SlipStop: Spërkateni SlipStop për këpucë me rrëshqitje

Veçantia e llakut SlipStop qëndron në një veprim të dyfishtë. Mbrojtësi i vetëm nuk parandalon vetëm rrëshqitjen në zonat e lëmuara, por gjithashtu ndihmon për të mbajtur çizmet dhe çizmet tërheqëse për përdoruesit dhe të tjerët. Popullariteti i produkteve shpjegohet me mungesën e produkteve të ngjashme në segmentin e kujdesit të këpucëve. E rëndësishmja, prodhuesi garanton një efekt anti-shqip.

SlipStop këpucë këpucësh SlipStop

Shqetësimi për pasojat e mundshme të një rënie të dështuar është një gjë e së kaluarës. Nevoja për të përdorur mjete të improvizuara gjithashtu është zhdukur, në shumicën e rasteve duke dhënë shqetësime të caktuara dhe duke hequr kohë kaq të çmuar për njeriun modern. Përpjekjet e bëra nga shkencëtarët janë mishëruar në një përbërje të provuar dhe të lejuar që të lejojë të harrosh rëniet gjatë periudhës së akullt. Llak këpucësh pa rrëshqitje SlipStop njerëzit e të gjitha moshave ndalojnë të përqendrohen në ato që janë nën këmbë dhe fillojnë të vërejnë bukurinë e botës përreth tyre. SlipStop është krijuar për të bërë një mbështetje të besueshme, duke rritur vetëbesimin dhe duke kontribuar në ruajtjen e ekuilibrit mendor.

SlipStop është një zhvillim inovativ në fushën e kompozimeve të serive anti-akull, rëndësia e të cilave në dimër është përtej dyshimit. Me një efekt pa rrëshqitje, llak është përqendruar në mbrojtjen e thembra nga disa faktorë negativë, duke përfshirë papastërtinë, lagështinë dhe reagentët e përdorur për të trajtuar sipërfaqet e shtrimit dhe shtrimit në sezonin e akullt.

i bërë SlipStop në përputhje me teknologjinë e patentuar. Objektet e prodhimit janë të vendosura në Mbretërinë e Bashkuar. Produkti shpërndahet në enë me një vëllim 100 ml, të pajisur me një bombol me vrimë nxjerrëse. Lëngu pa ngjyrë pa erë të fortë është i përshtatshëm për këpucë të bëra nga materiale të ndryshme. Mungesa e toksinave dhe përbërësve gërryes në sipërfaqe përjashton mundësinë e dëmtimit të shëndetit të konsumatorëve dhe prishjen e këpucëve tuaja të preferuara. mjete SlipStop lejohet të aplikojë për çdo këpucë. Mostrat e bëra nga kamoshi, të cilat karakterizohen nga rritja e ndjeshmërisë ndaj lagështirës, ​​nuk bëjnë përjashtim.

Në pritje të ditëve të ftohta të dimrit, të cilat karakterizohen nga moti i ftohtë dhe me erë, banorët e qyteteve të vogla dhe qyteteve të mëdha po ruajnë veshje të lehta dhe këpucë për ruajtje. Këto të fundit zëvendësohen me analoge më të ngrohta. Fatkeqësisht, edhe çizmet / çizmet e orientuara nga dimri mund të pajisen me një thembër të sheshtë, gjë që rrit ndjeshëm rrezikun e rënies në akull. Shumë shpesh, njerëzit që nuk mund të qëndronin në sipërfaqen e fshehtë, largohen me mavijosje dhe bruizime. Rastet e dëmtimeve më serioze që kërkojnë një shërim të gjatë nuk janë të rralla. Për të mbrojtur qytetarët e të gjitha moshave nga telashet e tilla, kërkohet SlipStop, një llak i ri i këpucëve për tregun tonë.

Qindra blerës arritën të verifikojnë efektivitetin e SlipStop, i cili u konfirmua nga shumë komente pozitive. Në favor të një mjeti unik, prania e certifikatave të çertifikuara nga shteti tregon gjithashtu. Me këtë manikyr këpucësh, mavijosjet dhe dëmtimet janë një gjë e së kaluarës. E rëndësishmja, blerja SlipStop konsumatorët jo vetëm që kujdesen për shëndetin e tyre dhe shëndetin e të dashurit e tyre, por gjithashtu zgjasin jetën e çizmeve dhe çizmeve të tyre të dimrit që i mbajnë këmbët ngrohtë në sezonin e ftohtë.

Përbërja e spërkatjes SlipStop këpucë rrëshqitëse

Karakteristikat e dobishme të llak SlipStop për shkak të pranisë në përbërjen e saj të substancave vijuese:

  • Nanopartikulet SiO2 dhe TiO2 (dioksidi i silikonit dhe dioksidi i titaniumit), një karakteristikë karakteristike e të cilit është forca e lartë;
  • kolofon me pisha natyrale që mbulon sipërfaqen me një film të hollë dhe që përfaqëson një substancë të fortë të llojit qelqor;
  • ujë i distiluar pa papastërti.

Mungesa e toksinave dhe përbërësve me origjinë artificiale tregon sigurinë e produktit, si rezultat i të cilit përbërja mund të përfshihet në përpunimin e çizmeve dhe çizmave të fëmijëve. Mos hasni probleme kur përdorni SlipStop dhe njerëzit me tendencë ndaj reaksioneve alergjike. Gjithashtu, fakti që SlipStop nuk i bën këpucët të papërdorshme, nuk e shkurton jetën e tij të shërbimit dhe nuk është një burim i formimit të njollave të paparaqyeshme dhe njollave të pariparueshme nuk mund të gëzohet.

Ndër avantazhet e këtij llak është efekti i veprimit të zgjatur. Një trajtim garanton mbrojtje të këpucëve për ditë 7. Vazhdon për një javë dhe efekt anti-shqip. Për shkak të faktorëve të mësipërm SlipStop me besim përpara homologëve më pak praktikë. Lista e avantazheve të ilaçit plotësohet nga përballueshmëria. Shumë konsumatorë e karakterizojnë koston e drogës si të pranueshme.

Prona të dobishme dhe çmimi SlipStop

Pronat e dobishme SlipStop bazuar në mekanizmin e veprimit të llakut. Përbërja e spërkatur në të vetmën formon një shtresë të hollë gërryes, e cila është përgjegjëse për të siguruar ngjitjen e fortë të këpucëve në sipërfaqen e sipërfaqes së rrugës. Kjo shtresë parandalon rrëshqitjen në koren e akullit. Përveç kësaj, SlipStop mbron çizmet dhe çizmet nga efektet negative të reagentëve të përdorur në rrugët ruse gjatë dimrit. Llak minimizon mundësinë e largimit dhe plasaritjes së dyshemesë, e cila ndihmon për të mbajtur një pamje të këndshme për këpucën për kohën më të gjatë të mundshme.

Kostoja dhe nuancat e blerjes së SlipStop

Blerja e llak origjinal SlipStop paraprihet nga një aplikim në faqen zyrtare të kompanisë që prodhon mjetet e specifikuara për këpucë. Ofertat më tërheqëse duhet të paralajmërojnë konsumatorët. Si rregull, falsifikimet me cilësi të ulët mund të mburren me kosto të ulët. Duhet të kuptohet se në raste të tilla nuk ka kuptim të shpresojmë për efektivitet të ngjashëm me përbërjen origjinale.

Në mënyrë që të blini SlipStop, duhet të plotësoni një formular aplikimi në uebfaqen e prodhuesit. Thirrja e menaxherit nuk do të zgjasë shumë. Pas sqarimit të informacionit, punonjësit e kompanisë do të dërgojnë ngastrën në adresën e treguar në mënyrë.

Kosto SlipStop është 1290 rubla, çmimi për banorët e vendeve të tjera tregohet në faqen e internetit të prodhuesit. Koha e dorëzimit brenda Federatës Ruse ndryshon brenda 4-7 ditësh. Banorët e çdo rajoni të Rusisë, përfshirë qoshet më të largëta të vendit, mund të bëjnë një porosi për SlipStop. Secilit klient i garantohet dorëzimi i parcelës sa më shpejt të jetë e mundur. Pagesa bëhet pas marrjes së porosisë, e cila gjithashtu dëshmon në favor të blerjes së një përbërje këpucësh SlipStop nga një furnizues i autorizuar.

Blej SlipStop llak anti-shqip për këpucë

Udhëzime për përdorim

Llak rezistent ndaj rrëshqitjes i aplikuar në këpucët SlipStop është i vlefshëm për disa ditë. Një trajtim (me kusht që të kryhet në mënyrë korrekte) garanton mbrojtjen e çizmeve / çizmeve për ditë 7.

Përbërja duhet të spërkatet mbi çizme ose çizme të lara dhe të thata pastra. Tharja e të vetmes është një parakusht për përpunim të suksesshëm. Shkundni mirë përpara përdorimit. Shtë e nevojshme të spërkatni në një distancë prej 15-20 cm.Për një procedurë të suksesshme, klikimet 2-3 në shpërndarës janë të mjaftueshme. Llak tjetër SlipStop duhet të shpërndahet në sipërfaqen e këpucëve.

Kur kryeni këtë hap, këshillohet të përdorni një sfungjer. Hapat e mësipërm përsëriten pas 15 minutash. Këpucët e trajtuara në këtë mënyrë duhet të thahen gjatë gjithë ditës. Një respektim i rreptë i rekomandimeve të përcaktuara garanton një efekt jo-shqip, fiks gjatë gjithë javës.

Pyetja nëse duhet të rrëshqasë apo jo

Në ditët e ftohta, pjesa mbizotëruese e rrugëve karakterizohet nga prania e kores më të hollë të akullit. Shumë njerëz thonë se ecja në ujë të ngrirë është mjaft problematik për shkak të nevojës për të ruajtur ekuilibrin. Në disa raste, zvogëlimi i gjasave për lëndime kontribuon në një ecje të sigurt. Në drejtësi, vlen të përmendet se vetëm njerëzit e papjekur, takimi me të cilët këto ditë ka më shumë të ngjarë se rregulli, mund të lëvizin në këtë mënyrë. Shpejtësia çon në një rritje të shpejtësisë së lëvizjes dhe, si rezultat, në rënie të pasuksesshme.

Humbja e ekuilibrit është e mbushur me dëme të paparashikueshme. Brushet dhe mavijosjet nuk mund të shkaktojnë dëme serioze në shëndet, gjë që nuk mund të thuhet për pamjen. Askush nuk do të argumentojë që njollat ​​kaltërosh dhe ënjtja duken mjaft të papara, veçanërisht kur ato janë të vendosura në fytyrë. Sidoqoftë, ka pasoja më serioze në formën e zhvendosjeve të kyçeve, tendosje të muskujve ose fraktura. Në situata të tilla, një person mund të ketë nevojë për trajtim afatgjatë. Whatfarë është e rëndësishme, fëmijët në rrezik janë gjithashtu aktivë, gjë që i inkurajon të rriturit të zgjidhin problemin që është i rëndësishëm për shumë familje.

Siç tregon praktika, rrëshqitja e kujdesshme në një sipërfaqe të rrëshqitshme në shumicën e rasteve është e paefektshme. Kjo metodë e lëvizjes fshin pjesët e zgjatura të thembrës, si rezultat i së cilës bëhet i qetë. Pasoja të tilla ndërlikojnë ndjeshëm lëvizjen. Ta quajmë të sakta veprime të tilla do të ishte thelbësisht e gabuar.

Produkte të tjera kundër akullit

Shumë njerëz kanë dëgjuar për efektivitetin e lidhjes me vetëm letër zmerile ose shirit ngjitës. Kur përdorni copa të vogla të materialit, kjo metodë nuk kontribuon në ruajtjen e ekuilibrit, ndërsa fragmente të mëdha komplikojnë ndjeshëm ecjen në zonat pa një shtresë akulli. Për më tepër, materialet e listuara nuk janë të dizajnuara për funksionim afatgjatë. Ata janë të prirur për zhvishem, gjë që tregon jo besueshmërinë e metodës.

Jo shumë kohë më parë, vrimat speciale-akull dolën në shitje. Ato janë bërë në formën e pajisjeve hekuri të pajisura me thonj metalikë të shtypur në akull. Vështirësia e kësaj metode shoqërohet me nevojën për heqje të shpeshtë ose vendosjen e pajisjeve ndihmëse, gjë që ndikon negativisht në nivelin e komoditetit të funksionimit. Grykë të tilla nuk duken estetikisht të këndshme, dhe efekti kundër rrëshqitjes nuk është shumë i dukshëm.

Do ditë, një numër në rritje i njerëzve bëjnë zgjedhjen në favor të një llak inovator të këpucëve SlipStop. Traumatologët po e rekomandojnë gjithashtu, të shqetësuar për rritjen e numrit të vizitave në dimër. Kërkesa për këtë produkt shpjegohet nga disa faktorë, duke përfshirë një rënie në gjasat e rënies, mundësinë e kujdesit profesional të këpucëve në shtëpi dhe një politikë çmimesh të përballueshme. Dhe për të mbrojtur këpucët nga uji dhe papastërtia, ju rekomandojmë të provoni llakin Aquabron!

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment