WowPolisher pllaka e dritës së makinave

Akordim unik me polonisht WowPolisher Ky është një produkt i shkëlqyeshëm i bazuar në lëng që është krijuar për lustrimin e fenerëve të makinave. Një numër i madh i shoferëve, madje edhe me një përvojë ngarje prej disa muajsh, ka një venitje graduale të fenerëve. Arsyeja nuk qëndron në cilësinë e llambave, por në dëmtimin e sipërfaqes së mbulesës plastike ose xhami të vetë feneratës. Kjo është për shkak të kontaktit të vazhdueshëm të sipërfaqes me prurjet e ardhshme të pluhurit, grimcave gërryes, si dhe ekspozimit ndaj diellit dhe reagentëve kimikë të rrugës.WowPolisher

Duke përfituar WowPolisher, ju mund të kryeni lustrim me cilësi të lartë të sipërfaqes së pajisjeve të ndriçimit, duke rivendosur strukturën në pamjen e saj origjinale, pa dëmtuar shtresën e veshjes mbrojtëse të fabrikës. Një mjet i këtij niveli nuk ka gjasa të ofrohet në një punëtori të specializuar. Specialistët do të kryejnë punën në mënyrë efikase, por pronari do të duhet të aplikojë në mënyrë periodike për këtë shërbim në të ardhmen, sepse gjatë lustrimit profesional, veshja mbrojtëse e fabrikës shkatërrohet.

Karakterizim  WowPolisher dhe përshkrimin e tij

Polonisht "WowPolisher"Oneshtë një nga produktet premium nga prodhuesi amerikan i kozmetikës së automjeteve" Automagic "dhe është futur në treg gjatë viteve të kaluara 20. Shishja vjollce me një agjent të lëngshëm është krijuar posaçërisht për të arritur efektin maksimal kur lustroni fenerët, të cilët do të heqin qafe errësimin e fluksit të dritës. Pas përfundimit të procedurës, transparenca ideale e sipërfaqes së kapuçit të fenerit do të mbetet për një kohë shumë të gjatë.

tipar WowPolisher Do të thotë që ky mjet ndihmon për të lustruar në një mënyrë të butë, sepse:

 • nuk ka veti toksike;
 • nuk nxjerr erë;
 • të konsumuar ekonomikisht;
 • ka një tendencë ndaj rezistencës së ujit;
 • të pajisur me aftësinë për t'u përshtatur ndaj kushteve të motit;
 • nuk dëmton shtresën mbrojtëse.

Komponenti është i përsosur për çdo lloj feneri dhe do të eleminojë plotësisht depozitat e papastërtisë dhe defektet nga sipërfaqja e optikës së dritës brenda pak minutash. Veçanërisht i rëndësishëm është aspekti i efektit të butë të produktit në plastikë pa hequr veshjen mbrojtëse të fabrikës. Përmes përdorimit të polonishtes WowPolisher do të jetë e mundur që për disa muaj të harrohet nevoja për këtë procedurë profesionale në shërbim.

Ku mund të blini dhe cili është çmimi i polish WowPolisher

Disavantazhi kryesor kur blini një agjent lustrues është mungesa e hyrjes falas të produktit në rrjetin me pakicë. Kjo e bën të pamundur njohjen me takt të produktit dhe konsultimin me shitësin në lidhje me aspektet teknike dhe reagimet nga shoferët që më parë e kanë blerë këtë produkt.

Blerja është në dispozicion deri më tani vetëm përmes internetit. Për ta bërë këtë, referojuni në faqen e internetit të prodhuesit zyrtar ose përfaqësuesve të tij të shitjeve. Kjo mënyrë për të blerë një produkt me cilësi të lartë dhe të klasit të parë mbështetet nga një garanci dhe përjashton rastin e blerjes së një false. Para se të shitet, produkti i nënshtrohet certifikimit të detyrueshëm dhe një kontrolli të plotë.

Nëse konstatohet një martesë, atëherë në këtë rast sigurohet një garanci për rimbursimin e fondeve të paguara. Gjatë aksionit, kostoja e produktit për lustrim është rub xNUMX. Sasia e fondeve të përfshira në një shishe do të jetë e mjaftueshme për të kryer procedurat e lustrimit 1490-3-x, e cila në kohë është afërsisht dy vjet. Kjo konfirmon kosto-efektivitetin e një produkti që kujdeset me kujdes dhe me efikasitet për pajisjet e ndriçimit të makinave. Gjithashtu, polonishtja është në gjendje të kursejë financa për pronarin e tij, duke eleminuar nevojën për të vizituar shërbimin ose blerjen e kapakëve për optikë që kanë humbur gjendjen e tyre. Themimi me të cilin mund të blini një pllakë për fenerët Wow Polisher tregohet në faqen e internetit të prodhuesit për këtë produkt, vlen gjithashtu t'i kushtoni vëmendje zbritjeve të dhëna.

Bleni Wow Polisher me dërgesë me postë

Në lidhje me parimet e veprimit  WowPolisher

WowPolisher - opsioni më racional për blerje, pasi përdorimi i tij ju lejon të arrini pothuajse xhiros në fabrikë të mbulesës së fenerit për fluksin e dritës, e cila është veçanërisht e rëndësishme në dimër. Dukshmëria e rrugës është rritur me të paktën 50%. Përveç kësaj, produkti është i pajisur me prona të vlefshme, përkatësisht:

 • aftësia për të zbutur gërvishtjet dhe mikrokritjet;
 • të garantuara për të rikthyer pastërtinë dhe transparencën e veshjes së fenerëve;
 • zgjasin jetën e optikës pa shkatërruar shtresën e veshjes mbrojtëse;
 • për t'i dhënë pajisje ndriçimit madhështi natyrore dhe shkëlqim;
 • parandalimin dhe eliminimin e shfaqjes së depozitave të korrozionit;
 • jepni pjesën e jashtme të makinës të zbukuruar mirë.

Udhëzime për përdorimin e manikyrit WowPolisher

Karakteristikat e aplikimit WowPolisher nuk do të shkaktojë ndonjë vështirësi. Isshtë e mundur të përdorni produktin në çdo vend të përshtatshëm, sepse modeli i shishes është sa më i përshtatshëm dhe i zhytur në mendime. Udhëzimet:

 1. Hapi i parë është të aplikoni një dozë të vogël të polish në një sipërfaqe të pastër dhe të tharë dhe të zgjasë një kohë të shkurtër.
 2. Pastaj, duke përdorur një leckë të mikrofibrit, pastroni plotësisht sipërfaqen e fenerit.
 3. Në fund, kërkohet të hiqni mbetjet e produktit nga pajisja e ndriçimit.

Ky është përfundimi i procesit, dhe optika e lëmuar do t'i pëlqejë pronarit për më shumë se një muaj të funksionimit.

WowPolisher - mënyra më efikase dhe ekonomike për të pastruar fenerët në shtëpi. Shumica dërrmuese e klientëve janë të kënaqur pasi e përdorin atë, pasi nuk ka nevojë të kontaktojnë shërbimin. Pjesa e jashtme e pajisjeve të ndriçimit duket e mrekullueshme dhe dukshmëria përmirësohet dukshëm në errësirë.

Përfitimet kryesore të pllakës së fenerëve

Avantazhet e WowPolisher më shumë se sa duhet, përfshirë:

 • Këmbëngulje dhe efekt afatgjatë.
 • Besueshmëria dhe cilësia e rezultatit të arritur në kohën më të shkurtër të mundshme.
 • Lehtësia e përdorimit.
 • Siguria e veshjes së mbrojtjes së fenerave.
 • Universalitet për çdo markë makinash.
 • Mbrojtje e shkëlqyeshme nga ndotja.
 • Parandaloni dhe minimizoni gërvishtjet dhe defektet.
 • Disponueshmëria me një kosto.
 • Kursimi.
 • Efekt i butë dhe i fuqishëm në sipërfaqe.

E shkurtër dhe e qartë në këtë shkëmb tregon të gjitha përfitimet WowPolisher dhe si ta zbatoni - përparësitë janë menjëherë të dukshme dhe kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për t'i dhënë një jetë të dytë makinës dhe pamjes së dritave të saj!

Mendimi i ekspertit. Mikhail Gorlanov, shofer profesionist i makinës garuese: Shumica e rrugëve ruse barazohen me një makth për çdo shofer. Pjesa më e madhe e dëmtimit nga faktorët e mjedisit shkon në optikë, e cila duhej të ndryshohej disa herë. Në rastin tim WowPolisher veproi si një shpëtim, sepse ai arriti jo vetëm të lustronte në mënyrë efektive xhamin, por edhe të formonte një film mbrojtës në sipërfaqe. Tani nuk ka nevojë të vizitoni shërbimin, dhe procesi i lustrimit mund të kryhet me cilësi të shkëlqyeshme në shtëpi.

Unë rekomandoj këtë mjet universal për të gjithë shoferët, pasi është po aq i efektshëm për çdo markë makinash. Ju kurrë nuk do të pendoheni për blerjen.

Cilat janë vlerësimet për polish WowPolisher

Denis, 26 vjet:

Jam e dashuruar me makinën time dhe gjithmonë kujdesem për të. Periudha më e tmerrshme për të është dimri. Papastërtia e rrugës dhe kripa mund të gërryejnë jo vetëm veshjen vetë, por edhe të shkojnë në gotë. Për punën e lustrimit në punëtori ata do të shqyejnë një shumë të madhe, kështu që vendosa të aplikoj "WowPolisher"E cila e ka dëshmuar veten përtej çdo lëvdimi!

Vasily, 49 vjet:

Për mua, si për kamionët, shkëlqimin e fluksit të dritës, pikat më të rëndësishme. Duke aplikuar rregullisht Wow Polisher, arrita cilësinë e mbulimit të dritës së përparme si me optikën e re. Unë u rekomandoj të gjithë shoferëve.

Maxim, 24 i vitit: 

Përvoja ime e drejtimit është pak më pak se një vit, por gjithmonë e përdor Wow Polisher. Mjet pastron në mënyrë të përkryer fenerët, pas së cilës ata fillojnë të shkëlqejnë si të rinj. Unë jam i kënaqur me këtë mjet dhe i shpreh mirënjohjen prodhuesit.

Anastasia, 23 i vitit:

Burri im dhe unë përdorim polonisht nga WowPolisher dhe e rekomandoj vazhdimisht atë te miqtë. Ajo brohoritje pastron sipërfaqen e fenerëve dhe parandalon ndotjen e tyre të fortë. Mjet i shkëlqyeshëm, rekomandohet!

Alexander, 35 vjet:

E jashtme e makinës është gjithmonë në gjendje të tregojë shumë për pronarin, kështu që unë veçanërisht kujdesem për kalin tim të hekurt. "Wow Polisher" është bërë ndihmësi im i domosdoshëm për të siguruar tërheqjen e makinës time për shkak të ekonomisë dhe efikasitetit të jashtëzakonshëm. Unë i këshilloj të gjithë!

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment