Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich

Dr. Novitsyuk Dmitry Fedorovich

Doktor Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich gjatë viteve 20 ai është përfshirë në diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve të sistemit gjenitourinar. Ai, si mjek i kategorisë së parë, ofron mbështetje gjithëpërfshirëse për burrat me funksionim të dëmtuar të gjëndrës së prostatës. Ai merr një pjesë aktive në konferenca shkencore, të cilat i lejojnë atij, si specialist, të përmirësojë vazhdimisht aftësitë e tij profesionale.

Mjeku-urolog Dmitry Fedorovich Novitsyuk ka arsimin e mëposhtëm mjekësor:

 • A. A. Universiteti Mjekësor Kombëtar Bogomolets, 1998
 • Akademia Kombëtare Mjekësore e Edukimit Pasuniversitar me emrin e P. L. Shupik, specialiteti "Urologji", 2000
 • Kursi "Metodat endoskopike të trajtimit në urologji", 2011
 • Kongresi Ndërkombëtar "Shëndeti seksual i burrave dhe grave", 2011
 • Kursi "Laparoskopia në Urologji", 2013
 • PAC për Urologji, 2013

Urologu Doktor Dmitry Novitsyuk

Informacione rreth specialistit dhe aktiviteteve kryesore

Aktiviteti kryesor mjekësor i Dmitry Fedorovich është:

 • Urologji;
 • Andrology;
 • Ultratinguj në urologji.

Autori i artikujve është një pjesëmarrës aktiv në shoqata të tilla:

 • Novitsyuk Dmitry Fedorovich Anëtar i Shoqatës së Urologjisë së Ukrainës. Ai ka shumë diploma dhe certifikata që konfirmojnë kualifikimet e tij.

Novitsyuk Dmitry Fedorovich

Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich Doktor-Urolog Novitsyuk Dmitry FedorovichDmitry Fedorovich në aktivitetet e tij profesionale kryen me sukses procedurat e mëposhtme mjekësore:

 • Ultratinguj në urologji;
 • prostatektomia;
 • operacioni për fimozë;
 • operacioni për varikocele;
 • operacioni i hidrocelës;
 • operacioni për urolithiasis.
 • diagnostikon dhe kuron infeksione akute të sistemit gjenitourinar, urolithiasis, mosmbajtje urinare, cystitis dhe pyelonephritis në gratë shtatzëna.
 • Ai ka përvojë në trajtimin efektiv të çrregullimeve seksuale (mosfunksionim ngrerë, adenoma e prostatës tek burrat, etj).

Doktor urolog Novitsyuk Dmitry Fedorovich punon në klinika të tilla:

 • Departamenti i Urologjisë në Spitalin Klinik të Qytetit Kyiv N3.
 • Klinika ISIDA (Isida), rrethi Obolon.
 • Qendra Mjekësore Smart (Qendra Mjekësore Smart).

Lista e sëmundjeve që Dr. Novitsyuk Dmitry Fedorovich trajton në praktikën e tij:

 • Adenoma e prostatës;
 • balanoposthitis;
 • Dhimbje e shoqëruar me urinim;
 • Sëmundjet inflamatore të organeve gjenitale mashkullore;
 • Sëmundjet inflamatore të gjëndrës së prostatës;
 • Hydrocele dhe spermatocele;
 • Hiperplazia prostatike;
 • Neoplazi beninje e organeve gjenitale mashkullore;
 • Neoplazma beninje të organeve urinare;
 • Lafshë të tepërta, phimosis dhe paraphimosis;
 • Pafuqia dhe problemet me ereksionin;
 • Trup i huaj në traktin gjenitourinar;
 • Gurë të traktit urinar të poshtëm;
 • Gurët në veshka dhe ureter;
 • Cistiti mashkullor;
 • Mospërmbajtje urinare e pa specifikuar;
 • Mospërmbajtje urinare tek gratë;
 • Mosfunksionim neuromuskular i fshikëzës;
 • Hematuria jospecifike;
 • nephroptosis;
 • Neoplazma e organeve urinare;
 • Neoplazi gjenitale e mashkullit;
 • Uropatia obstruktive dhe uropatia zbaticë;
 • Orkiti dhe epididimiti;
 • Komplikimet që lidhen me pajisjet protetike gjenitourinare, implantet dhe transplantimet;
 • Shtrembërim i testikut;
 • Ndihmë, përfshirë dializën;
 • Lezione të fshikëzës në sëmundje;
 • Lezione të organeve gjenitale mashkullore në sëmundje;
 • Kolika renale është e paspecifikuar;
 • Sëmundja e gurëve në veshka;
 • Struktura e urinës;
 • Dëmtimi i organit të legenit;
 • Uretriti dhe sindroma uretrale;
 • Prostatiti kronik;
 • Cistiti kronik

Ju mund të lexoni të gjitha botimet e këtij autori në lidhje me metodat e trajtimit të "sëmundjeve mashkullore", si dhe rishikimet e barnave për të përmirësuar fuqinë, në faqen https://obzoroff.info/author/novicyuk/.