Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya

Kristina Yurievna Lobanovskaya

dietist Lobanovskaya Kristina Yuryevna, një ushqyes specialist i ri dhe tashmë i suksesshëm, i cili gjatë viteve të praktikës 4 ka arritur tashmë të ndihmojë pothuajse pacientët 1000 të zgjidhin problemet me mbipeshë dhe nënpeshë. Në aktivitetet e tij, mjeku këshillon pacientët e tij për ushqimin. Ai po zhvillon programe ushqimore individuale për sëmundje të ndryshme. Në karrierën e tij, ai përdor përdorimin e metodave moderne për trajtimin e mbipeshes ose nënpeshës, dhe gjithashtu zbaton metodat e korrigjimit të figurave bazuar në një qasje individuale.

Nutricionisti Lobanovskaya, ushqyes i mjekut

Kristina Yurievna është diplomuar në Universitetin Kombëtar të Mjekësisë Donetsk me emrin M. Gorky, ka marrë kualifikimin e një specialisti të dietologjisë, merr pjesë aktive në konferenca ndërkombëtare dhe merr kurse në dietën praktike. Ajo nuk devijon nga parimet e veta me një hap të vetëm: përmbahet në një mënyrë jetese të shëndetshme dhe ushqim të duhur, viziton rregullisht qendrën e fitnesit dhe ndjek nga afër zhvillimet më të fundit në fushën e dietologjisë.

Aktualisht, ai punon si një ushqyes personal në qendrën private të spa Olympia në Nikolaev dhe zhvillon konsultime dhe plane për dietë dhe dietë në faqen pohudejkina.ru dhe në kanalin e tij Pohudeykina në YouTube. Ai është autori i shumë artikujve për dietat e duhura, shkruan rishikime të produkteve për humbjen e peshës dhe modelimin e trupit.

Ai punon me grupmoshat e ndryshme dhe krijon një menu diete personale për pacientët e tij me sëmundje alergjike dhe diabet.

Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya

Aftësi profesionale dhe të tjera:

  • Në 2015, ajo përfundoi me sukses kurset "Bazat e dietës dhe këshillimit për ushqimin e shëndetshëm";
  • Në vitin 2017, ajo u diplomua në trajnimin Endermologiya dhe zotëroi teknikën e masazhit të ngritjes duke përdorur CellM M6 KeyModule;
  • Në 2018, ajo mori një certifikatë "Për përpilimin e programeve individuale të ushqimit për korrigjimin e peshës";
  • Licencuar nga një dietolog fitnesi;
  • Anëtar i Shoqatës së Dietasve dhe Nutricionistëve të Ukrainës;
  • Anëtar i Shoqatës Kombëtare të Nutricionistëve të Federatës Ruse dhe CIS;
  • Anëtar i Shoqatës së Mjekësisë parandaluese dhe kundër plakjes.

Kualifikimet e autorit konfirmohen me diploma dhe çertifikata në diete dhe ushqim të shëndetshëm.

Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya

Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya Nutricionistja Kristina Yurievna Lobanovskaya

Ju mund të shihni të gjitha botimet e këtij autori në lidhje me dietat dhe humbjen e peshës në faqe https://obzoroff.info/author/kristina-lobanovskaya/.