Biofertilizuesi 4K për të rritur rendimentet dhe ushqimin e bimëve

Veshja e sipërme natyrore për tokën e markës 4K të prodhuar nga Bioproduct Organic LLC "Bionatsiya" do të rrisë ndjeshëm pjellorinë e tokës, dhe, rrjedhimisht, rendimentin. Përdorimi i biokarburantit me flaobaktere kontribuon në mbrojtjen e besueshme të sythave të rinj nga efektet negative të mikroflorës patogjene, përshpejton procesin e pjekjes së kulturave bujqësore dhe dyfishon frytëzimin. Kështu, pasi keni bërë zgjedhjen tuaj në favor të biokarburantit me katër përbërës 4K, ju do të përdorni parcelën tuaj të tokës në mënyrë sa më efikase të jetë e mundur, duke marrë produkte miqësore me mjedisin prej tij.

Plehërues 4K për rritjen e bimëve

Sipas prodhuesve të eko-plehrave 4K, produkti ka këto veti:

 • aktivizimi i rritjes së fidaneve;
 • rritje e konsiderueshme e produktivitetit;
 • parandalimin e shfaqjes dhe zhvillimit të mikroorganizmave patogjenë;
 • shtypja e procesit të kalbjes së sistemit rrënjor;
 • përshpejtimi i pjekurisë së bimëve me një mesatare prej 15 ditësh;
 • mbrojtje e besueshme ndaj dëmtuesve.

Përparësia e padyshimtë e ilaçit të ri është përbërja e saj ekskluzivisht natyrale e bazuar në substanca organike. Rezultatet e testit kanë treguar se, ndër të tjera, fekondimi ka një efekt pozitiv në madhësinë e frutave - pas ushqimit, ato bëhen më të mëdha. Duhet theksuar që plehrat funksionojnë në mënyrë efektive edhe në zona ekstreme klimatike, duke pasuruar toka të pakta. Për të marrë rezultatin e duhur, mjafton të kaloni disa veshje në sezon.

Si dhe ku të blini pleh 4K dhe çmimin e tij

Plehrat 4K mund të blini vetëm në faqen zyrtare të kompanisë. Ne ju rekomandojmë të mos porosisni bioklasësin në burimet e Internetit të palëve të treta, ku shpesh ofrohen produkte të falsifikuara që nuk kanë asnjë lidhje me plehrat origjinale. Duhet të kihet parasysh se duke porositur një produkt në faqen zyrtare, ju garantohet të merrni një pleh me cilësi të lartë, miqësore me mjedisin, të mbrojtur me certifikata të përshtatshme, ndërsa çmimi i plehrave 4K do t'ju pëlqejë shumë.

Bleni Biofertilizues 4K për 1 rubla

Informacione të hollësishme në lidhje me bioklasifikimin 4K

Nuk është sekret se duhet shumë përpjekje për të marrë një korrje të bollshme. Sidoqoftë, shpesh respektimi i kujdesshëm i të gjitha teknologjive të kultivimit për një produkt të veçantë nuk garanton rezultatin e dëshiruar. Tokat e ligët dhe të varfëruar nuk janë në gjendje të japin rendimente të larta. Në raste të tilla, situata mund të korrigjohet nga një pleh i ri 4K, i krijuar nga agronomët vendas. Përbërja e plehrave përfshin të gjithë mikroorganizmat që kontribuojnë në rikuperimin dhe restaurimin e shtresës pjellore të tokës.

Si ndikon plehrat në tokë dhe si restaurohet toka

 • Si rezultat i shumë viteve të studimeve, agronomët rusë dolën në përfundimin se, përveç elementeve kimike, disa baktere organike ndikojnë në pjellorinë e tokës, mungesa e të cilave është arsyeja e korrjeve të dobëta.
 • Bakteret veprojnë në sistemin rrënjësor të bimëve, duke u furnizuar atyre me elementë gjurmë të përmbajtura në tokë. Prania e një numri të mjaftueshëm mikroorganizmash jo vetëm që rrit ndjeshëm rendimentin, por gjithashtu ka një efekt pozitiv në shijen e frutave dhe perimeve.
 • Një analizë e plotë e tokës, e realizuar në kushte laboratorike, tregoi se niveli i frytëzimit është në proporcion të drejtpërdrejtë me numrin e mikroorganizmave. Duke marrë parasysh rezultatet e studimit, u zhvillua një markë e re e plehrave komplekse 4K me një përmbajtje të lartë të baktereve flao.

Plehra novatore u shfaq në treg kohët e fundit, por tashmë ka arritur të provojë veten nga ana shumë më e mirë. Pronarët e vilave verore që kanë testuar 4K thjesht janë të kënaqur - rendimenti është dyfishuar ose madje është trefishuar, ata kurrë nuk kanë marrë një numër të tillë frutash dhe perimesh në kopshtet e tyre.

Parimi i ndikimit të ekologjisë së plehrave 4K në tokë

Siç e dini, rendimenti i kulturave bujqësore është në proporcion të drejtpërdrejtë me cilësinë e tokës. Shtë pothuajse e pamundur të marrësh produkte cilësore në tokë të varfër dhe të varfëruar.

Studime dhe analiza të shumta kanë treguar që prania e një grupi të plotë të elementëve kimikë themelorë të gjurmëve në tokë nuk është e mjaftueshme për të marrë korrje të bollshme. Në mënyrë që toka të "funksionojë" në fuqi të plotë, kërkohet një shtesë në formën e mikroorganizmave të caktuar organikë për të lehtësuar depërtimin e ushqyesve jetikë në rrënjët e bimëve. Shtë prania e llojeve të caktuara të baktereve që fillon procesin e simbiozës.

Duhet të theksohet se bakteret dhe mikroorganizmat e tjerë të nevojshëm për pasurimin e shtresës së tokës përmbahen në sasi të mjaftueshme në plehrat tradicionalë torfe dhe vermikompostin. Sidoqoftë, përpunimi i një ngastre toke me këto lloje të plehrave shoqërohet me kosto të konsiderueshme financiare. Pra, për përpunimin e 1 endjes, nevojiten deri në 80 kilogramë të llojeve tradicionale të ushqimit. Nuk është e vështirë të llogaritet se sa do të kushtojë përpunimi i një komploti prej disa qindra pjesësh. Përveç kësaj, kjo sasi e plehrave duhet të dorëzohet në sitin tuaj, e cila shoqërohet me kosto shtesë.

Një alternative alternative për torfe dhe biohumus sot është plehra 4K, e cila përmban të gjithë mikroorganizmat e nevojshëm për tokën. Në të njëjtën kohë, vetëm 10 gramë pleh eko 4K janë të mjaftueshme për të përpunuar njëqind metra katror tokë.

Përbërja biofertilizuese me bakteret flao

Biofertilizuesi 4K përmban përbërësit e mëposhtëm:

 • Acidet humike të përqendruara që promovojnë rritjen e fidaneve, formimin në kohë të vezoreve dhe pjekjen e përshpejtuar të të lashtave.
 • Lavë bio-vullkanike, në formën e një përbërësi pluhur. Grimcat e lavës kontribuojnë në lëshimin e nxehtësisë, e cila kryesisht aktivizon proceset metabolike.
 • Bakteret fluo që ndikojnë në sistemin rrënjor të bimëve dhe inicojnë shfaqjen e simbiozës.
 • Lëngu bioaktiv. Ky komponent, i cili është përgjegjës për zhvillimin dhe rritjen e baktereve të dobishme, është i nevojshëm për restaurimin dhe pasurimin e tokës, optimizimin e përbërjes kimike të tij.

Mendimet e ekspertëve

Sipas mendimit të agronomëve që janë njohur me efektin e plehrave 4K, ilaçi i ri lejon të zbulojë plotësisht potencialin gjenetik të zhvillimit të bimëve, i cili shpesh përdoret më pak se gjysma. Plehërimi eko është në gjendje të neutralizojë efektet negative klimatike në bimë dhe potencialin e ulët të tokave të varfëra.

Mjafton të themi se 4K është një produkt unik i bërë nga Rusia, i aftë për të rritur pjellorinë e tokës shumë herë më shumë. Në të njëjtën kohë, rendimenti dyfishohet. Shtë shumë e rëndësishme që, ndryshe nga shumë lloje të tjera të plehrave, 4K nuk përmban përbërës sintetikë, gjë që siguron sigurinë e plotë të ilaçit.

E rëndësishme! Konkurrenti kryesor është plehër Agroplant, e cila kohët e fundit u shfaq në tregun bujqësor dhe tashmë ka arritur të dëshmojë efektivitetin e saj, falë një përbërje të zgjedhur posaçërisht dhe një faktori unik në formën e kokrrizave, e cila ju lejon të shpenzoni Agroplant më ekonomike.

Përfitimet e përdorimit të biokarburantit 4K

Përdorimi i rregullt i plehrave novatorë çon në rezultatet e mëposhtme:

 • rritjen e produktivitetit pavarësisht kushteve klimatike;
 • përmirësimi i shijes;
 • mbrojtje e besueshme ndaj dëmtuesve;
 • kursimet e kostos.

Efikasiteti i plehut 4K

Ekspertët janë të befasuar nga efektiviteti i ilaçit të ri. Rritja e rendimenteve të të korrave është vërtet përtej pritjeve. Ndër të tjera, mbirja e farës rritet ndjeshëm, ripening përshpejtohet për disa javë, dhe pesha e frutave rritet për 20%.

Metoda e aplikimit

Plehra 4K duhet të përdoret në përputhje të rreptë me kërkesat e udhëzimeve:

 • 1 lugë gjelle e biokarburantit duhet të shpërndahet në 10 litra ujë. Të lashtat ujiten çdo 2-3 javë. Një kovë zgjidhje është konsumuar për përpunimin e 1 metër katror tokë.
 • Kur mbillni patate, zhardhokët ngjyhen për 12 orë, farat e domates dhe lakrës - për rreth dy ditë, kulturat e tjera - për një ditë.
 • Spërkatja me ilaçin kryhet gjatë periudhës së rritjes dhe lulëzimit intensiv, pas perëndimit të diellit.

udhëzime për përdorimin e plehrave 4K

Implementimi i plehrave 4K për 1 rubla në kuadër të programit Federal "Të ndihmojmë fermerët"

Fatkeqësisht, shumë cirk dhe pronarë të tokave nuk janë të vetëdijshëm se në pranverën e vitit 2017 filloi programi "Për të ndihmuar fermerët". Sipas kushteve të saj, të gjithë qytetarët që zotërojnë një ngastër toke kanë mundësinë të blejnë eko-pleh 4K me një çmim simbolik nga 1 në 99 rubla.

Dihet që Programi po zbatohet brenda kornizës së politikës së zëvendësimit të importit të proklamuar nga qeveria Ruse, e cila filloi pas futjes së sanksioneve anti-ruse nga vendet perëndimore të Bashkimit Evropian. Ishte si rezultat i politikës së sanksioneve të ndjekura nga Shtetet e Bashkuara dhe vendet e BE-së që specialistët dhe agronomët rusë të profilit përkatës u ngarkuan të krijonin një pleh universal me veti unike dhe që përmban baktere flao.

Rezultatet e provës provuan efikasitetin më të lartë të plehut të fundit, i cili lejon të arrihet një rritje e konsiderueshme në rendimentin e të gjitha llojeve të bimëve, pa përdorimin e përgatitjeve shtesë të shtrenjta. Për të arritur rezultate optimale, mjafton të aplikoni biokarburant 4K vetëm disa herë në sezon.

Intervistë me një agronom për biokarburantin 4K

Ne biseduam më në detaje për zhvillimin e fundit të agronomëve rusë me Doktorin e Bujqësisë, Profesorin Mikhail Valerievich Chursin, i cili ka punuar në industri për më shumë se 30 vjet.

Gazetari: Mirëmëngjes, Mikhail Valerievich. Pyetja jonë e parë për një ilaç të ri - a është me të vërtetë një produkt unik që nuk ka analoge?

Profesori Chursin: Unë mendoj se nuk do të gaboj, duke e quajtur zhvillimin e 4K një përparim të vërtetë të specialistëve rusë. Më parë nuk kishte analoge të produktit as në Rusi dhe as në Perëndim. Ky është një produkt unik që do të tërheqë si fermerët ashtu edhe pronarët e parcelave të vogla.

Dua të vërej se fekondimi lejon që jo vetëm të rritet rendimenti, por edhe të përmirësohet shija e të lashtave të rritura, të përmirësohet pamja e tyre, e cila është veçanërisht e rëndësishme për fermerët që shesin produktet e tyre. Kështu, mund të thuhet se biokarburanti 4K optimizon produktet që rezultojnë në të gjitha aspektet.

Ilaçi është testuar në mënyrë të përsëritur në institute të specializuara shkencore, çdo herë duke provuar vetitë e tij fenomenale. Pa ekzagjerim, biokarburanti 4K është krenaria e shkencës sonë bujqësore. Vlen të përmendet se shumë prodhues të huaj të produkteve bujqësore janë të interesuar të blejnë 4K, megjithatë, Qeveria Ruse aktualisht ndalon eksportimin e këtij biokarburanti.

Sot, qytetarët tanë mund ta blejnë atë pa asnjë kufizim me një kosto minimale prej 1 rubla.

Gazetari: Mikhail Valerievich, a mund të shpjegoni sekretin e një efikasiteti kaq të lartë të ilaçit të ri?

Profesori Chursin: Plehrat veprojnë mbi një parim të ri. Kur përdorni, elementët e dobishëm nuk futen në tokë, gjë që bëhet kur përdorni plehra tradicionale minerale dhe komplekse. Parimi i funksionimit të 4K bazohet në rritjen e asimilimit të elementeve në tokë nga bimët.

Hulumtimi shkencor ka treguar se përveç mikroelementeve të përmbajtura në tokë, rendimenti ndikohet nga prania e mikroorganizmave të veçantë dhe baktereve që optimizojnë komponimet kimike komplekse për hyrjen në sistemin rrënjë. Këta mikroorganizma mbështjellin rrënjët e bimëve, duke filluar simbiozën.

Kështu, një rritje në numrin e këtyre mikroorganizmave mund të rrisë ndjeshëm aktivitetin e tyre, gjë që çon në një rritje të rendimentit dhe treguesve të tjerë. Për të përshkruar shkurtimisht ilaçin, është, në të vërtetë, një përqendrim i përmirësuar i baktereve fla.

Gazetari: Sidoqoftë, një algoritëm i ngjashëm trajtimi zbatohet në plehra torfe të njohura dhe humus.

Profesori Chursin: Po, në parim, algoritmi është i njëjti. Sidoqoftë, për të trajtuar shtresën pjellore me metoda tradicionale, kërkohet një sasi e madhe e plehrave, e cila shpesh është ekonomikisht e padobishme. Pra, për të fekonduar të njëjtat zona, përgatitja 4K do të duhet 10 herë më pak sesa torfe ose vermicompost. Natyrisht, ndryshimi është mjaft domethënës. Sot, blerja e plehrave 4K është në dispozicion për pothuajse çdo pronar të një trualli tokësor; brenda kornizës së programit aktual federal, mund të blihet për një çmim simbolik prej 1 rubla.

Gazetari: I dashur profesor, ju lutemi mund të shpjegoni më në detaje se ku dhe si mund të blini biokarburantet e shitura brenda programit. Për cilën periudhë është e vlefshme programi Federal?

Profesori Chursin: Gjithçka është mjaft e thjeshtë. Nëse dëshironi të blini ilaçin nën kushtet e programit "Ndihmimi i pronarëve të tokave 2017", duhet të plotësoni një aplikim të duhur në burimin zyrtar. Pagesa dhe shpërndarja e biokarburanteve kryhet me postë.

Deri më tani, ilaçi ynë i ri tashmë është blerë dhe testuar nga mbi njëqind mijë pronarë të tokës, dhe ne marrim rishikime të rrepta pothuajse çdo ditë. Kjo është dëshmi e qartë që 4K është me të vërtetë një ilaç shumë efektiv, dhe në të njëjtën kohë, i lirë që ju lejon të arrini rezultate fenomenale në kohën më të shkurtër të mundshme.

Ndoshta ju do të interesoheni për një artikull në lidhje me plehrat po aq të efektshëm BioGrow, si dhe të shikoni një video në lidhje me rezultatet e aplikimit të saj në praktikë në intervista me fermerë dhe agronomë Bioactivator Biogrow për të stimuluar rritjen e të gjitha llojeve të bimëve.

Ekipi ynë dikur u interesua për një trend të modës: tregtimin e kriptomonedhave. Tani arrijmë ta bëjmë shumë lehtë, kështu që fitojmë gjithmonë fitim pasiv falë informacioneve të brendshme për "pompat e kriptomonedhave" të ardhshme të publikuara në kanalin Telegram. Prandaj, ne i ftojmë të gjithë të lexojnë rishikimin e këtij komuniteti të kriptomonedhës "Sinjalet e pompës kripto për Binance".

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment