Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog

Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog

Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog, përvojë pune më shumë se 19 vjet. Punon në klinikën mjekësore [mask_link] Qendra e zgjuar mjekësore [/ mask_link] në Kiev. Ka një arsim të lartë mjekësor:

 • Universiteti Kombëtar i Mjekësisë me emrin e A. A. Bogomolets, specialiteti "Mjekësia e Përgjithshme" në 1999 me nderime;
 • Përfundoi një praktikë në specialitetin "Terapi", Departamenti i Terapisë dhe Reumatologjisë i Spitalit Klinik të Qytetit Kiev Nr. 6 (2001);
 • Specializim në kardiologji të Akademisë Kombëtare të Mjekësisë pas arsimit të diplomuar me emrin P. L. Schupik (2006).

Kurse të arsimit të mëtutjeshëm:

 • Cikli i para-çertifikimit në kardiologji NMAPE (2017) Kiev;
 • "Strategjia moderne për trajtimin e diabetit mellitus tip 2" (2014);
 • "Hipertensioni arterial simptomatik" (2013);
 • “Plakje e përshpejtuar e njeriut: mekanizmat, diagnostikimi, parandalimi” (2012);
 • Cikli i para-çertifikimit në kardiologji NMAPE (2012);
 • Seminari VCP i Sëmundjeve Vaskulare (2006);
 • Cikli i para-çertifikimit për trajtimin e NMAPE (2008);
 • "Diagnostifikimi ultratinguj dhe elektrokardiografik në klinikat e kardiologjisë dhe kirurgjisë kardiake" (2007).

Arritjet në aktivitetin profesional:

 • Patenta Nr. 96488 "Metoda për trajtimin e çrregullimeve të hemostazës hemovaskulare në pacientët me sëmundje ishemike të zemrës".
 • Publikimet e mjekëve: Korrigjimi triflusal i homeostazës hemovaskulare, niveleve të endotelit dhe autoantiboditetit në pacientët e moshuar me insuficiencë të zemrës.

Shërbime dhe procedura të kryera mjekësore:

 • Pritja këshilluese;
 • Inspektimi dhe historia;
 • EKG (elektrokardiografi);
 • Monitorimi i EKG-së Holter;
 • Emërimi dhe korrigjimi i regjimit të trajtimit;
 • Monitorimi ditor i presionit të gjakut.

Ai është i angazhuar në trajtimin e sëmundjeve të mëposhtme:

 • Aritmia e zemrës;
 • Hipertensioni arterial;
 • ateroskleroza;
 • marramendje;
 • Infarkt miokardi;
 • Sëmundja koronare e zemrës
 • Fibrilacioni atrial;
 • miokardit;
 • Dështimi i zemrës;
 • Angina pectoris

Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog

Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog Kakhanovskaya Lyudmila Nikolaevna mjek kardiolog

Ju mund të shihni të gjitha botimet e këtij autori në faqe https://obzoroff.info/author/kohanovskaya-lyudmila/.