GDPR Politika zasebnosti spletnega mesta obzoroff.info

Pozor! Informacije za vse obiskovalce spletnega mesta https://obzoroff.info iz vseh držav sveta: Če se želite s temi pravili seznaniti v svojem jeziku, uporabite Googlov uradni prevajalec. Besedilo naših pravil in pravilnikov o zasebnosti je enostavno prevedeno in razumljivo, tudi če boste uporabili samodejno strojno prevajanje.

Varovanje zasebnosti obzoroff.info uprava spletnega mesta je dolžna ohranjati vašo zasebnost na internetu. Veliko pozornosti namenjamo varovanju podatkov, ki ste nam jih posredovali. Naša politika zasebnosti temelji na Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) Evropske unije.

Ta pravilnik o zasebnosti velja za obzoroff.info spletna mesta v lasti in upravljanju spletnih strani in poddomene (spletna mesta). (»Mi« ali »mi«) vemo, da vam je vseeno, kako se informacije o vas uporabljajo in delijo. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, katere podatke bo zbiral www.obzoroff.info ko dostopate do spletnih mest in www.obzoroff.info Storitev (tudi prek spletnih strani naših partnerjev), kako se bodo podatki uporabljali in kako lahko nadzirate zbiranje, popravljanje in / ali brisanje vsebine. Vaših podatkov ne bomo uporabljali ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti ne velja za informacije, ki jih zbiramo na druge načine (tudi brez povezave) ali iz drugih virov. Izrazi z veliko začetnico, ki niso opredeljeni v tem pravilniku o zasebnosti, imajo pomen, ki je naveden v naših pogojih. Uporaba informacij, zbranih na naših spletnih mestih, je omejena na namene te politike o zasebnosti in naše pogoje storitve za stranke.

GDPR Politika zasebnosti spletnega mesta obzoroff.info

Obdelava piškotkov

Datoteke piškotkov uporabljamo za pravilen prikaz vsebine spletnega mesta in za udobje brskanja obzoroff.info. To so majhne datoteke, ki se shranijo v vaši napravi. Spletnemu mestu pomagajo, da si zapomni podatke o vas, na primer v katerem jeziku uporabljate spletno mesto in katere strani ste že odprli. Te informacije bodo koristne pri naslednjem obisku. Zahvaljujoč datotekam s piškotki brskanje po spletnem mestu postane veliko bolj priročno. Več o teh datotekah lahko izveste v Wikipedia. Sprejem in blokiranje piškotkov lahko sami nastavite v svojem brskalniku. Neprimernost prejemanja datotek s piškotki lahko omeji funkcionalnost spletnega mesta.

Obdelava osebnih podatkov s strani drugih služb

Ta spletna stran uporablja tretje spletne storitve, ki zbirajo podatke, neodvisno od nas. Take storitve vključujejo: Google Analytics. Podatki, zbrani s temi storitvami, se lahko posredujejo drugim službam v teh organizacijah. Podatke lahko uporabijo za oglaševalsko personalizacijo lastnega oglaševalnega omrežja. O njihovih sporazumih z uporabniki teh organizacij lahko izveste na njihovih spletnih straneh. Prav tako lahko zavrnete njihovo zbiranje vaših osebnih podatkov. Na primer je mogoče najti dodatek za brskalnik za izključitev Google Analytics tukaj. Osebnih podatkov ne posredujemo drugim organizacijam ali službam, ki niso navedeni v tej politiki zasebnosti. Izjemoma se lahko zbrani podatki predložijo na zakonito zahtevo državnih organov, ki so pooblaščeni za zahtevo takšnih informacij.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran obzoroff.info lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod našim nadzorom. Za vsebino teh spletnih strani ne odgovarjamo. Priporočamo, da se seznanite s politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete, če tak pravilnik obstaja.

Informacije, ki jih zbiramo na lastnem vedenju

  • (a) Naša storitev: Ob registraciji za račun lahko zberemo osebne podatke o vas, kot so vaše polno ime, telefonska številka, e-poštni naslov ali podobno. Če se odločite za nakup izdelka pri nas, bomo mi ali naši tretji plačilni procesorji zbrali vaše plačilne podatke. Ko uporabljate www.obzoroff.info Storitev ali če obiščete naša spletna mesta, bomo morda prejeli določene podatke o vas, kot je opisano spodaj. Lahko pa pošljemo poljubno promocijsko e-pošto; lahko vam pošljemo e-poštna sporočila, povezana s svojim računom. Če teh e-poštnih sporočil ne želite več prejemati, jih lahko prekličete tako, da prekličete račun.
  • (b) Piškotki in tehnologije sledenja: www, ki jih uporabljajo: piškotki, svetilniki, oznake in skripte.obzoroff.info. Te tehnologije se lahko uporabljajo pri analizi trendov, upravljanju spletnih mest, spremljanju vašega gibanja po spletnih mestih in za zbiranje demografskih informacij o naši uporabniški bazi kot celoti. Piškotke uporabljamo za zapomnitev uporabnikovih nastavitev ter za preverjanje pristnosti in analitiko. Uporabniki lahko nadzorujejo uporabo piškotkov na ravni posameznega brskalnika. Če piškotke zavrnete, boste morda še vedno uporabljali naša spletna mesta, vendar je vaša možnost uporabe nekaterih funkcij ali območij naših spletnih mest morda omejena. Uporabljamo tudi Google Analytics, Google upravitelj oznak. Nekatera ali vsa ta orodja se lahko uporabljajo za sledenje informacij o vašem vedenju na našem spletnem mestu, odvisno od vaše regije.

Informacije, ki jih zbiramo za uporabnike

  • (a) Naša storitev. Podatke zbiramo v imenu naših strank, ki uporabljajo www.obzoroff.info Storitev (z vdelavo naše kode na njihova spletna mesta) o obnašanju obiskovalcev spletnih strani ali mobilnih aplikacij naših strank. Ko obiščete taka spletna mesta ali mobilne aplikacije, bomo morda prejeli določene informacije o vašem vedenju, vključno z dejavnostjo ser, vsebino strani, klikom / dotikom, premikanjem, pomikanjem in aktivnostjo tipk (v nekaterih primerih).
  • (b) Informacije v zvezi s podatki, zbranimi za naše obiskovalce: obzoroff.info zbira informacije pod vodstvom svojih strank in nima neposrednega odnosa s posamezniki, katerih podatke lahko obdeluje. Če ste naročnik ene od naših trenutnih strank in ne želite več slediti tej stranki, se obrnite na zadevno stranko neposredno. Osebne podatke lahko prenesemo podjetjem, ki nam pomagajo pri zagotavljanju naše storitve. Prenosi na naslednje tretje osebe so zajeti v pogodbah o storitvah z našimi strankami.
  • (c) Dostop in hramba podatkov, ki jih nadzorujejo naše stranke: Posameznik, ki je sedanji ali nekdanji www.obzoroff.info stranka, ki išče dostop ali želi popraviti, spremeniti ali izbrisati netočne podatke, mora svojo poizvedbo usmeriti v zasebnost @obzoroff.info. Posameznik, ki je odjemalec sedanjega ali nekdanjega www.obzoroff.info odjemalec, ki išče dostop ali želi popraviti, spremeniti ali izbrisati netočne podatke, naj najprej usmeri svojo poizvedbo k ustrezni stranki, nato pa, če ne dobi odgovora ali takšen odgovor ni zadovoljiv, se obrne na zasebnost @obzoroff.info.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo v imenu naših strank, bomo hranili toliko časa, kolikor je potrebno za zagotavljanje naših storitev. www.obzoroff.info bo hranil te osebne podatke, če so potrebne za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti, reševanje sporov in izvrševanje naših dogovorov.

Informacije, ki jih zbiramo o ravnanju tretjih oseb

Piškotki in tehnologije sledenja: Tehnologije, kot so: piškotki, svetilniki, oznake in skripte uporabljajo naši partnerji, podružnice, analitiki ali ponudniki storitev. Te tehnologije se lahko uporabljajo pri analizi trendov, upravljanju spletnih mest, spremljanju vašega gibanja po spletnih mestih in za zbiranje demografskih informacij o naši celotni uporabniški bazi. Morda bomo prejemali poročila, ki temeljijo na uporabi teh tehnologij s strani takšnih podjetij, posamično in zbirno.

Kako uporabljamo vaše podatke

  • (a) Informacije, ki jih zbiramo, uporabljamo za delovanje in vzdrževanje naših spletnih mest in spletnega mesta www.obzoroff.info Storitev in odgovoriti na vaša vprašanja in pomisleke. Pravna podlaga je odstavek 6 (1) zakona o varstvu podatkov in čl. 6 (1) (f) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR).
  • (b) Če ste dali soglasje, podatke, ki jih zbiramo, uporabimo za pošiljanje trženjskih komunikacij v našem glasilu. Pravna podlaga je odstavek 6 (1) indijskega zakona o varstvu podatkov in čl. 6 (1) (a) od GDPR.
  • (c) Podatke, ki jih zbiramo, uporabimo tudi za izboljšanje svojih spletnih strani.

Kako delimo vaše podatke

  • (a) Osebni podatki: www.obzoroff.info ne bo najel ali prodal vaših osebnih podatkov drugim. Osebne podatke lahko hranimo na lokacijah, ki niso pod neposrednim nadzorom www.obzoroff.info (na primer na strežnikih ali bazah podatkov, ki se nahajajo skupaj s ponudniki gostovanja). Vse osebno prepoznavne podatke, ki jih izberete za javno objavo na naših spletnih mestih ali na spletni strani www.obzoroff.info Storitve, kot je objavljanje komentarjev na naši spletni strani, bodo na voljo drugim. Če odstranite informacije, ki ste jih objavili na naših spletnih mestih ali na spletni strani www.obzoroff.info Storitve, kopije so lahko vidne na predpomnjenih in arhiviranih straneh naših spletnih mest ali spletnega mesta www.obzoroff.info Storitev ali če so drugi uporabniki te podatke kopirali ali shranili. Našo spletno stran upravlja aplikacija tretje osebe, ki se lahko zahteva, da se registrirate za objavo komentarja. Nimamo dostopa ali nadzora nad informacijami, objavljenimi na spletnem mestu. Če želite, da se odstranijo osebni podatki, ki so bili objavljeni v razdelku za komentarje, se morate prijaviti v prijavo tretje osebe. Če želite izvedeti, kako aplikacija tretjih oseb uporablja vaše podatke, si oglejte njihovo politiko zasebnosti.
  • (b) Neosebne informacije: Z zainteresiranimi tretjimi osebami lahko delimo neosebne podatke (kot so anonimni podatki o uporabi, sklicevalne / izhodne strani in URL-ji, vrste platforme, število klikov itd.), da jim pomagamo razumeti vzorci uporabe za določene www.obzoroff.info Storitve in storitve naših partnerjev. Naši partnerji imajo tudi možnost, da rezultate za svoja spletna mesta objavijo na spletnem mestu www.obzoroff.info Storitev Takšni rezultati so sestavljeni izključno iz osebnih podatkov. Če se odločite objaviti takšne rezultate na spletni strani www.obzoroff.info Storitev ali spletno mesto (na primer v naši galeriji rezultatov) razumete in se strinjate, da bodo ti podatki, skupaj z vsemi osebno prepoznavnimi podatki, ki jih želite dati na voljo v povezavi s temi podatki, javno dostopni. Z objavo svojih rezultatov na spletni strani www.obzoroff.info Storitev ali spletno mesto se strinjate, da ste pridobili vsa potrebna soglasja za javno objavo takšnih informacij in da s tem ne boste kršili nobenih zakonov. Če na spletni strani www odstranite informacije, ki ste jih javno objavili.obzoroff.info Storitve ali spletna mesta lahko kopije ostanejo vidne na predpomnjenih in arhiviranih straneh www.obzoroff.info Storitev ali spletno mesto ali če so drugi uporabniki te podatke kopirali ali shranili. Neosebne informacije se lahko shranijo v nedogled.
  • (c) Primeri, kjer bomo morali deliti svoje podatke: www.obzoroff.info bo razkril vaše podatke, kadar bo to potrebno po zakonu, če je to predmet sodnega postopka ali če smo upravičeno prepričani, da je potrebno takšno ukrepanje za: (a) skladnost z zakonom in razumnimi zahtevami pregona; (b) uveljaviti naše pogoje storitve ali zaščititi varnost ali celovitost naše storitve; in / ali (c) uveljavljati ali varovati pravice, lastnino ali osebno varnost www.obzoroff.info, naši uporabniki ali drugi.
  • (d) Kaj se zgodi v primeru spremembe nadzora: Lahko kupimo ali prodamo / prodamo / prenesemo podjetje (vključno z vsemi delnicami družbe) ali katero koli kombinacijo njegovih izdelkov, storitev, sredstev in / ali podjetij. Vaši podatki, kot so imena strank in e-poštni naslovi, ter druge informacije o uporabniku, povezane z www.obzoroff.info Storitev je lahko med predmeti, ki so bili prodani ali drugače preneseni v teh vrstah transakcij. Takšne podatke lahko prodajamo, dodelimo ali drugače prenesemo med odprodajami podjetij, združitvami, pripojitvami, stečaji, prenehanjem, reorganizacijami, likvidacijami, podobnimi transakcijami ali postopki, ki vključujejo vse ali del družbe. O vsaki spremembi lastništva ali uporabe vaših osebnih podatkov, pa tudi o izbiri, ki jo imate glede vaših osebnih podatkov, boste obveščeni po e-pošti in / ali vidnem obvestilu na našem spletnem mestu.
  1. Kako varujemo vaše podatke. Spletna stran www.obzoroff.info skrbi za varovanje vaše zasebnosti in podatkov, vendar ne moremo zagotoviti ali jamčiti za varnost vseh informacij, ki jih pošljete na www.obzoroff.info ali jamčite, da bodo vaši podatki na spletnem mestu www.obzoroff.info Do storitve ni mogoče dostopati, razkriti, spremeniti ali uničiti s kršitvijo katerega koli fizičnega, tehničnega ali vodstvenega varovanja naše panoge. Ko v naše obrazce za registracijo ali naročilo vnesete občutljive podatke (na primer poverilnice za prijavo), te podatke šifriramo z uporabo piškotkov tawk.to in analitiko google. Vendar noben način prenosa po internetu ali način elektronskega shranjevanja ni 100% varen. Zato ne moremo zagotoviti njegove popolne varnosti. Če imate kakršna koli vprašanja glede varnosti na našem spletnem mestu, nas lahko pokličete na zasebnost @obzoroff.info. Če kupimo storitve, uporabljamo zunanjo platformo za pomoč in podjetje za obdelavo kreditnih kartic. Te družbe ne hranijo, ne delijo, ne hranijo ali uporabljajo osebnih podatkov za kakršne koli druge namene.
  2. Preberite našo posebno stran, če želite izvedeti več o našem pristopu GDPR.
  3. Kompromis osebnih podatkov. V primeru, da so osebni podatki ogroženi zaradi kršitve varnosti, www.obzoroff.info bomo naše stranke takoj obvestili v skladu z veljavno zakonodajo.
  4. Vaše odločitve glede vaših podatkov. Za trenutno www.obzoroff.info kupci, lahko pregledate, popravite, posodobite ali izbrišete netočnosti informacij o vas, ki www.obzoroff.info hrani datoteko, tako da se prijavite v svoj račun, da posodobite geslo in podatke za obračun. Nadomestno (za posameznike, na katere se nanašajo osebni podatki, ki jih spremlja www.obzoroff.info in nekdanji www.obzoroff.info stranke), nas lahko kontaktirate neposredno na zasebnost @obzoroff.info. Vašo zahtevo bomo potrdili v nekaj urah in jo takoj obravnavali. Če se želite odpovedati sledenju s strani www.obzoroff.infoprogramske opreme za analitiko, lahko to storite na https: // www.obzoroff.info. Zakon o varstvu podatkov vam nudi vrsto pravic v zvezi z našo obdelavo vaših osebnih podatkov. V zvezi s tem imate pravico zahtevati, da popravimo ali izbrišemo osebne podatke ali omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov, če menite, da so netočni. Poleg tega imate pravico nasprotovati obdelavi, ki temelji na naših zakonitih interesih, kot pravno podlago. Na vašo zahtevo smo dolžni oceniti in ukrepati. Poleg tega imate tudi pravico do prenosljivosti podatkov, če bi ta postala pomembna. Pravico imate, da vložite pritožbo pri svojem lokalnem nadzornem organu.

Naše hrambo vaših osebnih podatkov

  • (a) Če imate račun pri www.obzoroff.info, bomo hranili vaše podatke, dokler je vaš račun aktiven ali po potrebi za zagotavljanje storitev. Vaše podatke bomo hranili in uporabljali po potrebi za izpolnjevanje zakonskih obveznosti, reševanje sporov in uveljavitev naših dogovorov.
  • (b) Če ste obiskovalec www.obzoroff.info Spletna mesta bomo shranili vaše podatke toliko časa, kolikor je potrebno, vendar največ eno (1) leto po vašem zadnjem obisku na naših spletnih mestih.
  1. Zasebnost otrok. Varovanje zasebnosti majhnih otrok je še posebej pomembno. Zaradi tega je www.obzoroff.info ne zavestno zbira in ne zbira osebnih podatkov od oseb, mlajših od 13. V primeru, da izvemo, da smo zbrali osebne podatke od otroka, mlajšega od starosti 13, bomo te podatke izbrisali čim hitreje. Če menite, da bi lahko imeli kakršne koli podatke o otroku ali o njem pod 13, nam pišite na zasebnost @obzoroff.info.
  2. Postopki obveščanja. Naš pravilnik je, da vam pošiljamo obvestila, ne glede na to, ali so taka obveščanja potrebna po zakonu ali so namenjena trženju ali drugim poslovnim namenom, po e-pošti, pisnem ali na papirju kopiji ali z vidnim objavljanjem takega obvestila v storitvi, kot določa www.obzoroff.info po lastni presoji. Pridržujemo si pravico, da določimo obliko in načine pošiljanja obvestil, pod pogojem, da se lahko odločite za določena sredstva obveščanja, kot je opisano v tej politiki zasebnosti.
  3. Povezave do drugih spletnih mest. Ne odgovarjamo za prakse, ki jih uporabljajo spletna mesta ali storitve, povezane z www.obzoroff.info Storitev ali spletna mesta, vključno z informacijami ali vsebino, ki je v njih. Ko uporabite povezavo za prehod iz www.obzoroff.info Storitev ali spletna mesta na drugem spletnem mestu ali storitvi, naš pravilnik o zasebnosti ne velja za tretja spletna mesta ali storitve. Za vaše brskanje in interakcijo na katerem koli tretjem spletnem mestu ali storitvi, vključno s tistimi, ki imajo povezavo ali oglas na našem spletnem mestu, veljajo pravila in pravilniki te tretje strani.
  4. Widgeti za socialne medije: Naše spletno mesto vključuje funkcije družabnih medijev, na primer gumb Like Facebook in druge pripomočke, ki se izvajajo na našem spletnem mestu. Te funkcije lahko zbirajo vaš IP naslov in katero stran obiskujete na našem spletnem mestu in lahko nastavite piškotek, da omogoči pravilno delovanje funkcije. Funkcije in pripomočke za socialne medije gosti tretja oseba ali gostuje neposredno na našem spletnem mestu. Vaše interakcije s temi funkcijami ureja politika zasebnosti organizacije, ki jo zagotavlja.
  5. Spremembe naše politike o zasebnosti. Vse spremembe tega pravilnika o zasebnosti začnejo veljati, ko so objavljene na tej strani. Ko bomo vsebinsko spremenili pravilnik, vas bomo obvestili po e-pošti in / ali vidnem obvestilu na našem spletnem mestu, preden sprememba začne veljati in posodobiti „datum veljavnosti“ na vrhu te strani.

Pišite nam

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, praksah tega spletnega mesta ali vašimi odnosi s tem spletnim mestom, nam pišite na psyleads@gmail.com ali uporabite kontaktni formular. Ta pravilnik o zasebnosti za osebne podatke uporabnikov in bralcev brskalnika (v nadaljnjem besedilu "politika zasebnosti") velja za vse informacije, objavljene na spletnem mestu na internetu na naslovu: https://obzoroff.info (v nadaljevanju Spletno mesto), ki jih uporabniki in uprava Spletnega mesta lahko pridobijo o Uporabniku med uporabo spletnega mesta (Vključno z osebnimi podatki pri registraciji Uporabnika na spletnem mestu, podatki, ki jih zapustijo v komentarjih k člankom, ki jih pošlje e- po pošti ali prek obrazca za povratne informacije).

Uporaba kakršnih koli informacij, objavljenih na spletnem mestu Reviewoff, pomeni brezpogojno sprejemanje uporabnika s to politiko in pogoje za obdelavo njegovih osebnih podatkov, ki so v njej navedeni; V primeru nestrinjanja s temi pogoji se mora uporabnik vzdržati uporabe objavljenih informacij in spletnega mesta kot celote.

Ko kopirate vsebino (besedilo, slike, video in podobno) na katero koli drugo spletno mesto, družabno omrežje, osebni blog in drug zunanji vir na internetu, mora uporabnik zagotoviti povezavo do vira: https://obzoroff.info

Splošni provisions Pravilnika o zasebnosti

  • 1.1. V okviru tega pravilnika osebni podatki uporabnika pomenijo:
  • 1.1.1. Vse osebne podatke, ki jih uporabnik posreduje o sebi v procesu uporabe spletnega mesta, vključno z osebnimi podatki uporabnika. Potrebne za posredovanje informacij so na označenih poljih na poseben način označene. Druge informacije uporabnik posreduje po lastni presoji.
  • 1.1.2. Podatki, ki se samodejno pošljejo Upravljanju spletnega mesta med uporabo programske opreme, nameščene na Uporabnikovi napravi, vključno z IP naslovom, podatki o piškotkih, podatki o brskalniku Uporabnika (ali drugem programu, ki omogoča dostop do storitev), tehnične značilnosti opremo in programsko opremo, ki jo uporablja uporabnik, datum in čas dostopa do storitev, naslove zaprošenih strani in druge podobne informacije.
  • 1.2. Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za spletna mesta https://obzoroff.info in zrcala s predpono www. Spletno mesto ne nadzoruje in ne odgovarja za tretja spletna mesta, do katerih lahko uporabnik sledi povezavam, ki so na voljo na spletnih straneh https://obzoroff.info.
  • 1.3. Upravljavec osebnih podatkov za namene te politike je mednarodna revija o zdravstvenih informacijah Obzoroff informacije

Namen obdelave osebnih podatkov naših uporabnikov

  • 2.1. Spletno mesto zbira in hrani samo tiste osebne podatke, ki so potrebni za odgovore na vprašanja bralcev spletnega mesta, komentarje uporabnikov do objav Obzoroffoff Journal ali izvajanje pogodb in pogodb z Uporabnikom, razen kadar zakon določa obvezno shranjevanje osebnih podatkov za obdobje, ki ga določa zakon.
  • 2.2. Osebne podatke spletnega mesta obdeluje spletno mesto za naslednje namene:
  • 2.2.1. Vzpostavitev povratnih informacij z uporabnikom, vključno s pošiljanjem obvestil, poizvedb o uporabi spletnega mesta, zagotavljanju storitev, povezanih s posvetovanjem, obdelavo zahtev in zahtev uporabnika.
  • 2.2.2. Potrditev točnosti in popolnosti osebnih podatkov, ki jih je posredoval Uporabnik.
  • 2.2.3. Omogočanje uporabniku učinkovite informacije in tehnične podpore v primeru težav, povezanih z uporabo spletnega mesta.

Pogoji za obdelavo osebnih podatkov uporabnikov in njihovo posredovanje tretjim osebam

  • 3.1. V zvezi z osebnimi podatki Uporabnika se ohranja njegova zaupnost, razen v primerih, ko uporabnik prostovoljno posreduje podatke o sebi za splošen dostop do neomejenega kroga oseb. Uporabnik se pri uporabi posameznih storitev strinja, da določen del njegovih osebnih podatkov postane javno dostopen.
  • 3.2. Upravljavec ima pravico do prenosa osebnih podatkov Uporabnika tretjim osebam v naslednjih primerih:
  • 3.2.1.User se strinja s takšnimi dejanji.
  • 3.2.2. Prenos je potreben, da lahko uporabnik uporablja določeno storitev ali za izvedbo določenega sporazuma ali pogodbe z uporabnikom.
  • 3.2.3. Prenos predvideva rusko, mednarodno ali drugo veljavno pravo v okviru postopka, ki ga določa zakon.
  • 3.3. Obdelava uporabnikovih osebnih podatkov poteka brez časovne omejitve na kakršen koli zakonit način, tudi v informacijskih sistemih osebnih podatkov z uporabo orodij za avtomatizacijo ali brez uporabe takih orodij. Obdelava osebnih podatkov Uporabnikov poteka v skladu z zveznim zakonom 27.07.2006 št. 152-FL „O osebnih podatkih“ in profesionalno osebjevisions zveznega zakona 07.02.2017 št. 13-FL.
  • 3.4. Izvajalec sprejme potrebne organizacijske in tehnične ukrepe za zaščito uporabnikovih osebnih podatkov pred nezakonitim ali naključnim dostopom, uničenjem, spreminjanjem, blokiranjem, kopiranjem, distribucijo ter pred drugimi nezakonitimi dejanji tretjih oseb.

Obveznosti pogodbenic

  • 4.1. Uporabnik Obzoroff spletno mesto mora:
  • 4.1.1. Navedite podatke o osebnih podatkih, potrebnih za uporabo spletnega mesta.
  • 4.1.2. Posodobite in dopolnite podatke o osebnih podatkih v primeru spremembe teh podatkov.
  • 4.2. Upravljavec mora.
  • 4.2.1. Informacije, pridobljene izključno, uporabite samo za namene, določene v tej politiki zasebnosti.
  • 4.2.2. Zagotovite zaupnost zaupnih podatkov, ne razkrivajte brez predhodnega pisnega dovoljenja uporabnika in ne prodajajte, izmenjajte, objavljajte ali drugače razkrivajte osebnih podatkov uporabnika, razen kot je določeno v tej politiki zasebnosti.
  • 4.2.3. Skrbite za varovanje zaupnosti osebnih podatkov uporabnika v skladu s postopkom, ki se običajno uporablja za zaščito te vrste informacij v obstoječih poslovnih transakcijah.
  • 4.2.4. Opravite blokiranje zasebnih podatkov v zvezi z ustreznim Uporabnikom od trenutka zahteve ali zahteve Uporabnika ali njegovega zakonitega zastopnika ali pooblaščenega organa za varstvo pravic posameznikov osebnih podatkov v obdobju preverjanja v primeru nezanesljivih osebnih podatkov informacije ali nezakonita dejanja.

Odgovornost strank

  • 5.1. Uprava spletnega mesta, ki ni izpolnila svojih obveznosti, je odgovorna za izgube, ki jih je uporabnik povzročil v zvezi z nezakonito uporabo osebnih podatkov, v skladu z zakonodajo Ruske federacije.
  • 5.2. V primeru izgube ali razkritja zaupnih podatkov uprava spletnega mesta ne odgovarja, če ti zaupni podatki:
  • 5.2.1. Pred javno izgubo ali razkritjem je postala javna last.
  • 5.2.2. Prejela ga je tretja oseba, preden jo je prejela uprava spletnega mesta.
  • 5.2.3. Razkrita je bila s soglasjem Uporabnika.

Reševanje sporov

  • 6.1. Pred vložitvijo tožbe v sporih, ki izhajajo iz razmerja med uporabnikom spletne strani in upravo spletnega mesta, je treba vložiti zahtevek (pisni predlog za prostovoljno rešitev spora).
  • 6.2. Prejemnik zahtevka v roku 30 (trideset) koledarskih dni od datuma prejema pritožbe pisno obvesti vlagatelja o rezultatih obravnave zahtevka.
  • 6.3. Če sporazuma ne bo doseženo, bo spor predložen sodišču v skladu z veljavno zakonodajo Ruske federacije.
  • 6.4. Veljavna zakonodaja Ruske federacije se uporablja za to politiko zasebnosti in odnos med uporabnikom in upravo spletnega mesta.

Dodatni pogoji

  • 7.1. Izvajalec ima pravico do sprememb tega pravilnika o zasebnosti brez privolitve uporabnika.
  • 7.2. Nov pravilnik o zasebnosti začne veljati z dnem objave na spletnem mestu, razen če je v novi izdaji pravilnika o zasebnosti drugače določeno.
  • 7.3.Vse predloge ali vprašanja v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti je treba sporočiti po e-pošti (skrito)
  • 7.4. Trenutni pravilnik o zasebnosti se nahaja na: https://obzoroff.info/gdpr-privatnost-politike-obzoroff/
Obzoroff