gelules recardio

Trajtimi i hipertensionit përfshin tre elementë: ndryshimet në stilin e jetës, ilaçet që ulin presionin e gjakut dhe modifikimin e faktorëve të tjerë të rrezikut për sëmundjet kardiovaskulare (në mënyrë që të minimizohet rreziku i komplikimeve të hipertensionit). Ndryshimet e stilit të jetesës përfshijnë: zvogëlimin e peshës trupore në sasinë e duhur
logo obzoroff 2 - Ne pastrojmë mëlçinë në shtëpi vetë pa dëmtuar shëndetin

Mëlçia në trupin tonë vazhdimisht lufton toksinat, i shkatërron dhe i neutralizon ato. Puna e vazhdueshme e këtij organi çon në faktin se qelizat janë dëmtuar. Konsideroni metoda për pastrimin efektiv të mëlçisë nga toksinat dhe toksinat e dëmshme që mund të aplikojmë në shtëpi. Mëlçia, kur nuk është mbi të