pleh Agroplant për të rritur rendimentin

Agroplant Isshtë një pleh inovativ i zhvilluar nga Instituti i Kërkimeve të Problemeve të Riklamimit të Tokës Ruse. Kjo biokarburant ju lejon të merrni një të mbjellë të mirë në tokat me pjellori të ulur, si dhe në kushte të vështira klimatike. Nëse e përdorni në komplotin tuaj personal, mund të merrni një korrje të shkëlqyeshme. Kompleksi përfshin minerale dhe vitamina që mbrojnë bimën nga dëmtuesit dhe sëmundjet gjatë gjithë sezonit. Në vitin 2018 në Rusi Agroplant ndihmoi në kursimin e rreth 189 mijëra ton të korrave. Plotësimi dietik i kokrrizave Agroplant do të rrisë shkallën e pjekjes me 70%.

biofertilizers Agroplant për rritjen e bimëve

Ku të porosisni dhe blini biokarburant të integruar Agroplant

Aktualisht blej Agroplant në dyqanet e specializuara bujqësore nuk ka asnjë mundësi, pasi ajo nuk është furnizuar ende me zinxhirë me pakicë. Një produkt origjinal me cilësi të lartë shitet direkt nga prodhuesi përmes rrjetit të tij të dyqaneve në internet.

Pricemimi i zakonshëm i plehrave Agroplant është 2150 rubla ruse. Gjatë periudhës së promovimit, ju mund të porosisni pleh me një çmim të reduktuar. Kostoja e plehrave Agroplant në Rusi është 990 rubla, në Bjellorusi - 29 rubla, në Ukrainë - 300 hryvnia dhe në Kazakistan çmimi i saj është 6000 tenge për 1 paketë.

Dorëzimi kryhet sa më shpejt të jetë e mundur nga shërbimi postar dhe korrieri. Nuk rekomandohet të blini pleh Agroplant në faqet e diskutueshme, pasi ky është një produkt i pronarit që furnizohet nga prodhuesi ekskluzivisht në dyqanin e tij online.

Bleni biokarburant kompleks Agroplant

Në tokë ka një numër të madh të përbërësve që bimët kanë nevojë për ushqim. Sidoqoftë, një shumëllojshmëri e fenomeneve natyrore mund të çojnë në varfërimin e tokës, për shkak të së cilës bimët do të vuajnë nga mungesa e substancave. Rritja e tyre do të ngadalësohet, dhe produktiviteti do të ulet, mundësia e zhvillimit të sëmundjeve të ndryshme do të rritet. Bimësia mund të vdes edhe nëse mungesat e përbërësve janë tepër të larta.

Veshja periodike e lartë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të trajtuar këtë problem. Me përdorimin e duhur të plehrave Agroplant mund të arrihen rezultate të shkëlqyera. është ilaçi i vetëm që mund të mbrojë të korrat nga çuditshëm natyra, si dhe insektet dhe bakteret e dëmshme. Veshja e sipërme kërkohet të kryhet rregullisht. Këshillohet ta bëni këtë një herë në muaj ose dy, por jo më shpesh, pasi të korrat mund të vuajnë nga minerale të tepërta.

Pse të zgjidhni biokarburant Agroplant

Plehër kompleks Agroplant jep rezultate mbresëlënëse nga përdorimi:

 • Patatja. Rritja e rendimentit me 48,7%, 2,2 herë ka rritur sasitë e fraksioneve të mesme dhe të mëdha. Germimi u rrit me 30%.
 • Domate. Prodhueshmëria është më e lartë për 45%. Ka më shumë fruta nga 40-120%. Fruti është bërë më i rëndë me gati 10%.
 • Trangujve. Produktiviteti u rrit me 79%. Frytëzimi filloi të përparojë në 1-2 një javë më parë. Farërat mbijnë me 38% më mirë.
 • Lakra. Prodhueshmëria u rrit me 18-22%. Rritja është bërë më aktive. Dendësia e kokës është rritur.
 • Lule. Lulet janë më të mëdha dhe më të forta.
 • Pemët frutore. Rendimentet rritën: dardha - 35%, mollë - 26%, qershi - 19%, kumbull - 21%, mandarina - 28%, rrush - 20%.

Një avantazh i rëndësishëm i plehrave Agroplant është në mungesë të ndonjë përbërësi të dëmshëm në përbërjen e tij, prandaj frutat pas aplikimit të Agroplantit mund të konsumohen në çdo sasi pa ndonjë rrezik për shëndetin.

Rezultati i aplikimit Agroplant

Strukturë Agroplant

Bioaktivatori i rritjes së bimëve Agroplant Shtë një produkt inovativ që përmban tre përbërës bazë në përbërje:

 • Kompleksi i perimeve. Përfshinë elemente mikro dhe makro të domosdoshëm për bimët. Një prej substancave është duke shtrydhur nga pjella e Ga Dong e pulave Taon, në mënyrë që bimët të marrin dioksid karboni maksimal.
 • Hiri i drurit nga speciet e rralla të bimëve qumeshtit. Përbëhet nga hiri i drurit të ngurtë që mund të krijojë kushte të favorshme për mikroorganizmat në tokë. Ndihmon për të rritur rezistencën e bimëve, promovon lulëzimin dhe formimin aktiv të frutave.
 • Bakteret fluo. Përmirësoni përbërjen minerale të tokës për shkak të ngopjes së saj me përbërës të dobishëm. Forconi ushqimin rrënjësor të bimëve.

Puna aktive e kokrrizave të plehrave Agroplant fillon pas një lotimi. Ata janë të ngopur me ujë, kështu që veprojnë në bimë dhe tërë tokën përreth.

Përbërja e kokrrizave Agroplant

pleh Agroplant ju lejon të merrni një kulturë të shkëlqyeshme në tokat me pjellori të dobët, si dhe në kushte të ndërlikuara klimatike. Ky është mjeti i vetëm që mund të sigurojë mbrojtje kundër acar, shi të madh, si dhe fenomene të tjera natyrore, insekte dhe baktere të dëmshme.

Udhëzime për përdorim Agroplant

Udhëzime për përdorim Agroplant

Metoda e përdorimit të aktivizuesit të rritjes së bimëve Agroplant përfshin një sekuencë të caktuar veprimesh:

 1. Spërkatni kokrrat në mbjelljen e farës në mënyrë të njëtrajtshme në 2-3 cm të thellë.
 2. 2 i parë i ditës kërkon shumë ujitje të tokës dy herë. Kjo është e nevojshme në mënyrë që kokrrat të thithin ujin dhe të fillojnë të veprojnë në mënyrë aktive.
 3. Kur transplantoni në shtratin e kopshtit, shtoni fishekë 1-2 në pus. Bëni të njëjtën gjë për uljen fillestare në tokë.
 4. Bimë shumëvjeçare (shkurre, lule, pemë) mund të gërmohen në rrënjët sipas granulave 2-4 në thellësi 10-12 cm.

Avantazhet Agroplant

pleh Agroplant ju lejon të merrni më shumë filiz fidanë 80% sesa kur përdorni plehra: abetare 1000, Biogrow dhe 4K. Produktiviteti i bimëve dhe madhësia e frutave rriten ndjeshëm. Mund të përdoret për lloje të ndryshme të bimëve, përfshirë lulet, për të marrë rezultatet më të mira nga rritja. I përshtatshëm për tokat e varfëra të dobëta. Nuk kërkon përdorim shtesë të ndonjë aditivësh shtesë.

Veprim dhe efektivitet sekret Agroplant

Sekreti i veprimit të plehrave Agroplant

biofertilizers Agroplant kaq efektive për shumë arsye: kjo nuk është vetëm një përbërje unike në të cilën të gjithë përbërësit janë zgjedhur në një raport të caktuar për të arritur rezultate optimale, por edhe një faktor i veçantë i formës - kokrrizat e ndara mirë. Një zgjidhje e tillë është optimale, pasi jep një rezultat të shkëlqyeshëm nga përdorimi.

Granulat duhet të futen në vrimat gjatë mbjelljes për bimë të mëdha, ose shpërndahen në mënyrë të barabartë në zonën e shtretërve, nëse flasim për bimë të vogla. Në fazën e parë, fidanët ose farat ushqehen për të rritur përqindjen e mbirjes në 80%. Eachdo kokërr gradualisht rezulton të jetë e gërshetuar nga rrënjët e bimëve, e cila i jep kësaj të fundit pikërisht ato substanca dhe elemente që i nevojiten në kohën e tanishme. Veprimi i fishekëve zgjat gjithë sezonin.

pleh Agroplant përmban një kompleks të specializuar të përbërësve që sigurojnë mbirje të rritur të fidanëve, ushqimin e bimëve. Për shkak të pranisë së drurit të rrallë në hirin e drurit, arrihet stimulimi i formimit të rrënjës. Nga bakteret e dobishme, toka floo merr ushqim dhe performancë të përmirësuar. Granulat në spërkatje bëjnë të mundur pasurimin e tokës, duke e bërë atë më të lirshme, kaliumi dhe azoti nuk janë larë nga uji. Fosfori është në tokë në një formë lehtësisht të arritshme, e cila lejon të rritet niveli i përdorimit të plehrave në 95%.

Përshtypjet e blerësve dhe agronomëve për përdorimin e plehrave

Sipas agronomëve Agroplant ju lejon të përdorni të njëjtën sit për mbjelljen e kulturave të ndryshme, në mënyrë që, pa ndalje, çdo vit të merrni rendimente të shkëlqyera. Perimet dhe frutat jo vetëm që rriten dhe japin më shumë fruta, por bëhen edhe më të shijshëm, njoftuan blerësit e plehrave Agroplant në vlerësimet e tyre.

Shqyrtime të blerësve të biokarburantit Agroplant

Zaslavsky Mikhail Yuryevich, agronom, përvoja e 24 të vitit:

Deri më sot, shumë njerëz janë rikthyer në diçka të tillë si kultivimi i kopshteve të tyre në kopsht. Do të përpiqem të flas për dallimet midis llojeve të ndryshme të plehrave.

Përparësitë dhe disavantazhet e plehrave organikë. Plehrat organike si Biogrow, Agromax, 4K janë duke u bërë gjithnjë e më popullore në mesin e kopshtarëve dhe kopshtarëve. Sidoqoftë, kopshtarët duhet të peshojnë avantazhet dhe disavantazhet e përdorimit të produkteve natyrore në kopshtet e tyre. Nga njëra anë, plehrat e llojit organik përbëhen nga substanca natyrale, por vetitë e tyre janë të përgjithshme. Nga ana tjetër, një pleh kimik, i përgatitur me saktësi, përmban shumë substanca thelbësore të krijuara për të përmirësuar rritjen e bimëve.

Lënda organike ndikon në formimin e tokës së shëndetshme. Duhet të theksohet se plehrat organike prodhohen vetëm nga materiali organik, gjë që e bën atë një shtesë të shkëlqyeshme në rast të mungesës së lëndëve ushqyese. Lënda organike në plehra Agroplant gjithashtu ndihmon në tokë të mbajë lagështinë.

Kopshtarët varen nga cilësia e tokës, pasi toka është shumë e vështirë ose shumë e butë nuk do ta mbështesë në mënyrë efektive bimën. Një përfitim tjetër i madh i plehrave Agroplant është se rrit rrjedhën e ajrit nëpër tokë, gjë që lejon që rrënjët e bimëve të marrin frymë.

Plehra organike Agroplant është duke u bërë më e përballueshme, pasi çdokush mund ta blejë atë në faqen e internetit të prodhuesit, por për kopshte të mëdha dhe kopshte perimesh, blerja e saj bëhet mjaft çështje e kushtueshme. Shumë kopshtarë prodhojnë plehrat e tyre organikë përmes kompostimit. Sidoqoftë, ky është një proces i ndyrë, me erë të keqe dhe kërkon shumë kohë.

Avantazhi i madh i kokrrave organike në përbërje Agroplant është se ata lëshojnë lëndë ushqyese shumë ngadalë që janë zhytur plotësisht nga bimët. Kjo është arsyeja pse pleh organik nuk është i lidhur me përhapjen e algave dhe është më i dobishëm për ekosistemin.

Në disa raste, plehrat kimikë rrisin aciditetin e tokës, dhe lëndët ushqyese të tepërta në tokë nuk përthithen nga bimët. Plehrat organikë nuk e kanë këtë problem, pasi ato lëshojnë ngadalë lëndët ushqyese me një ritëm që lejon bimët t'i thithin plotësisht ato në mënyrë natyrale.

Për më tepër, disavantazhi i plehrave kimikë është se ujërat që rrjedhin nga fushat dhe kopshtet e trajtuara me plehra kimike shkaktojnë rritje të dhunshme të algave në lumenj dhe liqene. Plehrat kimikë të përdorur në shumë fusha dhe ferma nuk janë zhytur plotësisht nga bimët. Kjo krijon një situatë kur rrjedhja e ujit nga shirat ose ujitje artificiale mbledh plehra të tepërt dhe e bart atë deri në organet më të afërta të ujit, ku bëhet lehtësisht i arritshëm për algat.

Bordi Redaktues Obzoroff.info shpreson që ky rishikim i plehrave të jetë i dobishëm për ju dhe ne do të presim komente dhe komente për suksesin tuaj në përdorimin Agroplant. Ky pleh do të jetë i dobishëm kur administron një familje private, pasi jep një rritje të madhe të produktivitetit.

Dërgoni raportet tuaja video dhe foton e të korrave pas aplikimit të plehrave bio Agroplant, dhe ne do t'i publikojmë ato si shtesë për materialin për të konfirmuar saktësinë e informacionit të paraqitur këtu.

Sot gjetëm se si duket pleh i rremë. Agroplant dhe me kënaqësi e ngarkojmë foton e saj:Plehrat Agroplant i rremëTë dashur kopshtarë, jini të kujdesshëm kur porosisni mallra në faqe të dyshimta që joshin vizitorët me çmime të ulëta dhe promovime. Mashtrimet e mallrave të njohur tani reklamohen në mënyrë aktive në rrjetet sociale dhe shumë blerës nuk e vërejnë këtë "mashtrim" dhe mund të blejnë plehra Agroplant me cilësi të ulët. Bleni biokarburant vetëm në faqen zyrtare të internetit dhe mos harroni se kostoja Agroplant nuk mund të jetë më e ulët se në faqen e internetit të prodhuesit.

Ekipi ynë dikur u interesua për një trend të modës: tregtimin e kriptomonedhave. Tani arrijmë ta bëjmë shumë lehtë, kështu që fitojmë gjithmonë fitim pasiv falë informacioneve të brendshme për "pompat e kriptomonedhave" të ardhshme të publikuara në kanalin Telegram. Prandaj, ne i ftojmë të gjithë të lexojnë rishikimin e këtij komuniteti të kriptomonedhës "Sinjalet e pompës kripto për Binance".

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment