Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна

Дерматологот Genенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна, Овластен тренер за ласер, овластен специјалист за отстранување на влакна со динамичен ласер со Moveo. Има 13 години практично искуство. Отстранување на брадавица или изведување на контура на лице за Genенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна е лесно како справување со промените поврзани со возраста. Автор е на многу тематски статии за козметологија, подмладување, третман на кожни болести.

Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна

Медицинско образование на Ана Евгениевна:

 • 2001-2007 година - Обука во НМУ именувана по А.А. Богомолец, Факултет за општа медицина;
 • Во 2011 година, таа заврши напредни курсеви за обука за "дерматологија" на NMAPO im. П.Л. Шупик.

Дополнително образование и курсеви за освежување:

 • Во 2007 година успешно ги заврши курсевите IAL-SYSTEM ACP за техниката на употреба на лекови;
 • 2011 година помина курсеви за основите на користење мезопрепарати од серијата MESOLINE;
 • 2011 година делуваше како говорник на сесијата на меѓународниот форум „Козметолог“: „Интегриран пристап кон корекција на промените на кожата поврзани со стареењето“;
 • 2013 година - ја проучувал техниката на 3Д дигање и 3Д моделирање на лицето со мезозреди.

Работно искуство во специјалитет:

 • Од 2006 година - практикуван дерматолог;
 • во периодот 2009-2015 година - дерматолог, козметолог, ласерски специјалист и тренер на клиниката Ел.Ен, Киев;
 • Од 2016 година - дерматолог, козметолог, ласерски специјалист и тренер во Медицинскиот центар МЕД СИТИ.

Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна Дерматологот inaенина (Базилевскаја) Ана Евгениевна

Професионалните вештини на Genенина Ана Евгениевна се многу обемни и успешно се применуваат во пракса. Денес, тој целосно ги поседува сите техники и техники што се користат во современата дерматологија и козметологија:

 • Корекција на естетски недостатоци и промени поврзани со стареењето (хиперпигментација, брчки, акни, лузни, лузни);
 • Отстранување на неоплазми (бенигна);
 • Современи ласерски технологии;
 • Фотоепилација;
 • Фоторедомување;
 • Хардверски техники (микро струја и ултразвучна терапија, мезотерапија без игла);
 • Козметологија за инјекции (биоревитализација, контурна пластика, мезотерапија);
 • Поставување на мезо-нишки;
 • Ендермологија.

Операциите извршени од лекарот се насочени кон значително подобрување на естетскиот изглед на човечкото тело:

 • