Flebologu Avgustinovich Ivan Igorevich

phlebologist mjekësore Augustinovich Ivan specialist profesionist në fushën e kirurgjisë vaskulare. Autor i artikujve të shumtë mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të venave me variçe. Autori ka çertifikata në specialitetet e mëposhtme "Terapia", "Kirurgjia" dhe "Flebologjia".

Flebologu Avgustinovich Ivan Igorevich

Autori i faqes Obzoroff ka nën arsimin e tij edukimin mjekësor vijues - Universiteti Kombëtar i Mjekësisë Bogomolets, specialiteti: "Kirurgjia".

Fazat e rritjes profesionale mjekësore të autorit:

 • 2002 - 2008 - Shkolla Mjekësore e Çernobilit, specialiteti "paramedik-obstetër".
 • 2007-2014 - Universiteti Kombëtar i Mjekësisë. OO Bogomolets, specialiteti "Pediatria". Diplomuar me nderime, hyrë në Librin e Artë të Nderit.
 • 2014 - Praktikë në Departamentin e Kirurgjisë Vaskulare në Qendrën Klinike Mjekësore Ushtarake Mjekësore të Spitalit Kryesor Klinik Ushtarak.

Edukimi shtesë:

 • 2014 - Asistent i Lartë Laborator, Departamenti i Kirurgjisë 4, Universiteti Kombëtar i Mjekësisë me emrin OO Bogomolets, Kiev.
 • 2017 - Specializimi në kirurgjinë vaskulare, kirurg vaskular, flebolog, Akademia Ushtarake Mjekësore e Ukrainës, Kiev.

Certifikata e specialistit

Përvoja:

 • 2014 - Kirurg vaskular në Spitalin Kryesor Klinik Ushtarak në Kiev.
 • Që nga viti 2014, ai punon në klinikën e kirurgjisë vaskulare të Qendrës Klinike Mjekësore Ushtarake Mjekësore "Spitali Kryesor Klinik Ushtarak". Në vitin 2017 u specializua në kirurgjinë vaskulare, kirurg vaskular. Në Akademinë Ushtarake Mjekësore të Ukrainës.
 • 2018 - një flebolog në klinikën mjekësore Oxford, Kiev.
 • Që nga viti 2018, Ivan Avngustinovich ka punuar si kirurg vaskular, flebolog në klinikën e mjekësisë lazer Qyteti i mjaltit.

Autori Obzoroff mori pjesë në konferenca:

 • 2017 - "Çështjet aktuale të ofrimit të kujdesit kirurgjik dhe mbështetjes anestetike në luftë dhe kohë paqeje". Pjesëmarrës i një konference shkencore dhe praktike. Ukrainë, Odessa.Certifikata e kirurgut në konferencë
 • 2017 - "Çështjet aktuale të kirurgjisë moderne". Pjesëmarrës i një konference shkencore dhe praktike. Ukrainë, Kiev.Diploma e Konferencës së Kirurgëve
 • 2018 - "Teknologjitë lazer në mjekësinë klinike: tendencat moderne të zhvillimit në Ukrainë". Pjesëmarrës i një konference shkencore dhe praktike. Ukrainë, Kiev.

Certifikatë Teknologjie Laser në Mjekësinë Klinike

 • 2018 - "Çështjet aktuale në flebologji". Pjesëmarrës i një konference shkencore dhe praktike me pjesëmarrje ndërkombëtare. Ukrainë, Yaremcha.

Shkathtësitë profesionale të Ivan Avgustinovich si kirurg:

 • koagulimi lazer endovenoz;
 • ablacioni radiofrekuencial i venave;
 • miniflebektomiya;
 • sclerotherapy;
 • flebektomia e hapur;
 • operacione rindërtuese në arteriet e ekstremiteteve të poshtme, arteriet karotide, aorta:
 • operacioni i anashkalimit të arterieve;
 • endarterektomia karotide;
 • protetika aortale dhe të tjerët.

Certifikata e praktikës së kirurgjisë

Doktor Avgustinovich Ivan Igorevich me sukses kryen operacionet e mëposhtme kirurgjikale:

 • sclerotherapy;
 • Koagulimi me lazer endovaskular;
 • Miniflektomia e nyjeve varikoze;
 • Phlebectomy.

Ivan Igorovich, si bashkëautor i faqes Obzoroff Së bashku me një ekip gazetarësh profesionistë dhe përkthyes nga e gjithë bota, ai shkruan artikuj informues dhe rishikime të produkteve mbi temat: mjekësi, flebologji dhe kirurgji, rishikim të produkteve, bukuri dhe shëndet.

Për të parë të gjitha botimet e këtij autori në lidhje me trajtimin e venave me variçe, ju lutemi vizitoni https://obzoroff.info/author/ivan-avgustinovich/.