.
  • (c) Přístup a uchovávání údajů kontrolovaných našimi zákazníky: Jednotlivec, který je současným nebo bývalým www.obzoroff.info zákazník, který hledá přístup nebo si přeje opravit, změnit nebo odstranit nepřesná data, by měl svůj dotaz směřovat leadzevs@gmail.com. Jednotlivec, který je klientem současného nebo bývalého www.obzoroff.info zákazník, který hledá přístup nebo si přeje opravit, doplnit nebo smazat nepřesná data, by měl svůj dotaz nejprve poslat příslušnému zákazníkovi a poté, pokud nedojde k odpovědi nebo není uspokojivá, měl by kontaktovat leadzevs@gmail.com.

Budeme uchovávat osobní údaje, které zpracováváme jménem našich zákazníků, po dobu nezbytnou pro poskytování našich služeb. www.obzoroff.info si tyto osobní údaje uchová podle potřeby, aby byly dodrženy naše zákonné povinnosti, řešily spory a vymáhaly naše dohody.

Informace, které shromažďujeme za třetí strany

Technologie cookies a sledování: Technologie jako: cookies, majáky, tagy a skripty používají naši partneři, přidružení, analytici nebo poskytovatelé služeb. Tyto technologie mohou být použity při analýze trendů, správě webů, sledování vašich pohybů po webech a shromažďování demografických informací o naší uživatelské základně jako celku. Můžeme dostávat zprávy založené na používání těchto technologií těmito společnostmi na individuálním i agregovaném základě.

Jak používáme vaše informace

  • (a) Informace, které shromažďujeme, používáme pro provoz a údržbu našich stránek a www.obzoroff.info Servis a odpověď na vaše otázky a obavy. Právním základem je § 6 odst. 1 zákona o ochraně údajů a čl. 6 odst. 1 písm. F) obecného nařízení o ochraně údajů (GDPR).
  • (b) Pokud jste udělili souhlas, použijeme informace, které shromažďujeme, k odeslání marketingové komunikace v našem zpravodaji. Právním základem je oddíl 6 odst. 1 indického zákona o ochraně údajů a čl. 6 (1) (a) of GDPR.
  • (c) Používáme také informace, které shromažďujeme, abychom našim zákazníkům pomohli vylepšit jejich webové stránky.

Jak sdílíme vaše informace

  • a) Informace umožňující zjištění totožnosti: www.obzoroff.info nebude pronajímat ani prodávat vaše osobní údaje ostatním. Osobní údaje můžeme ukládat na místech mimo přímou kontrolu společnosti www.obzoroff.info (například na serverech nebo databázích umístěných společně s poskytovateli hostingu). Jakékoli informace umožňující osobní identifikaci, které se rozhodnete zveřejnit na našich stránkách nebo na www.obzoroff.info Služba, jako například zveřejňování komentářů na naší webové stránce, bude k dispozici ostatním. Pokud odstraníte informace, které jste zveřejnili na našich stránkách nebo na www.obzoroff.info Servis, kopie mohou zůstat viditelné na uložených a archivovaných stránkách našich stránek nebo na www.obzoroff.info Služba nebo pokud jiní uživatelé tyto informace zkopírovali nebo uložili. Naše webové stránky jsou spravovány aplikací třetích stran, které mohou vyžadovat, abyste se zaregistrovali, abyste mohli vložit komentář. Nemáme přístup ani kontrolu nad informacemi zveřejněnými na webových stránkách. Budete-li chtít odstranit osobní informace, které byly zveřejněny v sekci komentářů, budete se muset kontaktovat nebo přihlásit do aplikace třetí strany. Chcete-li se dozvědět, jak aplikace třetích stran používá vaše informace, přečtěte si jejich zásady ochrany osobních údajů.
  • (b) Neidentifikovatelné informace: Můžeme sdílet neosobní identifikační údaje (jako jsou anonymní údaje o použití, odkazující / výstupní stránky a adresy URL, typy platforem, počet kliknutí atd.) se zúčastněnými třetími stranami, abychom jim pomohli porozumět vzory použití pro určité www.obzoroff.info Služby a služby našich partnerů. Naši partneři mají také možnost zveřejnit výsledky svých webových stránek na www.obzoroff.info Služba Tyto výsledky sestávají výhradně z informací, které nelze identifikovat osobně. Pokud se rozhodnete tyto výsledky zveřejnit na www.obzoroff.info Službou nebo stránkou (například v naší galerii výsledků) berete na vědomí a souhlasíte s tím, že tyto informace spolu se všemi osobně identifikovatelnými informacemi, které se rozhodnete zpřístupnit v souvislosti s těmito údaji, budou zveřejněny. Zveřejněním svých výsledků na www.obzoroff.info Službou nebo webem souhlasíte s tím, že jste obdrželi všechny potřebné souhlasy k zveřejnění těchto informací a že tím neporuší žádné zákony. Pokud odstraníte informace, které jste zveřejnili na www.obzoroff.info Služby nebo stránky, kopie mohou zůstat viditelné v mezipaměti a archivovaných stránkách www.obzoroff.info Služba nebo web, nebo pokud ostatní uživatelé tyto informace zkopírovali nebo uložili. Neosobní identifikační údaje mohou být uloženy na neurčito.
  • (c) Případy, kdy jsme povinni sdílet vaše informace: www.obzoroff.info zveřejní vaše informace, pokud je to vyžadováno zákonem, pokud je předmětem soudního řízení nebo pokud se domníváme, že je takový postup nezbytný k (a) souladu se zákonem a přiměřeným požadavkům vymáhání práva; (b) prosazovat naše smluvní podmínky nebo chránit bezpečnost nebo integritu naší služby; a / nebo (c) vykonávat nebo chránit práva, majetek nebo osobní bezpečnost společnosti www.obzoroff.info, naši uživatelé nebo další.
  • (d) Co se stane v případě změny kontroly: Můžeme koupit nebo prodat / odprodat / převést společnost (včetně jakýchkoli akcií společnosti) nebo jakoukoli kombinaci jejích produktů, služeb, aktiv a / nebo podniků. Vaše informace, jako jsou jména zákazníků a e-mailové adresy, a další informace o uživateli související s www.obzoroff.info Služba může být mezi položkami prodávanými nebo jinak převáděnými v těchto typech transakcí. Můžeme také prodat, postoupit nebo jinak převést takové informace v průběhu převodu společností, fúzí, akvizic, bankrotů, zrušení, reorganizace, likvidace, podobných transakcí nebo řízení zahrnujících celou společnost nebo její část. Jakákoli změna vlastnictví nebo použití vašich osobních údajů, jakož i veškerá rozhodnutí týkající se vašich osobních údajů budete upozorněni e-mailem nebo výzvou na našem webu.
  1. Jak chráníme vaše informace. Web www.obzoroff.info se týká ochrany vašeho soukromí a dat, ale nemůžeme zajistit ani zaručit bezpečnost jakýchkoli informací, které přenášíte na www.obzoroff.info nebo zaručit, že vaše data na www.obzoroff.info Přístup k službám, jejich zpřístupnění, pozměnění nebo zničení nelze porušením žádné z našich standardních fyzických, technických nebo manažerských záruk. Když do našich registračních nebo objednávkových formulářů zadáte citlivé informace (například přihlašovací údaje), zašifrujeme tyto informace pomocí souborů cookie tawk.to a chatových analytiků Google. Žádný způsob přenosu přes internet nebo způsob elektronického ukládání není však 100% bezpečný. Proto nemůžeme zaručit její absolutní bezpečnost. Pokud máte jakékoli dotazy týkající se zabezpečení na našem webu, můžete nás kontaktovat na adrese leadzevs@gmail.com. Při nákupu služeb využíváme externí platformu nápovědy a společnost zpracovávající kreditní karty. Tyto společnosti neuchovávají, nesdílejí, neukládají ani nepoužívají osobní údaje k jiným účelům.
  2. Přečtěte si prosím naši specializovanou stránku, kde se dozvíte více o našem přístupu k GDPR.
  3. Kompromis osobních údajů. V případě, že dojde k ohrožení osobních údajů z důvodu narušení bezpečnosti, www.obzoroff.info bude v souladu s platnými zákony neprodleně informovat naše zákazníky.
  4. Vaše volby ohledně vašich informací. Pro aktuální www.obzoroff.info zákazníci, můžete zkontrolovat, opravit, aktualizovat nebo odstranit nepřesnosti informací o vás, které www.obzoroff.info udržuje v souboru přihlášením do svého účtu a aktualizuje své heslo a fakturační údaje. Alternativně (pro subjekty údajů sledované na www.obzoroff.info a bývalý www.obzoroff.info zákazníci), můžete nás kontaktovat přímo na adrese leadzevs@gmail.com. Vaši žádost potvrdíme do několika hodin a okamžitě ji vyřídíme. Pokud se chcete odhlásit z sledování na webu www.obzoroff.infoanalytický software, můžete tak učinit na https: // www.obzoroff.info/. Zákon o ochraně údajů vám poskytuje řadu práv v souvislosti s naším zpracováním vašich osobních údajů. V tomto ohledu máte právo požadovat, abychom opravili nebo vymazali vaše osobní údaje nebo omezili zpracování vašich osobních údajů, pokud si myslíte, že jsou nepřesné. Dále máte právo vznést námitku proti zpracování na základě našich oprávněných zájmů jako právního základu. Jsme povinni vaši žádost posoudit a jednat. Kromě toho máte také právo na přenositelnost údajů, pokud by to mělo být relevantní. Máte právo podat stížnost u místního dozorového úřadu.

Naše uchovávání vašich osobních údajů

  • (a) Pokud máte účet u www.obzoroff.info, vaše informace si uchováme, dokud bude váš účet aktivní nebo bude-li to nezbytné pro poskytování služeb. Vaše informace budeme uchovávat a používat podle potřeby, abychom dodrželi naše právní závazky, vyřešili spory a vynutili naše dohody.
  • (b) Jste-li návštěvníkem www.obzoroff.info Weby si vaše informace uchováme tak dlouho, jak je to nutné, ale ne déle než jeden (1) rok po vaší poslední návštěvě na našich stránkách.
  1. Soukromí dětí. Ochrana soukromí malých dětí je obzvláště důležitá. Z tohoto důvodu www.obzoroff.info nezachycuje vědomě osobní údaje od nikoho mladšího 13. V případě, že se dozvíme, že jsme shromáždili osobní údaje od dítěte mladšího 13, vymažeme tyto informace co nejrychleji. Pokud se domníváte, že bychom mohli mít jakékoli informace od nebo o dítěti v rámci systému 13, kontaktujte nás na adrese leadzevs@gmail.com.
  2. Postupy oznamování. Naší zásadou je poskytovat vám oznámení, ať už jsou taková oznámení vyžadována zákonem nebo jsou určena pro marketingové nebo jiné obchodní účely, prostřednictvím e-mailu, písemného nebo tištěného oznámení nebo prostřednictvím nápadného zveřejnění takového oznámení ve službě, jak stanoví www.obzoroff.info podle svého výhradního uvážení. Vyhrazujeme si právo určit formu a způsob zasílání oznámení za předpokladu, že se můžete odhlásit z určitých způsobů oznámení popsaných v těchto zásadách ochrany osobních údajů.
  3. Odkazy na jiné webové stránky. Nejsme zodpovědní za praktiky, které používají webové stránky nebo služby spojené s nebo z www.obzoroff.info Služba nebo weby, včetně informací nebo obsahu v nich obsažených. Pamatujte, že když použijete odkaz k přechodu z www.obzoroff.info Služba nebo weby na jiný web nebo službu, naše zásady ochrany osobních údajů se nevztahují na weby nebo služby třetích stran. Vaše prohlížení a interakce na jakémkoli webu nebo službě třetí strany, včetně těch, které mají odkaz nebo reklamu na našem webu, podléhají vlastním pravidlům a zásadám této třetí strany.
  4. Widgety pro sociální média: Náš web zahrnuje funkce sociálních médií, jako je tlačítko Facebook Like a další widgety, které se na našem webu zobrazují. Tyto funkce mohou shromažďovat vaši IP adresu a stránku, kterou navštěvujete na našem webu, a mohou nastavit soubor cookie, aby funkce mohla správně fungovat. Funkce a widgety sociálních médií jsou hostovány třetí stranou nebo přímo na našem webu. Vaše interakce s těmito funkcemi se řídí zásadami ochrany osobních údajů organizace, která je poskytuje.
  5. Změny našich zásad ochrany osobních údajů. Všechny změny těchto zásad ochrany osobních údajů jsou účinné, pokud jsou zveřejněny na této stránce. Pokud zásadně změníme zásady, dáme vám vědět e-mailem nebo výzvou na našem webu, než tato změna vstoupí v platnost, a aktualizujeme „datum účinnosti“ v horní části této stránky.

Kontaktujte nás

Pokud máte jakékoli dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů, praktik tohoto webu nebo jednání s tímto webem, kontaktujte nás na adrese psyleads@gmail.com nebo použijte kontaktní formulář. Tyto zásady ochrany osobních údajů pro osobní údaje uživatelů prohlížeče a čtenářů (dále jen „zásady ochrany osobních údajů“) se vztahují na všechny informace zveřejněné na webových stránkách na internetu na adrese https://obzoroff.info (dále jen „web“), které uživatelé a správa webu mohou získat o uživateli při používání tohoto webu (včetně osobních údajů při registraci uživatele na webu, data ponechaná v komentářích k článkům zaslaným e- mailem nebo prostřednictvím formuláře zpětné vazby).

Používání jakýchkoli informací zveřejněných na webu Reviewoffoff znamená bezpodmínečné přijetí Uživatele s těmito zásadami a podmínky pro zpracování jeho osobních údajů v něm uvedených; v případě nesouhlasu s těmito podmínkami se uživatel musí zdržet používání zveřejněných informací a stránek jako celku.

Při kopírování obsahu (text, obrázky, video atd.) Na jakýkoli jiný web, sociální síť, osobní blog a další externí zdroje na internetu musí uživatel poskytnout odkaz na zdroj: https://obzoroff.info

Generál profvisions Zásady ochrany osobních údajů

  • 1.1. V rámci těchto zásad osobní údaje uživatele znamenají:
  • 1.1.1. Jakékoli osobní informace, které Uživatel poskytuje o sobě v procesu používání Stránek, včetně osobních údajů Uživatele. Požadovaná informace je označena zvláštním způsobem v určených polích. Další informace poskytuje Uživatel na základě vlastního uvážení.
  • 1.1.2. Data, která jsou automaticky přenášena do správy webu během jeho používání pomocí softwaru nainstalovaného v zařízení uživatele, včetně IP adresy, dat cookie, informací o prohlížeči uživatele (nebo jiného programu, který poskytuje přístup ke službám), technických charakteristik zařízení a software používaný uživatelem, datum a čas přístupu ke službám, adresy požadovaných stránek a další podobné informace.
  • 1.2. Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na stránky https://obzoroff.info a jeho zrcadla s předponou „www“. Web nekontroluje a nenese odpovědnost za weby třetích stran, na které může Uživatel sledovat odkazy dostupné na Stránkách https://obzoroff.info.
  • 1.3. Provozovatelem osobních údajů pro účely této politiky je Mezinárodní lékařský informační časopis Obzoroff Info.

Účely zpracování osobních údajů našich uživatelů

  • 2.1. Web shromažďuje a ukládá pouze ty osobní údaje nezbytné k poskytnutí odpovědí na dotazy čtenářů Stránky, komentáře uživatelů k publikacím Obzoroffmimo deník nebo provádění dohod a smluv s uživatelem, s výjimkou případů, kdy zákon stanoví povinné uchovávání osobních údajů po dobu stanovenou zákonem.
  • 2.2. Osobní údaje o Stránce jsou zpracovávány Webovým serverem pro následující účely:
  • 2.2.1. Vytvoření zpětné vazby s Uživatelem, včetně zasílání oznámení, dotazů týkajících se používání Stránek, poskytování služeb souvisejících s konzultacemi, zpracováním požadavků a požadavků Uživatele.
  • 2.2.2. Potvrzení přesnosti a úplnosti osobních údajů poskytnutých Uživatelem.
  • 2.2.3. Poskytování Uživatele účinných informací a technické podpory v případě problémů spojených s používáním Stránek.

