Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna

Врач Ermakova Angela Ivanovna obstetër-gjinekolog, endokrinolog i kategorisë më të lartë me përvojë pune 16 vjet, specialist me ultratinguj, gjinekolog pediatrik. Angela Ivanovna është autore e rreth punimeve të publikuara 70 dhe udhëzimeve për gjinekologji. Në profesionin e saj, ajo e konsideron të rëndësishme që vazhdimisht të ruajë nivelin e saj të aftësive dhe të zhvillojë njerëzimin, sepse besimi dhe gjendja shpirtërore kanë një rëndësi të madhe për të arritur një rezultat terapeutik.Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna

Edukimi mjekësor: në 2003, ajo u diplomua në Universitetin Kombëtar të Mjekësisë. AA Bogomolets, Kiev.

Ajo mori kurse të avancuara të trajnimit në Akademinë Kombëtare të Mjekësisë së Arsimit Pasuniversitar, të emëruar nga P. L. Shupik i Ministrisë së Shëndetësisë së Ukrainës në Kiev:

 • TU (përmirësim tematik) "kolposkopia dhe sëmundjet inflamatore në gjinekologji." Viti 2004;
 • TU "Ekoskopia në obstetrikë dhe gjinekologji" 2004;
 • PAC (cikël para-çertifikimit) në drejtim të Obstetrikës dhe Gjinekologjisë 2007;
 • PATS 2011;
 • TU "Endokrinologjia në Obstetrikë dhe Gjinekologji" 2013;
 • PATS 2015;
 • TU "Bazat e histero-laparoskopisë në gjinekologji". 6 - 20 Shkurt 2016;
 • Kurse të arsimit të vazhdueshëm 2017.

Specializimi profesional i doktorit:

 • pseudo;
 • endometrioza;
 • Sëmundjet prekanceroze;
 • Kanceri i qafës së mitrës;
 • Infeksione seksualisht të transmetueshme;
 • Gjinekologji për fëmijë;
 • Mammolog.

Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna

Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna

Procedurat e kryera:

 • ekzaminim dhe kolposkopi video;
 • marrja e mostrave të të gjitha llojeve të analizave;
 • një biopsi e epitelit të qafës së mitrës, përfshirë metodën e valës së radios;
 • avullimi me lazer, terapia me valë radio dhe shkatërrimi i kristotestro-erozionit të qafës së mitrës, si dhe dysplasia e epitelit të qafës së mitrës;
 • heqja e papillomave, lythat gjenitale me anë të koagulimit kimik dhe metodës së valës radio;
 • polypectomy;
 • zhvillimi dhe zgjedhja e regjimit optimal të trajtimit;
 • zgjedhja e metodës së kontracepsionit më efektiv;
 • përgatitje për shtatzëninë e planifikuar dhe IVF;
 • Ultratinguj i organeve të legenit.

Angela Ivanovna praktikon trajtimin e sëmundjeve të mëposhtme:

 • Hiperplazia endometriale e menopauzës;
 • salpingjitit;
 • endometritis;
 • oophoritis;
 • Polipi i endometriumit të qafës së mitrës;
 • Pseudo-erozioni i qafës së mitrës;
 • Leukoplakia e qafës së mitrës;
 • Fibroids e mitrës;
 • Herpes gjenital;
 • Infeksione papillomavirus;
 • ureaplasmosis;
 • mycoplasmosis;
 • trichomoniasis;
 •  klamidia;
 • Candidiasis (thrush).

Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna Gjinekologu Ermakova Angela Ivanovna

Ju mund të shihni të gjitha botimet e autorit në këtë faqe. https://obzoroff.info/author/anzhela-ermakova/.