гелули recardio

Третманот на хипертензија вклучува три елементи: промени во животниот стил, лекови кои го намалуваат крвниот притисок и модификација на други фактори на ризик за кардиоваскуларни заболувања (за да се минимизира ризикот од компликации на хипертензија). Промените во начинот на живот вклучуваат: намалување на телесната тежина до точниот износ
логото obzoroff 2 - Ние го чистиме црниот дроб дома сами без да му наштети на здравјето

Црниот дроб во нашето тело постојано се бори со токсините, ги уништува и неутрализира. Континуираната работа на овој орган води до фактот дека клетките се оштетени. Размислете за методи за ефикасно чистење на црниот дроб од штетните токсини и токсини што можеме да ги примениме дома. Црниот дроб, кога не е на него