nanofilms Invinum për të fshehur numrat e makinave në kamerat e policisë së trafikut

Ju nuk jeni duke përdorur Nanofilm ende Invinum për të fshehur numrat e makinave në kamerat DPS? Sot, një mjet universal për mbrojtjen e sipërfaqes së numrave të makinave nga regjistrimet e padëshiruara të videos dhe fotografive është shfaqur në treg. Kjo metodë është zbatuar prej kohësh në shumë vende të Evropës dhe e ka vendosur veten si një zgjidhje efektive për mbrojtjen e shoferëve. Teknologjia e përdorimit të nanofilmave të veçantë "Invinum"Isshtë një afishe e bërë nga numra të zakonshëm, e cila, kur mbivendoset në një numër, e bën atë të padukshëm për kamerat dhe kamerat. Përdorimi i një filmi të tillë nuk kërkon shpenzime të mëdha financiare.

nanofilms Invinum për të fshehur numrat e makinave në kamerat e policisë së trafikut

Efekti i përdorimit të një filmi të tillë arrihet për shkak të faktit se drita nga kamera ndizet kur godet ajo reflektohet, dhe është thjesht e pamundur të merret parasysh numri në kushte të tilla. Në imazhe, zona e xhirimit do të jetë e bardhë. Në kushte të zakonshme, një numër i tillë do të perceptohet nga syri i njeriut mjaft normalisht. Filmi shtrihet veprimin e tij ekskluzivisht në kamerat që veprojnë në spektrin infra të kuq. Sistemet e fiksimit Vizir dhe Trukum që përdoren kryesisht në policinë e trafikut sot funksionojnë gjithmonë në këtë mënyrë. Efektiviteti i nanofilmave "Invinum"Provohet gjatë testimit si në çdo kohë të ditës ashtu edhe në çfarëdo kushte klimatike.

Kushti i vetëm për të arritur efektin e dëshiruar kur zbatoni këtë metodë janë dhomat e pastra. Përndryshe, gjasat e shikimit të tyre janë rritur pak. Rekomandohet të ngjitni të paktën karakteret 2 në numrin e automjetit. Kjo kërkesë është për shkak të faktit se nëse kamera nuk mund të njohë numrin, fotografia dërgohet për përpunim manual, ku makina mund të identifikohet nga karakteret e mbetura dhe modeli i saj. Numrat e mbërthyer nuk mund të njihen nga ndonjë kamera infra të kuqe të policisë së trafikut, dhe ndezjet e ndritshme ose pikat e errëta do të shfaqen në foton e marrë në zonat me një film.

nanofilms Invinum për të fshehur numrat e makinave në kamerat e policisë së trafikut

Disa lloje të filmave kanë karakteristika që përjashtojnë mundësinë e shikimit të numrave edhe me sytë e zakonshëm të njeriut, që do të thotë se nuk ka arsye për të bërë pretendime. Një film i tillë nuk kërkon ndonjë kujdes të veçantë. Shtë e nevojshme vetëm të përjashtohet vetë-zhvishem i filmit nga numri, pasi atëherë do të jetë e pamundur ta ngjitni përsëri. Filmi është absolutisht rezistent ndaj efekteve të dëmshme të mjediseve agresive, kështu që ju mund ta drejtoni makinën tuaj në larjen e makinave pa shqetësime dhe shqetësime.

Me interes është fakti që në Japoni, në nivelin legjislativ, përdorimi i filmave të tillë për të ngjitur një numër makine është i ndaluar, pasi veprime të tilla pengojnë të ardhura shtesë në buxhetin e vendit. Kjo do të thotë vetëm një gjë - efektiviteti i filmit për fshehjen e numrave të makinave është provuar në nivelin më të lartë nga kombi japonez.

Ku të blej Invinum, struktura dhe karakteristikat e nanofilmave

Merrni një film me të vërtetë të kualitetit të lartë "Invinum»Mund të garantohet vetëm në faqen e internetit të prodhuesit zyrtar. Ofertat për të shitur produkte të tilla mund të gjenden në burime të ndryshme, në shitjet e specializuara të makinave, por cilësia e tij shpesh lë shumë për të dëshiruar. Mos i besoni ndërmjetësve të dyshimtë që kërkojnë të fitojnë.

Bleni një film për të fshehur numrat nga kamerat e policisë së trafikut

Rekomandohet të bëni një porosi në faqen zyrtare të prodhuesit, ku mund të blini film me cilësi të lartë Invinum me një çmim të ulët, pa asnjë shënim. Kostoja e filmit "Invinum"Në faqen zyrtare të prodhuesit është 1300 rubla në Rusi, çmimi për banorët e vendeve të tjera tregohet atje.

Struktura nanofilm për fshehjen e numrave të makinave "Invinum»Përbëhet nga disa shtresa:

 1. Base.
 2. Një polimer i dizajnuar për të pasqyruar dritën.
 3. Prizmi i qelqit, prania e të cilave siguron thyerjen e rrezeve të dritës.
 4. Filtri i dritës që mban një fluks të ndritshëm. Shtë ky element që kontribuon në ndriçimin e një sfondi të errët dhe shkrirjen e tij me një sfond të bardhë.
 5. Filmi, prania e të cilit krijon pamjen e ndezjeve.

Parimi i veprimit të nanofilmave

Veprimi i filmit është sa më i qartë. Kur shkrepni një dhomë me kamera, blici reflektohet dhe vetëm pikat e bardha shfaqen në fotografi. Natyrisht, asnjë kompjuter nuk do të jetë në gjendje të njohë një makinë nga një kornizë e tillë. Në kushte normale, është gjithashtu e pamundur të zbulohet prania e një filmi të tillë në një numër me një sy të zakonshëm njerëzor.

Rregullimi legjislativ

Shtë e pamundur të gjobitësh një entuziast të makinës për përdorimin e një nanofilmi edhe kur zbulohet fakti i pranisë së tij në një dhomë sipas ligjit në fuqi. Dispozitat e Kodit Administrativ në lidhje me njohjen e numrave të regjistrimit si jo në përputhje me kërkesat e ligjit, si shenja të shkeljes tregojnë vetëm palexueshmërinë e tyre. Përdorimi i nanofilmave nuk bie nën këto shenja, pasi numrat e makinave në këtë rast mbesin të lexueshëm dhe qartë të dukshëm. Prandaj, asnjë pretendim nuk mund të bëhet kundër shoferëve.

Udhëzimet e filmit Invinum

Instalimi i filmit Invinum një numër makine nuk kërkon ndonjë njohuri dhe aftësi të veçantë, dhe çdo shofer mund ta kryejë me lehtësi këtë procedurë. Për të ngjitur nanofilmat, duhet të ndiqni një algoritëm të thjeshtë veprimesh:

 • Për të pastruar një sipërfaqe. Para ngjitjes, dhomat duhet të lahen, të fshihen dhe të trajtohen me alkool në mënyrë që të hiqen yndyrat.
 • Instaloni filmin. Shtë e rëndësishme të mbivendosni saktësisht shenjën e saj dhe ta lyeni atë në mënyrë që të mos ketë flluska ajri ose rrudha midis sipërfaqes së dhomës dhe filmit.
 • Për të fiksuar. Pas aplikimit të filmit në mënyrë që ta rregulloni fort, është e nevojshme të thani zonën e ngjitur, për shembull, duke përdorur një tharëse flokësh. Pas një procedurë të tillë, filmi nuk do të bjerë saktësisht nga dhoma, do t'i rezistojë efekteve të ujit gjatë larjes, temperaturave të ulëta dhe faktorëve të tjerë shkatërrues. Filmi do të mbajë derisa automobilisti të vendosë të zëvendësojë numrat.

Nuk ka asgjë të komplikuar në procedurën e instalimit të nanofilmave, dhe rezultati përfundimtar me cilësi të lartë do të ndihmojë pronarët e makinave për shumë vite nga gjobat e DPS!

Mënyra të tjera për të fshehur një numër targë

 1. Korniza e erës. Kostoja e kësaj metode është përafërsisht në përpjesëtim me çmimin e nanofilmave "Invinum". Parimi i funksionimit të kornizës bazohet në pjerrësinë e numrit nën ndikimin e një koke, e cila përjashton mundësinë e leximit të tij. Duket se zgjidhja është mjaft efektive, pasi numri është vendosur në përputhje me kërkesat dhe nuk mund të ketë ankesa kundër pronarit të automjetit. Përveç kësaj, në çdo kohë, numri mund të fiksohet sa më shpejt që të jetë e mundur. Sidoqoftë, kjo mundësi për të fshehur numrin ka të meta. Kryesorja është joefikasiteti i metodës me një shpejtësi të ulët. Pra, shumë shoferë thonë se një kornizë e tillë është e paefektshme me shpejtësi deri në 100 km / orë. Përveç kësaj, në të ardhmen e afërt është planifikuar të instalohen kamera për leximin e numrave të prapambetur, të cilat do t'i bëjnë kornizat e erës një mënyrë joefikase të fshehjes së shenjave. Si rezultat, me gjithë paqartësinë e efektivitetit të një zgjidhjeje të tillë, pasoja të pakëndshme për pronarët e automjeteve në formën e sanksioneve nga policia e trafikut janë gjithashtu të mundshme.
 2. Numrat me defekt. Ka situata kur shoferëve u jepen numra të dëmtuar, bojë nga e cila zhvishem shumë shpejt. Pavarësisht se sa e çuditshme mund të jetë, por numra të tillë janë një sukses i vërtetë për pronarët e makinave. Përkundër faktit se ato mund të zëvendësohen absolutisht falas, shumë shoferë nuk kanë nxitim për të marrë analoge të rinj. Kjo ngadalësi shpjegohet me faktin se kamerat IR nuk janë në gjendje të njohin numrat dhe shkronjat që nuk shtypen. Duke përdorur këtë zbrazetë, shumë pronarë të makinave filluan të fshijnë posaçërisht bojën nga shenjat. Kjo zakonisht bëhet në dy mënyra:
 • ngrohja e njëtrajtshme e bojës me një goditje çeliku nga të dy palët, gjë që shpesh çon në një rezultat të padukshëm;
 • heqja graduale e bojës me letër zmerile të mirë. Ky opsion është shumë më i vërtetë vizualisht, sepse ekziston një ndjenjë e fillimit të një efekti të tillë nga funksionimi shumë i gjatë i dhomës në një mjedis agresiv.
 • Nëse nuk abuzoni me mashtrime të tilla, atëherë mund të merrni njohuri për oficerët e policisë që nuk guxojnë të gjobisin shoferin për dhoma me cilësi të dobët. Por është e mundur që shoferi të marrë një gjobë për numra të palexueshëm, sepse zyrtari policor ka baza ligjore për këtë. Ju mund ta zbatoni këtë metodë në praktikë vetë, dhe vendosja e sanksioneve në formën e një paralajmërimi ose gjobe nuk duhet të jetë befasuese.
 1. Numri shtesë. Me siguri kjo metodë do të jetë efektive në formimin e "letrave të lumturisë" në mënyrë automatike. Parimi i funksionimit të një zgjidhjeje të tillë është i thjeshtë: shenja shtesë me bojë reflektuese instalohen nën parakolpin e makinës. Thingdo gjë mund të shkruhet në shenja të tilla, dhe kamera e fiksimit nuk i përgjigjet mbishkrimit në shenjë, por një shtresë e bojës reflektuese. Duke pasur parasysh që do të ketë dy pika të dukshme, do të jetë e pamundur të identifikohen plotësisht ato si një numër regjistrimi. Informacioni i ardhur nga kamerat përpunohet sot me dorë. Kjo do të thotë që operatori ka aftësinë të njohë shenjën e vërtetë. Përparësia e kësaj metode mund të konsiderohet pamundësia e zbatimit të sanksioneve për zbatimin e saj, pasi Kodi i kundërvajtjeve administrative nuk përmban një vepër të tillë penale.
 2. Korniza është një ndërrues i formës. Kjo metodë është ndoshta e njohur për shumë shoferë. Ai u shfaq në aksion në filmin popullor Taxi, ku heroi, gjatë një ndjekjeje, shtyp një nga butonat dhe numri i regjistrimit në makinën e tij kalon në anën tjetër, duke shfaqur një mbishkrim qesharak. Për një pajisje mjaft të rëndë që kërkon veprime të caktuara kozmetike me parakolpin e përparmë gjatë instalimit, ata kërkojnë rreth 10 rubla në internet. Parimi i funksionimit të kësaj metode është i thjeshtë: duke e kthyer numrin ose duke e fshehur atë, një grup letrash dhe numrash bëhet i padukshëm për kamerat e fiksimit. Disavantazhi i këtij opsioni është mundësia e shqiptimit të një dënimi në formën e një gjobe mjaft të madhe apo edhe heqjes së të drejtave deri në 000 muaj. Përveç kësaj, mekanizmi për fshehjen e numrit do të jetë joefektiv për shkak të formimit të "letrave të lumturisë" në mënyrën manuale. Disavantazhet, siç mund ta shihni, janë mjaft të mëdha dhe të gjitha ato sjellin probleme serioze.
Bëj një pyetje

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Obzoroff
Shto një koment