GDPR Personvern på nettstedet obzoroff.info

Merk følgende! Informasjon for alle besøkende https://obzoroff.info fra alle land i verden: Hvis du vil sette deg inn i disse reglene på ditt eget språk, kan du bruke Googles offisielle oversetter. Teksten til våre regler og personvernregler er lett oversatt og forståelig, selv om du vil bruke automatisk maskinoversettelse.

Personvern obzoroff.info administrasjon av nettsteder er forpliktet til å opprettholde ditt privatliv på Internett. Vi legger stor vekt på å sikre dataene du ga oss. Personvernreglene våre er basert på Generell databeskyttelsesforskrift (GDPR) av Den europeiske union.

Denne personvernpolitikken gjelder for obzoroff.info nettsted eide og opererte nettsteder og dets underdomener (“Nettsteder”). ("Vi" eller "oss") vet at du bryr deg om hvordan informasjon om deg blir brukt og delt. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon du vil bli samlet inn av www.obzoroff.info når du åpner nettstedene og www.obzoroff.info Tjeneste (inkludert gjennom nettstedene til våre partnere), hvordan dataene vil bli brukt, og hvordan du kan kontrollere innsamling, korreksjon og / eller sletting av innhold. Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra som beskrevet i denne personvernpolitikken. Denne personvernerklæringen gjelder ikke informasjon vi samler inn på andre måter (inkludert offline) eller fra andre kilder. Aktiverte vilkår som ikke er definert i denne personvernpolitikken, har betydningen gitt dem i våre vilkår. Bruken av informasjon samlet inn via nettstedene våre skal være begrenset til formålene under denne personvernreglene og våre vilkår for bruk til kunder.

GDPR Personvern på nettstedet obzoroff.info

Cookies prosessering

Vi bruker cookie-filer for riktig visning av nettstedets innhold og for enkelhets skyld obzoroff.info. Dette er små filer som er lagret på enheten din. De hjelper nettstedet med å huske informasjon om deg, for eksempel på hvilket språk du bruker nettstedet og hvilke sider du allerede har åpnet. Denne informasjonen vil være nyttig i neste besøk. Takket være cookie-filer blir nettstedets surfing mye mer praktisk. Du kan lære mer om disse filene i Wikipedia... Du kan sette opp cookies mottak og blokkering i nettleseren din selv. Manglende evne til å motta informasjonskapsler kan begrense funksjonaliteten til nettstedet.

Behandling av personopplysninger av andre tjenester

Dette nettstedet bruker tredjeparts online-tjenester, som utfører datainnsamling, uavhengig av oss. Slike tjenester inkluderer: Google Analytics. Data samlet inn av disse tjenestene kan leveres til andre tjenester i disse organisasjonene. De kan bruke dataene til å annonsere personalisering av sitt eget annonsenettverk. Du kan lære om brukeravtaler fra disse organisasjonene på deres nettsteder. Du kan også nekte innsamling av dine personopplysninger. For eksempel kan Google Analytics Opt-out Browser Add-on bli funnet her.. Vi overfører ingen personopplysninger til andre organisasjoner eller tjenester, som ikke er oppført i denne personvernregelen. Som et unntak kan de innsamlede dataene gis på en lovlig anmodning fra statlige myndigheter, som er autorisert til å be om slik informasjon.

Lenker til andre nettsteder

vår hjemmeside obzoroff.info kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke er under vår kontroll. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene. Vi anbefaler at du gjør deg kjent med personvernreglene på hvert nettsted du besøker, hvis en slik policy eksisterer.

Informasjon vi samler inn på egen hånd

  • (a) Vår tjeneste: Vi kan samle inn personlig identifiserbar informasjon om deg, for eksempel ditt fulle navn, telefonnummer, e-postadresse eller lignende når du registrerer deg for en konto. Hvis du velger å kjøpe et produkt fra oss, samler vi eller våre tredjeparts betalingsprosessorer betalingsinformasjonen din. Når du bruker www.obzoroff.info Tjeneste, eller hvis du besøker våre nettsteder, kan det hende vi mottar viss informasjon om deg som beskrevet nedenfor. Vi kan imidlertid sende reklamemails; kan det hende vi sender deg e-postmeldinger knyttet til kontoen din. Hvis du ikke lenger ønsker å motta disse e-postene, kan du velge bort dem ved å kansellere kontoen din.
  • (B) Cookies og sporingsteknologier: Teknologier som: cookies, beacons, tags og scripts brukes av www.obzoroff.info... Disse teknologiene kan brukes til å analysere trender, administrere nettstedene, spore bevegelsene dine rundt nettstedene og for å samle demografisk informasjon om vår brukerbase som helhet. Vi bruker cookies å huske brukernes innstillinger så vel som for autentisering og analyse. Brukere kan kontrollere bruken av cookies på det enkelte nettlesernivå. Hvis du avviser informasjonskapsler, kan du fremdeles bruke våre nettsteder, men din evne til å bruke noen funksjoner eller områder på våre nettsteder kan være begrenset. Vi bruker også Google Analytics, Google Tag Manager. Noen eller alle disse verktøyene kan brukes til å spore informasjon om din atferd på nettstedet vårt, avhengig av din region.

Informasjon vi samler inn på bakgrunn av våre kunder

  • (a) Vår tjeneste. Vi samler inn data på vegne av våre kunder som bruker www.obzoroff.info Tjeneste (ved å legge inn koden vår på deres nettsider) om oppførselen til besøkende på kundenes nettsteder eller mobilapplikasjoner. Når du besøker slike nettsteder eller mobilapplikasjoner, kan vi motta viss informasjon om din atferd, inkludert seraktivitet, sideinnhold, klikk / berøring, bevegelse, bla og tastetrykkaktivitet (i noen tilfeller).
  • (b) Informasjon relatert til data samlet inn for våre besøkende: obzoroff.info samler inn informasjon under ledelse av sine kunder, og har ikke noe direkte forhold til enkeltpersoner hvis data den kan behandle. Hvis du er en kunde hos en av våre nåværende kunder og ikke lenger ønsker å bli sporet av en slik kunde, kan du kontakte den respektive kunden direkte. Vi kan overføre personlig informasjon til selskaper som hjelper oss med å tilby tjenesten vår. Overføringer til påfølgende tredjeparter dekkes av serviceavtalene med våre kunder.
  • (c) Tilgang og oppbevaring av data kontrollert av våre kunder: En person som er en nåværende eller tidligere www.obzoroff.info kunde som søker tilgang eller ønsker å korrigere, endre eller slette unøyaktige data, bør henvise spørringen til support @obzoroff.info. En person som er klient hos en nåværende eller tidligere www.obzoroff.info kunde som søker tilgang eller ønsker å korrigere, endre eller slette unøyaktige data, bør henvende seg til den respektive kunden først, og deretter, hvis ingen svar oppnås eller et slikt svar ikke er tilfredsstillende, bør kontakte support @obzoroff.info.

Vi vil oppbevare personopplysninger vi behandler på vegne av våre kunder så lenge som nødvendig for å tilby våre tjenester. www.obzoroff.info vil beholde denne personlige informasjonen som nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve avtalene våre.

Informasjon vi samler inn på bakgrunn av tredjeparter

Cookies Og sporingsteknologier: Teknologier som informasjonskapsler, fyrmerker, koder og skript brukes av våre partnere, tilknyttede selskaper, analyser eller tjenesteleverandører. Disse teknologiene kan brukes til å analysere trender, administrere nettstedene, spore bevegelsene dine rundt nettstedene og samle demografisk informasjon om brukerbasen vår som helhet. Vi kan motta rapporter basert på bruk av disse teknologiene av slike selskaper på individuell så vel som samlet basis.

Hvordan vi bruker informasjonen din

  • (a) Vi bruker informasjonen vi samler inn for å drifte og vedlikeholde nettstedene våre og www.obzoroff.info Service og å svare på spørsmål og bekymringer. Det rettslige grunnlaget er personvernloven § 6 (1) og art. 6 (1) (f) i den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR).
  • (b) Hvis du har gitt ditt samtykke, bruker vi informasjonen vi samler inn for å sende deg markedsføringskommunikasjon i vårt nyhetsbrev. Det rettslige grunnlaget er § 6 (1) i India Data Protection Act og art. 6 (1) (a) av GDPR.
  • (c) Vi bruker også informasjonen vi samler inn for å hjelpe kundene våre med å forbedre nettstedene deres.

Hvordan deler vi informasjonen din

  • (a) Personlig identifiserbar informasjon: www.obzoroff.info vil ikke leie eller selge personlig identifiserbar informasjon til andre. Vi kan lagre personlig informasjon på steder utenfor direkte kontroll av www.obzoroff.info (for eksempel på servere eller databaser som er lokalisert med hostingleverandører). All personlig identifiserbar informasjon du velger å gjøre offentlig tilgjengelig på våre nettsteder eller på www.obzoroff.info Tjeneste, for eksempel å legge ut kommentarer på hjemmesiden vår, vil være tilgjengelig for andre. Hvis du fjerner informasjon som du har offentliggjort på våre nettsteder eller på www.obzoroff.info Tjeneste, kopier kan forbli synlige på hurtigbufrede og arkiverte sider på nettstedene våre eller på www.obzoroff.info Tjeneste, eller hvis andre brukere har kopiert eller lagret den informasjonen. Nettstedet vårt administreres av en tredjeparts applikasjon som kan kreve at du registrerer deg for å legge inn en kommentar. Vi har ikke tilgang til eller kontroll over informasjonen som er lagt ut på nettstedet. Du må kontakte eller logge inn på tredjepartsapplikasjonen hvis du vil at den personlige informasjonen som ble lagt ut i kommentarfeltet blir fjernet. For å lære hvordan tredjepartsapplikasjonen bruker informasjonen din, vennligst les personvernreglene deres.
  • (b) Ikke-personlig identifiserbar informasjon: Vi kan dele ikke-personlig identifiserbar informasjon (for eksempel anonym bruksdata, henvisende / avsluttende sider og nettadresser, plattformtyper, antall klikk osv.) med interesserte tredjeparter for å hjelpe dem med å forstå bruksmønster for visse www.obzoroff.info Tjenester og våre partnere. Våre samarbeidspartnere har også muligheten til å publisere resultatene for sine nettsteder på www.obzoroff.info Tjeneste. Slike resultater består utelukkende av ikke-personlig identifiserbar informasjon. Hvis du velger å publisere slike resultater på www.obzoroff.info Tjeneste eller nettsted (for eksempel i vårt resultatgalleri) forstår du og samtykker i at denne informasjonen, sammen med all personlig identifiserbar informasjon du velger å gjøre tilgjengelig i forbindelse med slike data, vil bli gjort offentlig tilgjengelig. Ved å publisere resultatene dine på www.obzoroff.info Tjeneste eller nettsted, samtykker du i at du har innhentet alle nødvendige samtykker for å offentliggjøre slik informasjon, og at dette ikke vil bryte noen lover. Hvis du fjerner informasjon som du har offentliggjort på www.obzoroff.info Tjeneste eller nettsted kan kopier forbli synlige på hurtigbufrede og arkiverte sider på www.obzoroff.info Tjeneste eller nettsted, eller hvis andre brukere har kopiert eller lagret denne informasjonen. Ikke-personlig identifiserbar informasjon kan lagres på ubestemt tid.
  • (c) Forekomster der vi er pålagt å dele informasjonen din: www.obzoroff.info vil røpe informasjonen din der det kreves av loven, hvis det er underlagt rettslige skritt eller hvis vi med rimelighet mener at en slik handling er nødvendig for å (a) overholde loven og de rimelige anmodningene om rettshåndhevelse; (b) for å håndheve våre vilkår for bruk eller for å beskytte sikkerheten eller integriteten til vår tjeneste; og / eller (c) for å utøve eller beskytte rettigheter, eiendommer eller personlig sikkerhet på www.obzoroff.info, våre brukere eller andre.
  • (d) Hva skjer i tilfelle kontrollendring: Vi kan kjøpe eller selge / selge / overføre selskapet (inkludert eventuelleares i selskapet), eller en hvilken som helst kombinasjon av dets produkter, tjenester, eiendeler og / eller virksomheter. Din informasjon som kundenavn og e-postadresser, og annen brukerinformasjon relatert til www.obzoroff.info Tjenesten kan være blant gjenstandene som er solgt eller på annen måte overført i denne typen transaksjoner. Vi kan også selge, tildele eller på annen måte overføre slik informasjon i løpet av selskapsavhendinger, fusjoner, anskaffelser, konkurser, oppløsninger, omorganiseringer, likvidasjoner, lignende transaksjoner eller prosedyrer som involverer hele eller en del av selskapet. Du vil bli varslet via e-post og / eller et fremtredende varsel på nettstedet vårt om endring i eierskap eller bruk av din personlige informasjon, samt valg du måtte ha angående din personlige informasjon.
  1. Hvordan vi beskytter informasjonen din. Nettsted www.obzoroff.info er opptatt av å beskytte personvernet og dataene dine, men vi kan ikke garantere eller garantere sikkerheten for all informasjon du sender til www.obzoroff.info eller garantere at dine data på www.obzoroff.info Tjenesten kan ikke fås, avsløres, endres eller ødelegges ved brudd på noen av våre bransjestandard fysiske, tekniske eller ledelsesmessige garantier. Når du skriver inn sensitiv informasjon (som for eksempel påloggingsinformasjon) på registrerings- eller bestillingsskjemaene våre, krypterer vi den informasjonen ved hjelp av tawk.to chat cookies og google analytics. Ingen metode for overføring over Internett eller metode for elektronisk lagring er imidlertid 100% sikker. Derfor kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet. Hvis du har spørsmål om sikkerhet på nettstedet vårt, kan du kontakte oss på support @obzoroff.info. Vi bruker en ekstern hjelpeplattform, og et kredittkortbehandlingsfirma for å fakturere deg hvis du kjøper tjenester. Disse selskapene beholder ikke, deler, lagrer eller bruker personlig identifiserbar informasjon til andre formål.
  2. Les vår dedikerte side for å lære mer om vår tilnærming til GDPR.
  3. Kompromiss av personlig informasjon. I tilfelle at personlig informasjon blir kompromittert som et brudd på sikkerheten, kan www.obzoroff.info vil umiddelbart varsle våre kunder i samsvar med gjeldende lov.
  4. Dine valg om informasjonen din. For nåværende www.obzoroff.info kunder, kan du gjennomgå, rette, oppdatere eller slette unøyaktigheter i informasjonen om deg som www.obzoroff.info holder på filen ved å logge på kontoen din for å oppdatere passordet og faktureringsinformasjonen. Alternativt (for registrerte som spores av www.obzoroff.info og tidligere www.obzoroff.info kunder), kan du kontakte oss direkte på support @obzoroff.info. Vi vil godkjenne forespørselen din i løpet av timer og håndtere den omgående. Hvis du ønsker å velge bort sporing av www.obzoroff.infoanalytics software, kan du gjøre det på https: // www.obzoroff.info/. Databeskyttelsesloven gir deg en rekke rettigheter i forbindelse med behandlingen av dine personopplysninger. I denne forbindelse har du rett til å be om at vi retter eller sletter personopplysningene eller begrenser behandlingen av dine personopplysninger, hvis du mener de er unøyaktige. Videre har du rett til å motsette deg behandlingen basert på våre legitime interesser som hjemmel. Det kreves at vi vurderer og handler etter din forespørsel. I tillegg har du også rett til dataportabilitet hvis det skulle bli aktuelt. Du har rett til å klage til din lokale tilsynsmyndighet.

