Zásady ochrany osobních údajů

Tyto Zásady ochrany osobních údajů pro osobní údaje uživatelů a čtenářů časopisu Obzoroff (dále jen „Zásady ochrany osobních údajů“) se vztahují na všechny informace zveřejněné na webových stránkách na internetu: https://obzoroff.info (dále jen „web“), které mohou uživatelé a správa portálu získat informace o Vas během používání zdroje (včetně osobních údajů při registraci návštěvníka, e-mailových adres zanechaných v komentářích k článkům zaslaným e-mailem nebo prostřednictvím formuláře zpětné vazby).

Použití jakýchkoli informací zveřejněných na webových stránkách Obzoroff znamená bezpodmínečný souhlas uživatele s těmito zásadami a podmínkami pro zpracování jeho osobních údajů v nich uvedených. V případě nesouhlasu s těmito podmínkami by se měl uživatel zdržet používání zveřejněných informací a stránek jako celku.

Při kopírování obsahu (text, obrázky, videa atd.) Na jakýkoli jiný web, sociální síť, osobní blog nebo jiný externí zdroj na internetu musí uživatel poskytnout odkaz na zdroj: https://obzoroff.info .

Obecné zásady ochrany osobních údajů

  • 1.1. V rámci těchto zásad osobní údaje uživatele znamenají:
  • 1.1.1. Jakékoli osobní informace, které uživatel poskytuje o sobě samostatně v procesu používání stránky, včetně osobních údajů uživatele. Povinná informace je označena zvláštním způsobem v příslušných polích. Další informace poskytuje Uživatel na základě vlastního uvážení.
  • 1.1.2. Data, která jsou automaticky přenášena do správy webu v průběhu jeho používání pomocí softwaru nainstalovaného v zařízení uživatele, včetně IP adresy, dat cookie, informací o prohlížeči návštěvníka (nebo jiného programu, který přistupuje ke službám), technických vlastnosti vámi používaného vybavení a softwaru, datum a čas přístupu ke službám, adresy požadovaných stránek a další podobné informace.
  • 1.2. Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na portály https://obzoroff.info a jeho zrcadla s předponou „www“. Webový zdroj nekontroluje a nenese odpovědnost za weby třetích stran, na které může uživatel kliknout na odkazy dostupné v deníku obzoroff.info.
  • 1.3. Provozovatelem osobních údajů pro účely této politiky je Mezinárodní lékařský informační časopis "Obzoroff.info"

Zpracování informací uživatelů webu Obzoroff

  • 2.1. Stránka shromažďuje a ukládá pouze ty osobní informace, které jsou nezbytné k poskytnutí odpovědí na dotazy čtenářů Stránky, komentáře uživatelů k publikacím Obzorofoff Journal nebo provádění dohod a smluv s uživatelem, pokud zákon nestanoví povinné uchovávání osobních údajů po dobu stanovenou zákonem.
  • 2.2. Naše stránky zpracovávají osobní údaje o Uživatelích pro následující účely:
  • 2.2.1. Zřízení zpětné vazby s uživatelem, včetně zasílání oznámení, žádostí týkajících se používání Stránek, poskytování služeb souvisejících s konzultacemi, zpracováním žádostí a aplikací od Uživatele.
  • 2.2.2. Potvrzení přesnosti a úplnosti osobních údajů poskytovaných Uživatelem.
  • 2.2.3. Poskytování Uživatele stránky účinným informacím a technické podpoře v případě problémů spojených s používáním Stránky.

Podmínky zpracování osobních údajů uživatelů a jejich předávání třetím stranám

  • 3.1. Pokud jde o osobní údaje uživatele, zachovává se jeho důvěrnost, s výjimkou případů, kdy uživatel dobrovolně poskytuje informace o sobě za účelem všeobecného přístupu k neomezenému počtu osob. Uživatel při používání určitých služeb souhlasí s tím, že určitá část jeho osobních údajů bude veřejně dostupná.
  • 3.2. Provozovatel má právo předat osobní údaje Uživatele třetím osobám v následujících případech:
  • 3.2.1. Uživatel s takovými akcemi souhlasil.
  • 3.2.2. Převod je nezbytný pro použití určité služby uživatelem nebo pro provedení konkrétní smlouvy nebo smlouvy s uživatelem.
  • 3.2.3. Převod zajišťují ruské, mezinárodní nebo jiné platné právní předpisy v rámci postupu stanoveného zákonem.
  • 3.3. Zpracování osobních údajů Uživatele se provádí bez jakéhokoli časového omezení jakýmikoli zákonnými prostředky, a to i v informačních systémech osobních údajů pomocí automatizačních nástrojů nebo bez použití těchto nástrojů. Zpracování osobních údajů Uživatelů se provádí v souladu s federálním zákonem 27.07.2006 č. 152-ФЗ „O osobních údajích“ a ustanoveními spolkového zákona 07.02.2017 č. 13-ФЗ.
  • 3.4. Provozovatel přijme nezbytná organizační a technická opatření k ochraně osobních údajů Uživatele před nezákonným nebo náhodným přístupem, zničením, změnou, blokováním, kopírováním, distribucí, jakož i před jinými nezákonnými činy třetích osob.

Povinnosti stran

  • 4.1. Uživatel webových stránek https://obzoroff.info musí:
  • 4.1.1. Poskytněte informace o osobních údajích nezbytných k používání webu.
  • 4.1.2. Aktualizujte, doplňte poskytované informace o osobních údajích v případě změny těchto údajů.
  • Provozovatel (správa lokality Obzoroff) je povinen:
  • 4.2.1. Informace, které jste obdrželi, používejte výhradně pro účely uvedené v těchto zásadách ochrany osobních údajů.
  • 4.2.2. Zajistěte uchovávání důvěrných informací v tajnosti, nezveřejňujte je bez předchozího písemného souhlasu uživatele a také neprodávejte, nevyměňujte, nezveřejňujte ani nezveřejňujte jakýmkoli jiným způsobem převedené osobní údaje uživatele, s výjimkou případů stanovených v těchto zásadách ochrany osobních údajů.
  • 4.2.3. Přijměte preventivní opatření k ochraně důvěrných osobních údajů uživatele v souladu s postupem obvykle používaným k ochraně tohoto druhu informací při stávajícím obchodním obratu.
  • 4.2.4. Blokovat osobní údaje týkající se příslušného Uživatele od okamžiku žádosti nebo žádosti návštěvníka nebo jeho právního zástupce nebo pověřeného orgánu o ochranu práv subjektů soukromých informací po dobu ověření v případě odhalení nepravdivých informací nebo protiprávních jednání.

Odpovědnost za správu uživatelů a webů

  • Správa stránky Obzorofoff, která nesplnila své povinnosti, odpovídá v souladu s právními předpisy Ruské federace za ztráty, které Uživateli vzniknou v souvislosti se zneužitím osobních údajů.
  • 5.2. V případě ztráty nebo prozrazení důvěrných informací není Správa webu zodpovědná, pokud tyto důvěrné informace:
  • 5.2.1. Před jeho ztrátou nebo zveřejněním se stala veřejnou.
  • 5.2.2. Byla přijata od třetí strany, dokud nebyla přijata správou webu.
  • 5.2.3. Byla zveřejněna se souhlasem uživatele.

Urovnávání sporů mezi stranami

  • 6.1. Před podáním žaloby u soudu na spory vyplývající ze vztahu mezi uživatelem stránky a správou webu je nutné podat žalobu (písemný návrh na dobrovolné řešení sporu).
  • 6.2. Příjemce reklamace do 30 (třicet) kalendářních dnů ode dne jejího přijetí písemně oznámí žadateli výsledky reklamace.
  • 6.3. Pokud nebude dosaženo dohody, bude spor předložen soudu v souladu se současnými právními předpisy Ruské federace.
  • 6.4. Na tyto Zásady ochrany osobních údajů a vztah mezi Uživatelem a Administrací stránek se vztahují současné právní předpisy Ruské federace.

Další podmínky

  • 7.1. Administrace stránek má právo na změny těchto zásad ochrany osobních údajů bez souhlasu uživatele.
  • 7.2. Nové Zásady ochrany osobních údajů vstoupí v platnost od okamžiku, kdy jsou zveřejněny na Stránkách, pokud nová verze Zásad ochrany osobních údajů nestanoví jinak.
  • 7.3. Veškeré návrhy nebo dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů by měly být hlášeny admin @obzoroff.info.
  • 7.4. Aktuální zásady ochrany osobních údajů jsou k dispozici na stránce: https://obzoroff.info/contact-us/. Pro obyvatele Evropy, kteří používají web Obzoroff, je nutné si přečíst. Obecné nařízení o ochraně údajů (GDPR) a souhlasit s podmínkami nebo odmítnout používat naše stránky.
Obzoroff - mezinárodní lékařský časopis