Silane Guard Xhami mbrojtës Wilson për akordimin e makinave

Akordimi i makinave mund të anullohet nëse zgjidhni një mjet të tillë si Silane Guard. Me të, ju mund t'i jepni trupit të makinës një shkëlqim fillestar, i cili bëhet sa më shpejtë dhe me efikasitetin më të madh. Ngjyra e makinës do të ndryshojë në shkëlqimin dhe ngopjen si rezultat i përdorimit të mjetit të propozuar.

Xhami i lëngshëm mund të blihet në faqen e internetit të furnizuesit, ku gjithashtu mund të shihni vlerësimet e klientëve, të plotësuara nga fotografi që shërbejnë si dëshmi e efektivitetit Silane Guard, ku ka shumë komente pozitive nga shoferet.

Lëshimi i produktit në fjalë kryhet nga Willson, një prodhues japonez i kozmetikës së makinave, i cili ka dalë në treg për më shumë vite 50. Në Japoni, ky prodhues është një udhëheqës në sektorin e tij të tregut, pasi merr qasjen më të përgjegjshme për procesin e zhvillimit të ilaçeve për kujdesin e makinave. Produkti i kompanisë në formën e Silane Guard - gotë e lëngshme, e kërkuar në të gjithë botën. Përbërja e këtij produkti është një komponent, dhe kjo eliminon nevojën për të përzier diçka me diçka. Vëllimi i një pakete është projektuar për mundësinë e aplikimit nga shtresat 2 në 4 të produktit në sipërfaqen e trupit të një makine.

Sipas prodhuesit, përmes Silane Guard ju mund ta ktheni një trup automjeti në një shkëlqim rrezatues me një hije shembullore. Efekti i përftuar zgjat për një kohë të gjatë - deri në një vit. Në të njëjtën kohë, është e mundur të arrihet një rezultat shtesë në formën e vetive të përmirësuara të mashtrimit të ujit në lidhje me trupin e makinës.

Si dhe ku mund të blini gotë të lëngshme Silane Guard

Nëse dëshironi të blini një produkt me të vërtetë të kualitetit të lartë në formën e qelqit të lëngshëm, duhet të porosisni origjinalin Silane Guard duke përdorur dyqanin zyrtar në internet Willson. çmim Silane Guard në Rusi është 997 rubla, në Kazakistan 10 mijë tenge, në Ukrainë 1000 hryvnia, në Kirgistan 1700 soms për paketim prej 95 ml. Bleni "gotë të lëngshme" Silane Guard Willson me një zbritje është në dispozicion në shumë vende të Bashkimit Evropian.

Silane Guard Xhami mbrojtës Wilson për akordimin e makinave

Brenda 15 minutash pas vendosjes së porosisë, menaxheri i kompanisë telefonon në numrin e kontaktit të klientit, specifikon adresën e dorëzimit të mallrave. Blerja e xhamit të lëngshëm Silane Guard, ju merrni:

 • zgjidhje speciale;
 • një sfungjer që thjeshton procesin e aplikimit të zgjidhjes;
 • një pecetë që siguron komoditetin e lustrimit të makinës;
 • doreza e lateksit, kërkoi të përjashtonte mundësinë e marrjes së substancës aktive në lëkurën e duarve.

Xhami i lëngshëm SILANE GUARD nga willson

Për çfarë është e aftë qelqi i lëngshëm: karakteristikat dhe aftësitë

Kozmetikë të makinave në formën e Silane Guard mund të përdoret në lidhje me çdo makinë, pavarësisht nga nuancat e tyre. Me ndihmën e saj, ju mund të ndryshoni në mënyrë të garantuar pamjen e makinës në një kohë të shkurtër pa nevojë për shpenzime serioze të parave. Xhami i lëngshëm mund të bëjë shumë:

 • mbaj ngjyrën e trupit të makinës;
 • për t'i dhënë sipërfaqes së veturës vetitë më të mira për mbrojtjen e ujit;
 • bëj trupin shkëlqim;
 • për të siguruar mbrojtje ndaj dëmtimeve të vogla mekanike, të cilat mund të jenë të njëjtat gërvishtje, efektet e reagentëve të kripës në dimër dhe pastruesve të përdorur për larje pa kontakt, gjë që është e mundur për shkak të formimit të një filmi polimer;
 • parandalojnë zhvillimin aktiv të procesit që shkakton njollosje të sipërfaqes së trupit të makinës.

Udhëzime se si të përdorni xhami të lëngshëm Silane Guard

Një makinë e përgatitur për aplikimin e qelqit të lëngshëm të llojit në fjalë duhet të lahet dhe të thahet. Vetëm pasi të përmbushen këto kushte, mund të filloni procedurën e akordimit të drejtpërdrejtë bazuar në Silane Guard:

 • vish një dorezë;
 • merrni një sfungjer dhe zhytni atë në një zgjidhje të lagësht;
 • aplikoni mjete me një sfungjer në sipërfaqen e trupit;
 • pauzë, duke pritur momentin kur trupi thahet;
 • përdorni një pecetë për të fshirë makinën, duke respektuar forcën minimale të presionit.

Udhëzime për përdorim xhami të lëngshëm të Silan Guard

Përfitimet dhe përfitimet e veshjes Silane Guard

Përparësitë kryesore Silane Guard janë si më poshtë:

 • eliminon defektet e vogla vizuale të makinës, duke i dhënë shkëlqim dhe risi automjetit;
 • kryen punën e saj në mënyrë efikase, megjithëse nuk përfshin silikoni dhe dylli;
 • ndryshon në thjeshtësi ekstreme të përdorimit;
 • Shtë një produkt me një përbërës, i cili gjithashtu lidhet me avantazhet e xhamit të lëngshëm nga Wilson, kështu që procesi i përdorimit të tij thjeshtësohet shumë për shkak të kësaj;
 • siguron kursime për sa i përket shpenzimeve;
 • për shkak të çmimit të përballueshëm.

Efektet para dhe pas aplikimit të qelqit të lëngshëm në trupin e makinës

Zhvillimi i qelqit të lëngshëm Silane Guard u krye nga Willson duke përmirësuar performancën e një mjeti të tillë si Glass Guard, i cili është akoma popullor sot tek shoferet. Ishte ky mjet që lejoi kompaninë të hynte në treg me një produkt të modifikuar, i cili solli sukses.

Willson sot është një kompani që po formëson tendencat në fushën e pajisjeve mbrojtëse për bojërat e makinave. Kjo markë japoneze mund të njihet si një standard tregu përsa i përket kozmetikës mbrojtëse.

Efikasiteti i përdorimit Silane Guard

Disi e paarsyeshme për tu perceptuar Silane Guard për sa i përket qelqit të lëngshëm. Këto produkte kanë arritur prej kohësh në një nivel të ndryshëm, dhe tani ato karakterizohen më shumë si “qeramikë” duke krijuar një pengesë në formën e mbrojtjes së silanës.

Për shkak të thjeshtësisë së aplikimit të produktit, çdokush mund të përballojë këtë detyrë, pasi në këtë rast përvoja dhe aftësitë profesionale nuk janë të nevojshme. Në të njëjtën kohë, shuma e fondeve në 95 mm është mjaft e mjaftueshme në mënyrë që të mund të përdoret gjatë gjithë vitit.

Për një efektivitet më të madh, duhet të aplikohet pallto silani 3:

 • Shtresa e parë është një bazë që thith bojën dhe zbut gungat ekzistuese;
 • Shtresa e dytë është mbrojtja ndaj ndikimeve të jashtme, në gjendje të ruajë karakteristikat e saj gjatë gjithë vitit;
 • Shtresa e tretë është një pengesë shtesë e mbrojtjes, e cila është opsionale, megjithëse me ndihmën e saj është e mundur të rritet ruajtja e karakteristikave të marra të punimeve të trupit deri në 2 vjet.

Në mënyrë tipike, mbrojtja e sipërfaqes së trupit të makinës nga rrezatimi ultravjollcë dhe efektet mekanike sigurohet nga përdorimi i dyllit të makinave dhe lëmimeve të llojeve të ndryshme. Mjete të tilla shtojnë shkëlqim në makinë, dhe formojnë një shtresë mbrojtëse, e cila ndryshon në një minus të tillë si një jetë e shkurtër - deri në larjen e parë. Në pjesën më të madhe, veshjet e dyllit dhe të ngjashme kryejnë funksione dekorative, jo ato mbrojtëse.

Lidhur me Silane Guard Viti 2017, ky mjet mbi një komponent garanton efektivitetin e shtresës mbrojtëse për një vit. Baza e silanës së aplikuar është një guaskë transparente dhe shumë e qëndrueshme, e cila vepron si një pengesë mbrojtëse ndaj rrezatimit ultravjollcë, i cili gjithashtu mund të përballojë ndikime të ndryshme mekanike dhe kimike.

Si rezultat, makina ruan integritetin e veshjes dhe ngjyrën e ndritshme. Nëse automjeti juaj trajtohet me gotë të lëngët, atëherë ju do të siguroni mbrojtje më të mirë nga metali kundër korrozionit, e cila garantohet nga filmi silane "gotë e lëngshme".

krahasuar Silane Guard me produkte të ngjashëm të prodhuar nga kompani të tjera, mund të bëhen dy përfundime që flasin në favor të xhamit të lëngshëm nga Willson:

 • baza silane është një moment ekskluziv i këtij produkti;
 • krahasimi në favor të markave të caktuara është i ligjshëm nëse ato janë të vërteta dhe të verifikuara, gjë që nuk mund të thuhet, për shembull, për Nanolux. Produkte të tilla bëhen jo qartë se ku, dhe gjithashtu nuk ka asnjë informacion kontakti, i cili përjashton mundësinë e kërkimit të një rimbursimi nëse nuk arrihet efekti i premtuar.

Krahasimi i mbulimit Silane Guard me konkurrentët

Bordi Redaktues obzoroff.info kreu një analizë dhe zbuloi që kur vlerësoi konkurrentët, vetëm disa prodhues të polakëve që sigurojnë efektin e "qelqit të lëngshëm" kanë nivelin e besimit. Për shembull, prodhues të tillë përfshijnë Pika Rain, Koch Chemie dhe Wurth. Në të njëjtën kohë, produktet e tyre kanë disa disavantazhe në krahasim me Silane Guard:

 • forca më e ulët e shtresës mbrojtëse;
 • do të thotë shumëkomponent, i cili e ndërlikon shumë procesin e aplikimit të polikave të tilla.

Vlen gjithashtu të përmendet se xhami i lëngshëm i prodhuar nga Willson është më ekonomik, domethënë konsumi i tij është më i ulët në krahasim me konkurrencën.

Kur krahasohen prodhuesit e polakeve me një parametër të tillë si koha që duhet për një perde uji për tu hedhur në një kënd 15 ° të sipërfaqes, të dhënat e mëposhtme janë marrë në lidhje me Silane Guard:

 • deri në mbytet 50, produkti ruan efektin e tij, dhe koha e mbajtjes së lëngshme nuk i kalon sekondat 10;
 • duke filluar nga larja 50, parametri i kohës që përcakton shkallën e humbjes së lëngut rritet në 20 sekonda.

krahasim Silane Guard me analoge dhe ndryshimi midis tyre

krahasimi i prodhuesve të qelqit të lëngshëm

Brenda parametrave të dhënë, vetëm qelqi i lëngshëm i prodhuar nga Autosol mund të garojë. Në të njëjtën kohë, nuk është në gjendje t'i rezistojë llojeve të tjera të ndikimeve po aq efektive, pasi baza e tij përmban dylli.

Në të njëjtën mënyrë Silane Guard fiton në tregues të tjerë: kostoja, disponueshmëria dhe përfitimi përsa i përket konsumit të ulët të fondeve të nevojshme për përpunimin e trupit të makinës. Ju mund të keni dëgjuar tashmë për ilaçin. Renumax për të eleminuar gërvishtjet në trupin e makinës, dhe nëse jo, atëherë lexoni artikullin!

Ekipi ynë dikur u interesua për një trend të modës: tregtimin e kriptomonedhave. Tani arrijmë ta bëjmë shumë lehtë, kështu që fitojmë gjithmonë fitim pasiv falë informacioneve të brendshme për "pompat e kriptomonedhave" të ardhshme të publikuara në kanalin Telegram. Prandaj, ne i ftojmë të gjithë të lexojnë rishikimin e këtij komuniteti të kriptomonedhës "Sinjalet e pompës kripto për Binance".

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment