gipergidroza prichiny - 1

Si të shpëtoni nga sqetullat e djersitjes - deri në 70-80% të popullsisë janë të angazhuar në kërkimin e zgjidhjeve optimale për këtë problem. Në fund të fundit, pikat e lagura shkaktojnë jo vetëm shqetësim fizik, por edhe psikologjik. Sot ...
Obzoroff
tonometr1 599x370 - 19

Matja e presionit të gjakut është një metodë e matjes së presionit të gjakut kundër mureve të enëve të gjakut. Me fjalë të tjera, është presioni që buron nga zemra dhe prodhohet në arterie. Presioni i gjakut ...
Obzoroff
tipologija kozhnogo dermatita - 25

Dermatiti është një proces inflamator që karakterizohet nga sëmundje të theksuara të lëkurës. Ndërveprimi me lëkurën e substancave kimike, biologjike dhe fizike çon në një reagim të domosdoshëm alergjik. Nuk është një sëmundje infektive, që do të thotë ...
Obzoroff
simptomia pischevoy neperenosimosti - 29

Intoleranca ushqimore është reagimi i trupit ndaj disa ushqimeve dhe lëndëve ushqyese. Procese të tilla mund të ndodhin kur sistemi i tretjes nuk është në gjendje të asimilojë plotësisht ose pjesërisht disa lëndë ushqyese ...
Obzoroff
stounterapiya - 31

Që nga kohërat e lashta, bota e gurit tërheq njeriun. Guralecët dhe mineralet shërbejnë si bizhuteri që i pëlqen syrit dhe shpirtit. Por ata janë gjithashtu në gjendje t'i japin pronarit të tyre forcë dhe shëndet, bukuri dhe ...
Obzoroff
zgjedhja e datës feng shui - 35

Menstruacioni i vonuar mjaft shpesh shqetëson gratë. Ajo është gjithmonë alarmante, duke shkaktuar frikë në një shtatëzani të paplanifikuar. Ekziston një mënyrë e besueshme për të përjashtuar shtatzëninë nga lista e arsyeve që shkaktuan vonesën dhe nxitoni periudhat tuaja. Para ...
Obzoroff
rasstroystva pischevogo povedeniya - 39

Sot, përveç problemit të mbipeshes, ekziston edhe një tjetër, jo më pak i rrezikshëm - çrregullimet e të ngrënit. Më të famshmet në mesin e tyre janë anoreksia dhe bulimia, e zakonshme në mesin e adoleshentëve dhe aspiruese ...
Obzoroff
taynaya sila paltsev i akupunktura - 41

Duart e njeriut janë ndihmësit tanë më të domosdoshëm. Ata jo vetëm që ndihmojnë për të bërë punë të ndryshme fizike, por gjithashtu kanë fuqinë e shërimit. Në kohërat e lashta, njerëzit trajtoheshin krejt ndryshe sesa në ...
Obzoroff
7895e19659e4961bddb8d7d9203b1233 - 43

Inhaluesit e aerosolit kërkojnë një teknikë të veçantë, e cila është shumë e rëndësishme për t'u zotëruar në mënyrë që trajtimi të jetë efektiv. Inhaluesit e pluhurit janë shumë më të lehtë për t'u përdorur. Shumë prej tyre janë të pajisur edhe me sportele dozash që lejojnë ...
Obzoroff
simptomia shizofreniya - 45

Skizofrenia është një çrregullim mendor kronik që fillon në moshë të re dhe shpesh ka një rezultat jo të favorshëm. Simptomat më karakteristike të skizofrenisë: pacientët dëgjojnë zëra me zë të lartë, shohin halucinacione, ato lindin ...
Obzoroff
listya i semena shambaly - 47

Everydo grua dëshiron që gjinjtë e saj të jenë të fortë dhe të shëndetshëm. Ky artikull paraqet mënyra shtëpiake për të rritur bustin tuaj. Ata janë njëqind për qind natyror dhe të sigurt, gjë që nuk mund të thuhet ...
Obzoroff
- 51

Nëse filloni me kujdes të vëzhgoni se çfarë hyn në zgavrën tuaj të gojës, atëherë me siguri do të vini re që përveç ushqimit, ne përdorim një lloj komponimesh kimike çdo ditë. Me fjalë të tjera, ...
Obzoroff
Temperatura tek fëmija

Hedhja e shpejtë në kolonën e merkurit në shkallën e termometrit do të thotë që një infeksion ka hyrë në trup dhe sistemi imunitar ka reaguar. Ethet shoqërohen me: dridhura, dobësi, letargji, dhembje, keqtrajtim të përgjithshëm, ...
Obzoroff

Artikuj me rekomandime për trajtimin e sëmundjeve të zakonshme, metodat e vetë-diagnostikimit dhe këshilla për parandalimin.

Ky seksion ndërthur informacionin për simptomat dhe trajtimin e sëmundjeve të ndryshme, i cili lejon vetë-diagnostikimin dhe kontaktin në kohë me një specialist. Materiali i postuar ndikon në sferën e sistemit kardiovaskular, riprodhues, ndihmon tretjen e frymëmarrjes, si dhe sistemin muskulor. Në blloqet "Trajtimi", ju mund të shihni rekomandime të dobishme për eliminimin e sëmundjeve të ndryshme - si në mënyrën tradicionale ashtu edhe me metodat e mjekësisë tradicionale. Sidoqoftë, opsioni i dytë duhet së pari të pajtohet me mjekun.
Material për pediatrinë. Në revistë Obzoroff postoi informacione për sëmundjet që shfaqen tek fëmijët. Opsionet e mirëfillta për ofrimin e kujdesit mjekësor në raste të shkallëve të ndryshme të kompleksitetit gjithashtu konsiderohen këtu. Për shembull, një algoritëm për normalizimin e temperaturës së trupit tek fëmijët me hipertermi. Janë dhënë rekomandime profesionale për përmirësimin e gjendjes së fëmijës.
Artikuj mbi dermatologjinë. Faqja përmban materiale në lidhje me tiparet e trajtimit të psoriasis, shkaqet e shfaqjes dhe metodat e eliminimit të djersitjes së shtuar në rajonin axillary. Varietetet e dermatitit përshkruhen gjithashtu në detaje, jepen rekomandime profesionale për eliminimin e kësaj sëmundje. Seksioni trajton gjithashtu temën e lezioneve të lëkurës kërpudhore - listohen arsyet e shfaqjes së një patologjie të tillë, shpalosen metodat përkatëse për eliminimin e saj.

Ne publikojmë materiale për llojet e çrregullimeve mendore, renditen manifestimet e këtyre patologjive dhe metodat e trajtimit të tyre. Sëmundje të tilla si depresioni, skizofrenia, si dhe tiparet e përparimit të tyre dhe opsionet për eliminimin, shqyrtohen në detaje. Artikujt mbi çrregullimet e gjendjes psiko-emocionale ofrojnë rekomandime të dobishme për eliminimin e problemeve të tilla si pagjumësia.
Në këtë pjesë, ju mund të shihni informacione në lidhje me sëmundjen më të zakonshme të sistemit të frymëmarrjes - në lidhje me astmën bronkiale. Këtu, përshkruhen në detaje veçoritë e përparimit të sëmundjes, simptomat karakteristike dhe mënyrat më të mira për përmirësimin e mirëqenies gjatë sulmeve të astmës.
Nga artikujt e postuar në këtë pjesë, mund të mësoni për sëmundjet e zakonshme dhe të rralla të sistemit të tretjes. Materiali përshkruan në detaje simptomat karakteristike për secilën patologji të traktit gastrointestinal, përshkruan opsionet për diagnozë dhe trajtim optimal. Një sëmundje e tillë si gastriti shqyrtohet në detaje - ju mund të njiheni me shkaqet e zhvillimit të inflamacionit dhe mënyrat për ta ndaluar atë. Opsionet për eliminimin e sëmundjes përshkruhen në detaje, preket tema e ushqyerjes, e cila duhet të respektohet në këtë shkelje. Ju gjithashtu mund të gjeni informacione të dobishme se si të pastroni mëlçinë.
Uebfaqja e Obzoroff përmban materiale për sëmundjet e sistemit muskulor dhe opsionet për eliminimin e patologjive të ndryshme të kyçeve. Konsiderohen sëmundje të tilla si artroza, osteochondrosis, korea, reumatizma. Nga artikujt mund të mësoni për arsyet e zhvillimit të këtyre shkeljeve, faktorë që krijojnë kushte të favorshme për shfaqjen e një shkelje të caktuar. Gjithashtu, artikujt mbi ortopedinë përmbajnë informacione në lidhje me diagnozën e gjendjes së sistemit muskuloskeletor, opsionet optimale të trajtimit. Në pjesën mund të njiheni me materialin, i cili tregon karakteristikat krahasuese të dy ilaçeve - Diklofenac dhe Neurodiclovit. Pas leximit të informacionit, ju mund të vlerësoni avantazhet dhe disavantazhet e secilit prej tyre, dhe plotësoni njohuritë me informacion të dobishëm.
Publikimet e postuara në këtë pjesë zbulojnë në detaje llojet, shkaqet e zhvillimit të infertilitetit mashkull dhe femër, si dhe opsionet për eliminimin e tyre. Falë rekomandimeve të paraqitura në artikuj, është e mundur të rivendosni funksionin riprodhues. Nga artikujt mund të mësoni në lidhje me mënyrat për të stimuluar ciklin menstrual, tiparet e blerjes së mallrave erotike. Materiali shpjegon në detaje pse është e rëndësishme të keni një jetë seksuale të qëndrueshme.
Faqet e ditarit tonë përmbajnë materiale të hollësishme mbi intolerancën e ushqimit, karakteristikat e një diete terapeutike për sëmundje të ndryshme. Artikujt përmbajnë gjithashtu informacione të dobishme në lidhje me shkaqet e zhvillimit dhe opsionet për eliminimin e çrregullimeve të tilla si bulimia dhe anoreksia. Së bashku, ato klasifikohen si .rregullime të të ngrënit. Pasi të keni studiuar informacionin për secilën nga këto sëmundje, është e mundur që të identifikohen simptomat e tyre në kohën e duhur dhe të ndalohet çdo patologji në një fazë të hershme të zhvillimit të saj.
Gjithashtu, faqja përmban material në lidhje me sëmundjet e zakonshme të zemrës dhe enëve të gjakut, simptomat kryesore të këtyre patologjive, metodat e diagnozës dhe trajtimit. Çrregullime të tilla si hipertensioni, arteroskleroza konsiderohen në detaje. Gjithashtu merret parasysh marrëdhënia e patologjive të sistemit kardiovaskular me sëmundjet endokrine. Rregullat për matjen e nivelit të presionit të gjakut janë përshkruar në detaje: studimi i këtij informacioni ju lejon të kryeni më pas këtë procedurë vetë, në shtëpi. Një nga artikujt propozoi një mundësi për trajtimin e hipertensionit me ilaçe Detonic, Cardiline , Cardiol, përdorimi i të cilave kërkon marrëveshje paraprake me një kardiolog.
Përveç artikujve të listuar, në faqe mund të gjeni informacione mbi akupunkturën dhe litoterapinë, efektet e barnave të ndryshme në trup. Këtu keni informacione për opsionin jo-kirurgjikal për shtimin e gjirit, rregullat e përdorimit të një inhalatori dhe gjendjen e trupit të duhanpirësve. Falë leximit të materialit të artikujve të pranishëm në faqe, do të jetë e mundur të njihen me kohë shenjat e shkeljes, dhe t'i drejtohen një specialisti për ndihmë mjekësore.