Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна

Кристина Јуриевна Лобановскаја

Диететичар Лобановска Кристина Јуриевна, млад и веќе успешен специјалист во исхраната, кој за 4 години пракса, веќе успеа да им помогне на скоро 1000 пациенти да ги решат проблемите со прекумерна тежина и недоволна тежина. Во својата работа, лекарот ги консултира своите пациенти за балансирана исхрана. Спроведува развој на индивидуални програми за исхрана за разни болести. Во својата кариера, тој користи употреба на современи пристапи за третман на дебелина или недоволна тежина, а исто така спроведува методи за обликување на тело засновано врз индивидуален пристап.

Нутриционистката Лобановска Кристина Јуриевна дипломирала на Националниот медицински универзитет М. Горки Доњецк, добила квалификација за нутриционист, активно учествува на меѓународни конференции и посетува курсеви за практична диетологија. Таа не отстапува чекор од сопствените принципи: се придржува кон здрав начин на живот и правилна исхрана, редовно го посетува фитнес центарот и внимателно ги следи најновите случувања во областа на исхраната.

Во моментов, тој работи како личен нутриционист во приватниот СПА центар „Олимпија“ во градот Николаев и спроведува консултации и планира диета и диета на веб-страницата pohudejkina.ru и на неговиот канал Похудеикина на ЈуТјуб... Автор е на многу статии за правилна диета, прегледи на производи за слабеење и обликување на тело.

Таа работи со различни возрасни групи, сочинува лично мени за исхрана за нејзините пациенти за алергиски болести и дијабетес мелитус.

Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна

Професионални и други вештини:

  • Во 2015 година, таа успешно ги заврши курсевите "Основи на диететика и консалтинг за здрава исхрана";
  • Во 2017 година дипломирала на обука за методот „Ендермологија“ и ја совладала техниката на масажа со лифт на апаратот Cellu M6 KeyModule;
  • Во 2018 година, таа доби сертификат за подготовка на индивидуални програми за исхрана за корекција на телесната тежина;
  • Лиценциран како фитнес нутриционист;
  • Член на Здружението на диететичари и нутриционисти на Украина;
  • Член на Националното здружение на нутриционист на Руската Федерација и ЗНД;
  • Член е на Здружението за превентивна и анти-стареечка медицина.

Квалификациите на авторот се потврдени со дипломи и сертификати за диететика и здрава исхрана.

Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна

Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна Нутриционист Лобановска Кристина Јуриевна

Можете да се запознаете со сите публикации на овој автор, за диети и губење на тежината, на страницата https://obzoroff.info/author/kristina-lobanovskaya/.

Obzoroff