Ceramic Pro Light Veshje mbrojtëse nanokeramike për veturë

Në këtë përmbledhje, ne do të konsiderojmë akordimin e një makine duke përdorur një shtresë mbrojtëse nanokeramike.  Ceramic Pro Light Ceramic Pro dhe për çfarë shërben. Kur lëvizim nga një pikë e hapësirës në tjetrën, duke u ulur në një makinë të rehatshme, ne nuk jemi të ekspozuar ndaj faktorëve të dëmshëm të mjedisit. Ndërsa jemi në kabinën, ne gjithashtu nuk mund të shohim se si një luzmë e madhe e insekteve të zemëruar sulmojnë sipërfaqen e makinës. Nuk bën pa "bombardime" periodike nga ana e zogjve, sikur të zgjidhni posaçërisht një makinë si një objekt për të përmirësuar aftësitë e tyre në goditjen e saktësisë me "kokat e tyre" kaustike. Nëse duhet të ndaleni diku nën kurorat e pemëve, trupi do të spërkatet me sytha ngjitës për disa minuta. Atëherë ka vetëm një rrugë - në lavaman. Por edhe atje, panelet e trupit i nënshtrohen trajtimit barbar me kimikate termonukleare, pas së cilës llaku bëhet i turbullt dhe në të shfaqen njolla me një nuancë të verdhë. Gjithashtu, si rezultat i fërkimit të pamëshirshëm me lecka të ndyra dhe ekspozimit ndaj furçave, shumë gërvishtje shfaqen në sipërfaqe. Askush nuk është i imunizuar nga një stuhi rëre dhe baltë që fluturon nga poshtë rrotave, ose shkurre që gërvishtin panelet anësore të trupit. Ndonjëherë vetë pronarët, duke tundur me zell furçën, arrijnë të gërvishtin sipërfaqen kur e pastrojnë atë në mënyrë të pasaktë nga bora.

Ceramic Pro Light Veshje mbrojtëse nanokeramike

Në gjendje të zgjidhë të gjitha këto probleme Ceramic Pro Light Veshje mbrojtëse nanokeramike për një makinë!

Rregullimi nuk është gjithmonë më efektiv dhe më i lirë se parandalimi.

Veshje mbrojtëse nanokeramike "Ceramic Pro Light»- ky është një mjet i besueshëm që ju lejon të siguroni sigurinë maksimale dhe shkëlqimin e përsosur të trupit si të një makine të re ashtu edhe të një të përdorur pas rinovimit.

Çështja e kostos: çmimi dhe ku të blini Ceramic Pro

Një shishe origjinale (kapaciteti 50 ml) Qeramik Pro gjatë veprimit në uebfaqen e prodhuesit kushton fërkim 1990, çmimi për të cilin jeni dakord është mjaft i pranueshëm. Dorëzimi i postës është i mundur me pagesa pas faktit të marrjes qoftë me korrier, kështu që nuk është e vështirë të blini qeramikë Pro Light.

blej mbulesë ceramic Pro Light për veturë

Parimi i ndikimit të nanokeramikës në sipërfaqen e një makine

Për shkak të pranisë së komponimeve të nanopartikujve të kuarcit dhe silikonit në formulën e Veshje mbrojtëse Ceramic Pro, ky agjent ka veti të tilla si ngurtësinë, forcën dhe rezistencën ndaj llojeve të ndryshme të ndikimeve agresive. Rezultati i bashkëveprimit të veshjeve nanokeramike dhe bojës është formimi i një mbrojtje të qëndrueshme qeramike që ndodh pasi grimcat depërtojnë në poret e llakut me mbushjen e tyre të plotë.

Rreth përfitimeve dhe karakteristikave të Ceramic Pro

Veshje siguron:

  • Besueshmëria e pronave mbrojtëse kundër shfaqjes së patate të skuqura dhe gërvishtjeve të vogla për një periudhë të gjatë (të paktën tre vjet). Një rritje e shumëfishtë e parametrave të forcës së llakut për shkak të futjes së grimcave kuarc në strukturën e saj pas aplikimit të shtresës mbrojtëse.
  • Ruajtja e thellësisë dhe shkëlqimit maksimal të ngjyrës. Karakteristikat optike të grimcave nanokeramike sigurojnë që pamja e sipërfaqes së trajtuar është identike me atë pas lustrimit. Plotësimi i përbërjes me aditivë të veçantë bën të mundur mbrojtjen e bojës nga djegia fatale.
  • Kurseni kohë dhe para për t'u kujdesur për trupin tuaj. Pas përpunimit me një përbërje nanokeramike, nevoja për larje është zvogëluar në mënyrë të konsiderueshme (rreth dy deri në tre herë). Kjo arrihet për shkak të hidrofobicitetit të veshjes, në mënyrë që trupi të mbetet i pastër dhe i thatë pas kullimit të ujit, i cili mbart formacionet e baltës.

Makinat që më parë janë trajtuar me një përbërës mbrojtës janë në gjendje të mahniten me shkëlqim dhe shkëlqim. Trupi duket thjesht i mrekullueshëm, pavarësisht nga mosha apo marka e makinës.

Pyetja është se, edhe pas një periudhe të parëndësishme nga momenti i funksionimit të një makine të re, trupi i saj fillon të venitet për shkak të faktorëve mjedisorë. Kjo manifestohet më qartë në ekzemplarët e pikturuar me ngjyra të errëta. Nuk është e mundur të shmangni madje edhe gërvishtjet e vogla që shfaqen pas larjes ose ekspozimit ndaj rërës dhe papastërtisë.

Eliminimi i mangësive është i mundur përmes makinave lustruese me cilësi të lartë. Por kjo nuk kursen nga shfaqja e njollosjes në trup pas disa kohësh. Këtu produktet e mbrojtjes vijnë në shpëtim, të dizajnuara për të mirëmbajtur panelet e trupit në një gjendje të shkëlqyer.

Mjetet provuan të jenë më të mirat: xhami i lëngshëm dhe nanokeramika. Veshje nanokeramike mund të mbrojë të dy trupin e një makine të re, dhe pas restaurimit të punës lustrim. Produkti jo vetëm që depërton në poret e llakut, por gjithashtu mbulon sipërfaqen e tij me një shtresë të paktën 5mkm. Lidhjet më të forta në nivelin molekular formojnë një film të fortë qeramik. Parafjala nano-thekson praninë në përbërjen e veshjes mbrojtëse të kuarcit dhe silikonit me një pjesë të grimcave 10m, e cila është e krahasueshme me atomet.

Një shtresë profesionale do të sigurojë një sipërfaqe të lëmuar dhe do të arrijë një efekt optik "lente". Kur fluksi i dritës kalon nëpër sipërfaqen nanoceramike, ajo rritet dhe reflektohet shumë herë, gjë që i jep kontrastin e ngjyrës dhe rrit efektin e pasqyrës. Karakteristikat hidrofobike dhe antistatike të agjentit ju lejojnë të vëzhgoni efektin "lotus" - kur avionët e ujit, duke ikur nga panelet e trupit, fshijnë papastërtitë dhe grimcat gërryese. Kjo kursen kohë për shkak të pastrimit më të shpejtë dhe përafërsisht trefishimit të nevojës për këtë ngjarje. Gjithashtu, produkti është i pajisur me aftësinë për të filtruar dritën ultraviolet, e cila parandalon djegien e pikturës. Fortësia e veshjes do të mbrojë trupin nga gërvishtjet, dhe rezistenca kimike do të mbrojë nga kimikatet që shoqërojnë rrugën dhe bitumin.
Ceramic Pro Light është mbrojtje e shkëlqyeshme nga rrezatimi UV dhe djegia, e cila është në gjendje të rinovojë ngjyrën e trupit, ta njomë atë me shkëlqim dhe të krijojë një efekt hidrofobik të qëndrueshëm.

Nanoceramics është një agjent progresiv, i qëndrueshëm i veshjes që mund të përballojë temperaturat ekstreme të ambientit dhe sulmin kimik. Filmi qeramik është në gjendje të pasqyrojë rrjedhat diellore dhe të njomë ngjyrën e trupit me një shkëlqim të veçantë. Kjo shtresë është e pajisur me një avantazh tjetër të rëndësishëm - karakteristikat antistatike dhe ujë-larguese, e cila zvogëlon intensitetin e ndotjes së trupit.

Avantazhet dhe përfitimet e veshjes Pro Qeramike

Ndër avantazhet kryesore të veshjeve mbrojtëse janë:

  • duke i dhënë ngurtësi të konsiderueshme LCP;
  • sigurimi i aftësive hidrofobike dhe antistatike;
  • dhënia e shkëlqimit dhe ngopjes maksimale e ngjyrës së trupit;
  • parandalimi i djegies së pikturës për shkak të rrezatimit ultravjollcë;
  • sigurimi i vetive mbrojtëse ndaj shirave të ngopura me papastërti acidike, kimikate dhe bitum, insekte, si dhe produkte të zogjve aktivë.

A janë qelqi i lëngshëm i rojës Silan dhe nanoceramic identike

Jo. Megjithë përkufizimin e hollësishëm të pronave gotë e lëngshme, ky mjet është një produkt tjetër. Shumë kompani të specializuara ofrojnë përpunimin e qelqit të lëngshëm si një shtresë nanokeramike, megjithatë, specialistë të kualifikuar shpjegojnë ndryshimin midis këtyre agjentëve në një mënyrë mjaft substanciale.

Ngjarjet e Testimit të Qeramikës Nanocover

SGS ka testuar parametra të ndryshëm të produktit Qeramik Pro. Në 2011. produktet kaluan provën për pajtueshmëri me kërkesat e standardeve të treguesve të tillë si:

  • fortësi;
  • rezistencë ndaj reagentëve, papastërtive alkaline dhe acidit.

Në 2012. testuar për siguri dhe toksicitet. Të dy rastet e suksesit konfirmohen nga tregues të kualitetit të lartë.

Shqyrtime Qeramike Pro & Rishikim Video

Të gjithë përdoruesit që përdorën Qeramik Pro për të përpunuar trupat e makinave të tyre morën reagime pozitive. Zhdukja e shpejtë e gërvishtjeve të vogla dhe gërvishtjeve vërehet, makinat pushojnë të kenë "frikë" nga mbytet. Shqyrtimet pozitive janë për faktin se makina mbrohet në mënyrë të përkryer nga manifestimi negativ i faktorëve të jashtëm dhe pamja mbresëlënëse e trupit, duke fituar një shkëlqim unik. Tjetra, ne sugjerojmë të shikoni një video në të cilën tregohet shkurtimisht se çfarë Ceramic Pro Light është një shtresë nanokeramike dhe si ta aplikoni atë në një trup të automjetit.

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment