GDPR Zásady ochrany osobných údajov webových stránok obzoroff.info

Pozor! Informácie pre všetkých návštevníkov stránok https://obzoroff.info zo všetkých krajín sveta: Ak sa chcete s týmito pravidlami oboznámiť vo svojom vlastnom jazyku, použite oficiálny prekladateľ spoločnosti Google. Text našich pravidiel a zásad ochrany osobných údajov je ľahko preložený a zrozumiteľný, aj keď budete používať automatický strojový preklad.

Ochrana osobných údajov obzoroff.info správa webových stránok je povinná zachovávať vaše súkromie na internete. Venujeme veľkú pozornosť zabezpečeniu údajov, ktoré ste nám poskytli. Naše zásady ochrany osobných údajov sú založené na Všeobecné nariadenie o ochrane údajov (GDPR) Európskej únie.

Tieto zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú na internet obzoroff.info webové stránky vlastnené a prevádzkované webové stránky a ich subdomény (ďalej len „webové stránky“). („My“ alebo „nás“) vieme, že vám záleží na tom, ako sa informácie o vás používajú a zdieľajú. Táto politika ochrany osobných údajov vysvetľuje, aké informácie o vás bude zhromažďovať spoločnosť www.obzoroff.info pri prístupe na Webové stránky a www.obzoroff.info Služba (aj prostredníctvom webových stránok našich partnerov), ako budú údaje použité a ako môžete kontrolovať zhromažďovanie, opravy a / alebo mazanie obsahu. Vaše údaje nebudeme používať ani zdieľať s nikým iným, ako je uvedené v týchto zásadách ochrany osobných údajov. Tieto zásady ochrany osobných údajov sa nevzťahujú na informácie, ktoré zhromažďujeme iným spôsobom (vrátane offline) alebo z iných zdrojov. Pojmy s veľkými písmenami, ktoré nie sú definované v týchto zásadách ochrany osobných údajov, majú význam uvedený v našich podmienkach. Použitie informácií zozbieraných na našich stránkach je obmedzené na účely podľa týchto Zásad ochrany osobných údajov a našich Zmluvných podmienok pre zákazníkov.

GDPR Zásady ochrany osobných údajov webových stránok obzoroff.info

Spracovanie cookies

Súbory cookie používame na správne zobrazenie obsahu webových stránok a na uľahčenie prehliadania obzoroff.info, Sú to malé súbory, ktoré sú uložené na vašom zariadení. Pomáhajú webovej stránke zapamätať si informácie o vás, napríklad v akom jazyku tento web používate a ktoré stránky ste už otvorili. Tieto informácie budú užitočné pri nasledujúcej návšteve. Vďaka súborom cookies je prehliadanie webových stránok oveľa pohodlnejšie. Viac informácií o týchto súboroch sa dozviete v Wikipedia, V prehliadači si môžete nastaviť príjem a blokovanie cookies. Neschopnosť prijímať súbory cookie môže obmedziť funkčnosť webovej stránky.

Spracovanie osobných údajov inými službami

Táto webová stránka využíva online služby tretích strán, ktoré vykonávajú zhromažďovanie údajov, nezávisle od nás. Medzi tieto služby patrí: Google Analytics. Údaje zhromaždené týmito službami sa môžu poskytovať iným službám v rámci týchto organizácií. Údaje môžu použiť na personalizáciu reklamy svojej vlastnej reklamnej siete. Na svojich webových stránkach sa môžete dozvedieť viac o používateľských zmluvách týchto organizácií. Môžete tiež odmietnuť zhromažďovanie svojich osobných údajov. Nájdete napríklad doplnok prehliadača na zrušenie nástroja Google Analytics tu, Neposielame žiadne osobné údaje iným organizáciám alebo službám, ktoré nie sú uvedené v týchto zásadách ochrany osobných údajov. Zhromaždené údaje sa môžu výnimočne poskytovať na zákonnú žiadosť štátnych orgánov, ktoré sú oprávnené požadovať takéto informácie.

Odkazy na iné webové stránky

Naše webové stránky obzoroff.info môže obsahovať odkazy na iné webové stránky, ktoré nie sú pod našou kontrolou. Za obsah týchto webových stránok nenesieme zodpovednosť. Odporúčame vám oboznámiť sa so zásadami ochrany osobných údajov všetkých webových stránok, ktoré navštívite, ak také zásady existujú.

Informácie, ktoré zhromažďujeme na vlastný účet

  • (a) Naša služba: Pri registrácii účtu môžeme zhromažďovať osobné údaje o vás, napríklad vaše celé meno, telefónne číslo, e-mailovú adresu alebo podobné údaje. Ak sa rozhodnete pre nákup produktu od nás, my alebo naši spracovatelia platieb tretích strán zhromaždíme vaše informácie o platbe. Ak používate www.obzoroff.info Služba alebo ak navštívite naše webové stránky, môžeme získať určité informácie o vás, ako je opísané nižšie. Môžeme však poslať akékoľvek propagačné e-maily; môžeme vám poslať e-maily súvisiace so službami týkajúce sa vášho účtu. Ak si už neželáte dostávať tieto e-maily, môžete sa odhlásiť zrušením svojho účtu.
  • (b) Cookies a sledovacie technológie: Technológie ako: cookies, majáky, značky a skripty používa www.obzoroff.info, Tieto technológie sa môžu použiť pri analýze trendov, správe stránok, sledovaní pohybov po stránkach a zhromažďovaní demografických informácií o našej užívateľskej základni ako celku. Cookies používame na zapamätanie nastavení používateľov, ako aj na autentifikáciu a analýzu. Užívatelia môžu kontrolovať použitie cookies na úrovni jednotlivých prehliadačov. Ak odmietnete cookies, môžete stále používať naše stránky, ale vaša schopnosť používať niektoré funkcie alebo oblasti našich stránok môže byť obmedzená. Používame tiež službu Google Analytics, Správcu značiek Google. Niektoré alebo všetky tieto nástroje sa môžu použiť na sledovanie informácií o vašom správaní na našich webových stránkach v závislosti od vášho regiónu.

Informácie, ktoré zhromažďujeme v mene našich zákazníkov

  • (a) Naša služba. Zhromažďujeme údaje v mene našich zákazníkov, ktorí používajú www.obzoroff.info Služba (vložením nášho kódu na ich webové stránky) o správaní návštevníkov webových stránok našich zákazníkov alebo mobilných aplikácií. Keď navštívite takéto webové stránky alebo mobilné aplikácie, môžeme získať určité informácie o vašom správaní vrátane aktivity sera, obsahu stránky, kliknutia / dotyku, pohybu, posúvania a aktivity stlačenia klávesov (v niektorých prípadoch).
  • (b) Informácie týkajúce sa údajov zhromaždených pre našich návštevníkov: obzoroff.info zbiera informácie pod vedením svojich zákazníkov a nemá priamy vzťah s jednotlivcami, ktorých údaje môže spracovať. Ak ste klientom niektorého z našich súčasných zákazníkov a nechceli by ste ho už sledovať, kontaktujte priamo príslušného zákazníka. Môžeme prenášať osobné údaje do spoločností, ktoré nám pomáhajú poskytovať naše služby. Na prevody na ďalšie tretie strany sa vzťahujú dohody o službách s našimi zákazníkmi.
  • (c) Prístup a uchovávanie údajov kontrolovaných našimi zákazníkmi: Jednotlivec, ktorý je súčasným alebo bývalým www.obzoroff.info zákazník, ktorý sa snaží získať prístup alebo si želá opraviť, zmeniť alebo odstrániť nepresné údaje, by mal svoj dotaz nasmerovať na súkromie @obzoroff.info, Jednotlivec, ktorý je klientom súčasného alebo bývalého www.obzoroff.info zákazník, ktorý sa snaží získať prístup alebo si želá opraviť, zmeniť alebo vymazať nepresné údaje, by mal svoju otázku najprv nasmerovať na príslušného zákazníka a potom, ak nedostane odpoveď alebo nie je uspokojivá, mal by kontaktovať súkromie @obzoroff.info.

Osobné údaje, ktoré spracúvame v mene našich zákazníkov, budeme uchovávať tak dlho, ako je potrebné na poskytovanie našich služieb. www.obzoroff.info si tieto osobné informácie uchová podľa potreby na splnenie našich právnych záväzkov, riešenie sporov a vymáhanie dodržiavania našich dohôd.

Informácie, ktoré zhromažďujeme na účet tretích strán

Technológie cookies a sledovania: Technológie ako: cookies, majáky, značky a skripty používajú naši partneri, pridružené spoločnosti, analytici alebo poskytovatelia služieb. Tieto technológie môžu byť použité pri analýze trendov, správe stránok, sledovaní pohybov po stránkach a zhromažďovaní demografických informácií o našej užívateľskej základni ako celku. Môžeme dostávať správy založené na používaní týchto technológií takýmito spoločnosťami na individuálnom aj agregovanom základe.

Ako používame vaše informácie

  • (a) Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame na prevádzkovanie a údržbu našich stránok a www.obzoroff.info Servis a odpovedanie na vaše otázky a obavy. Právnym základom je oddiel 6 ods. 1 zákona o ochrane údajov a čl. 6 písm. F) všeobecného nariadenia o ochrane údajov (GDPR).
  • (b) Ak ste dali svoj súhlas, informácie, ktoré zhromažďujeme, používame na zasielanie marketingových oznámení v našom bulletine. Právnym základom je oddiel 6 ods. 1 indického zákona o ochrane údajov a čl. 6 písm. A) bodu 1) GDPR.
  • (c) Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame tiež na to, aby sme našim zákazníkom pomohli vylepšiť ich webové stránky.

Ako zdieľame vaše informácie

  • a) Informácie umožňujúce identifikáciu osôb: www.obzoroff.info nebude požičiavať ani predávať vaše informácie umožňujúce identifikáciu iným osobám. Osobné údaje môžeme ukladať na miestach, ktoré sú mimo priamej kontroly spoločnosti www.obzoroff.info (napríklad na serveroch alebo databázach umiestnených spolu s poskytovateľmi hostenia). Akékoľvek informácie umožňujúce identifikáciu osôb, ktoré sa rozhodnete zverejniť na našich stránkach alebo na www.obzoroff.info Služba, ako napríklad uverejňovanie komentárov na našej webovej stránke, bude dostupná ostatným. Ak odstránite informácie, ktoré ste zverejnili na našich stránkach alebo na www.obzoroff.info Servis, kópie môžu zostať viditeľné na webových stránkach našich stránok alebo na www.obzoroff.info Služba alebo ak iní používatelia tieto informácie skopírovali alebo uložili. Náš web je spravovaný aplikáciou tretej strany, ktorá môže vyžadovať, aby ste sa zaregistrovali, aby ste mohli písať komentáre. Nemáme prístup ani nekontrolujeme informácie zverejnené na webe. Ak chcete odstrániť osobné informácie, ktoré boli uverejnené v časti s komentármi, budete sa musieť kontaktovať alebo prihlásiť do aplikácie tretej strany. Ak sa chcete dozvedieť, ako aplikácia tretej strany používa vaše informácie, prečítajte si ich pravidlá ochrany osobných údajov.
  • (b) Informácie, ktoré neumožňujú identifikáciu osôb: Môžeme zdieľať informácie, ktoré neumožňujú identifikáciu osôb (napríklad anonymné údaje o použití, odkazujúce / výstupné stránky a adresy URL, typy platforiem, počet kliknutí atď.) so zainteresovanými tretími stranami, aby sme im pomohli porozumieť vzory použitia pre určité www.obzoroff.info Služby a služby našich partnerov. Naši partneri majú tiež možnosť zverejniť výsledky svojich webových stránok na www.obzoroff.info Service. Takéto výsledky pozostávajú výlučne z informácií, ktoré neumožňujú identifikáciu osôb. Ak sa rozhodnete tieto výsledky zverejniť na stránke www.obzoroff.info Službou alebo webom (napríklad v našej galérii výsledkov) chápete a súhlasíte s tým, že tieto informácie spolu s akýmikoľvek osobnými identifikačnými údajmi, ktoré sa rozhodnete sprístupniť v súvislosti s takýmito údajmi, budú verejne dostupné. Zverejnením výsledkov na stránke www.obzoroff.info Službou alebo stránkou súhlasíte s tým, že ste získali všetky potrebné súhlasy na zverejnenie takýchto informácií a že tým nebudete porušovať žiadne zákony. Ak zo stránky odstránite informácie, ktoré ste zverejnili.obzoroff.info Služby alebo stránky, kópie môžu zostať viditeľné na archivovaných stránkach www.obzoroff.info Služby alebo stránky, alebo ak iní používatelia tieto informácie skopírovali alebo uložili. Informácie, ktoré neumožňujú identifikáciu osôb, sa môžu uchovávať donekonečna.
  • (c) Prípady, keď sme povinní zdieľať vaše informácie: www.obzoroff.info zverejní vaše informácie, ak to vyžaduje zákon, ak je predmetom súdneho konania alebo ak sa odôvodnene domnievame, že je potrebné takéto opatrenie (a) v súlade so zákonom a primeranými požiadavkami na vymáhanie práva; (b) presadzovať naše Zmluvné podmienky alebo chrániť bezpečnosť alebo integritu našej Služby; a / alebo (c) vykonávať alebo chrániť práva, majetok alebo osobnú bezpečnosť spoločnosti www.obzoroff.info, našich používateľov alebo iných používateľov.
  • (d) Čo sa stane v prípade zmeny kontroly: Môžeme kúpiť alebo predať / odpredať / previesť spoločnosť (vrátane akýchkoľvek podielov v spoločnosti) alebo akúkoľvek kombináciu jej výrobkov, služieb, majetku a / alebo podnikania. Vaše informácie, ako sú mená zákazníkov a e-mailové adresy, a ďalšie informácie o používateľoch súvisiace s www.obzoroff.info Služba môže patriť medzi položky predávané alebo inak prevádzané v týchto typoch transakcií. Tieto informácie tiež môžeme predať, postúpiť alebo inak preniesť v rámci rozdelenia spoločností, fúzií, akvizícií, bankrotov, zrušenia, reorganizácie, likvidácie, podobných transakcií alebo konaní týkajúcich sa celej spoločnosti alebo jej časti. O akýchkoľvek zmenách vo vlastníctve alebo použití vašich osobných údajov, ako aj o akýchkoľvek výberoch, ktoré sa týkajú vašich osobných údajov, vás budeme prostredníctvom e-mailu a / alebo nápadného oznámenia na našej stránke informovať.
  1. Ako chránime vaše informácie. Stránka www.obzoroff.info sa týka ochrany vášho súkromia a údajov, nemôžeme však zaručiť ani zaručiť bezpečnosť akýchkoľvek informácií, ktoré prenášate na stránku www.obzoroff.info alebo zaručiť, že vaše údaje na www.obzoroff.info Prístup k službám, ich sprístupnenie, zmena alebo zničenie nie je možné porušením žiadnych z našich štandardných fyzických, technických alebo riadiacich záruk. Keď do našich registračných alebo objednávkových formulárov zadáte citlivé informácie (napríklad prihlasovacie údaje), zašifrujeme tieto informácie pomocou súborov cookie tawk.to na chat a analytiky spoločnosti Google. Žiadny spôsob prenosu cez internet alebo spôsob elektronického ukladania nie je však 100% bezpečný. Preto nemôžeme zaručiť jej absolútnu bezpečnosť. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa zabezpečenia našich stránok, môžete nás kontaktovať na súkromí @obzoroff.info, Ak nakupujete služby, používame externú pomocnú platformu a spoločnosť zaoberajúcu sa spracovaním kreditných kariet. Tieto spoločnosti neuchovávajú, nezdieľajú, neuchovávajú ani nepoužívajú informácie umožňujúce identifikáciu osôb na žiadne iné účely.
  2. Prečítajte si našu špecializovanú stránku, aby ste sa dozvedeli viac o našom prístupe k GDPR.
  3. Kompromis osobných údajov. V prípade, že dôjde k ohrozeniu osobných údajov z dôvodu porušenia bezpečnosti, www.obzoroff.info bude okamžite informovať našich zákazníkov v súlade s platnými zákonmi.
  4. Vaše voľby týkajúce sa vašich informácií. Aktuálne www.obzoroff.info zákazníkov, môžete skontrolovať, opraviť, aktualizovať alebo odstrániť nepresnosti informácií o vás, ktoré sú na adrese www.obzoroff.info pokračuje v prihlásení do svojho účtu a aktualizuje svoje heslo a informácie o fakturácii. Alternatívne (pre subjekty údajov sledované na stránke www.obzoroff.info a bývalý www.obzoroff.info zákazníci), môžete nás kontaktovať priamo na súkromí @obzoroff.info, Vašu žiadosť potvrdíme do niekoľkých hodín a vybavíme ju okamžite. Ak si želáte odstúpiť od sledovania prostredníctvom www.obzoroff.infoanalytický softvér, môžete tak urobiť na https: // www.obzoroff.info, Zákon o ochrane údajov vám poskytuje množstvo práv v súvislosti s naším spracovaním vašich osobných údajov. V tejto súvislosti máte právo požiadať, aby sme osobné údaje opravili alebo vymazali alebo obmedzili spracovanie vašich osobných údajov, ak si myslíte, že sú nepresné. Okrem toho máte právo namietať proti spracovaniu na základe našich oprávnených záujmov ako právneho základu. Sme povinní posúdiť a konať podľa vašej žiadosti. Okrem toho máte tiež právo na prenosnosť údajov, ak by sa to malo stať relevantným. Máte právo podať sťažnosť miestnemu dozornému orgánu.

Zachovanie vašich osobných údajov

  • (a) Ak máte účet u www.obzoroff.info, vaše informácie si uchováme dovtedy, kým bude váš účet aktívny alebo bude potrebný na poskytovanie služieb. Vaše informácie budeme uchovávať a používať podľa potreby na splnenie našich právnych záväzkov, riešenie sporov a vymáhanie dodržiavania našich dohôd.
  • (b) Ak ste návštevníkom www.obzoroff.info Stránky uchovávame vaše informácie tak dlho, ako je to potrebné, ale nie dlhšie ako jeden (1) rok po vašej poslednej návšteve na našich stránkach.
  1. Ochrana osobných údajov pre deti. Ochrana súkromia malých detí je obzvlášť dôležitá. Z tohto dôvodu www.obzoroff.info nezbiera vedome osobné údaje od nikoho mladšieho ako 13. V prípade, že zistíme, že sme zhromaždili osobné informácie od dieťaťa mladšieho ako 13, tieto informácie čo najskôr vymažeme. Ak si myslíte, že by sme mohli mať akékoľvek informácie od dieťaťa alebo o dieťati pod 13om, kontaktujte nás na súkromí @obzoroff.info.
  2. Postupy oznamovania. Našou zásadou je, aby sme vám prostredníctvom e-mailu, písomného alebo tlačeného oznámenia alebo prostredníctvom nápadného uverejnenia tohto oznámenia na Službe poskytovali oznámenia, či už také oznámenia vyžaduje zákon alebo či sa týkajú marketingových alebo iných obchodných dôvodov. www.obzoroff.info podľa vlastného uváženia. Vyhradzujeme si právo určiť formu a prostriedky poskytovania upozornení za predpokladu, že sa môžete odhlásiť z určitých prostriedkov oznámenia opísaných v týchto zásadách ochrany osobných údajov.
  3. Odkazy na iné webové stránky. Nie sme zodpovední za praktiky, ktoré používajú webové stránky alebo služby spojené s alebo z www.obzoroff.info Služba alebo stránky vrátane informácií alebo obsahu v nich obsiahnutých. Nezabudnite, že keď používate odkaz na prechod z www.obzoroff.info Služba alebo stránky na inú webovú stránku alebo službu, naše Zásady ochrany osobných údajov sa nevzťahujú na webové stránky alebo služby tretích strán. Na vaše prehliadanie a interakciu na ktorejkoľvek webovej stránke alebo službe tretej strany, vrátane tých, ktoré majú odkaz alebo reklamu na našej webovej stránke, sa vzťahujú vlastné pravidlá a pravidlá tejto tretej strany.
  4. Miniaplikácie pre sociálne médiá: Naša stránka obsahuje funkcie sociálnych médií, ako je napríklad tlačidlo Facebook Like a ďalšie widgety, ktoré sa na našich stránkach spúšťajú. Tieto funkcie môžu zhromažďovať vašu IP adresu a stránku, ktorú navštevujete na našom webe, a môžu nastaviť súbor cookie, aby táto funkcia mohla správne fungovať. Funkcie a widgety sociálnych médií sú hostené treťou stranou alebo priamo na našej stránke. Vaše interakcie s týmito funkciami sa riadia zásadami ochrany osobných údajov organizácie, ktorá ich poskytuje.
  5. Zmeny v našich zásadách ochrany osobných údajov. Všetky zmeny týchto zásad ochrany osobných údajov sú účinné, keď sú zverejnené na tejto stránke. Keď zásadne zmeníme pravidlá, dáme vám vedieť e-mailom a / alebo význačným oznámením na našich stránkach pred tým, ako zmena nadobudne účinnosť, a aktualizujeme „dátum účinnosti“ v hornej časti tejto stránky.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto zásad ochrany osobných údajov, praktík tejto stránky alebo vašich obchodov s touto webovou stránkou, kontaktujte nás na adrese psyleads@gmail.com alebo použite kontaktný formulár. Tieto Zásady ochrany osobných údajov pre osobné údaje Používateľov a čitateľov prehliadača (ďalej len „Zásady ochrany osobných údajov“) sa vzťahujú na všetky informácie zverejnené na webovej stránke na internete: https://obzoroff.info (ďalej len „stránka“), ktoré používatelia a správa stránky môžu získať o používateľovi počas používania stránky (vrátane osobných údajov pri registrácii používateľa na stránke, údaje zostávajúce v komentároch k článkom zaslaným elektronickou poštou - poštou alebo prostredníctvom formulára so spätnou väzbou).

Použitie akýchkoľvek informácií zverejnených pri kontrole stránok znamená bezpodmienečné akceptovanie používateľa s touto politikou a podmienky na spracovanie jeho osobných údajov v ňom uvedených; v prípade nesúhlasu s týmito podmienkami sa užívateľ musí zdržať používania zverejnených informácií a stránky ako celku.

Pri kopírovaní obsahu (text, obrázky, video atď.) Na akúkoľvek inú stránku, sociálnu sieť, osobný blog a ďalšie externé zdroje na internete musí používateľ poskytnúť odkaz na zdroj: https://obzoroff.info

Všeobecný profvisions Zásady ochrany osobných údajov

  • 1.1. V rámci tejto politiky osobné údaje používateľa znamenajú:
  • 1.1.1. Akékoľvek osobné informácie, ktoré používateľ poskytuje o sebe v procese používania stránky, vrátane osobných údajov užívateľa. Povinná informácia je označená osobitným spôsobom v označených poliach. Ďalšie informácie poskytuje užívateľ podľa vlastného uváženia.
  • 1.1.2. Dáta, ktoré sa automaticky prenášajú do správy lokality počas jej používania pomocou softvéru nainštalovaného v zariadení používateľa, vrátane IP adresy, údajov cookie, informácií o prehliadači používateľa (alebo inom programe, ktorý poskytuje prístup k službám), technických charakteristikách vybavenie a softvér používaný používateľom, dátum a čas prístupu k službám, adresy požadovaných stránok a ďalšie podobné informácie.
  • 1.2. Tieto zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú iba na stránky https://obzoroff.info a jeho zrkadlá s predponou „www“. Táto stránka nekontroluje a nezodpovedá za stránky tretích strán, na ktoré môže používateľ sledovať odkazy dostupné na stránkach https://obzoroff.info.
  • 1.3. Prevádzkovateľom osobných údajov na účely tejto politiky je Medzinárodný zdravotnícky informačný časopis Obzoroff Info

Účely spracovania osobných údajov našich používateľov

  • 2.1. Stránka zhromažďuje a ukladá iba tie osobné informácie potrebné na poskytnutie odpovedí na otázky čitateľov stránky, komentáre používateľov k publikáciám Obzoroffmimo denníka alebo vykonávania dohôd a zmlúv s používateľom, okrem prípadov, keď zákon ustanovuje povinné uchovávanie osobných údajov po dobu stanovenú zákonom.
  • 2.2. Osobné informácie o Stránke spracováva webová stránka na tieto účely:
  • 2.2.1. Získavanie spätnej väzby s používateľom, vrátane zasielania oznámení, otázok týkajúcich sa používania tejto stránky, poskytovania služieb súvisiacich s konzultáciami, spracovaním žiadostí a žiadostí od používateľa.
  • 2.2.2. Potvrdenie presnosti a úplnosti osobných údajov poskytnutých používateľom.
  • 2.2.3. Poskytovanie efektívnych informácií a technickej podpory užívateľovi v prípade problémov spojených s používaním tejto stránky.

Podmienky spracovania osobných údajov používateľov a ich prenosu tretím stranám

  • 3.1. Pokiaľ ide o osobné údaje užívateľa, zachováva sa jeho dôvernosť, s výnimkou prípadov, keď užívateľ dobrovoľne poskytne informácie o sebe na účely všeobecného prístupu k neobmedzenému okruhu osôb. Užívateľ pri používaní jednotlivých služieb súhlasí s tým, že určitá časť jeho osobných údajov bude verejne dostupná.
  • 3.2. Prevádzkovateľ má právo preniesť osobné údaje Užívateľa na tretie strany v nasledujúcich prípadoch:
  • 3.2.1.Užívateľ s takýmito činnosťami súhlasil.
  • 3.2.2. Prevod je potrebný na to, aby Užívateľ mohol používať konkrétnu službu alebo na vykonanie konkrétnej dohody alebo zmluvy s Používateľom.
  • 3.2.3. Prevod je ustanovený ruským, medzinárodným alebo iným platným právom v rámci konania ustanoveného zákonom.
  • 3.3. Spracovanie osobných údajov Užívateľa sa vykonáva bez časového obmedzenia akýmkoľvek legálnym spôsobom, a to aj v informačných systémoch osobných údajov pomocou automatizačných nástrojov alebo bez ich použitia. Spracovanie osobných údajov Užívateľov sa vykonáva v súlade s federálnym zákonom 27.07.2006 č. 152-FL „O osobných údajoch“ a profvisions federálneho zákona č. 07.02.2017 č. 13-FL.
  • 3.4. Prevádzkovateľ prijme potrebné organizačné a technické opatrenia na ochranu osobných údajov Užívateľa pred nezákonným alebo náhodným prístupom, zničením, pozmenením, blokovaním, kopírovaním, distribúciou, ako aj pred inými nezákonnými konaniami tretích osôb.

Povinnosti strán

  • 4.1. Užívateľ Obzoroff stránka musí:
  • 4.1.1. Poskytnite informácie o osobných údajoch potrebných na používanie stránky.
  • 4.1.2. Aktualizujte a doplňte informácie o osobných údajoch v prípade zmeny týchto informácií.
  • 4.2. Prevádzkovateľ musí.
  • 4.2.1. Informácie získané výlučne používajte na účely uvedené v týchto zásadách ochrany osobných údajov.
  • 4.2.2. Zabezpečte dôvernosť dôverných informácií, aby ste ich nezverejňovali bez predchádzajúceho písomného súhlasu používateľa a aby ste osobné údaje používateľa nepredávali, nevymieňali, nezverejňovali ani inak nezverejňovali, s výnimkou prípadov stanovených v týchto zásadách ochrany osobných údajov.
  • 4.2.3. Vykonajte predbežné opatrenia na ochranu dôverných osobných údajov používateľa v súlade s postupom bežne používaným na ochranu tohto typu informácií pri existujúcich obchodných transakciách.
  • 4.2.4. Blokovanie súkromných údajov týkajúcich sa príslušného Užívateľa vykonávať od okamihu žiadosti alebo žiadosti Užívateľa alebo jeho zákonného zástupcu alebo oprávneného orgánu na ochranu práv osôb s osobnými údajmi po dobu overenia v prípade nespoľahlivých osobných údajov. informácie alebo nezákonné konanie.

Zodpovednosť strán

  • 5.1. Správa stránky, ktorá si nesplnila svoje povinnosti, je v súlade s legislatívou Ruskej federácie zodpovedná za straty, ktoré vzniknú používateľovi v súvislosti s nezákonným použitím osobných údajov.
  • 5.2. V prípade straty alebo prezradenia dôverných informácií nie je Správa stránok zodpovedná, ak tieto dôverné informácie:
  • 5.2.1. Pred stratou alebo zverejnením sa stal verejným majetkom.
  • 5.2.2. Bola prijatá od tretej strany pred jej prijatím správou stránok.
  • 5.2.3. Bolo zverejnené so súhlasom Užívateľa.

Riešenie sporov

  • 6.1. Pred podaním žaloby v spore vyplývajúcom zo vzťahu medzi používateľom webovej stránky a správou webovej stránky je potrebné uplatniť reklamáciu (písomný návrh na dobrovoľné urovnanie sporu).
  • 6.2. Príjemca reklamácie do 30 (tridsať) kalendárnych dní od dátumu prijatia reklamácie písomne ​​oznámi žiadateľovi výsledky posúdenia reklamácie.
  • 6.3. Ak sa dohoda nedosiahne, spor sa predloží súdu v súlade s platnými právnymi predpismi Ruskej federácie.
  • 6.4. Na túto politiku ochrany osobných údajov a vzťah medzi používateľom a správou stránok sa vzťahujú platné právne predpisy Ruskej federácie.

Dodatočné podmienky

  • 7.1. Prevádzkovateľ má právo vykonať zmeny týchto Zásad ochrany osobných údajov bez súhlasu Užívateľa.
  • 7.2. Pokiaľ nie je v novom vydaní Zásad ochrany osobných údajov stanovené inak, nové zásady ochrany osobných údajov nadobúdajú účinnosť okamžite po ich uverejnení na webovej stránke.
  • 7.3.Každé návrhy alebo otázky týkajúce sa týchto zásad ochrany osobných údajov by sa mali oznamovať e-mailom (skryté)
  • 7.4. Aktuálne zásady ochrany osobných údajov sa nachádzajú na adrese: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff