Hacka e jetës kur blen mallra erotike kineze

Nëse dëshironi një larmi në jetën intime, shkoni në dyqanin e mallrave erotike, kjo hile e thjeshtë e jetës do t'ju tregojë se çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje, para së gjithash, në mënyrë që të shmangni zhgënjimin pas blerjes. Ju madje mund ta lini dyqanin e seksit me duar të zbrazëta. Në fund të fundit, marzhi tregtar për produkte të tilla është i lartë. A janë privuar njerëzit me një buxhet të kufizuar nga mundësia për të provuar ndjesi të reja? Ne jemi në një nxitim për të kënaqur, kjo nuk është kështu. Në dispozicionin tuaj janë site të mëdha në internet që ofrojnë produkte postare nga Kina.

Produkte për dyqane seksi

Produkte kineze seksi

Midis mijëra artikujve ka gjithçka - dhe madje edhe pak më shumë. Në asortimentin e shumicës së dyqaneve Shkopi i Doianit për të ngushtuar vaginën. A e kuptoni se sa e zhvilluar është fantazia e prodhuesve nga Mbretëria e Mesme? Në praktikë, shkopi Doyan për zvogëlimin e mureve të vaginës ka shumë veti të dobishme, të cilat konfirmohen nga fakte të vërteta.

Një përzgjedhje mbresëlënëse e të brendshme femrash erotike. Në raftet virtuale ka të dy peignoirs klasike të stileve joshëse, si dhe grupe latex për njohës. Ka shumë gjëra interesante për njerëzit me kërkesa jo standarde. Pantallona të shkurtra lëkure për burra, pa u kthyer në kapelë për një fiksim të fortë të një partneri. Në kërkesë, nga rruga.

Do të shihni lodra erotike të të gjitha ngjyrave dhe madhësive. Ajo që bie në sy, kostoja e produkteve fillon në pesëdhjetë rubla. Ka arsye për të besuar se këto janë të njëjtat produkte që gjenden në raftet e dyqaneve ruse. Vetëm me çmime të këndshme të konsumatorit.

Lubrifikantë me veti shtesë. Ngrohja, ftohja, ngushtimi. Me aromën e frutave dhe luleve. Mungesa e mbishkrimeve në fotot ruse dhe shpjeguese ju lejon të mos e fshini tubin e çmuar nga sytë prying. Në këtë rast, produkti mund të kalohet si locion trupi.

Grackat kur blini produkte seksi

E gjithë kjo frymëzon optimizëm. Ekziston një dëshirë për të porositur menjëherë një çift parcelash nga Kina. Por, para se të bëni një pagesë, njiheni me tiparet e produkteve vendore. Ky informacion do të shmangë zhgënjimin.

Lexoni përshkrimin me kujdes. Kushtojini vëmendje të veçantë dimensioneve. Kjo vlen për veshje, lodra erotike, produkte nga tuba dhe shishe. Përndryshe, rrezikoni të merrni një grup liri që duhet t'i jepni mace. Sepse asgjë tjetër nuk do t'i përshtatet askujt tjetër.

Një dildo kineze nuk është e përshtatshme për çdo grua të rritur në përralla për heronjtë rusë. Edhe XXL me prejardhje aziatike nuk është gjithmonë në gjendje të plotësojë nevojën për dashuri dhe dashuri. Mos u besoni etiketave premtuese. Dekodoni në centimetra ose inç.

Argëtimi për burrat gjithashtu nuk është gjithmonë i përshtatshëm për shkak të karakteristikave fiziologjike. Pas disa përpjekjeve, një blerës i mërzitur shkon për të shkruar një përmbledhje negative. Mbi të gjitha, një burrë seksualisht i pjekur nuk ka gjasa të jetë në gjendje të përdorë mallra të shënuara 18 +. Këshillë është e njëjtë: kërkoni madhësi përpara se të blini.

Kinezët janë qesharakë dhe duan të japin emocione pozitive. Paketoni objekte të gjata dhe të zgjatura në mënyrë që forma e produktit të hamendësohet lehtësisht. Kjo bën të mundur të kuptoni se ia vlen të jepni një njoftim sa më shpejt të jetë e mundur.

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment