Power Guard Përshkrimi dhe specifikimet origjinale të autobuffers gjermane

Bufer automatik Power Guard këto janë jastëk tërheqës të shokut, të karakterizuara si ato ndër-kthyese, vendi i instalimit të të cilave janë burimet, gjë që garanton sigurinë dhe futjen e komoditetit shtesë në procesin e drejtimit. Ky është një zhvillim origjinal gjerman për akordimin e makinës suaj!

Power Guard në një farë mase ende një i porsaardhur në treg, prandaj, informacioni është i pakët në lidhje me automobilët. Nëse i kushtoni kohë forumeve përkatëse, mund të shihni një vëllim të madh vlerësimesh pozitive në lidhje me produktin në fjalë. Në të njëjtën kohë, përdoruesit e forumit, duke përfshirë prodhuesit zyrtarë të mallrave, lavdërojnë autobuffers nga pikëpamja e përshkrimit të vetive të një materiali të tillë si uretani:

 • ndryshon në transparencë;
 • të përdorura në prodhimin e atleteve nën markën Nike;
 • thith goditje;
 • posedon kujtesë, d.m.th., madje as një asperator asfalti nuk është në gjendje të ndryshojë formën e tij për një kohë të gjatë, ai përsëri kthehet në gjendjen e tij origjinale;
 • harxhon pak, gjë që konfirmohet nga jeta e saj e shërbimit, e cila, sipas disa burimeve, është rreth 6 vjet.

Të gjitha karakteristikat e mësipërme të urethanit janë të mira, por pjesa më e madhe e konsumatorëve të produkteve të tilla nuk janë torturuar më pak nga çështja që lidhet me koston e amortizatorëve. Shumëkush do të donte të dinte pse spacers Zhiguli kushtojnë rreth rubla 200, dhe auto buffer Power Guard kostoja nga 2 në 3 mijë rubla.

Në këtë rast, formulimi i një pyetje të tillë është thelbësisht i gabuar. Somewhatshtë disi e pajustifikuar të krahasosh ndarjet e gomës dhe tamponët e autobusëve urethane.

Urethanat janë substanca kristaline pa ngjyrë që mund të shpërndahen jo vetëm në tretësit organikë, por edhe në ujë. Bazuar në to, fibrat poliuretani prodhohen duke iu referuar metodës së sintezës. Në këtë drejtim, autobuffers janë më shumë jastëkë që thithin shok poliuretani sesa urethani.

autobuffer gjerman Power Guard

Si mund të Blejmë Power Guard auto buffer dhe sa kushton një çantë?

Pricemimi për tamponët e makinave Power Guard në Rusi është më pak se një mijë rubla, ndërsa ju mund t'i blini ato duke vendosur një porosi në faqen e internetit të një tregtari zyrtar, kostoja e dorëzimit është rreth 300-350 rubla. pa marrë parasysh rajonin e marrësit. Ka informacione që automobilistët shiten me një kosto promovuese në sasi prej 2 ose më shumë. Në Ukrainë, ju mund të blini automobilë për 270 hryvnia.

blini tamponët e makinave Power Guard

Si funksionon autobuffer dhe si funksionon ai

Pranvera duhet të perceptohet si një mekanizëm i vetëm nga pikëpamja e fizikës, duke punuar në mënyrë të barabartë në të gjitha fushat. Happensfarë ndodh kur instalohet spacer? Shtimi i këtij elementi, pavarësisht nga ajo që është bërë (urethane ose gome), çon në fikjen e spirales nga procesi i punës së koordinuar të pranverës. Si rezultat, ekziston një çekuilibër në drejtim të shpërndarjes së ngarkesës, bëhet i pabarabartë: presioni i ushtruar jo vetëm në vetë pranverën, por edhe në kupën e saj.

Në të njëjtën kohë, urethani fiton në sfondin e gomës, pasi është në gjendje të ndryshojë formën nën ngarkesa dhe të kthehet në gjendjen e tij origjinale kur presioni pushon së vepruari mbi të. Edhe pse këtu përsëri lindin dyshime në lidhje me efektivitetin e një materiali të tillë, i cili "ecën" në të dy drejtimet, në varësi të forcave të presionit të aplikuara për të. Pse është e nevojshme?

Në kërkim të një përgjigje, iu drejtuam specialistit të duhur i cili dha shpjegimet e kërkuara. Në veçanti, u tha se burimet janë plotësisht të afta për të funksionuar plotësisht pa elemente shtesë, pasi prodhuesi vendos karakteristikat e kërkuara operative në to. Nevoja për ndarje dhe jastëkë të ndryshëm lind kur konstatohet një fakt i tillë si zbresja e burimeve. Fromshtë nga ky moment që lind nevoja për elementët e lartpërmendur që mund të sigurojnë kthimin e ngurtësisë së pranverës së mëparshme për para relativisht pak.

Vlen të përmendet këtu se një pranverë e mirë pezullimi fillon nga pozicioni i dollarëve 30 për sa i përket kostos. Nëse burimet në makinën tuaj janë në gjendje normale, dhe nuk jeni të kënaqur me mbingarkesën e rregullt të automjetit tuaj, atëherë mund të bëni të përkryer pa elemente shtesë të llojit në fjalë.

Përfitimet e instalimit të buffer automatik Power Guard

Qasja në Karakteristikat e Buferit Auto Power Guard ju lejon të arrini rehati, siguri, efikasitet dhe të zvogëloni lodhjen e shoferit:

 • Rehati - makina fillon të "nibble" më pak kur kalon gunga me shpejtësi ose si rezultat i frenimit të mprehtë. Zhurma gjithashtu zvogëlohet kur ngasni gurë shtrimi dhe ngasni nëpër gropa, nyje asfalti dhe shina.
 • Siguria - një rrotullim më i vogël në qoshe, një ulje në prerjen e automjetit dhe ndërtimin e tij. Vrimat e vozitjes nuk shkaktojnë një ngritje të fortë, e cila zvogëlon mundësinë e goditjeve në gunga në rrugë.
 • Fitueshmëria - siguri më e madhe e amortizatorëve nga prishjet, gjë që ndikon pozitivisht në jetën e tyre të shërbimit.

Ulje e lodhjes së shoferit - gjatë udhëtimeve të gjata, ndërtimi i tepërt i makinës çon në faktin se trupi i shoferit kryen lëvizje osciluese, dhe kjo i detyron muskujt të tendosen vazhdimisht për t'u rikthyer në pozicionin e tyre origjinal. Shtë në këtë rast që automatikët që kujdesen për drejtuesin ndihmojnë, duke zvogëluar ndërtimin e automjetit.

Krahasimi i spacers dhe buffers automatike

Disa shoferë vendosin një shenjë të barabartë midis spacers dhe jastëkëve që thithin goditje me auto-buffers, pasi ato janë të përqendruara në të njëjtin funksionalitet. Një qëndrim i tillë ndaj këtyre elementëve mund të jetë, por nuk korrespondon me gjendjen e vërtetë të punëve.

Bufer automatik Power Guard, natyrisht, janë futje në burimet, por ato kanë pak të përbashkëta me produkte në formën e ndarësve, të cilët në ditët e tyre u zëvendësuan me topa të zakonshëm dhe shirita elastikë. Në të njëjtën kohë, një gome e tillë nuk mund t'i rezistojë ngricës - u bë e ngurtë, humbi shpejt integritetin e saj - shpërtheu dhe plasaritet. Në një masë më të madhe, gome e ngjashme u përdor për të rritur pastrimin me rrugën.

Sa për automatikun, ky element është bërë nga një material specifik në formën e urethanit, i cili ka një formë optimale, i cili së bashku siguron mundësi shtesë për automjetin tuaj.

Bufer automatik Power Guard Ata kanë një emër tjetër - jastëk tërheqës të shokut, i cili justifikon vetveten, sepse me anë të këtyre elementeve është e mundur të arrihet rehati në aspektin e funksionimit të makinës.

Për të specifikuar karakteristikat krahasuese të spacers dhe auto-buffers, merrni parasysh procesin e përdorimit të tyre.

Hapësirat dhe qëllimi i tyre

Kryesisht ndarjet janë përdorur për të rritur zhdoganimin. Ata janë instaluar nën pranverë ose direkt nën amortizuesin. Si rezultat, ju mund të vini në një vlerë të madhe të zhdoganimit - nga 3 në 5 cm. Një grup ndarësish nga copat 4 kushton rreth 3000 rubla. Puna për instalimin e tyre është 6000 rubla, pasi është intensivisht i punës: duhet të çmontoni secilën raft, i cili në fund të fundit kërkon rreth 4 orë. Shuma totale e shpenzimeve në këtë rast është 9000 rubla. Për këto para, shoferi arrin këto:

 • rritja e zhdoganimit;
 • përkeqësimi i trajtimit të makinave;
 • ulur sigurinë e drejtimit;
 • ndryshon gjeometria e pezullimit.

Mundësia e instalimit të auto-bufferave Power Guard

Ne përdorim autobuffers Power Guard me një çmim prej 4000 rubla. për set, duke përfshirë 4 kopje të këtij produkti. Instalimi Power Guard kushton 800 rubla, pasi është e mjaftueshme të përdorni çakmakun për të bërë gjithçka që kërkohet në një çerek ore. Shuma totale është 4800 rubla, dhe rezultati është si më poshtë:

 • Përmirësimi i trajtimit duke ulur rrotullimin;
 • mbrojtje më e mirë e amortizatorëve për prishje, gjë që rrit ndjeshëm jetën e tyre të shërbimit;
 • më pak tërheqje e automjetit nën ngarkesë;
 • Rritja e zhdoganimit 1,5 shiko

Bufer automatik Power Guard Për shkak të formës së veçantë dhe përdorimit të një materiali të tillë si urethani, ato ofrojnë një gamë më të gjerë përparësish në krahasim me ndarësit. Në të njëjtën kohë, diferenca në kosto ndikohet dukshëm, e cila vlen në të njëjtën masë për instalimin, i cili është jashtëzakonisht i thjeshtë në rastin e autobuffers. Bordi Redaktues obzoroff.info rekomandon të lexoni një artikull në gotë të lëngshme Silane Guard Wilson për të mbrojtur pikturën e makinës suaj!

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment