ngjit Sandra Sugaring për shugaring dhe depilim të shpejtë

Për të hequr qafe flokët e padëshiruar për një kohë të gjatë dhe ta bëni lëkurën të përkryer të lëmuar, kozmetologët profesionistë rekomandojnë të përdorni pastën shugaring Sandra Sugaring. Gratë që e aplikojnë atë pretendojnë se procedurat janë plotësisht pa dhimbje, ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar
Camomile Depilation krem depilimi i flokëve Fito Grow

Përshkrimi i lajmeve të kozmetologjisë - krem ​​depilues i zonës së sqetullës dhe bikinit Camomile Depilation Fito Grow për lëkurë të ndjeshme. Specifikimet, përbërja, përdorimi, masat paraprake, çmimi dhe adresa e faqes së internetit të prodhuesit. Produkt i ri ...
Obzoroff - ditar mjekësor ndërkombëtar

Përshkrimi i fondeve për eliminimin e flokëve të trupit të padëshiruar dhe metodat e heqjes së flokëve duke përdorur kremra të veçantë.