Diva Mask për të rivendosur dhe ndaluar humbjen e flokëve

Sipas statistikave, më shumë se gjysma e seksit më të drejtë kanë probleme me flokët. Ka shumë mjete në treg që ofrojnë për të rivendosur densitetin dhe shkëlqimin natyror të curls në kohën më të shkurtër të mundshme. Larg nga ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
Stopsedin llak nga flokët gri, shkaqet dhe eleminimi

Stopsedin Ky është një llak për të rikthyer ngjyrën natyrale të flokëve, duhet të theksohet se Stoppedin nuk pikturon mbi flokët gri, por eliminon shkakun e shfaqjes së saj. Flokët gri në curls është një fenomen mjaft i pakëndshëm, i cili ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
BotoxIN - serum për botoks flokësh

Një ilaç modern me bazë Botox BotoxIN është një përbërës i përbërë nga proteina komplekse. Për shkak të një formule të veçantë, ilaçi bllokon shpejt ndjeshmërinë e indeve të muskujve ndaj impulseve nervore. Muskujt pushojnë, ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
Caboki trashës i flokëve për të maskuar arna tullac

Pasqyrë e fibrave për të maskuar arna tullac Caboki me një përshkrim të përbërjes, mënyrën e veprimit, udhëzimet për përdorim dhe adresën e prodhuesit zyrtar. Trashësuesi i flokëve Kaboki do të ndihmojë për të zgjidhur me lehtësi problemet e mëposhtme: tullac i hershëm, i hollë dhe ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar

Një përmbledhje e kujdesit për flokët, baldness dhe trajtimet e rritjes së flokëve