Vår oppbevaring av din personlige informasjon

  • (a) Hvis du har en konto hos www.obzoroff.info, beholder vi informasjonen din så lenge kontoen din er aktiv eller etter behov for å tilby deg tjenester. Vi vil beholde og bruke informasjonen din som nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve avtalene våre.
  • (b) Hvis du er besøkende på www.obzoroff.info Nettsteder vi vil beholde informasjonen din så lenge som nødvendig, men ikke lenger enn ett (1) år etter ditt siste besøk på nettstedene våre.
  1. Barnas personvern. Det er spesielt viktig å beskytte småbarns privatliv. Av den grunn, www.obzoroff.info ikke bevisst samler inn eller ber om personlig informasjon fra noen under 13 år. I tilfelle vi får vite at vi har samlet inn personlig informasjon fra et barn under 13 år, vil vi slette denne informasjonen så raskt som mulig. Hvis du mener at vi kan ha informasjon fra eller om et barn under 13 år, kan du kontakte oss på support @obzoroff.info.
  2. Varslingsprosedyrer. Det er vår policy å gi varsler, enten slike varsler er påkrevd i henhold til lov eller er for markedsføring eller andre forretningsrelaterte formål, til deg via e-post, skriftlig eller papirkurv, eller gjennom iøynefallende innlegg av slik varsel på tjenesten, som bestemt av www.obzoroff.info etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å bestemme skjemaet og virkemidlene for å gi varsler til deg, forutsatt at du kan velge bort visse former for varsling som beskrevet i denne personvernregelen.
  3. Koblinger til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for praksisene som benyttes av nettsteder eller tjenester knyttet til eller fra www.obzoroff.info Tjeneste eller nettsteder, inkludert informasjonen eller innholdet deri. Husk at når du bruker en lenke for å gå fra www.obzoroff.info Tjeneste eller nettsteder til et annet nettsted eller en tjeneste, våre personvernregler gjelder ikke tredjeparts nettsteder eller tjenester. Din surfing og interaksjon på tredjeparts nettsteder eller tjenester, inkludert de som har en lenke eller reklame på nettstedet vårt, er underlagt tredjeparts egne regler og policyer.
  4. Widgets for sosiale medier: Nettstedet vårt inneholder sosiale mediefunksjoner, for eksempel Facebook-lignende-knappen og andre widgets, som kjøres på nettstedet vårt. Disse funksjonene kan samle inn din IP-adresse og hvilken side du besøker på nettstedet vårt, og kan sette en informasjonskapsel for at funksjonen skal fungere ordentlig. Funksjoner og widgets for sosiale medier vert enten vert av tredjepart eller vert direkte på nettstedet vårt. Din interaksjon med disse funksjonene styres av personvernreglene til organisasjonen som leverer den.
  5. Endringer i personvernreglene våre. Alle endringer i denne personvernreglene er effektive når de legges ut på denne siden. Når vi endrer retningslinjene på en vesentlig måte, vil vi gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på nettstedet vårt, før endringen trer i kraft og oppdaterer den "effektive datoen" øverst på denne siden.

Kontakt oss info

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, fremgangsmåten på dette nettstedet, eller din omgang med dette nettstedet, kan du kontakte oss på support @obzoroff.info eller bruk kontaktskjema. Denne personvernerklæringen for personopplysningene til nettleserbrukere og lesere (heretter kalt personvernregler) gjelder all informasjon som er lagt ut på nettstedet på Internett på: https://obzoroff.info (heretter kalt nettstedet), som brukere og administrasjonen av nettstedet kan få om brukeren mens de bruker nettstedet (inkludert personopplysninger ved registrering av brukeren på nettstedet, data som er igjen i kommentarene til artiklene som er sendt av e- mail eller gjennom tilbakemeldingsskjemaet).

Bruken av all informasjon som er lagt ut på nettstedets gjennomgang betyr ubetinget aksept av brukeren med denne policyen og betingelsene for behandling av hans personlige informasjon som er spesifisert i den; i tilfelle uenighet med disse betingelsene, må brukeren avstå fra å bruke den publiserte informasjonen og nettstedet som helhet.

Når du kopierer innhold (tekst, bilder, video og så videre) til et hvilket som helst annet nettsted, sosialt nettverk, personlig blogg og annen ekstern ressurs på Internett, må brukeren oppgi en lenke til kilden: https://obzoroff.info

Generell provisions for personvern

  • 1.1. I rammen av denne policyen betyr brukerens personlige informasjon:
  • 1.1.1. All personlig informasjon som Brukeren oppgir om seg selv i prosessen med å bruke nettstedet, inkludert brukerens personlige data. Påkrevd for å oppgi informasjon er merket på en spesiell måte i de angitte feltene. Annen informasjon blir gitt av brukeren etter hans personlige skjønn.
  • 1.1.2. Data som overføres automatisk til nettstedadministrasjonen under bruken av programvaren som er installert på brukerens enhet, inkludert IP-adresse, informasjon om informasjonskapsler, informasjon om brukerens nettleser (eller et annet program som gir tilgang til tjenestene), tekniske egenskaper til utstyr og programvare som brukes av brukeren, dato og klokkeslett for tilgang til tjenestene, adressene til de forespurte sidene og annen lignende informasjon.
  • 1.2. Denne personvernerklæringen gjelder bare for nettsteder https://obzoroff.info og speilene med prefikset “www”. Nettstedet kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for tredjeparts nettsteder, som brukeren kan følge lenkene som er tilgjengelige på nettstedene https://obzoroff.info.
  • 1.3. Operatøren av personopplysninger i forbindelse med denne policyen er International Medical Information Magazine Obzoroff Info.

Formål med behandling av personlig informasjon våre brukere

  • 2.1. Nettstedet samler inn og lagrer bare den personlige informasjonen som er nødvendig for å gi svar på spørsmål fra leserne av nettstedet, kommentarer fra brukere til publikasjoner av Obzoroffoff Journal eller utførelse av avtaler og kontrakter med brukeren, bortsett fra når loven gir hjemmel for obligatorisk lagring av personlig informasjon i en periode som er spesifisert av loven.
  • 2.2. Nettstedets personlige informasjon behandles av nettstedet for følgende formål:
  • 2.2.1. Etablere tilbakemelding med brukeren, inkludert sending av varsler, henvendelser angående bruken av nettstedet, levering av tjenester relatert til konsultasjon, behandling av forespørsler og forespørsler fra brukeren.
  • 2.2.2. Bekreftelse av nøyaktigheten og fullstendigheten av personopplysninger levert av brukeren.
  • 2.2.3. Gi brukeren effektiv informasjon og teknisk support i tilfelle problemer forbundet med bruken av nettstedet.

Betingelser for behandling av personlig informasjon om brukere og overføring til tredjepart

  • 3.1. Når det gjelder den personlige informasjonen til brukeren, opprettholdes dens konfidensialitet, bortsett fra i tilfeller der brukeren frivillig gir informasjon om seg selv for generell tilgang til den ubegrensede kretsen av personer. Ved bruk av individuelle tjenester samtykker brukeren i at en viss del av hans personlige informasjon blir offentlig tilgjengelig.
  • 3.2. Operatøren har rett til å overføre brukerens personopplysninger til tredjepart i følgende tilfeller:
  • 3.2.1.Brukeren samtykket til slike handlinger.
  • 3.2.2. Overføringen er nødvendig for at brukeren skal bruke en bestemt tjeneste eller for utførelse av en spesifikk avtale eller kontrakt med brukeren.
  • 3.2.3. Overføringen er gitt av russisk, internasjonal eller annen gjeldende lovgivning innenfor rammen av prosedyren etablert ved lov.
  • 3.3. Behandlingen av brukerens personopplysninger utføres uten noen tidsbegrensning på noen lovlige måter, inkludert i personopplysningssystemer som bruker automatiseringsverktøy eller uten bruk av slike verktøy. Behandlingen av personopplysninger fra brukere utføres i samsvar med føderal lov av 27.07.2006 No. 152-FL “On Personal Data” and the provisions i føderal lov av 07.02.2017 No. 13-FL.
  • 3.4. Operatøren skal ta nødvendige organisatoriske og tekniske tiltak for å beskytte brukerens personlige informasjon fra ulovlig eller utilsiktet tilgang, ødeleggelse, endring, blokkering, kopiering, distribusjon samt mot andre ulovlige handlinger fra tredjepart.

Partenes forpliktelser

  • 4.1. Bruker av Obzoroff nettstedet må:
  • 4.1.1. Gi informasjon om personopplysninger som kreves for å bruke nettstedet.
  • 4.1.2. Oppdater, suppler informasjonen om personopplysninger i tilfelle endring av denne informasjonen.
  • 4.2. Operatøren må.
  • 4.2.1. Bruk informasjonen som er innhentet utelukkende til de formålene som er spesifisert i denne personvernpolitikken.
  • 4.2.2. Sørg for taushetsplikt om konfidensiell informasjon, ikke å avsløre uten forutgående skriftlig tillatelse fra Brukeren, og ikke å selge, utveksle, publisere eller på annen måte avsløre brukerens personlige data, bortsett fra som forutsatt i denne personvernpolitikken.
  • 4.2.3. Ta forholdsregler for å beskytte konfidensialiteten til brukerens personopplysninger i samsvar med prosedyren som vanligvis brukes for å beskytte denne typen informasjon i eksisterende forretningstransaksjoner.
  • 4.2.4. Utfør blokkering av private data relatert til den aktuelle brukeren fra det øyeblikket forespørsel eller forespørsel fra brukeren eller hans juridiske representant eller autoriserte organ for beskyttelse av rettighetene til personers personopplysninger i verifiseringsperioden i tilfelle upålitelig personlig informasjon eller ulovlige handlinger.

Partenes ansvar

  • 5.1. Administrasjonen av nettstedet, som ikke har oppfylt sine forpliktelser, er ansvarlig for tap som er påført av brukeren i forbindelse med ulovlig bruk av personopplysninger, i samsvar med lovgivningen i Den russiske føderasjon.
  • 5.2. I tilfelle tap eller avsløring av konfidensiell informasjon, er nettstedadministrasjonen ikke ansvarlig hvis denne konfidensielle informasjonen:
  • 5.2.1. Ble public domain før tapet eller avsløringen.
  • 5.2.2. Det ble mottatt fra en tredjepart før det ble mottatt av nettstedadministrasjonen.
  • 5.2.3. Det ble avslørt med samtykke fra brukeren.

Tvisteløsning

  • 6.1. Før det inngis søksmål i tvister som oppstår som følge av forholdet mellom nettstedbrukeren og nettstedadministrasjonen, er det obligatorisk å inngi et krav (et skriftlig forslag til en frivillig løsning av tvisten).
  • 6.2. Mottakeren av kravet innen 30 (tretti) kalenderdager fra datoen for mottakelse av klagen skal underrette fordringshaveren skriftlig om resultatene av vederlaget.
  • 6.3. Hvis avtalen ikke oppnås, vil tvisten bli forelagt retten i samsvar med gjeldende lovgivning i Den Russiske Føderasjon.
  • 6.4. Den nåværende lovgivningen i Den Russiske Føderasjon gjelder for denne personvernpolitikken og forholdet mellom brukeren og nettstedadministrasjonen.

Ytterligere betingelser

  • 7.1. Operatøren har rett til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen uten samtykke fra brukeren.
  • 7.2. En ny personvernpolicy trer i kraft fra det øyeblikket den blir lagt ut på nettstedet, med mindre annet er gitt av den nye utgaven av personvernreglene.
  • 7.3 Eventuelle forslag eller spørsmål om denne personvernpolitikken bør rapporteres via e-post (support @obzoroff.info).
  • 7.4. Gjeldende personvernregler er: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff