Wormin për të mbrojtur trupin nga krimbat dhe parazitët

Wormin është një ilaç antiparasitik. Përdoret për të trajtuar shumë sëmundje të shkaktuara nga krimbat parazitarë dhe viruset infektive. Ky ilaç përdoret zakonisht për sëmundje të tilla si neurokistikerkoza (që prek trurin, muskujt ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
Cardiol - kapsula për të normalizuar presionin e gjakut

Cardiol A është një shtesë dietike në formë kapsule e krijuar për të ulur nivelet e presionit të gjakut. Duke pasur një përbërje bimore, ky produkt ndihmon në normalizimin e presionit të gjakut dhe kapërcen ilaçin e njohur ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
BiOculist për shikimin dhe shëndetin e syve

Bota moderne ka paraqitur mundësi të jashtëzakonshme, duke shkurtuar distancat me ndihmën e teknologjive digjitale dhe lehtësimin e komunikimit. Por si kthim ai kërkoi një sy të mprehtë. Humbja e perceptimit të ngjyrave, zhvillimi i miopisë dhe të tjerëve vërehen gjithnjë e më shumë ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
Grifola për rigjenerimin e mëlçisë dhe humbjen e peshës

Grifola Shtë një kompleks biologjikisht aktiv inovativ, veprimi i të cilit ka për qëllim luftimin e sëmundjeve të mëlçisë dhe eliminimin e problemit të mbipeshes së organeve. Formulimi unik eliminon shkakun e sëmundjes, dhe jo ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
Optimove - kapsula për nyje dhe shpinë

Lidhjet e shëndetshme janë një luks që më pak njerëz mund të përballojnë me moshën. Sot në Evropë, çdo pensionist i dytë vuan nga artriti reumatoid. Mjekët thonë se e para ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar

Obzoroff revista e shëndetit dhe bukurisë