logo

Pasta Spanatal a shugaringhez – krém a szőrtelenítéshez

Pasta Spanatal a shugaringhez - krém a szőrtelenítéshez

A spanyol shrangi krém a kozmetológusok legújabb fejlesztése, amely nemcsak megkönnyíti a szőrtelenítést, hanem lelassítja a haj növekedését, enyhíti a bőrápolást. A Shugaring egy népszerű kozmetikai eljárás, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a nem kívánt szőrzetektől a testeden. Mind home, mind szalonban is elvégezhető. De ha az első esetben speciális pasztát kell készítenie, amelyet nem mindenki kap, akkor a második esetben jelentős mennyiségű pénzt kell elhelyezni ahhoz, hogy egy sima és vonzó bőr legyen. Mindez azonban a múltban történt. Végtére is van egy szőrtelenítő krém Spanatal, ami egyszerű és egyszerűen használható otthon is.

A Spanatal hajszárító krém áttekintése

Különbségek az alsó és más szőrtelenítési eljárások között? Ha úgy döntesz, hogy krémet kapsz a “Spanatal” szalagcélhoz – ez egy biztos lépés a sima és egészséges bőrért. Az interneten megtalálhatja a kérdést: miért van a tejszín a jobb szaglászáshoz? A válasz nyilvánvaló! Például borotválkozás. Talán ez az egyik leg traumatikusabb módja a nem kívánt haj eltávolítására.

 • Először is, a karcolások és az irritáció veszélye magas. Az ilyen kellemetlen következmények egyáltalán nem díszítik a női lábakat.
 • Másodszor, a haj a borotválást követő első 24 órában megnő. Sok nő már sörte már este.
 • Harmadszor, a szőrszálak merevebbek, vastagabbak és sötétek. A borotválkozás során végzett állandó eltávolításuk során jelentősen megnedvesítik és kiterjednek egy nagy területre.
 • Negyedszer, végtelen pénzpazarlás a borotvák, gélek és más kapcsolódó termékek számára.

A népszerű módszer a viaszszőrtelenítésre is nagyon veszélyes. Sok lány kellemetlen irritációt tapasztal az ülés után, és még a zúzódások is a testen maradnak. Ráadásul, viasz olvasztására szolgáló eszköz használatával fűtött viaszból éghet. És a viasz magához ragad mindenhez, és ez bizonyos kényelmetlenséget okoz. A haj újra elkezd nőni, és 5-6 nap után újra meg kell ismételni a szőrtelenítést. És olyan drága eljárás, mint a lézeres szőrtelenítés, és sok ellenjavallattal rendelkezik. Lehetnek allergiák, a bőr depigmentációja, és még rosszabbak – dermatológiai betegségek és mycosis. Másfelől a Spanatal szőrtelenítő krém ára sokkal olcsóbb, mint bármelyik fenti eljárás, és az eredmény meghaladja az elvárásokat.

Hol vásárolható meg a Spanatal Magyarországon?

Fontos tudni! A krém árusítása nem lehet kevesebb, mint a gyártó honlapján feltüntetett. Ha hirdetést látott az interneten vagy a közösségi hálózatokon – figyeljen arra a költségre, amellyel felkínálják a terméket. A Spanatal krém szőrtelenítés ára Magyarországon 39 euró vagy 9900 forint. Ha az ár a megadottnál kisebb, akkor kockázatot vállalsz egy hamis vásárlásra.

A Spanatal magyarországi vásárlásához megrendelést kell a gyártó hivatalos honlapján megrendelni! Annak érdekében, hogy krémeket szőrtelenítsünk, szükségünk van:

 1. Menjen a gyártó weboldalára;
 2. Töltse ki az űrlapot, amelyben meg kell adnia a nevet és a telefonszámot.

15-20 percen belül felhívja a menedzsert, hogy pontosítsa a szállítási címet. Szükség esetén ingyenes konzultációt folytat a Spanatal krém használatáról és bármilyen kérdés megválaszolásáról.

A fizetés az áru átvételekor történik. A szállítási idő 5-9 nap.

Hol vásárolható meg a Spanatal Magyarországon

A krém összetétele a sütéshez

A szőrtelenítő kozmetikai összetétel természetes összetevőket tartalmaz, amelyek otthoni gyors és fájdalommentes epilálást biztosítanak. Ezek közül az ilyen elemek:

 • Frissítő és glükóz brazil nádcukorból. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a paszta könnyen felvihető a bőrre, és megtartja rugalmasságát;
 • Dió kivonat. Ez az összetevő mélyen behatol az epidermiszbe, elérve a tüszőrt, lecsökkentve a haj szerkezetét és lassítja növekedésüket;
 • Citromlé. Segíti a hajszemcsék kiküszöbölését, világosabbá és láthatatlanná téve másoknak. Ezenkívül a citromlé fokozatosan elpusztítja a szerkezetüket, ami miatt a merev sörték is több munkamenet után pelyhekké válnak;

A krém összetétele olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek fájdalomcsillapító hatásúak, így a szőrtelenítés fájdalommentes és gyors. A gél összes összetevőjének nagy tisztasága elősegíti a hajhoz való maximális tapadást.

A Spanatal előnyei más eszközökkel

A Spanatal előnyei más eszközökkel

A Spanatal Paste fő előnye a többi termékhez képest teljesen természetes összetétele. A termék formula csak növényi anyagokat tartalmaz, amelyek finoman vigyáznak a bőrre és javítják annak állapotát. Viasz használata esetén súlyos kényelmetlenséget kell szenvednie: az eljárás fájdalmas, hegek és irritáció léphet fel az epilálás helyén.

Most van egy egyszerű módszer, hogy elkerüljék ezeket a problémákat. Felajánljuk Önt, hogy megismerkedjen a krém előnyeivel, és akkor világossá válik, miért jobb, ha megtagadja az egyéb epilációs módszereket. Tehát a Spanatal néven kozmetológusok legújabb fejlesztése különbözik az ilyen előnyöket illetően:

 • Ideális bármilyen típusú dermishez, nem okoz allergiát és irritációt, még az érzékeny bőrűeknél sem.
 • Hasznos anyagokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a bőrt táplálja és nedvesíti. Ezért az eljárás utáni száradás, viszketés és hámlás kizárt.
 • A krém használata nem okoz fájdalmat és kényelmetlenséget, könnyű és kényelmes alkalmazása.
 • A termék teljesen biztonságos az emberi szervezet számára, mert nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat.
 • Használható olyan helyeken, ahol a legérzékenyebb bőr: felső ajak, hónalj, bikini zóna.
 • Alkalmas nagyon rövid sörték eltávolítására, így az eljárás végrehajtása anélkül várható, hogy a haj egy bizonyos hosszúságig nő.
 • A paszta könnyen felvihető és eltávolítható.
 • Nincs kellemetlen szag.
 • A különleges konzisztencia miatt nem marad a bőrön.

Pasta Spanatal a shugaringhez - krém a szőrtelenítéshez

Klinikai vizsgálatok

Ez a termék, mint bármely kozmetikai termék, klinikai vizsgálatokon esett át. Tartózkodása alatt a Spanatal Sugar Paste nagyfokú hatékonyságot és komplett felhasználási biztonságot mutatott. Több mint 1500 önkéntes vett részt a tesztelésben. A nők egy szőrtelenítő krémet használtak Spanatalnak, hogy hat hónapig sztrájkoljanak, és ez adta az eredményeket:

 • 95% -uk elérte a szőrzet kimerülését és későbbi eltűnését;
 • A nők 97% -a javította a bőr állapotát.

A krém első alkalmazása után a nők 100% -ában teljes szőrtelenítést lehetett elérni. Megjegyzendő, hogy a túlnyomó többség sohasem próbálkozott, és nem tudta, hogyan történik.

Az orvosok orvosi fórumokkal kapcsolatos megjegyzései a Spanatalról arra utalnak, hogy ez egy hatékony és teljesen ártalmatlan hajszárító. Véleményük szerint érdemes használni, és ez helyettesítheti a drága szolgáltatásokat a szépségszalonokban.

Használati utasítások

A Spanatal Sugar Paste szőrtelenítésének alkalmazása biztonságos és megbízható szőrtelenítést biztosít otthonában. Ez nem károsítja a bőrt, éppen ellenkezőleg, komplex gyógyulási kezelés lesz. A paszta használata során a szőrnövekedés lelassul, és ha 2-3 hónapig szőrtelenít, akkor teljesen megszabadulhat a növényi növénytől.Használati utasítások Spanatal

A gyógyszernek nincsenek ellenjavallatai, ezért ajánlott a dermis nagy érzékenységére és a szőrszálak eltávolítására, nemcsak a lábakon, hanem az arcon, a hónalj alatt és a bikini zónában is. Maga a szőrtelenítés nagyon egyszerű. Ehhez több előzetes manipulációt kell végrehajtania. Itt a részletes használati utasítás:

 • A kiszabadítani kívánt testet meleg vízzel kell leöblíteni. Ezután szárazra törölje a törlőkendővel és alkalmazza a bőr talkumporra.
 • Vegyünk egy kis Spanatal krémet, és egyenletesen alkalmazzuk a hajszaporítással szemben. Ez kézzel vagy speciális kozmetikai spatulával történhet.
 • Várjon 10 percig, majd éles mozgással távolítsa el a szárított paszta szalagot a haj növekedésének irányába.

Miután elvégezte ezeket a manipulációkat, ajánlott a bőrt speciális hidratáló krémmel kezelni (a készlet tartalmazza).

Ellenjavallatok és ajánlások

A paszta formula kifejlesztése során a szakértők figyelembe vették azt a tényt, hogy némelyik nő nagyon érzékeny bőrre. Ezért a készítményt ismételten laboratóriumokban tesztelték, és számos klinikai vizsgálatot végeztek. A vizsgálatok megerősítették, hogy a paszta nem okoz allergiás tüneteket és egyéb mellékhatásokat, jól alkalmazható a test minden területére és különböző bőrtípusokra.

Ez azt jelenti, hogy a Spanatalnak nincs ellenjavallatuk, kivétel nélkül minden nő számára sikeresen alkalmazható. A legfontosabb dolog ugyanakkor, hogy megfelelően törődjünk a bőrrel: A szőrtelenítés előtt – zuhanyozzunk vagy fürdünk. A depilálás előtti napon – ajánlott peelinget végezni. Miután legalább két napig szaladtál, ne használjon tisztító búzát. Ne felejtsd el a bőr hidratálását a shuging eljárás után.

Vásárlói vélemények

A Spanatal krém felülvizsgálatakor a Obzoroff.info orvosi folyóirat szerkesztõi használják a közösségi hálózatokon közzétett fogyasztói bizonyságokat. A megjegyzések szövegét eredeti formájában tették közzé. Az írásjeleket és a nyelvtant megőrzik:

Margit, 33 éves:
Szerettem használni a Spanatalot. Soha azelőtt a szőrtelenítés nem volt annyira fájdalommentes és egyszerű!

Marianna, 21 éves:

Ez a szőrtelenítés után a hajam sokkal lassabban növekszik. Az eljárás 3 héttel ezelőtt történt, és a lábak felülete még mindig sima és bársonyos.

Anikó, 28 éves:
Az epilálás gyors és fájdalommentes. A haj azonnal eltávolításra kerül. Nem szükséges többször végrehajtani az eljárást a test egyik részében, mint ahogy a szőrtelenítés egyéb eszközeinek használata esetén is.

Katalin, 35 éves:
Tetszett ez a kozmetikai termék, mert epilálható a test bármely részén. Ezenkívül nem okoz irritációt és egyéb mellékhatások megjelenését.

Erika, 30 éves:
A paszta rugalmas konzisztenciájú, kellemesen illatos, és könnyen alkalmazható. Eltávolítja a hajat az első alkalomtól, így nincs irritáció és vörösség.

Gyakran feltett kérdések a krémről a “Spanatal”

 1. Lehet-e a szőrtelenítő krém a bőrt károsítani? Nem, nem. Természetes összetevők alapján készül, így nincsenek mellékhatások.
 2. Milyen gyakran kell megismételnem a cukrot? Mindez a haj növekedésének sebességétől függ. Sok nőnek egy eljárása van egy hónapban, mások gyakrabban – háromhetente.
 3. Hányszor alkalmazhatok egy szőrtelenítő készletet? A lábak kezelésénél – 8 alkalommal. Ha a hónaljról és a bikini zónáról beszélünk, akkor egy üvegnek legalább 15 alkalommal kell lennie.
 4. Végezhetek szőrtelenítést otthon? Természetesen tudsz! Ehhez a tudósok létrehozott egy szőrtelenítő krém Spanatal.
 5. Hol vásárolhatja meg az eredeti Spanatal terméket Magyarországon? Ez a krém a gyártó honlapján rendelhető. A gyógyszertárban ez a termék nem eladó!