Animal Grow stimulues për të përshpejtuar rritjen e kafshëve

Konkurrenca e madhe në tregun bujqësor ka çuar në të kuptuarit se është e nevojshme të rritet niveli i rritjes së kafshëve shtëpiake, një kompleks bioaktiv Animal Grow u shfaq në treg jo shumë kohë më parë, por tashmë është vendosur si një përshpejtues i shkëlqyer i rritjes së kafshëve. Për herë të parë kjo prirje u vu re nga fermerët në Evropë, ata kuptuan se shtimi i aditivëve të ndryshëm në ushqim është një domosdoshmëri.

Pastaj u shfaqën ilaçet e para që përshpejtuan rritjen e kafshëve. Agrarianët vunë në dukje faktin se kur përdoren aditivë të veçantë, rritja në masë e kafshëve është e përshpejtuar, pavarësisht se sasia e ushqimit të konsumuar është zvogëluar.

Animal Grow paketim

Një zhvillim modern, i bazuar në inovacion të shkencëtarëve tanë blegtoralë të quajtur Animal Grow mund të aplikohet për çdo kafshë: pulat, patat, rosat, lepujt, derrat ose bagëtitë. Enzimat dhe nukleopeptidet, të cilat janë pjesë e përgatitjes së Grivës së Kafshëve, kontribuojnë në rritjen e imunitetit dhe eliminimin e parazitëve të ndryshëm nga kafshët. E gjithë kjo çon në një ulje të konsiderueshme të kostos së ilaçeve për trajtimin dhe shërbimet e specialistëve, dhe gjithashtu zvogëlon mundësinë e zhvillimit të sëmundjeve të kafshëve. Nga ana tjetër, ky stimulues, i shtuar në ushqimin e kafshëve, kontribuon në një thithje më të efektshme të lëndëve ushqyese dhe shtimin në masë të kafshëve.

Stimulues i rritjes Animal Grow lejon që në një kohë relativisht të shkurtër të rritet pesha e kafshëve. Shumë blegtorë janë të kujdesshëm ndaj ilaçeve të reja për të rritur përfitimin në masë për kafshët, megjithëse përdorimi i tyre zvogëlon kohën e ushqyerjes së kafshëve të reja dhe jep një efekt pozitiv dhe të theksuar. Ne do të përpiqemi të kuptojmë parimin e funksionimit të produktit Animal Gro, si dhe të sigurohemi që ato janë të sigurta si për kafshët ashtu edhe për njerëzit.

Përdorimi i rritjes së biostimulantit Animal Grow si një shtesë për të ushqyer jep rezultatin e mëposhtëm:

 • Mundësia e përhapjes së epidemive të ndryshme midis kafshëve, si dhe heqjen e parazitëve nga trupi i tyre, është zvogëluar ashpër;
 • Fitimi në masë i muskujve në kafshë ndodh pa përdorimin e agjentëve anabolikë dhe steroide;
 • Ilaçi ndihmon për të përshpejtuar proceset e tretjes, dhe është gjithashtu një masë parandaluese kundër sëmundjeve të traktit digjestiv;
 • Promovon shtimin e peshës dhe aftësinë për të riprodhuar në një afat të shkurtër pas pjelljes;
 • Ndikon në lindjen dhe zhvillimin e mëtejshëm fizik të brezit të ri;
 • Rrit produktivitetin e kafshëve në formën e prodhimit të vezëve, rendimentit të qumështit ose shtimit të peshës.

Prania e enzimave të caktuara në përgatitje përmirëson mikroflora në traktin gastrointestinal dhe prodhimin e vitaminave B. Stimulatori promovon prodhimin dhe asimilimin e lëndëve ushqyese, elementë të ndryshëm gjurmësh dhe vitaminash nga ushqimi. Rritja e kafshëve në praktikë zvogëlon me 30-50% kostot e ushqimit për njësi. produkte, dhe me të njëjtën përqindje rrit produktivitetin në formën e rendimentit dhe fitimit të qumështit. Për më tepër, cilësia e qumështit, vezëve dhe kafshëve përmirësohet.

Të gjitha testet laboratorike janë kryer në 2017 në fermat blegtorale 32 të vendosura në Federatën Ruse. Numri i kafshëve provuese ishte 48 mijë krerë.

A ka kuptim të përdoret një stimulues i rritjes për kafshët?

Një pyetje e tillë nuk mund të lindë midis sipërmarrësve aktualë. Të ardhurat që merr fermeri do të varen nga rritja dhe pjekuria e trupit. Kështu që duhet të zbatohet.

Fermerët mbajnë lopë, dhi, pula dhe derrat jo vetëm për të marrë direkt mish për therje, por edhe për produkte të tilla si vezët, qumështin, dhe gjithashtu për të rritur pasardhësit. Prandaj, fermeri është shumë i interesuar për të rritur peshën e derrit, duke përshpejtuar pjekurinë e pulës dhe bagëtisë.

Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme për një sipërmarrës që gomarët dhe kuajt, të cilët përdoren si punë, bëhen të fortë, elastikë dhe të fuqishëm herët. Përshpejtuesit e rritjes konsumohen gjithashtu në mënyrë spontane nga qentë, macet dhe peshqit.

Mundësitë për përvetësimin e një stimuluesi dhe koston e tij

Stimulues për rritjen e kafshëve Animal Grow nuk shitet në dyqane. Sot, është e mundur të blini produkte me cilësi të lartë dhe të garantuar përmes dyqaneve në internet të prodhuesit. Dyqanet online të prodhuesve ofrojnë për të blerë Animal Grow me çmimin vijues:

 • RF - 1 mijë rubla;
 • Bjellorusia - fshij 40 .;
 • Kazakistani - 6 mijë tenge;
 • Kirgistani - 1,2 mijë soms;
 • Xhorxhia - 56 GEL;
 • Ukrainë - 400 hryvnia.

Këto çmime janë paraqitur në mënyrë që të mos e blini ilaçin me një çmim të ulur në faqet e tjera që nuk kanë aftësinë të garantojnë produktin origjinal, dhe blerja juaj nuk do të jetë një biostimulator i një cilësie të lartë të rritjes Animal Grow. Pasi të keni porositur ilaçin në faqen e internetit të prodhuesit, mund ta merrni në zyrën postare më të afërt brenda ditëve të punës 4-7.

Vetëm duke vendosur një porosi në dyqanin online të prodhuesit të stimuluesit, do të merrni një produkt me cilësi të lartë të garantuar me të gjitha karakteristikat e deklaruara!

Blej Animal Grow

 

Cila është baza e stimuluesit të rritjes Animal Grow

Efekti i stimulimit të rritjes së kafshëve Animal Grow bazuar në pikëpamjet e mëposhtme:

 • Përshpejtimi i të gjitha proceseve biologjike përgjegjës për rritjen dhe zhvillimin e trupit të kafshëve shtëpiake;
 • Normalizimi i sfondit hormonal të trupit, i cili është shumë i rëndësishëm për meshkujt për të rritur produktivitetin;
 • Përmirësimi i funksioneve mbrojtëse të organizmit të kafshëve;
 • Gjendja e integrimit të jashtëm të kafshës, siç është lëkura dhe palltoja, është duke u përmirësuar (kjo është arsyeja pse qentë dhe macet duhet të ushqehen stimulues të rritjes për të siguruar një pamje elegant për çiftëzim ose folur në një ekspozitë);
 • Shtim më i shpejtë i peshës për kafshët shtëpiake;
 • Ulja e periudhës së rehabilitimit pas sëmundjes - stimuluesi i rritjes Grout Animal ju ndihmon trupit të dobësuar të kafshëve që të arrijë zhvillimin e moshatarëve të tij.

Animal Grow stimulues i rritjes

Çfarë është përfshirë Animal Grow

Përbërja e stimuluesit për rritjen e kafshëve përfshin përbërës novatorë që punojnë së bashku për të plotësuar dhe forcuar njëri-tjetrin. Ilaçi përfshin përbërësit e mëposhtëm:

 • Acidet me origjinë organike, të tilla si propionik, formik, fumarik. Ato kontribuojnë në vendosjen në stomakun e kafshëve të një ekuilibri të tillë acid-bazë, i cili rrit vdekjen e florës patogjene në nivelin qelizor, ruan dhe zhvillon rritjen e baktereve të acidit laktik dhe ndihmon në shpejtimin e tretjes.
 • Melasë. Ky komponent ndikon pozitivisht në cilësinë dhe karakteristikat e shijes së produkteve përfundimtare të blegtorisë. Përveç kësaj, ajo ushqen vitamina, sheqer, kalium dhe natrium, dhe ndihmon në rritjen e oreksit.
 • Sapropel, kjo substancë përmban bio-substanca që rrisin aftësinë riprodhuese të kafshëve dhe i mbrojnë ata nga sëmundje të ndryshme.
 • Gurana ndikon në uljen e ndjenjës së lodhjes tek kafshët, rrit tonin e tyre. Kjo substancë është gjithashtu një profilaktike kundër dizenterisë, malarjes, diarresë dhe acarimit të mureve të brendshme të stomakut.
 • Ekstrakti i gjetheve të artichoke mbush stimuluesin me përbërës të tillë si bioflavonoids, acide quinike dhe klorogjenike, kripëra kalium-magnez-fosforik, natrium, hekur dhe vitamina B1, B2.
 • Multi enzimat kontribuojnë në shkatërrimin e mureve të jashtëm të qelizave bimore, gjë që kontribuon në hyrjen dhe tretjen më të mirë të substancave në to (sheqeri, proteina, lipidet). Kjo çon në një ulje të peshës së ushqimit dhe kostos së mbajtjes së kafshëve.
 • Nukleopeptidët ndikojnë në metabolizmin e kafshës, e përshpejtojnë atë. Kjo kontribuon në rritjen dhe shtimin e peshës së kafshëve, stimulon riprodhimin e saj.

Farë rëndësie ka Animal Grow

Eachdo edukator vendos vetë detyrën ekonomike të rritjes, për shembull, viçave të rinj dhe në të njëjtën kohë të marrë më shumë kafshë në tufë, të cilat do t'i plotësojnë të gjitha standardet.

Për rritjen dhe zhvillimin normal të të njëjtave viçave, ata duhet të marrin plotësisht ushqim me cilësi të lartë me sasinë e kërkuar të vitaminave dhe mineraleve. Në të njëjtën kohë, mbarështuesi gjithmonë dëshiron të përshpejtojë rritjen e kafshëve të reja në mënyrë që të marrë rezultatin e dëshiruar në një kohë më të shkurtër. Stimuluesi i rritjes së kafshëve Rritja e kafshëve do të ndihmojë në zgjidhjen e këtij problemi të vështirë. Zbatimi i tij do të sigurojë një efikasitet më të madh në punë, si dhe do të përmirësojë treguesit e përfitueshmërisë në prodhimin e mishit dhe produkteve të qumështit.

Stimuluesi i përshpejtimit të rritjes së kafshëve bën të mundur përshpejtimin e rritjes së kafshëve të reja, gjë që lejon rritjen e treguesve të prodhimit për qumështin dhe mishin. Rritja e prodhimit sigurohet nga rritja e përshpejtuar dhe zhvillimi i gjeneratës së re të kafshëve, e cila është e mundur me përdorimin e një stimuluesi të rritjes Animal Grow. Kjo vlen për të gjitha llojet e kafshëve shtëpiake që janë rritur për të prodhuar mish, sallo, vezë dhe qumësht.

Parimet e stimulimit të rritjes

Në mënyrë që fermeri të përcaktojë mundësinë e përdorimit të stimuluesve të rritjes, veçanërisht për lopët, është e nevojshme të imagjinohet parimi i veprimit të përgatitjeve të tilla. Të gjitha ilaçet moderne të këtij lloji, përkundër larmisë së tyre, ndahen në dy kategori - përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm.

Stimuluesit e përdorimit të brendshëm veprojnë në trupin e kafshës nga brenda. Ato kontribuojnë në përshpejtimin e proceseve që ndodhin në trupin e viçit, përfshirë rritjen, por nuk e shtrembërojnë vetë procesin natyror. Kjo mund të krahasohet me një ilaç antiviral që shkatërron virusin dhe forcon sistemin imunitar, i cili lufton sëmundjen.

Barnat e veprimit të jashtëm synojnë rezultatin përfundimtar. Një kafshë e re po fiton peshë intensivisht, por ilaçi nuk ndikon në proceset brenda trupit. Si rezultat i kësaj, rritja e të rinjve mbetet e papërgatitur për ndryshime të shpejta. Duhet kujtuar se ekziston një stimulues për të përshpejtuar rritjen e bimëve Biogrow.

Si stimulojnë kafshët rritjen e kafshëve?

Shqetësimi kryesor për përdorimin e përgatitjeve të rritjes në blegtorinë është pyetja: a janë qumështi dhe produktet e mishit të sigurt për përdorim të sigurt për konsum? Nëse kjo e gjen atë, madje edhe një konfirmim të vogël, atëherë të gjitha përpjekjet dhe zhvillimet për të përshpejtuar rritjen e kafshëve do të reduktohen në zero.

Për të eleminuar të gjitha efektet anësore, është e nevojshme të përdoren përgatitje të provuara dhe origjinale, të cilat përfshijnë përbërës natyralë që janë testuar dhe aprovuar plotësisht nga veterinerët ekspertë. Drogë e rritjes Animal Grow është një mjet i tillë. Nuk dëmton kafshët, përshpejton vetëm ato procese që janë të natyrshme për trupin e kafshës, por nuk i ndryshojnë ato.

Animal Grow stimulon një rritje në sintezën e substancave hormonale tiroide dhe androgjenike që përshpejtojnë rritjen e masës shtazore. Por këto substanca hormonale mbeten në rreshtat natyrorë nëse ilaçi i jepet kafshës sipas normave. Normat në secilin rast duhet të bien dakord me një specialist.

Si veprojnë antibiotikët për të përshpejtuar rritjen e kafshëve të reja

Antibiotikët si penicilina, streptomicina ose hormoni i rritjes përdoren për të përshpejtuar rritjen e bagëtisë. Përdorimi i tyre çon në shtim të peshës tek kafshët e rritur, por efekti i tyre te kafshët e reja çon në pasoja paksa të ndryshme. Sipas studimeve, ato janë si më poshtë:

 • Kur përdorni antibiotikë, bagëtia e re ka një zhvillim më intensiv;
 • Ka një oreks të mirë;
 • Ata kafshë të reja që janë disi prapa në zhvillim, kur marrin antibiotikë, kapin moshatarët brenda një kohe të shkurtër.

Të dhënat e paraqitura tregojnë se përdorimi i antibiotikëve në rritjen e bagëtive të reja është i justifikuar dhe i duhur.

Por antibiotikët janë një ilaç i fuqishëm. Prandaj, para se të përdorni ilaçe të tilla, duhet të konsultoheni me një specialist për dozimin e tyre dhe mundësinë e përdorimit.

Rreziqe nga përdorimi i antibiotikëve

Nëse droga të tilla të forta si antibiotikë përdoren pa respektuar normat dhe rregullat, atëherë ato mund të ndikojnë negativisht në trupin e kafshëve të reja dhe të shkaktojnë ndryshime të rëndësishme në trupin e tyre. Prandaj, rekomandimet e veterinerëve janë kaq të rëndësishme. Por, edhe me të gjitha rregullat, këto ilaçe mund të mos kenë rezultatin e dëshiruar.

Një antibiotik mund të mos dëmtojë viçat, por gjithashtu mund të mos ndihmojë në zhvillimin e tyre. Ka raste kur viçave u janë dhënë ilaçe, por kjo nuk ndikoi në zhvillimin e tyre. Ata u zhvilluan me ritmin e zakonshëm.

Fakti që ilaçi nuk funksionon në disa raste, mund të shpjegohet me disa arsye. Kjo mund të jetë një dietë e zgjedhur gabimisht, ose gjatë pushimeve në marrjen e barit, në nënvlerësimin e dozës së kërkuar.

Si ndikojnë shtojcat e vitaminave në zhvillimin e kafshëve të reja

Përveç antibiotikëve, shtesa të ndryshme vitaminash përdoren për të përshpejtuar rritjen e kafshëve të reja, të cilat forcojnë trupin dhe kontribuojnë në rritjen e përshpejtuar të viçave. Vitaminat ndihmojnë në forcimin e imunitetit mbrojtës dhe lejojnë që viçat të rriten të fortë dhe të shëndetshëm.

Ju mund të filloni të ushqeni kafshë të reja me vitamina tashmë një fushë prej tre javësh nga lindja. Komplekset e tilla i bëjnë kockat dhe muskujt të fortë, dhe trupi mund të luftojë në mënyrë efektive sëmundjet. Shtojcat e vitaminës zhvillohen në sasi të mëdha. Për zgjedhjen e tyre duhet të këshillohen me specialistë.

Konsumatorët duhet të paralajmërohen që shitësit e paskrupull aktualisht ofrojnë shumë ilaçe të rreme që imitojnë Animal Grow. Këto mashtrime jo vetëm që nuk kanë efektin e deklaruar te kafshët, por gjithashtu janë në gjendje të dëmtojnë trupin e tyre. Jo rrallë, përbërësit toksikë përfshihen në përbërjen e tyre. Mund të shkaktojnë alergji te kafshët dhe të ndikojnë në shëndetin e tyre.

Në mënyrë që të merrni një stimulues të dobishëm dhe të sigurt të rritjes së kafshëve për përdorim, duhet ta blini atë vetëm përmes dyqanit në internet të prodhuesit Animal Grow LLC "Intertorg", adresa e së cilës tregohet në deklaratën e konformitetit me standardet e cilësisë.

Kryeredaktor i revistës Obzoroff, specialist profesionist në fushën e mjekësisë, kozmetologjisë dhe dietologjisë. Shkruan dhe përmbledh materialin e shkruar nga mjekët.

Së bashku me përkthyesit, ai përgatit artikuj për lexuesit e huaj bazuar në materiale të përgatitura nga autorët e faqes me kualifikimet e duhura.

Menaxheri i projektit Obzoroff Ai është bashkëautor i shumë artikujve mbi shëndetin dhe metodat moderne të trajtimit të sëmundjeve të zakonshme, të shkruara së bashku me praktikues me përvojë, biografitë e të cilëve gjenden në faqen e autorëve.

Rrjetet sociale të autorit: Facebook Twitter YouTube
Shto një koment