Biorecin - krem ​​për rinovimin e lëkurës nga rrudhat

Ilaçi për krem Biorecin Shtë një sekuencë aminoacide për sa i përket përbërjes që lehtëson transportin e proteinave të ndjekur nga copëtimi i peptidit të sinjalit. Një formulim kaq serioz i veprimit të kremës mund të jetë ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
Serum anti-plakje Noia Derm nga rrudhat

Womando grua dëshiron që lëkura e saj të mbetet gjithmonë e zhdërvjellët, e butë dhe e butë, si në rini. Tregu modern i kozmetologjisë ofron shumë mjete të dizajnuara për të luftuar ndryshimet që lidhen me moshën. Kur ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
Maska kundër plakjes Kaprielle fletë ari Maskë ari 24K

Maska intenzive për fytyrën Kaprielle 24k Maska e artë e bërë nga fletë ari Capriel për përtëritje është një alternative moderne e Botox, në gjendje të "shtrëngojë" ovale të fryrë të fytyrës në një kohë të shkurtër, të përmirësojë tonin, ekstern ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar

Rishikimi i përgatitjeve për rinovimin e lëkurës së fytyrës dhe eliminimin e rrudhave të moshës dhe fytyrës