GDPR Politika e privatësisë së faqes në internet obzoroff.info

Vëmendje! Informacion për të gjithë vizitorët e faqes https://obzoroff.info nga të gjitha vendet e botës: Nëse doni të njiheni me këto rregulla në gjuhën tuaj, atëherë përdorni përkthyesin zyrtar të Google. Teksti i rregullave tona dhe politikës së intimitetit është lehtësisht i përkthyer dhe i kuptueshëm, edhe nëse do të përdorni përkthim automatik të makinerisë.

Politika e Privatësisë obzoroff.info administrimi i faqes në internet është i detyruar të ruajë privatësinë tuaj në Internet. Ne i kushtojmë vëmendje të madhe sigurimit të të dhënave që na keni dhënë. Politika jonë e privatësisë bazohet në Rregullorja e përgjithshme e mbrojtjes së të dhënave (GDPR) të Bashkimit Evropian.

Kjo Politikë e Privatësisë vlen për obzoroff.info Uebfaqet në pronësi dhe të operuara në internet dhe nënfushat e tij ("Sitet"). ("Ne", ose "ne") e dimë se ju intereson se si përdoren dhe shpërndahen informacionet për ju. Kjo politikë e privatësisë shpjegon se çfarë informacioni juaj do të mblidhet nga www.obzoroff.info kur hyni në Sitet dhe www.obzoroff.info Shërbimi (përfshirë përmes faqeve të internetit të partnerëve tanë), si do të përdoren të dhënat dhe si mund të kontrolloni mbledhjen, korrigjimin dhe / ose fshirjen e përmbajtjes. Ne nuk do t'i përdorim ose shpërndajmë informacionet tuaja me askënd, përveç siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë. Kjo politikë e privatësisë nuk vlen për informacionin që ne mbledhim me mënyra të tjera (përfshirë offline) ose nga burime të tjera. Kushtet e kapitalizuara që nuk përcaktohen në këtë Politikë të Privatësisë kanë kuptimin e dhënë atyre në Kushtet tona. Përdorimi i informacionit të mbledhur përmes faqeve tona do të jetë i kufizuar në qëllimet nën këtë politikë të privatësisë dhe Kushtet tona të Shërbimit për klientët.

GDPR Politika e privatësisë së faqes në internet obzoroff.info

Cookies përpunim

Ne përdorim skedarë cookie për shfaqjen e saktë të përmbajtjes së faqes së internetit dhe për lehtësinë e shfletimit obzoroff.info. Ato janë skedarë të vegjël, që ruhen në pajisjen tuaj. Ata ndihmojnë uebsajtin të kujtojë informacionin rreth jush, të tilla si në cilën gjuhë përdorni faqen e internetit dhe cilat faqe keni hapur tashmë. Ky informacion do të jetë i dobishëm në vizitën tjetër. Falë skedarëve të cookie-ve, shfletimi i faqes në internet bëhet shumë më i përshtatshëm. Mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve në wikipedia... Mund të konfiguroni cookies vetë pritjen dhe bllokimin në shfletuesin tuaj. Pamundësia për të marrë skedarë cookie mund të kufizojë funksionalitetin e faqes në internet.

Përpunimi i të dhënave personale nga shërbime të tjera

Kjo faqe interneti përdor shërbime online të palëve të treta, të cilat kryejnë mbledhjen e të dhënave, të pavarura nga ne. Shërbime të tilla përfshijnë: Google Analytics. Të dhënat e mbledhura nga këto shërbime mund të ofrohen për shërbime të tjera brenda atyre organizatave. Ata mund të përdorin të dhënat për personalizimin e reklamave të rrjetit të tyre reklamues. Ju mund të mësoni rreth marrëveshjeve të përdoruesve të atyre organizatave në faqet e internetit të tyre. Ju gjithashtu mund të refuzoni mbledhjen e të dhënave tuaja personale. Për shembull, Shtesa Browser Opt-out e Google Analytics mund të gjendet këtu. Ne nuk kalojmë asnjë të dhënë personale në organizata ose shërbime të tjera, të cilat nuk janë të shënuara në këtë politikë të privatësisë. Si përjashtim, të dhënat e mbledhura mund të sigurohen me një kërkesë të ligjshme të autoriteteve shtetërore, të cilët janë të autorizuar të kërkojnë një informacion të tillë.

Lidhje me faqe të tjera

Uebfaqja jonë obzoroff.info mund të përmbajnë lidhje me faqet e internetit të tjera, të cilat nuk janë nën kontrollin tonë. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen e këtyre faqeve të internetit. Ne ju rekomandojmë të njiheni me politikën e intimitetit të çdo faqe në internet që vizitoni, nëse ekziston një politikë e tillë.

Informacione që Ne mbledhim në Behalf Tonë

 • (a) Shërbimi ynë: Ne mund të mbledhim informacione të identifikueshme personalisht për ju, të tilla si emrin tuaj të plotë, numrin e telefonit, adresën e emailit ose të ngjashme, kur regjistroheni për një llogari. Nëse vendosni të blini një produkt nga ne, ne ose procesorët tanë të palëve të treta do të mbledhim informacionin tuaj të pagesës. Kur përdorni www.obzoroff.info Shërbim ose nëse vizitoni faqet tona të internetit, ne mund të marrim informacione të caktuara për ju siç përshkruhet më poshtë. Sidoqoftë, ne mund të dërgojmë ndonjë email promovues; ne mund t'ju dërgojmë email që lidhet me shërbimin në lidhje me llogarinë tuaj. Nëse nuk dëshironi të merrni këto email, mund të hiqni dorë prej tyre duke anuluar llogarinë tuaj.
 • (B) Cookies dhe teknologjitë e përcjelljes: Teknologji të tilla si: cookies, fenerë, etiketa dhe skripte përdoren nga www.obzoroff.info... Këto teknologji mund të përdoren në analizimin e trendeve, administrimin e Sites, ndjekjen e lëvizjeve tuaja rreth Sites dhe për të mbledhur informacion demografik në lidhje me bazën tonë të përdoruesve në tërësi. Ne përdorim cookies për të kujtuar cilësimet e përdoruesve, si dhe për vërtetimin dhe analizat. Përdoruesit mund të kontrollojnë përdorimin e cookies në nivelin e shfletuesit individual. Nëse refuzoni cookies, ju përsëri mund të përdorni faqet tona, por aftësia juaj për të përdorur disa karakteristika ose zona të faqeve tona mund të jetë e kufizuar. Ne gjithashtu përdorim Google Analytics, Google Tag Manager. Disa ose të gjitha këto mjete mund të përdoren për të ndjekur informacionin në lidhje me sjelljen tuaj në faqen tonë të internetit në varësi të rajonit tuaj.

Informacione që ne mbledhim rreth pjesës së klientëve tanë

 • (a) Shërbimi ynë. Ne mbledhim të dhëna në emër të klientëve tanë që përdorin www.obzoroff.info Shërbim (duke ngulitur kodin tonë në faqet e tyre të internetit) mbi sjelljen e vizitorëve të faqeve të internetit të klientëve tanë ose aplikacioneve celular. Kur vizitoni uebfaqe të tilla ose aplikacione të lëvizshme, ne mund të marrim informacione të caktuara në lidhje me sjelljen tuaj, përfshirë aktivitetin e serisë, përmbajtjen e faqes, klikimin / prekjen, lëvizjen, lëvizjen dhe aktivitetin e goditjes së tasteve (në disa raste).
 • (b) Informacione në lidhje me të dhënat e mbledhura për vizitorët tanë: obzoroff.info mbledh informacione nën drejtimin e klientëve të tij dhe nuk ka asnjë lidhje të drejtpërdrejtë me individët, të dhënat e të cilëve mund të përpunojnë. Nëse jeni klient i një prej klientëve tanë aktualë dhe nuk dëshironi më të gjurmoheni nga një klient i tillë, ju lutemi kontaktoni direkt klientin përkatës. Ne mund të transferojmë informacione personale në kompani që na ndihmojnë të ofrojmë shërbimin tonë. Transferimet tek palët e treta pasuese mbulohen nga marrëveshjet e shërbimit me klientët tanë.
 • (c) Qasja dhe ruajtja e të dhënave të kontrolluara nga klientët tanë: Një individ që është www aktual dhe aktual.obzoroff.info klienti që kërkon qasje ose dëshiron të korrigjojë, ndryshojë ose fshijë të dhëna të pasakta duhet të drejtojë pyetjen e tij në intimitetin @obzoroff.info. Një individ që është klient i një www aktual ose aktual.obzoroff.info klienti i cili kërkon qasje ose dëshiron të korrigjojë, ndryshojë ose fshijë të dhëna të pasakta duhet të drejtojë pyetjen e tij tek klienti përkatës së pari dhe më pas, nëse nuk merret asnjë përgjigje ose një përgjigje e tillë nuk është e kënaqshme, duhet të kontaktojë privatësinë @obzoroff.info.

Ne do të ruajmë të dhënat personale që përpunojmë në emër të klientëve tanë për aq kohë sa është e nevojshme për të ofruar shërbimet tona. www.obzoroff.info do të ruajë këtë informacion personal si të nevojshme për të përmbushur detyrimet tona ligjore, për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe zbatimin e marrëveshjeve tona.

Informacione që ne mbledhim rreth pjesës së palëve të treta

Cookies Dhe Teknologjitë e Ndjekjes: Teknologji të tilla si cookies, fenerë, etiketa dhe skripte përdoren nga partnerët tanë, bashkëpunëtorët, analitikët ose ofruesit e shërbimeve. Këto teknologji mund të përdoren në analizimin e trendeve, administrimin e Sites, ndjekjen e lëvizjeve tuaja rreth Sites dhe për të mbledhur informacion demografik në lidhje me bazën tonë të përdoruesit si një e tërë. Ne mund të marrim raporte bazuar në përdorimin e këtyre teknologjive nga kompani të tilla mbi baza individuale si dhe të grumbulluara.

Si i përdorim informacionet e tua

 • (a) Ne përdorim informacionin që mbledhim për të operuar dhe mirëmbajtur faqet tona dhe www.obzoroff.info Shërbim dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe shqetësimeve tuaja. Baza ligjore është seksioni 6 (1) i Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave dhe artit. 6 (1) (f) të Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR).
 • (b) Nëse keni dhënë pëlqimin tuaj, ne përdorim informacionin që mbledhim për t'ju dërguar komunikime të marketingut në buletinin tonë. Baza ligjore është seksioni 6 (1) i Ligjit dhe artit për mbrojtjen e të dhënave në Indi. 6 (1) (a) e GDPR.
 • (c) Ne gjithashtu përdorim informacionin që mbledhim për t'i ndihmuar klientët tanë të përmirësojnë uebfaqen (et) e tyre.

Si i ndajmë informacionet tuaja

 • (a) Informacion personalisht i identifikueshëm: www.obzoroff.info nuk do ta marr me qira ose shes informacionin tuaj personalisht të identifikueshëm te të tjerët. Ne mund të ruajmë informacionin personal në vende jashtë kontrollit të drejtpërdrejtë të www.obzoroff.info (për shembull, në serverë ose bazat e të dhënave të bashkë-vendosura me ofruesit e pritjes). Do informacion personalisht i identifikueshëm që ju zgjidhni për t'i bërë publik në dispozicion në faqet tona ose www.obzoroff.info Shërbimi, siç është postimi i komenteve në faqen tonë të internetit, do të jetë i disponueshëm për të tjerët. Nëse hiqni informacionin që keni bërë publik në faqet tona ose www.obzoroff.info Shërbimi, kopjet mund të mbeten të dukshme në faqet e ruajtura dhe të arkivuara të faqeve tona ose të www.obzoroff.info Shërbimi, ose nëse përdoruesit e tjerë kanë kopjuar ose ruajtur atë informacion. Uebfaqja jonë menaxhohet nga një aplikim i palës së tretë që mund t'ju kërkojë të regjistroheni për të postuar një koment. Ne nuk kemi qasje ose kontroll të informacionit të postuar në uebfaqe. Ju do të duhet të kontaktoni ose të identifikoheni në aplikacionin e palës së tretë nëse doni që informacioni personal që ishte postuar në pjesën e komenteve të hiqet. Për të mësuar se si aplikacioni i palës së tretë përdor informacionin tuaj, ju lutemi rishikoni politikën e tyre të privatësisë.
 • (b) Informacione të Identifikueshme Jo Personalisht: Ne mund të ndajmë informacion të identifikueshëm jo personalisht (të tilla si të dhëna anonime të përdorimit, faqet referuese / dalëse dhe URL, llojet e platformës, numri i klikimeve, etj.) me palët e treta të interesuara për t'i ndihmuar ata të kuptojnë modelet e përdorimit për disa www.obzoroff.info Shërbimet dhe ato të partnerëve tanë. Partnerët tanë kanë mundësi të publikojnë rezultatet për faqet e internetit të tyre në www.obzoroff.info Shërbimit. Rezultatet e tilla konsistojnë vetëm në informacione që nuk mund të identifikohen personalisht. Nëse vendosni të publikoni rezultate të tilla në www.obzoroff.info Shërbimi ose siti (për shembull, në galerinë tonë të rezultateve), ju e kuptoni dhe pranoni që këto informacione, së bashku me çdo informacion personalisht të identifikueshëm që ju vendosni të vini në dispozicion në lidhje me të dhëna të tilla, do të vihen në dispozicion të publikut. Duke publikuar rezultatet tuaja në www.obzoroff.info Shërbimi ose siti, ju pranoni që keni marrë të gjitha pëlqimet e nevojshme për t'i bërë publike informacionet e tilla dhe se duke bërë kështu nuk do të shkelë asnjë ligj. Nëse hiqni informacionin që keni bërë publik në www.obzoroff.info Shërbimi ose siti, kopjet mund të mbeten të shikueshme në faqet e ruajtura dhe të arkivuara të www.obzoroff.info Shërbimi ose siti, ose nëse përdoruesit e tjerë kanë kopjuar ose ruajtur atë informacion. Informacioni i identifikueshëm jo personalisht mund të ruhet pafundësisht.
 • (c) Në rastet kur na kërkohet të ndajmë informacionin tuaj: www.obzoroff.info do të zbulojë informacionin tuaj, kur kërkohet ta bëjë këtë me ligj, nëse i nënshtrohet procedurës ligjore ose nëse besojmë në mënyrë të arsyeshme që një veprim i tillë është i nevojshëm për (a) në përputhje me ligjin dhe kërkesat e arsyeshme të zbatimit të ligjit; (b) për të zbatuar Kushtet tona të Shërbimit ose për të mbrojtur sigurinë ose integritetin e Shërbimit tonë; dhe / ose (c) për të ushtruar ose mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë personale të www.obzoroff.info, përdoruesit tanë ose të tjerët.
 • (d) Çfarë Ndodh Në Ngjarjen e Një Ndryshimi të Kontrollit: Ne mund të blejmë ose shesim / zhvendosim / transferojmë kompaninë (përfshirë çdo shares në kompani), ose ndonjë kombinim i produkteve, shërbimeve, aseteve dhe / ose bizneseve të saj. Informacioni juaj, siç janë emrat e klientëve dhe adresat e postës elektronike, dhe informacione të tjera të Përdoruesit në lidhje me www.obzoroff.info Shërbimi mund të jetë ndër artikujt e shitur ose transferuar ndryshe në këto lloje të transaksioneve. Ne gjithashtu mund të shesim, caktojmë ose transferojmë informacione të tilla gjatë rrjedhjeve të korporatave, bashkimeve, blerjeve, falimentimeve, shpërndarjeve, riorganizimeve, likuidimeve, transaksioneve të ngjashme ose procedurave që përfshijnë të gjithë ose një pjesë të kompanisë. Ju do të njoftoheni me email dhe / ose me një njoftim të spikatur në faqen tonë për çdo ndryshim në pronësi ose përdorim të informacionit tuaj personal, si dhe për çdo zgjedhje që mund të keni në lidhje me informacionin tuaj personal.
 1. Si i Mbrojmë Informacionet tuaja Faqja www.obzoroff.info është i brengosur për mbrojtjen e intimitetit dhe të dhënave tuaja, por ne nuk mund të sigurojmë ose garantojmë sigurinë e çdo informacioni që ju transmetoni në www.obzoroff.info ose garantoni që të dhënat tuaja në www.obzoroff.info Shërbimi nuk mund të arrihet, zbulohet, ndryshohet ose shkatërrohet nga shkelja e ndonjë prej masave mbrojtëse standarde fizike, teknike ose menaxheriale të industrisë sonë. Kur futni informacione delikate (të tilla si kredencialet e identifikimit) në formularët e regjistrimit ose porosisë, ne e kriptojmë atë informacion duke përdorur tawk.to chat cookies dhe analitikë google. Sidoqoftë, asnjë metodë e transmetimit në Internet ose një metodë e ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt. Prandaj, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tij absolute. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me sigurinë në sitin tonë, mund të na kontaktoni në privacy @obzoroff.info. Ne përdorim një platformë ndihmëse të jashtme dhe një kompani përpunuese të kartave të kreditit për t'ju faturuar nëse blini shërbime. Këto kompani nuk mbajnë, ndajnë, ruajnë ose përdorin informacione të identifikueshme personalisht për ndonjë qëllim tjetër.
 2. Ju lutemi rishikoni faqen tonë të dedikuar për të mësuar më shumë rreth qasjes sonë ndaj GDPR.
 3. Kompromisi i informacionit personal. Në rast se informacionet personale rrezikohen si shkelje e sigurisë, www.obzoroff.info do të njoftojë menjëherë klientët tanë në përputhje me ligjin në fuqi.
 4. Zgjedhjet tuaja në lidhje me informacionin tuaj. Për www aktuale.obzoroff.info klientët, ju mund të rishikoni, korrigjoni, azhurnoni ose fshini pasaktësitë në informacionin për ju që www.obzoroff.info vazhdon të skedojë duke hyrë në llogarinë tuaj për të azhurnuar fjalëkalimin tuaj dhe informacionin e faturimit. Përndryshe (për subjektet e të dhënave të gjurmuara nga www.obzoroff.info dhe ish-www.obzoroff.info klientët), mund të na kontaktoni direkt në intimitetin @obzoroff.info. Ne do ta pranojmë kërkesën tuaj brenda disa orësh dhe do ta trajtojmë menjëherë. Nëse dëshironi të hiqni dorë nga gjurmimi nga www.obzoroff.infosoftuer analitik, mund ta bësh këtë në https: // www.obzoroff.info. Ligji për mbrojtjen e të dhënave ju jep një varg të drejtash në lidhje me përpunimin tonë të të dhënave tuaja personale. Në këtë drejtim, ju keni të drejtë të kërkoni që ne të korrigjojmë ose fshijmë të dhënat personale ose të kufizojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale, nëse mendoni se ato janë të pasakta. Për më tepër, ju keni të drejtë të kundërshtoni kundër përpunimit bazuar në interesat tona legjitime si bazë ligjore. Neve na kërkohet të vlerësojmë dhe veprojmë sipas kërkesës suaj. Për më tepër, ju gjithashtu keni të drejtën e transferimit të të dhënave nëse ai bëhet i rëndësishëm. Ju keni të drejtë të paraqisni një ankesë tek autoriteti juaj vendor mbikëqyrës.

Mbajtja jonë e informacionit tuaj personal

 • (a) Nëse keni një llogari me www.obzoroff.info, ne do të ruajmë informacionin tuaj për aq kohë sa llogaria juaj është aktive ose aq e nevojshme për t'ju ofruar shërbime. Ne do të ruajmë dhe përdorim informacionin tuaj sipas nevojës për të përmbushur detyrimet tona ligjore, për të zgjidhur mosmarrëveshjet dhe për të zbatuar marrëveshjet tona.
 • (b) Nëse jeni vizitor në www.obzoroff.info Sitet ne do të ruajmë informacionin tuaj për aq kohë sa është e nevojshme, por jo më gjatë se një (1) vit pas vizitës suaj të fundit në Sitet tona.
 1. Privatësia e fëmijëve. Mbrojtja e intimitetit të fëmijëve të vegjël është veçanërisht e rëndësishme. Për këtë arsye, www.obzoroff.info nuk mbledh me vetëdije ose kërkon informacion personal nga kushdo nën moshën 13. Në rast se mësojmë se kemi mbledhur informacione personale nga një fëmijë nën moshën 13, ne do t'i fshijmë ato informacione sa më shpejt që të jetë e mundur. Nëse besoni se mund të kemi ndonjë informacion nga ose rreth një fëmije nën 13, ju lutemi na kontaktoni në intimitetin @obzoroff.info.
 2. Procedurat e njoftimit. Policyshtë politika jonë të ofrojmë njoftime, nëse njoftime të tilla kërkohen me ligj ose janë për marketing ose qëllime të tjera të lidhura me biznesin, për ju përmes postës elektronike, njoftimit me shkrim ose kopje të fortë, ose përmes postimit të dukshëm të një njoftimi të tillë në Shërbim, siç përcaktohet nga www.obzoroff.info sipas gjykimit të tij. Ne rezervojmë të drejtën të përcaktojmë formën dhe mënyrat e dhënies së njoftimeve për ju, me kusht që të mund të largoheni nga mjetet e caktuara të njoftimit siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë.
 3. Lidhje me faqet e tjera të internetit. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e përdorura nga faqet e internetit ose shërbimet e lidhura me ose nga www.obzoroff.info Shërbimi ose faqet, përfshirë informacionin ose përmbajtjen e përmbajtur në të. Ju lutemi mos harroni se kur përdorni një lidhje për të shkuar nga www.obzoroff.info Shërbimi ose faqet në një uebfaqe ose shërbim tjetër, Politika jonë e privatësisë nuk vlen për faqet e internetit ose shërbimet e palëve të treta. Shfletimi dhe ndërveprimi juaj në çdo uebfaqe ose shërbim të palëve të treta, përfshirë ato që kanë një lidhje ose reklamë në faqen tonë të internetit, i nënshtrohen rregullave dhe politikave të vetë palës së tretë.
 4. Widgets Media Media: Siti ynë përfshin veçori të mediave sociale, të tilla si butonin Facebook Like dhe pajisje të tjera, që funksionojnë në Sajtin tonë. Këto karakteristika mund të mbledhin adresën tuaj IP dhe cilën faqe që po vizitoni në faqen tonë, dhe mund të vendosin një cookie për të mundësuar që funksioni të funksionojë siç duhet. Karakteristikat e mediave sociale ose widget-et janë pritur ose nga një palë e tretë ose janë të drejtpërdrejta në Sajtin tonë. Ndërveprimet tuaja me këto tipare rregullohen nga politika e privatësisë së organizatës që e ofron atë.
 5. Ndryshimet në politikën tonë të privatësisë. Të gjitha ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë janë efektive kur ato postohen në këtë faqe. Kur ndryshojmë politikën në një mënyrë materiale, ne do t'ju njoftojmë me email dhe / ose me një njoftim të spikatur në faqen tonë, përpara se ndryshimi të bëhet efektiv dhe të azhurnojmë 'datën efektive' në krye të kësaj faqe.

Kontaktoni me informacionin tonë

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, praktikat e kësaj faqe, ose marrëdhëniet tuaja me këtë faqe në internet, ju lutemi na kontaktoni në psyleads@gmail.com ose përdorni formularin e kontaktit. Kjo politikë e privatësisë për të dhënat personale të përdoruesve të shfletuesit dhe lexuesve (këtu e tutje referuar si politika e privatësisë) vlen për të gjitha informacionet e postuara në faqen e internetit në internet në: https://obzoroff.info (në tekstin e mëtejmë referuar si siti), të cilin përdoruesit dhe administrata e faqes mund të marrin rreth Përdoruesit gjatë përdorimit të sitit (Përfshirë të dhënat personale gjatë regjistrimit të Përdoruesit në sit, të dhënat e lëna në komentet tek artikujt e dërguar nga e- posta ose përmes formularit të feedback-ut).

Përdorimi i çdo informacioni të postuar në Rishikimin e sitit nënkupton pranimin e pakushtëzuar të Përdoruesit me këtë politikë dhe kushtet për përpunimin e informacionit të tij personal të specifikuar në të; në rast mosmarrëveshjeje me këto kushte, Përdoruesi duhet të përmbahet nga përdorimi i informacionit të publikuar dhe sitit në tërësi.

Kur kopjoni përmbajtje (tekst, imazhe, video dhe kështu me radhë) në ndonjë faqe tjetër, rrjet social, blog personal dhe burim tjetër i jashtëm në Internet, Përdoruesi duhet të sigurojë një lidhje me burimin: https://obzoroff.info

Përgjithshëm provisionPolitika e privatësisë

 • 1.1. Në kuadrin e kësaj politike, informacioni personal i Përdoruesit nënkupton:
 • 1.1.1. Do informacion personal që Përdoruesi ofron për veten e tij në procesin e përdorimit të sitit, përfshirë të dhënat personale të Përdoruesit. Kërkohet të sigurohet informacioni shënohet në një mënyrë të veçantë në fushat e përcaktuara. Informacione të tjera jepen nga Përdoruesi në diskrecionin e tij personal.
 • 1.1.2. Të dhënat që transmetohen automatikisht te Administrata e sitit gjatë përdorimit të tij duke përdorur softuerin e instaluar në pajisjen e Përdoruesit, duke përfshirë adresën IP, të dhënat e cookie-t, informacionin në lidhje me shfletuesin e Përdoruesit (ose një program tjetër që ofron qasje në shërbime), karakteristikat teknike të pajisjet dhe programet e përdorura nga Përdoruesi, datën dhe kohën e hyrjes në shërbime, adresat e faqeve të kërkuara dhe informacione të tjera të ngjashme.
 • 1.2. Kjo politikë e privatësisë zbatohet vetëm për sajtet https://obzoroff.info dhe pasqyrat e saj me parashtesën "www". Faqja nuk kontrollon dhe nuk është përgjegjëse për faqet e palëve të treta, në të cilat Përdoruesi mund të ndjekë lidhjet e disponueshme në Sites https://obzoroff.info.
 • 1.3. Operatori i të dhënave personale për qëllimet e kësaj politike është Revista Ndërkombëtare e Informacionit Mjekësor Obzoroff Info

Qëllimet e përpunimit të Informacionit Personal përdoruesit tanë

 • 2.1. Sajti mbledh dhe ruan vetëm ato informacione personale të nevojshme për të dhënë përgjigje për pyetjet nga lexuesit e faqes, komentet e përdoruesve në botimet e Obzoroffoff Journal ose ekzekutimi i marrëveshjeve dhe kontratave me Përdoruesin, përveç kur ligji parashikon ruajtjen e detyrueshme të informacionit personal për një periudhë të përcaktuar me ligj.
 • 2.2. Informacioni personal i faqes përpunohet nga Uebfaqja për qëllimet e mëposhtme:
 • 2.2.1. Vendosja e feedback-ut me Përdoruesin, përfshirë dërgimin e njoftimeve, pyetje në lidhje me përdorimin e sitit, ofrimin e shërbimeve në lidhje me konsultimin, përpunimin e kërkesave dhe kërkesave nga Përdoruesi.
 • 2.2.2. Konfirmimi i saktësisë dhe plotësisë së të dhënave personale të dhëna nga Përdoruesi.
 • 2.2.3. Sigurimi i përdoruesit me informacion efektiv dhe mbështetje teknike në rast të problemeve që lidhen me përdorimin e sitit.

Kushtet e përpunimit të informacionit personal të përdoruesve dhe transferimit të tij tek palët e treta

 • 3.1. Në lidhje me informacionin personal të Përdoruesit, konfidencialiteti i tij ruhet, përveç në rastet kur Përdoruesi jep vullnetarisht informacione për veten e tij për qasje të përgjithshme në rrethin e pakufizuar të personave. Kur përdorni shërbime individuale, Përdoruesi pajtohet që një pjesë e caktuar e informacionit të tij personal të bëhet publik.
 • 3.2. Operatori ka të drejtë të transferojë informacionin personal të Përdoruesit palëve të treta në rastet e mëposhtme:
 • 3.2.1.User u pajtua për veprime të tilla.
 • 3.2.2. Transferimi është i nevojshëm që Përdoruesi të përdorë një shërbim të veçantë ose për ekzekutimin e një marrëveshje ose kontratë specifike me Përdoruesin.
 • 3.2.3. Transferimi parashikohet nga ligji rus, ndërkombëtar ose tjetër i zbatueshëm në kuadër të procedurës së përcaktuar me ligj.
 • 3.3. Përpunimi i të dhënave personale të Përdoruesit kryhet pa ndonjë kufi kohor me ndonjë mjet ligjor, duke përfshirë në sistemet e informacionit të të dhënave personale duke përdorur mjete automatizimi ose pa përdorur mjete të tilla. Përpunimi i të dhënave personale të Përdoruesve kryhet në përputhje me Ligjin Federal të 27.07.2006 Nr. 152-FL "Për të dhënat personale" dhe provisions të Ligjit Federal të 07.02.2017 Nr. 13-FL.
 • 3.4. Operatori do të marrë masat e nevojshme organizative dhe teknike për të mbrojtur informacionin personal të Përdoruesit nga qasja e paligjshme ose aksidentale, shkatërrimi, ndryshimi, bllokimi, kopjimi, shpërndarja, si dhe nga veprimet e tjera të paligjshme të palëve të treta.

Detyrimet e palëve

 • 4.1. Përdoruesi i Obzoroff faqja duhet:
 • 4.1.1. Siguroni informacione rreth të dhënave personale të kërkuara për të përdorur sitin.
 • 4.1.2. Azhurnoni, plotësoni informacionin e dhënë në lidhje me të dhënat personale në rast të një ndryshimi në këtë informacion.
 • 4.2. Operatori duhet.
 • 4.2.1. Përdorni informacionin e marrë vetëm për qëllimet e specifikuara në këtë Politikë të Privatësisë.
 • 4.2.2. Siguroni konfidencialitetin e informacionit konfidencial, për të mos zbuluar pa lejen paraprake me shkrim të Përdoruesit, dhe për të mos shitur, shkëmbyer, publikuar, ose zbuluar ndryshe të dhënat personale të Përdoruesit, përveçse siç parashikohet në këtë Politikë të Privatësisë.
 • 4.2.3. Merrni masa paraprake për të mbrojtur konfidencialitetin e të dhënave personale të Përdoruesit në përputhje me procedurën e përdorur zakonisht për të mbrojtur këtë lloj informacioni në transaksionet ekzistuese të biznesit.
 • 4.2.4. Kryeni bllokimin e të dhënave private që kanë të bëjnë me Përdoruesin përkatës nga momenti i kërkesës ose kërkesës së Përdoruesit ose përfaqësuesit të tij ligjor ose organit të autorizuar për mbrojtjen e të drejtave të subjekteve të të dhënave personale për periudhën e verifikimit në rast të personalëve jo të besueshëm informacione ose veprime të paligjshme.

Përgjegjësia e palëve

 • 5.1. Administrata e sitit, e cila nuk ka përmbushur detyrimet e saj, është përgjegjës për humbjet e bëra nga Përdoruesi në lidhje me përdorimin e paligjshëm të të dhënave personale, në përputhje me legjislacionin e Federatës Ruse.
 • 5.2. Në rast të humbjes ose zbulimit të informacionit konfidencial, Administrata e sitit nuk është përgjegjëse nëse ky informacion konfidencial:
 • 5.2.1. U bë domen publik përpara humbjes ose zbulimit të tij.
 • 5.2.2. Ajo u prit nga një palë e tretë para marrjes së saj nga Administrata e sitit.
 • 5.2.3. Ajo u zbulua me pëlqimin e Përdoruesit.

Zgjidhjen e kontesteve

 • 6.1. Para ngritjes së një padie për mosmarrëveshjet që rrjedhin nga marrëdhëniet midis Përdoruesit të Uebfaqes dhe Administrimit të Uebfaqeve, është e detyrueshme të paraqitet një kërkesë (një propozim me shkrim për një zgjidhje vullnetare të mosmarrëveshjes).
 • 6.2. Marrësi i kërkesës brenda 30 (tridhjetë) ditë kalendarike nga data e pranimit të ankesës do ta njoftojë paraqitësin e kërkesës me shkrim për rezultatet e shqyrtimit të kërkesës.
 • 6.3. Nëse marrëveshja nuk arrihet, mosmarrëveshja do t'i paraqitet gjykatës në përputhje me legjislacionin aktual të Federatës Ruse.
 • 6.4. Legjislacioni aktual i Federatës Ruse vlen për këtë Politikë të Privatësisë dhe marrëdhëniet midis përdoruesit dhe administratës së faqes.

Kushtet shtesë

 • 7.1. Operatori ka të drejtë të bëjë ndryshime në këtë Politikë të Privatësisë pa pëlqimin e Përdoruesit.
 • 7.2. Një politikë e re e privatësisë hyn në fuqi që nga momenti kur ajo është postuar në Uebfaqe, përveç nëse parashikohet ndryshe nga botimi i ri i Politikës së Privatësisë.
 • 7.3. nydo sugjerim ose pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë duhet të raportohet me email (i fshehur)
 • 7.4. Politika aktuale e privatësisë është e vendosur në: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-politikë-e-obzoroff/.