Podmínky zpracování osobních údajů uživatelů a jejich předávání třetím stranám

  • 3.1. Pokud jde o osobní údaje uživatele, zachovává se jeho důvěrnost, s výjimkou případů, kdy uživatel dobrovolně poskytuje informace o sobě za účelem obecného přístupu k neomezenému okruhu osob. Uživatel při používání jednotlivých služeb souhlasí s tím, že určitá část jeho osobních údajů bude veřejně dostupná.
  • 3.2. Provozovatel má právo předat osobní údaje Uživatele třetím osobám v následujících případech:
  • 3.2.1.User s takovými akcemi souhlasil.
  • 3.2.2. Převod je nezbytný pro to, aby Uživatel mohl používat konkrétní službu nebo pro provedení konkrétní smlouvy nebo smlouvy s uživatelem.
  • 3.2.3. Převod je stanoven ruským, mezinárodním nebo jiným rozhodným právem v rámci postupu stanoveného zákonem.
  • 3.3. Zpracování osobních údajů Uživatele se provádí bez časového omezení jakýmikoli zákonnými prostředky, a to i v informačních systémech osobních údajů pomocí automatizačních nástrojů nebo bez použití těchto nástrojů. Zpracování osobních údajů Uživatelů se provádí v souladu s federálním zákonem 27.07.2006 č. 152-FL „Na osobních údajích“ a profvisions federálního zákona č. 07.02.2017 13-FL.
  • 3.4. Provozovatel přijme nezbytná organizační a technická opatření k ochraně osobních údajů Uživatele před protiprávním nebo náhodným přístupem, zničením, změnou, blokováním, kopírováním, distribucí, jakož i před jinými nezákonnými činnostmi třetích osob.

Povinnosti smluvních stran

  • 4.1. Uživatel Obzoroff web musí:
  • 4.1.1. Poskytněte informace o osobních údajích potřebných k používání webu.
  • 4.1.2. Aktualizujte a doplňte informace o osobních údajích v případě změny těchto údajů.
  • 4.2. Provozovatel musí.
  • 4.2.1. Informace získané pouze pro účely uvedené v těchto zásadách ochrany osobních údajů.
  • 4.2.2. Zajistěte důvěrnost důvěrných informací, nezveřejňujte je bez předchozího písemného souhlasu uživatele a neprodávejte, nevyměňujte, nezveřejňujte ani jinak nezveřejňujte osobní údaje uživatele, s výjimkou případů stanovených v těchto zásadách ochrany osobních údajů.
  • 4.2.3. Přijměte opatření k ochraně důvěrnosti osobních údajů Uživatele v souladu s postupem běžně používaným k ochraně tohoto typu informací při existujících obchodních transakcích.
  • 4.2.4. Provádět blokování soukromých údajů vztahujících se k příslušnému Uživateli od okamžiku žádosti nebo žádosti Uživatele nebo jeho právního zástupce nebo pověřeného subjektu o ochranu práv subjektů osobních údajů po dobu ověření v případě nespolehlivých osobních údajů informace nebo protiprávní jednání.

Odpovědnost stran

  • 5.1. Správa stránek, která nesplnila své povinnosti, odpovídá v souladu s právními předpisy Ruské federace za ztráty, které Uživateli vzniknou v souvislosti s nezákonným používáním osobních údajů.
  • 5.2. V případě ztráty nebo prozrazení důvěrných informací Správa webu neodpovídá, pokud tyto důvěrné informace:
  • 5.2.1. Stal se veřejným majetkem před jeho ztrátou nebo zveřejněním.
  • 5.2.2. Byla přijata od třetí strany před jejím přijetím správou webu.
  • 5.2.3. Byla zveřejněna se souhlasem uživatele.

Řešení sporů

  • 6.1. Před podáním žaloby na spory vyplývající ze vztahu mezi uživatelem webové stránky a správou webových stránek je nutné podat reklamaci (písemný návrh na dobrovolné urovnání sporu).
  • 6.2. Příjemce reklamace do 30 (třicet) kalendářních dnů ode dne přijetí reklamace oznámí žadateli písemně výsledky posouzení reklamace.
  • 6.3. Pokud nebude dosaženo dohody, bude spor předložen soudu v souladu s platnými právními předpisy Ruské federace.
  • 6.4. Na tyto Zásady ochrany osobních údajů a vztah mezi Uživatelem a Administrací stránek se vztahují současné právní předpisy Ruské federace.

Další podmínky

  • 7.1. Provozovatel má právo provádět změny těchto Zásad ochrany osobních údajů bez souhlasu Uživatele.
  • 7.2. Nové Zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnosti od okamžiku, kdy jsou zveřejněny na Webu, pokud nové vydání Zásad ochrany osobních údajů nestanoví jinak.
  • 7.3 Jakékoli návrhy nebo dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů je třeba hlásit e-mailem (leadzevs@gmail.com).
  • 7.4. Aktuální zásady ochrany osobních údajů jsou uvedeny na adrese: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff - mezinárodní lékařský časopis