Biogrow - Plehrat për të stimuluar rritjen e të gjitha llojeve të bimëve

Biogrow Ky është një pleh i veçantë, bio-aktivizues i rritjes së bimëve, i cili rrit rendimentin e të gjitha kulturave bujqësore. Për rritjen dhe frytin normal, bimëve u duhen minerale dhe vitamina. Ata vijnë nga toka, por sasia e tyre nuk është gjithmonë e mjaftueshme. Pastaj plehrat vijnë në shpëtim. Shtë e dëshirueshme që ato jo vetëm të sigurojnë bimë me përbërës ushqyes, por edhe të mos dëmtojnë mjedisin. Një shtesë e tillë miqësore me mjedisin është bioaktivatori. BiogrowPromovon rritjen e bimëve dhe rrit frytshmërinë e tyre, ndërsa është plotësisht e sigurt.

Të gjithë kopshtarët që kanë zgjedhur Biogrow, vini re se ata arritën të marrin rezultate të shkëlqyera, shih videon në fund të këtij artikulli. Në revistën e kopshtarëve amatorë 7 Shtëpi verore, komente reale pozitive për Biogrow te artikulli mbi efektivitetin e bio-aktivizuesit Biogrow në praktikë. Ne ju dëshirojmë një korrje bujare edhe këtë vit!

банка Biogrow 50 ml për të përmirësuar rritjen e bimëve

Ku të porosisni dhe blini një bioaktivator Biogrow dhe sa kushton

Blej Biogrow në tregjet e specializuara për momentin është e pamundur, pasi një produkt origjinal me cilësi të lartë shitet ekskluzivisht nga prodhuesi, përmes rrjetit të vet të dyqaneve në internet.

Çmim Biogrow në Rusi 1000 rubla, në Bjellorusi 35 rubla, në Kazakistan 6000 tenge, në Kirgistan 1200 soms, në Gjeorgji 56 lari, në Ukrainë 300 hryvnia, ju mund të porosisni një bioaktivues për të përshpejtuar rritjen e bimës në dyqanin zyrtar në internet të prodhuesit të biokarburantit Biogrow në zyrën tuaj postare, brenda 4-7 ditëve të punës.

E rëndësishme! Ju nuk duhet të blini Biogrow në vendet e dyshimta me një çmim më të ulët, përndryshe rrezikoni të blini një fallco. Vizitoni faqen e internetit të prodhuesit dhe vendosni porosinë tuaj vetëm atje.

Bleni pleh bio me zbritje

 

Për qytetarët e Rusisë ka një zbritje të veçantë të favorshme, por lexoni më shumë për këtë!

Pse është e nevojshme veshja e sipërme dhe sa shpesh bëhet?

Siç e dini, toka përmban shumë përbërës që përdorin bimët për ushqim. Por për shkak të fenomeneve të ndryshme natyrore (thatësira, shira të shpeshtë të rrëmbyeshëm, erë), toka është varfëruar dhe bimët fillojnë të vuajnë nga mungesa e substancave të nevojshme. Kjo çon në një ngadalësim të rritjes së tyre, ata pushojnë të japin fryte dhe gjasat e zhvillimit të sëmundjeve rriten. Me një mungesë të theksuar të lëndëve ushqyese, vdekja e bimësisë nuk përjashtohet.

Veshja periodike e tokës ndihmon për të përballuar mungesën e mineraleve dhe vitaminave. Për këtë qëllim, këshillohet të përdorni vetëm aditivë eko-miqësorë me cilësi të lartë, siç është BioGrow. Përdorimi i duhur i këtij produkti në përputhje me udhëzimet do të sjellë përfitime të mëdha për bimët tuaja.

Kopshtarët me përvojë rekomandojnë të ushqehen rregullisht. Këshillohet ta bëni këtë një herë në muaj, dhe nëse është e nevojshme - dy. Më shpesh nuk rekomandohet përdorimi i shtojcës, sepse një tepricë e mineraleve është gjithashtu e dëmshme për bimësinë.

Pse duhet të zgjidhni një bioaktivator BioGrow

 • Suplementi biologjik biogrow u vlerësua nga shumë kopshtarë. Ajo vepron shpejt dhe jep një rezultat të dukshëm.
 • Ky pleh popullor është testuar në laborator dhe ka kaluar me sukses një numër provash klinike. Studimet shkencore kanë konfirmuar përfitimet e mëdha të shtojcës për bimët dhe sigurinë e saj mjedisore.
 • Plehrat mund të përdoren për të ushqyer një larmi të gjerë të bimëve - lule, kaçube, perime, pemë frutore.
 • Një avantazh i rëndësishëm i shtojcës Bio Grow është mungesa e plotë e përbërësve të dëmshëm në përbërjen e saj. Frutat e rritura me Bio Grow janë pa nitrate dhe mund të merren në sasi të mëdha pa frikë.
 • Dhe një pikë tjetër e rëndësishme - BioGrow do të ndihmojë në mbrojtjen e të korrave tuaja nga insektet e dëmshme që parazitojnë në kopsht dhe bimë kopshtesh, kjo u tha nga agronomi në rishikimin video të plehrave.

Strukturë Biogrow dhe veprimi i përbërësit

Efikasiteti i lartë i eko-shtesë i Biogrow shpjegohet me veprimin e përbërësve të tillë:

 • Koncentrati i acidit humik. Kjo substancë është burimi i shumë mineraleve që thithen lehtësisht nga bimët. Si rezultat, rritja e tyre përshpejtohet, frytëzimi rritet ndjeshëm.
 • Uji bioaktiv. Përmirëson strukturimin e shtresës pjellore. Favorizon rritjen e mikroorganizmave të dobishëm, rregullon simbiozën me rrënjët e bimëve.
 • Mielli i zgjedhur i gjakut (koncentrati). Shërben si burim i aminoacideve për bimët, përfshin elemente që pasurojnë pjesët rrënjësore me oksigjen.
 • Bakteret fluo. Mbush tokën me substanca të dobishme, përmirësoje përbërjen e saj minerale. Roli i këtyre organizmave në rritjen e frytit është provuar gjatë studimeve të shumta shkencore.
 • Hiri i pemëve qumeshtit. Normalizoni përbërjen e tokës, duke e pasuruar atë me minerale të ndryshme. Ata përshpejtojnë rritjen, aktivizojnë mekanizmat mbrojtës, neutralizojnë efektet negative të faktorëve të ndryshëm të jashtëm dhe rrisin pjellorinë.

Përveç kësaj, BioGrow përmban komponime të veçanta që ndihmojnë tokën të mbajë më shumë lagështi. Prandaj, bimësia i reziston lehtësisht motit të thatë, vazhdon të rritet dhe nuk i humbet cilësitë e tij të frytshëm.

Kur moti është shumë me shi, përbërësit e dobishëm për bimët mund të lahen nga toka. Zhvilluesit e Biogrow gjithashtu parashikuan këtë rast - ata shtuan përbërës në pleh që lidhin mikronutrientët në tokë dhe parandalojnë rrjedhjen e tyre.

Karakteristikat e dobishme të bioadditives Biogrow

Ekoudobrenie Biogrow ka një efekt të tillë:

 • Stimulon rritjen dhe zhvillimin e llojeve të ndryshme të bimëve.
 • Ai pasuron tokën me minerale, vitamina dhe aminoacide.
 • Përmirëson frytëzimin.
 • Rrit rezistencën e bimëve ndaj ndikimit të faktorëve të jashtëm, u siguron atyre mbrojtje nga shumë sëmundje.
 • Parandalon rrjedhjen e komponentëve të dobishëm nga toka.
 • Siguron mbrojtje të besueshme kundër dëmtuesve të insekteve.

Rezultatet e hulumtimit të stimuluesve Biogrow

Përgjigjet e shkencëtarëve në lidhje me bio-pleh organik Biogrow vetëm pozitive. Shtesa kaloi të gjitha testet dhe testet e nevojshme, të cilat konfirmuan efektivitetin e tij të lartë dhe sigurinë absolute për mjedisin dhe shëndetin e njeriut.

Gjatë hulumtimit, u fekonduan lloje të ndryshme të perimeve dhe bimësisë së kopshtit. Në të gjitha rastet, u arrit një rezultat mbresëlënës. Bimët u zhvilluan fuqishëm, lulëzuan mirë dhe dhanë një korrje të mirë. Për më tepër, treguesit vazhduan të rriten çdo vit. Përzierje përforcuese e bimëve dhe fidanëve BioGrow ka certifikatën përkatëse, e cila lëshohet në bazë të protokollit të testeve laboratorike.

Udhëzime për përdorim Biogrow

Ka disa mënyra për ta përdorur atë. Biogrow:

 • Lotim i bimëve. Një lugë çaji (2 gram) pleh hollohet në një kovë me ujë dhe ujitet. Procedura përsëritet jo më shumë se dy herë në sezon.
 • Njomja e farave. Do lloj bime ka dozën dhe kohën e vet. Prandaj, para se të njomeni, duhet të lexoni me kujdes udhëzimet.
 • Sprinkle. Kjo metodë përdoret për të përpunuar pemët frutore. Plehrat hollohet në dozat e treguara në udhëzime. Pastaj spërkatni zgjidhjen mbi pemë. Kjo bëhet gjatë lulëzimit dhe rritjes së frutave, në mbrëmje gjatë perëndimit të diellit.

Përfitimet e plehut eko Biogrow

Unik në përbërjen e tij eko shtojcë Biogrow ka shumë përfitime. Nuk përmban kimikate toksike dhe përmirëson ndjeshëm frytëzimin. Rritja dhe lulëzimi i bimëve aktivizohet, ato bëhen rezistente ndaj shumë sëmundjeve të rrezikshme. Një tjetër plus i padyshimtë i biokarburanteve është një çmim i volitshëm që nuk do të dëmtojë portofolin tuaj. 

efikasiteti dhe rezultati i plehrave Biogrow

krahasim Biogrow me plehra të tjerë: Test provë për shpejtësinë e mbirjes

Si rezultat i testeve, u zbulua se bioaktivatori gjithashtu kontribuon në një mbirje të hershme të të lashtave, si dhe në mbirje: nuk u përdorën plehra në shtratin eksperimental 1, u përdor i dyti BioGrow, i treti përdori plehra tradicionale, vermicompost dhe pleh organik. Siç shihet nga rezultatet në foto në serën eksperimentale, kjo stimulues Biogrow çon herë pas here. Besohet se mund të përdoret gjithashtu në kultivimin e kërpudhave dhe të lashtave të rralla që kërkojnë kujdes të veçantë. Gjatë analizës krahasuese të biofertilizuesve, botim obzoroff.info konstatoi se konkurrenti më i rëndësishëm Biogrow është pleh Agroplant, e cila është më ekonomike për tu përdorur në zonat e kopshtit.

krahasim Biogrow me plehra të tjerë

Shqyrtime video të banorëve të verës dhe fermerëve me përvojë në vendin e tyre BioGrow dhe rezultate praktike që konfirmojnë efektivitetin e kësaj plehërie të bazuar në bio-bakteret që pasurojnë tokën, si dhe komentet e agronomëve dhe ato që thotë Biogrow në lajmet në televizion. Megjithë ndalimin nga Ministria e Bujqësisë, zbatimi i biokarburantit Biogrow vazhdon dhe madje po fiton vrull: tashmë çdo fermer i tretë e di për ekzistencën e tij dhe po përpiqet ta përdorë atë për të rritur produktivitetin.

Komente dhe rekomandime të ekspertëve

Eko-plehra Biogrow ka provuar veten në praktikën kopshtarisë. Mbron bimët nga sëmundjet dhe dëmtuesit, rrit produktivitetin, ndërsa është plotësisht e sigurt. Ideale për pjesën më të madhe të florës dhe nuk dëmton mjedisin. E megjithatë, për ndonjë arsye, pak njerëz e dinë për këtë, por në pranverën e vitit 2017, një program i ri federal "Për të ndihmuar fermerët 2017" filloi në Rusi. Sipas këtij programi, çdokush që ka faqen e vet (dhe në praktikë, kushdo, pasi faqja nuk është kontrolluar), mund të blejë biofertilizatorin inovator rus BioGrow me një çmim minimal - vetëm 990 rubla, detajet rreth kësaj oferte të favorshme shkruhen në faqen e internetit të prodhuesit Biogrow dhe në faqen e lajmeve të Ministrisë së Bujqësisë.

Programi është pjesë e kursit për zëvendësimin e importit dhe përmirësimin e sigurisë ushqimore, e cila u zgjodh nga qeveria pas prezantimit të sanksioneve perëndimore. Atëherë ishte vendosur që detyra të prodhonte një pleh të ri unik, për të cilin shkencëtarët kishin folur vetëm më parë.

Tjetra, fotoja Nr. 1 tregon pamjen e shishes origjinale Biogrow, dhe në imazhin e dytë është një falsifikim i biokarburantit, vërejmë se falsifikimi shitet edhe në qese letre dhe në shishe plastike litër dhe duket dyshues edhe në shikim të parë në paketim, kështu që ju rekomandojmë që të blini një biostimulator vetëm në faqen zyrtare të internetit! Kështu, ju do të kurseni jo vetëm para, por edhe kohën e vlefshme që është e nevojshme në bujqësi!

bio-aktivizues origjinal Biogrow

 

Prodhuesi i mrekullisë së plehut Biogrow është kompania ruse Intertorg, e cila prodhon koncentrat në paketa prej 50 gramësh, në varësi të zonës së fermës tuaj në oborrin e shtëpisë, mund t'ju duhet nga një deri në katër kavanoza Biogrow, vetëm menaxheri mund të sigurojë informacion të saktë mbi sasinë e kërkuar.

Për ta bërë këtë, vizitoni faqen e internetit të prodhuesit dhe lini një kërkesë: emrin dhe numrin e telefonit, pas së cilës konsulenti do t'ju telefonojë brenda minutave 10-15 dhe do t'i përgjigjeni të gjitha pyetjeve tuaja, natyrisht që është falas!

Kujdes Mos e ngatërroni Biofertilizuesin Biogrow me plehra të lëngshëm BioBloom, BioBizz, Nuriss dhe Bio Grow substrate kokosi! Informacione të hollësishme rreth analoge po aq efektive të eko-plehrave mund të gjenden në artikullin në bioaktivatorin me katër përbërës Plehërues 4K për të rritur rendimentin dhe ushqimin e bimëve.

Rregulla të përgjithshme për aplikimin e plehrave organikë

Plehrat organikë përfaqësohen nga plehu i kafshëve të freskëta ose të kalbur, mbetjet e pulave dhe humusin e gjetheve. Dhe, megjithëse të gjitha këto produkte miqësore me mjedisin dhe natyrore nuk mund të përdoren pa menduar, për dallim nga biofertilizuesi Biogrow.

Le të fillojmë me humus me gjethe. Përgatitet duke hedhur në gropa plehrash ose grumbuj gjethesh të ndonjë peme frutore. Përjashtim bëjnë gjethet e çdo arre - arre, lajthi, etj. Dhe megjithëse disa banorë të verës pretendojnë se ata janë përdorur me sukses në parcelat e tyre për shumë vite, kjo nuk duhet të bëhet - gjethet e arrës përmbajnë taninet që pengojnë bimët. Humusi i gjetheve është plehu më i shkathët, megjithëse më i dobëti. Ata mbjellin mbjellje për dimrin, me ndihmën e tij rrisin depërtueshmërinë e ujit dhe ajrit të tokës, ushqejnë speciet e egra që janë vendosur në kopshtet tona.

Para se të fekondoni bimë zbukuruese me plehra organike, këshillohuni me një kopshtar të kualifikuar ose një dizajner të peizazhit - jo të gjithë e duan plehun organik. Trëndafilat i adhurojnë ato, por disa lloje të konifereve dhe lëndina, kur aplikohen, mund të sëmuren dhe madje të vdesin.

Penda e lopës më e përdorur. Mbetjet e derrit nuk janë aspak të përshtatshme, dhe plehu i kalit është i zbatueshëm vetëm për bimët zbukuruese, pasi shumë perime, fruta dhe manaferrat, kur konsumohen, fitojnë një shije të pakëndshme.

Lëpushka e thatë e pjekur në kopsht përdoret më mirë duke e futur atë në vjeshtë për gërmim (1 kovë pleh organik për 1 metër katror tokë). Pemët frutore dhe shkurret gjithashtu do të favorizojnë aplikimin e plehut të vonë të vjeshtës në kombinim me një bioaktivues Biogrow. Një përzierje e tillë e plehut organik dhe biokarburantit të mësipërm mund të futet në tokë, ose mund të lihet si mulch. Në pranverë dhe në fillim të verës, kur transplantoni fidanë, mund të shtoni një përzierje të gramave 1 gramë pleh Biogrow dhe një pjesë të vogël të lëpushkave direkt në vrimë. Shtë më mirë të mos fekondoni bimë me mbetje të thatë të shpendëve, pasi ka një përqendrim shumë të lartë të azotit dhe lehtë mund të "digjen" bimën.

Në formë të lëngshme, bimët fekondohen me infuzion të lëpushës së lëpushës ose të pulave (raporti me ujë 1: 4 ose 1: 10). Zgjidhja lejohet të fermentohet, duke nxitur në mënyrë periodike për javë 2, të holluar me 1: 5 dhe 1: 10, përkatësisht, dhe të ushqehen bimët duke lotuar nën rrënjë.

Një kombinim i përzierjes së mëposhtme jep një efekt të mirë: bakteret floo plus plehrat e gjelbërta - mbushni fuçi me barërat e këqija, mbushni me ujë, lëreni të fermentohet, holluar 1: 2 ose 1: 5 (varet nga raporti i barërave të këqija dhe uji) dhe uji i bimëve.

Kujdesuni për bimët tuaja, ata do t'ju falënderojnë me një korrje të pasur dhe lulëzim të harlisur.

Gabimet që bëhen zakonisht nga kopshtarët

Një numër i madh i njerëzve ujisin shtretërit me ujë të ftohtë, sapo të rekrutuar nga burimi. Ky është një gabim i pafalshëm dhe mund të çojë në dëmtimin e rrënjëve dhe vetë bimës. Uji i ngrohtë duhet të përdoret për këtë proces. Mundësia më e mirë është të instaloni disa kapacitete të mëdha pranë shtretërve, në të cilat uji do të nxehet deri në temperaturën e kërkuar.

Po, bioaktivator Biogrow lufton me sukses kundër parazitëve dhe baktereve patogjene, por për të shmangur sëmundjet e bimëve dhe përkeqësimin e performancës së bimëve, është e nevojshme të ndërrohen shtretërit për rritjen e të lashtave sa më shpesh që të jetë e mundur. Kjo do të ndihmojë për të shmangur prishjen e tokës dhe dëmtuesit nuk do të grumbullohen aq shumë. Do vit është e nevojshme të ndryshoni vendin ku do të rritet kjo ose ajo kulture. Kthimi në të ashtuquajturin vend i vjetër duhet të kryhet vetëm pas tre ose katër vjet.

Zhvillimi i duhur i bimëve varet drejtpërdrejt nga futja e plehrave në to, por jo të gjithë e bëjnë atë siç duhet. Mos i bëni në fillim të pranverës, kur toka nuk është ngrohur sa duhet. Gjatë kësaj periudhe, ata do të jenë të padobishëm. Plehrat minerale duhet të aplikohen vetëm me ngrohjen e duhur të tokës, gjegjësisht të paktën 10 gradë Celsius. Plehrat që janë në formë të lëngshme aplikohen në tokën e lagur, përndryshe ekziston rreziku i djegies së rrënjëve. Në përfundim të kësaj procedure, është e nevojshme që ta shpëlani bimën me ujë, sepse pikat e plehrave mund të marrin mbi to, gjë që është një dukuri e papranueshme. Plehrat organike duhet të vendosen thellë nën tokë për të shmangur dëmtuesit sipërfaqësorë që gjenden në to.

Një gabim i zakonshëm që dashurojnë kopshtarët është ndjekja e tyre e tepërt e të korrave. Duke dashur të marrin rendimentin më të madh të mundshëm, ata e teprojnë me sasinë e plehrave, madje edhe një tepricë e Biogrow nuk do të japë më shumë se 200% të rendimentit .Kjo ka një efekt negativ. Bimët, duke u rritur në madhësi, fillojnë të zhvendosen njëri-tjetrin dhe për këtë arsye fillojnë të tolerojnë modifikimet e jashtme në formën e deformimit. Ose anasjelltas, në kulturat e kultivuara formohet një dozë e tepërt e substancave që krijojnë fruta për shkak të së cilave lëvozhga e jashtme e fetusit shpërthen. Prandaj, është e nevojshme të vëzhgoni proporcionet e sakta për secilën kulturë individuale. Ne ju rekomandojmë që të provoni plehun e ri Agroplant, i cili prodhohet në formën e kokrrizave, në vendin tuaj.

Kujdes ia vlen t'i qasemi zgjedhjes së shumëllojshmërisë. Duhet të kihet parasysh se jo secili prej tyre do të rritet mirë në një rajon të caktuar. Pa e kuptuar këtë pyetje paraprakisht, ekziston mundësia e zhgënjimit kur korrni. Ju duhet të zgjidhni varietetet dhe hibridet e tilla që do të ndjehen rehat në klimën karakteristike të territorit ku do të rritet.

Shqyrtime të vërteta në lidhje me përdorimin e Biogrow në komente

Shpresojmë që rishikimi ynë i ekologjisë së plehrave të jetë i dobishëm për ju në menaxhimin e familjes tuaj, dhe ne, nga ana tjetër, presim përshtypjet dhe komentet tuaja mbi rezultatet e aplikacionit BioGrow!

Mos harroni rekomandimet e prodhuesit: nëse pasi të keni aplikuar Biogrow në vjeshtë ka teprica të plehrave në vilën tuaj të verës, mos e përdorni plotësisht, pasi do të vijë në ndihmë në sezonin e ardhshëm në pranverë për të njomur farat dhe përgatiteni për mbirjen e farave: kjo do t'ju kursejë një buxhet për të ardhshëm vit dhe për të parandaluar tejkalimet e bioaktivatorit.

Një korrje e pasur për ju, dërgoni foto dhe video raporte të korrjes suaj dhe ne do t'i botojmë ato në vazhdim të këtij artikulli dhe në kanalin tonë Obzoroff në YouTube.

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment