GDPR Polityka prywatności strony internetowej obzoroff.info

Uwaga! Informacje dla wszystkich odwiedzających witrynę https://obzoroff.info ze wszystkich krajów świata: jeśli chcesz zapoznać się z tymi zasadami w swoim własnym języku, skorzystaj z oficjalnego tłumacza Google. Tekst naszych zasad i polityki prywatności jest łatwo przetłumaczony i zrozumiały, nawet jeśli użyjesz automatycznego tłumaczenia maszynowego.

Polityka prywatności obzoroff.info administracja strony jest zobowiązana do zachowania prywatności w Internecie. Przykładamy wielką wagę do zabezpieczenia danych, które nam przekazałeś. Nasza polityka prywatności opiera się na Ogólne rozporządzenie o ochronie danych (GDPR) Unii Europejskiej.

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy obzoroff.info witryny internetowe będące własnością i obsługiwane przez nie oraz ich poddomeny („Witryny”). („My” lub „nas”) wie, że zależy Ci na tym, w jaki sposób informacje o Tobie są wykorzystywane i udostępniane. Niniejsza Polityka prywatności wyjaśnia, jakie informacje będą gromadzone przez www.obzoroff.info kiedy uzyskujesz dostęp do Stron i www.obzoroff.info Usługi (w tym za pośrednictwem stron internetowych naszych partnerów), w jaki sposób dane będą wykorzystywane oraz w jaki sposób możesz kontrolować gromadzenie, poprawianie i / lub usuwanie treści. Nie będziemy wykorzystywać ani udostępniać twoich informacji nikomu, z wyjątkiem przypadków opisanych w niniejszej Polityce prywatności. Niniejsza Polityka prywatności nie ma zastosowania do informacji, które zbieramy w inny sposób (w tym offline) lub z innych źródeł. Terminy pisane wielkimi literami, które nie są zdefiniowane w niniejszej Polityce prywatności, mają znaczenie nadane im w naszych Warunkach. Wykorzystanie informacji zebranych za pośrednictwem naszych Witryn będzie ograniczone do celów określonych w niniejszej Polityce prywatności i naszych Warunkach świadczenia usług dla klientów.

GDPR Polityka prywatności strony internetowej obzoroff.info

Cookies przetwarzanie

Używamy plików cookie w celu prawidłowego wyświetlania zawartości strony i dla wygody przeglądania obzoroff.info. Są to małe pliki, które są przechowywane na twoim urządzeniu. Pomagają stronie internetowej zapamiętywać informacje o tobie, na przykład w jakim języku korzystasz ze strony i które strony już otworzyłeś. Informacje te będą przydatne podczas następnej wizyty. Dzięki plikom cookie przeglądanie witryny staje się znacznie wygodniejsze. Możesz dowiedzieć się więcej o tych plikach w Wikipedia... Możesz skonfigurować cookies odbiór i samodzielne blokowanie w Twojej przeglądarce. Brak możliwości otrzymywania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.

Przetwarzanie danych osobowych przez inne usługi

Ta strona korzysta z usług internetowych stron trzecich, które wykonują gromadzenie danych, niezależnie od nas. Takie usługi obejmują: Google Analytics. Dane gromadzone przez te usługi mogą być przekazywane innym usługom w ramach tych organizacji. Mogą wykorzystywać dane do personalizacji reklam własnej sieci reklamowej. Możesz dowiedzieć się o umowach użytkowników tych organizacji na ich stronach internetowych. Możesz również odmówić ich gromadzenia danych osobowych. Na przykład można znaleźć dodatek do przeglądarki blokujący Google Analytics tutaj. Nie przekazujemy żadnych danych osobowych innym organizacjom ani usługom, które nie są wymienione w niniejszej polityce prywatności. W drodze wyjątku gromadzone dane mogą być przekazywane na zgodny z prawem wniosek organów państwowych, które są upoważnione do żądania takich informacji.

Linki do innych stron

Nasza strona internetowa obzoroff.info mogą zawierać linki do innych stron internetowych, które nie są pod naszą kontrolą. Nie ponosimy odpowiedzialności za treść tych stron internetowych. Zalecamy zapoznanie się z polityką prywatności każdej odwiedzanej witryny, jeśli taka polityka istnieje.

Informacje, które zbieramy na własną rękę

  • (a) Nasza usługa: możemy gromadzić dane osobowe, takie jak imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail lub podobne, podczas rejestracji konta. Jeśli zdecydujesz się na zakup produktu od nas, my lub nasi zewnętrzni przetwarzający płatności będziemy gromadzić informacje o Twojej płatności. Gdy korzystasz z www.obzoroff.info Serwis lub jeśli odwiedzasz nasze strony internetowe, możemy otrzymać pewne informacje o tobie, jak opisano poniżej. Możemy jednak wysyłać e-maile promocyjne; możemy wysyłać Ci e-maile związane z usługami związane z Twoim kontem. Jeśli nie chcesz już otrzymywać tych e-maili, możesz z nich zrezygnować, anulując swoje konto.
  • (B) Cookies i technologie śledzenia: technologie takie jak: pliki cookie, beacony, tagi i skrypty są wykorzystywane przez www.obzoroff.info... Technologie te mogą być wykorzystywane do analizowania trendów, administrowania Witrynami, śledzenia ruchów użytkownika w Witrynach oraz do gromadzenia danych demograficznych o naszej bazie użytkowników jako całości. Używamy cookies do zapamiętania ustawień użytkowników, a także do uwierzytelniania i analiz. Użytkownicy mogą kontrolować użycie cookies na poziomie przeglądarki. Jeśli odrzucisz pliki cookie, możesz nadal korzystać z naszych Witryn, ale możliwość korzystania z niektórych funkcji lub obszarów naszych Witryn może być ograniczona. Korzystamy również z Google Analytics, Google Tag Manager. Niektóre lub wszystkie z tych narzędzi mogą być używane do śledzenia informacji o Twoim zachowaniu na naszej stronie internetowej, w zależności od regionu.

Informacje, które zbieramy w imieniu naszych klientów

  • (a) Nasz serwis. Gromadzimy dane w imieniu naszych klientów, którzy korzystają z www.obzoroff.info Obsługa (poprzez osadzenie naszego kodu na swoich stronach internetowych) dotycząca zachowania osób odwiedzających strony internetowe naszych klientów lub aplikacje mobilne. Kiedy odwiedzasz takie strony internetowe lub aplikacje mobilne, możemy otrzymywać pewne informacje o Twoim zachowaniu, w tym o aktywności użytkownika, zawartości strony, kliknięciu / dotyku, ruchu, przewijaniu i naciśnięciu klawisza (w niektórych przypadkach).
  • (b) Informacje związane z danymi gromadzonymi dla naszych gości: obzoroff.info zbiera informacje pod kierunkiem swoich klientów i nie ma bezpośredniego związku z osobami, których dane może przetwarzać. Jeśli jesteś klientem jednego z naszych obecnych klientów i nie chcesz już być śledzonym przez tego klienta, skontaktuj się bezpośrednio z odpowiednim klientem. Możemy przekazywać dane osobowe firmom, które pomagają nam świadczyć nasze usługi. Przekazy na rzecz osób trzecich są objęte umowami serwisowymi z naszymi klientami.
  • (c) Dostęp i przechowywanie danych kontrolowanych przez naszych klientów: Osoba fizyczna, która jest obecną lub byłą stroną www.obzoroff.info klient, który szuka dostępu lub chce poprawić, zmienić lub usunąć niedokładne dane, powinien skierować swoje zapytanie do support @obzoroff.info. Osoba fizyczna, która jest klientem obecnego lub byłego www.obzoroff.info klient, który szuka dostępu lub chce poprawić, zmienić lub usunąć niedokładne dane, powinien najpierw skierować swoje zapytanie do odpowiedniego klienta, a następnie, jeśli nie uzyska odpowiedzi lub taka odpowiedź nie jest satysfakcjonująca, powinien skontaktować się z obsługą klienta @obzoroff.info.

Będziemy przechowywać dane osobowe przetwarzane w imieniu naszych klientów tak długo, jak będzie to konieczne do świadczenia naszych usług. www.obzoroff.info zachowa te dane osobowe, jeśli będzie to konieczne do wypełnienia naszych zobowiązań prawnych, rozwiązywania sporów i egzekwowania naszych umów.

Informacje, które zbieramy w imieniu osób trzecich

Cookies Technologie śledzenia: technologie takie jak pliki cookie, sygnały nawigacyjne, znaczniki i skrypty są używane przez naszych partnerów, podmioty stowarzyszone, dostawców usług analitycznych lub usługowych. Technologie te mogą być wykorzystywane do analizowania trendów, administrowania Witrynami, śledzenia ruchów użytkownika w Witrynach oraz do gromadzenia informacji demograficznych o naszej bazie użytkowników jako całości. Możemy otrzymywać raporty oparte na wykorzystaniu tych technologii przez takie firmy w ujęciu indywidualnym lub zbiorczym.

Jak wykorzystujemy Twoje dane

  • (a) Korzystamy z informacji, które zbieramy, do obsługi i utrzymania naszych Witryn i strony www.obzoroff.info Obsługiwać i odpowiadać na pytania i wątpliwości. Podstawą prawną jest sekcja 6 ust. 1 ustawy o ochronie danych oraz art. 6 ust. 1 lit. f) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (GDPR).
  • (b) Jeśli wyraziłeś zgodę, wykorzystujemy informacje, które zbieramy, aby przesyłać Ci informacje marketingowe w naszym biuletynie. Podstawą prawną jest sekcja 6 ust. 1 indyjskiej ustawy o ochronie danych oraz art. 6 ust. 1 lit. a) z GDPR.
  • (c) Korzystamy również z gromadzonych informacji, aby pomóc naszym klientom w ulepszaniu ich witryn internetowych.

Jak udostępniamy twoje informacje

  • (a) Dane osobowe: www.obzoroff.info nie będzie wynajmować ani sprzedawać danych osobowych innym osobom. Możemy przechowywać dane osobowe w lokalizacjach poza bezpośrednią kontrolą www.obzoroff.info (na przykład na serwerach lub bazach danych zlokalizowanych wspólnie z dostawcami hostingu). Wszelkie dane osobowe, które zdecydujesz się udostępnić publicznie w naszych Witrynach lub na stronie www.obzoroff.info Usługi, takie jak publikowanie komentarzy na naszej stronie internetowej, będą dostępne dla innych. Jeśli usuniesz informacje, które upubliczniłeś w naszych Witrynach lub na stronie www.obzoroff.info Usługa, kopie mogą być widoczne na buforowanych i zarchiwizowanych stronach naszych Witryn lub na stronie www.obzoroff.info Usługa lub jeśli inni użytkownicy skopiowali lub zapisali te informacje. Nasza strona internetowa jest zarządzana przez aplikację zewnętrzną, która może wymagać rejestracji w celu opublikowania komentarza. Nie mamy dostępu ani kontroli nad informacjami zamieszczonymi na stronie internetowej. Będziesz musiał skontaktować się lub zalogować do aplikacji innej firmy, jeśli chcesz usunąć dane osobowe, które zostały opublikowane w sekcji komentarzy. Aby dowiedzieć się, w jaki sposób aplikacja strony trzeciej wykorzystuje Twoje dane, zapoznaj się z ich polityką prywatności.
  • (b) Informacje nieosobowe: Możemy udostępniać zainteresowanym stronom trzecim informacje, które nie umożliwiają identyfikacji użytkownika (takie jak anonimowe dane o użytkowaniu, strony odsyłające / wyjścia i adresy URL, typy platform, liczba kliknięć itp.), aby pomóc im zrozumieć wzorce użytkowania dla niektórych stron www.obzoroff.info Usługi i usługi naszych partnerów. Nasi partnerzy mają również możliwość publikowania wyników dla swoich stron internetowych na stronie www.obzoroff.info Service Takie wyniki obejmują wyłącznie informacje nieosobowe. Jeśli zdecydujesz się opublikować takie wyniki na stronie www.obzoroff.info Serwis lub Witryna (na przykład w naszej galerii wyników), rozumiesz i zgadzasz się, że te informacje, wraz z wszelkimi danymi osobowymi, które zdecydujesz się udostępnić w związku z takimi Danymi, zostaną udostępnione publicznie. Publikując swoje wyniki na stronie www.obzoroff.info Serwis lub Witryna, zgadzasz się, że uzyskałeś wszystkie niezbędne zgody na upublicznienie takich informacji i że nie naruszy to żadnego prawa. Jeśli usuniesz informacje, które upubliczniłeś na stronie www.obzoroff.info Serwis lub Witryna, kopie mogą być widoczne na buforowanych i zarchiwizowanych stronach www.obzoroff.info Usługa lub Witryna lub jeśli inni użytkownicy skopiowali lub zapisali te informacje. Informacje nieosobowe mogą być przechowywane przez czas nieokreślony.
  • (c) Przypadki, w których jesteśmy zobowiązani do udostępniania twoich informacji: www.obzoroff.info ujawni twoje informacje, jeżeli jest to wymagane przez prawo, jeśli jest to przedmiotem postępowania prawnego lub jeśli mamy uzasadnione przekonanie, że takie działanie jest konieczne, aby (a) przestrzegać prawa i uzasadnionych żądań organów ścigania; (b) w celu egzekwowania naszych Warunków świadczenia usług lub ochrony bezpieczeństwa lub integralności naszej Usługi; i / lub (c) do korzystania lub ochrony praw, własności lub bezpieczeństwa osobistego www.obzoroff.info, nasi użytkownicy lub inni.
  • (d) Co się dzieje w przypadku zmiany kontroli: Możemy kupić lub sprzedać / zbyć / przenieść firmę (w tym wszelkieares w firmie) lub jakąkolwiek kombinację jej produktów, usług, aktywów i / lub działalności. Twoje informacje, takie jak nazwy klientów i adresy e-mail oraz inne informacje o użytkowniku związane z www.obzoroff.info Usługa może należeć do pozycji sprzedanych lub w inny sposób przekazanych w tego rodzaju transakcjach. Możemy również sprzedawać, przekazywać lub w inny sposób przekazywać takie informacje w ramach zbycia przedsiębiorstw, fuzji, przejęć, bankructw, likwidacji, reorganizacji, likwidacji, podobnych transakcji lub postępowań obejmujących całość lub część spółki. Zostaniesz powiadomiony pocztą e-mail i / lub wyraźnym powiadomieniem w naszej Witrynie o wszelkich zmianach własności lub wykorzystywania twoich danych osobowych, a także o wszelkich wyborach, jakie możesz podjąć w odniesieniu do twoich danych osobowych.
  1. Jak chronimy Twoje dane. Strona www.obzoroff.info jest zainteresowany ochroną prywatności i danych, ale nie możemy zapewnić ani zagwarantować bezpieczeństwa jakichkolwiek informacji przesyłanych do www.obzoroff.info lub zagwarantować, że Twoje dane na stronie www.obzoroff.info Usługa nie może być udostępniana, ujawniana, zmieniana ani niszczona w wyniku naruszenia któregokolwiek z naszych standardowych zabezpieczeń fizycznych, technicznych lub zarządczych. Kiedy wprowadzasz poufne informacje (takie jak dane logowania) w naszych formularzach rejestracyjnych lub zamówieniach, szyfrujemy te informacje za pomocą tawk.to chat cookies i Google Analytics. Żadna metoda transmisji przez Internet ani metoda elektronicznego przechowywania danych nie jest jednak w 100% bezpieczna. Dlatego nie możemy zagwarantować jego całkowitego bezpieczeństwa. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące bezpieczeństwa w naszej Witrynie, możesz skontaktować się z nami pod adresem support @obzoroff.info. Korzystamy z zewnętrznej platformy pomocy oraz firmy przetwarzającej karty kredytowe, aby obciążyć Cię rachunkiem w przypadku zakupu usług. Firmy te nie przechowują, nie udostępniają, nie przechowują ani nie wykorzystują danych osobowych do żadnych innych celów.
  2. Zapoznaj się z naszą dedykowaną stroną, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do GDPR.
  3. Kompromis danych osobowych. W przypadku naruszenia bezpieczeństwa danych osobowych ze względu na naruszenie bezpieczeństwa, www.obzoroff.info niezwłocznie powiadomi naszych klientów zgodnie z obowiązującym prawem.
  4. Twoje wybory dotyczące twoich informacji. Dla aktualnego www.obzoroff.info klienci, możesz przeglądać, poprawiać, aktualizować lub usuwać nieścisłości w informacjach o tobie, że www.obzoroff.info zachowuje plik, logując się na konto, aby zaktualizować hasło i informacje rozliczeniowe. Alternatywnie (dla osób, których dane dotyczą, śledzone przez www.obzoroff.info i były www.obzoroff.info klienci), możesz skontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem support @obzoroff.info. Potwierdzimy Twoją prośbę w ciągu kilku godzin i niezwłocznie ją rozpatrzymy. Jeśli chcesz zrezygnować z śledzenia przez www.obzoroff.infooprogramowania analitycznego, możesz to zrobić pod adresem https: // www.obzoroff.info/. Prawo o ochronie danych przyznaje Ci szereg uprawnień w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych. W związku z tym masz prawo do żądania sprostowania lub usunięcia danych osobowych lub ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych, jeśli uważasz, że są one niedokładne. Ponadto masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu opartemu na naszych uzasadnionych interesach jako podstawie prawnej. Jesteśmy zobowiązani do oceny i podjęcia działań na Twoją prośbę. Ponadto masz również prawo do przenoszenia danych, jeśli okaże się to istotne. Masz prawo wnieść skargę do lokalnego organu nadzorczego.

Nasze zachowanie twoich danych osobowych

  • (a) Jeśli masz konto w www.obzoroff.info, będziemy przechowywać Twoje dane tak długo, jak długo Twoje konto jest aktywne lub w razie potrzeby do świadczenia usług. Będziemy przechowywać i wykorzystywać Twoje dane w razie potrzeby w celu wypełnienia naszych zobowiązań prawnych, rozwiązywania sporów i egzekwowania naszych umów.
  • (b) Jeśli odwiedzasz stronę www.obzoroff.info Witryny przechowujemy Twoje informacje tak długo, jak to konieczne, ale nie dłużej niż rok (1) po Twojej ostatniej wizycie na naszych Witrynach.
  1. Prywatność dzieci Ochrona prywatności małych dzieci jest szczególnie ważna. Z tego powodu www.obzoroff.info nie gromadzi świadomie ani nie żąda danych osobowych od osób poniżej 13. roku życia. W przypadku, gdy dowiemy się, że zebraliśmy dane osobowe od dziecka poniżej 13 roku życia, usuniemy te informacje tak szybko, jak to możliwe. Jeśli uważasz, że możemy mieć jakiekolwiek informacje od dziecka poniżej 13 roku życia lub o nim, skontaktuj się z nami pod adresem support @obzoroff.info.
  2. Procedury powiadamiania. Naszą zasadą jest dostarczanie powiadomień, niezależnie od tego, czy są one wymagane przez prawo, czy w celach marketingowych lub innych związanych z biznesem, do Ciebie za pośrednictwem wiadomości e-mail, pisemnego lub papierowego powiadomienia lub poprzez wyraźne umieszczenie takiego powiadomienia w Usłudze, zgodnie z ustaleniami www.obzoroff.info według własnego uznania. Zastrzegamy sobie prawo do określenia formy i sposobu dostarczania powiadomień, pod warunkiem, że możesz zrezygnować z niektórych sposobów powiadamiania opisanych w niniejszej Polityce prywatności.
  3. Linki do innych stron internetowych. Nie ponosimy odpowiedzialności za praktyki stosowane przez strony internetowe lub usługi powiązane z lub z www.obzoroff.info Serwis lub Witryny, w tym informacje lub treści w nich zawarte. Pamiętaj, że kiedy używasz linku, aby przejść ze strony www.obzoroff.info Usługi lub Witryny do innej witryny lub usługi, nasza Polityka prywatności nie ma zastosowania do witryn lub usług stron trzecich. Twoje przeglądanie i interakcja w dowolnej witrynie lub usłudze strony trzeciej, w tym tych, które mają link lub reklamę w naszej witrynie, podlegają własnym zasadom i zasadom tej strony.
  4. Widżety mediów społecznościowych: Nasza strona zawiera funkcje mediów społecznościowych, takie jak przycisk Lubię to na Facebooku i inne widżety, które działają w naszej Witrynie. Funkcje te mogą zbierać Twój adres IP i stronę, którą odwiedzasz w naszej Witrynie, i mogą ustawić plik cookie, aby umożliwić prawidłowe działanie funkcji. Funkcje i widżety mediów społecznościowych są hostowane przez osoby trzecie lub bezpośrednio w naszej Witrynie. Twoje interakcje z tymi funkcjami podlegają polityce prywatności organizacji, która je udostępnia.
  5. Zmiany w naszej Polityce prywatności. Wszystkie zmiany w niniejszej Polityce prywatności obowiązują, gdy zostaną opublikowane na tej stronie. Gdy zmienimy zasady w istotny sposób, powiadomimy Cię e-mailem i / lub wyraźnym powiadomieniem w naszej Witrynie, zanim zmiany zaczną obowiązywać, i zaktualizujemy „datę wejścia w życie” u góry tej strony.

Skontaktuj się z nami

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące niniejszej Polityki prywatności, praktyk tej witryny lub kontaktów z tą witryną, skontaktuj się z nami pod adresem support @obzoroff.info lub skorzystaj z formularza kontaktowego. Niniejsza Polityka Prywatności danych osobowych Użytkowników i czytelników Przeglądarki (zwana dalej Polityką Prywatności) dotyczy wszystkich informacji zamieszczonych w serwisie internetowym pod adresem: https://obzoroff.info (zwane dalej Witryną), które użytkownicy i administracja Witryną mogą uzyskać o Użytkowniku podczas korzystania z Witryny (w tym dane osobowe podczas rejestracji Użytkownika na stronie, dane pozostawione w komentarzach do artykułów wysyłanych przez e- pocztą lub za pośrednictwem formularza zwrotnego).

Wykorzystanie jakichkolwiek informacji opublikowanych w Witrynie Reviewoffoff oznacza bezwarunkową akceptację Użytkownika zgodnie z niniejszymi Zasadami i określonymi w nich warunkami przetwarzania jego danych osobowych; w przypadku braku zgody na te warunki, Użytkownik musi powstrzymać się od korzystania z opublikowanych informacji i Strony jako całości.

Podczas kopiowania treści (tekst, obrazy, wideo itp.) Do jakiejkolwiek innej witryny, sieci społecznościowej, osobistego bloga i innych zewnętrznych zasobów w Internecie, Użytkownik musi podać link do źródła: https://obzoroff.info

Ogólne provisionPolityka prywatności

  • 1.1. W ramach niniejszej Polityki dane osobowe użytkownika oznaczają:
  • 1.1.1. Wszelkie dane osobowe, które Użytkownik podaje o sobie w trakcie korzystania z Witryny, w tym dane osobowe Użytkownika. Wymagane jest podanie informacji oznaczonych w specjalny sposób w wyznaczonych polach. Inne informacje są przekazywane przez użytkownika według jego własnego uznania.
  • 1.1.2. Dane, które są automatycznie przesyłane do administracji witryny podczas korzystania z oprogramowania zainstalowanego na urządzeniu użytkownika, w tym adres IP, dane plików cookie, informacje o przeglądarce użytkownika (lub innym programie zapewniającym dostęp do usług), parametry techniczne sprzęt i oprogramowanie używane przez Użytkownika, data i godzina dostępu do usług, adresy żądanych stron i inne podobne informacje.
  • 1.2. Niniejsza Polityka prywatności dotyczy tylko Witryn https://obzoroff.info a jego serwery lustrzane z przedrostkiem „www”. Witryna nie kontroluje i nie ponosi odpowiedzialności za witryny osób trzecich, do których Użytkownik może skorzystać z łączy dostępnych w Witrynach https://obzoroff.info.
  • 1.3. Operatorem danych osobowych do celów niniejszej Polityki jest Międzynarodowy Magazyn Informacji Medycznych Obzoroff Info.

Cele przetwarzania danych osobowych naszych użytkowników

  • 2.1. Witryna gromadzi i przechowuje tylko te dane osobowe, które są niezbędne do udzielenia odpowiedzi na pytania czytelników Witryny, komentarze Użytkowników do publikacji Obzoroffpoza dziennikiem lub wykonywanie umów i umów z użytkownikiem, z wyjątkiem przypadków, gdy prawo przewiduje obowiązkowe przechowywanie danych osobowych przez okres określony przez prawo.
  • 2.2. Dane osobowe Witryny są przetwarzane przez Witrynę w następujących celach:
  • 2.2.1. Ustanawianie informacji zwrotnych z użytkownikiem, w tym wysyłanie powiadomień, zapytań dotyczących korzystania z Witryny, świadczenie usług związanych z konsultacjami, przetwarzaniem wniosków i wniosków od Użytkownika.
  • 2.2.2. Potwierdzenie poprawności i kompletności danych osobowych podanych przez użytkownika.
  • 2.2.3. Zapewnienie Użytkownikowi skutecznej informacji i wsparcia technicznego w przypadku problemów związanych z korzystaniem z Witryny.

Warunki przetwarzania danych osobowych użytkowników i ich przekazywania stronom trzecim

  • 3.1. W odniesieniu do danych osobowych użytkownika zachowana jest jego poufność, z wyjątkiem przypadków, w których użytkownik dobrowolnie podaje informacje o sobie w celu ogólnego dostępu do nieograniczonego kręgu osób. Korzystając z poszczególnych usług, Użytkownik zgadza się, aby pewna część jego danych osobowych stała się publicznie dostępna.
  • 3.2. Operator ma prawo do przenoszenia danych osobowych Użytkownika na osoby trzecie w następujących przypadkach:
  • 3.2.1.User wyraził zgodę na takie działania.
  • 3.2.2. Przeniesienie jest konieczne, aby Użytkownik mógł korzystać z określonej usługi lub w celu wykonania określonej umowy lub umowy z Użytkownikiem.
  • 3.2.3. Przeniesienie jest przewidziane przez prawo rosyjskie, międzynarodowe lub inne obowiązujące prawo w ramach procedury ustanowionej przez prawo.
  • 3.3. Przetwarzanie danych osobowych użytkownika odbywa się bez ograniczeń czasowych za pomocą wszelkich środków prawnych, w tym w systemach informacji o danych osobowych za pomocą narzędzi automatyzacji lub bez takich narzędzi. Przetwarzanie danych osobowych użytkowników odbywa się zgodnie z prawem federalnym 27.07.2006 nr 152-FL „O danych osobowych” i profesjonalistavisionz ustawy federalnej nr 07.02.2017 13-FL.
  • 3.4. Operator podejmie niezbędne środki organizacyjne i techniczne w celu ochrony danych osobowych użytkownika przed bezprawnym lub przypadkowym dostępem, zniszczeniem, zmianą, blokowaniem, kopiowaniem, rozpowszechnianiem, a także przed innymi nielegalnymi działaniami osób trzecich.

Obowiązki stron

  • 4.1. Użytkownik Obzoroff strona musi:
  • 4.1.1. Podaj informacje o danych osobowych wymaganych do korzystania z Witryny.
  • 4.1.2. Zaktualizuj, uzupełnij podane informacje o danych osobowych w przypadku zmiany tych informacji.
  • 4.2. Operator musi.
  • 4.2.1. Wykorzystuj uzyskane informacje wyłącznie w celach określonych w niniejszej Polityce prywatności.
  • 4.2.2. Zapewnij poufność poufnych informacji, nie ujawniaj ich bez uprzedniej pisemnej zgody użytkownika oraz nie sprzedawaj, nie wymieniaj, nie publikuj ani nie ujawniaj w inny sposób danych osobowych użytkownika, z wyjątkiem przypadków przewidzianych w niniejszej Polityce prywatności.
  • 4.2.3. Podejmij środki ostrożności w celu ochrony poufności danych osobowych użytkownika zgodnie z procedurą powszechnie stosowaną w celu ochrony tego rodzaju informacji w istniejących transakcjach biznesowych.
  • 4.2.4. Wykonaj blokowanie prywatnych danych dotyczących danego użytkownika od momentu żądania lub żądania użytkownika lub jego przedstawiciela prawnego lub upoważnionego organu w celu ochrony praw podmiotów danych osobowych przez okres weryfikacji w przypadku niewiarygodnych danych osobowych informacje lub nielegalne działania.

Odpowiedzialność stron

  • 5.1. Administracja Witryną, która nie wypełniła swoich obowiązków, odpowiada za straty poniesione przez Użytkownika w związku z niezgodnym z prawem wykorzystaniem danych osobowych, zgodnie z ustawodawstwem Federacji Rosyjskiej.
  • 5.2. W przypadku utraty lub ujawnienia informacji poufnych administracja witryny nie ponosi odpowiedzialności, jeśli te informacje poufne:
  • 5.2.1. Stało się własnością publiczną przed utratą lub ujawnieniem.
  • 5.2.2. Został otrzymany od strony trzeciej przed jego otrzymaniem przez administrację witryny.
  • 5.2.3. Zostało ujawnione za zgodą użytkownika.

Rozwiązywanie sporów

  • 6.1. Przed złożeniem pozwu w sporze wynikającym ze stosunku między użytkownikiem strony a administracją strony konieczne jest złożenie roszczenia (pisemna propozycja dobrowolnego rozwiązania sporu).
  • 6.2. Odbiorca roszczenia w ciągu 30 (trzydziestu) dni kalendarzowych od daty otrzymania reklamacji powiadamia reklamującego na piśmie o wynikach rozpatrzenia reklamacji.
  • 6.3. Jeśli porozumienie nie zostanie osiągnięte, spór zostanie przekazany do sądu zgodnie z obowiązującymi przepisami Federacji Rosyjskiej.
  • 6.4. Obecne ustawodawstwo Federacji Rosyjskiej ma zastosowanie do niniejszej Polityki prywatności oraz relacji między użytkownikiem a administracją witryny.

Dodatkowe warunki

  • 7.1. Operator ma prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce prywatności bez zgody użytkownika.
  • 7.2. Nowa Polityka prywatności wchodzi w życie od momentu opublikowania w Witrynie, chyba że nowe wydanie Polityki prywatności stanowi inaczej.
  • 7.3 Wszelkie sugestie lub pytania dotyczące niniejszej Polityki prywatności należy zgłaszać pocztą elektroniczną (support @obzoroff.info).
  • 7.4. Aktualna Polityka Prywatności znajduje się pod adresem: https://obzoroff.info/gdpr-prywatność-polityka-z-obzoroff/.
Obzoroff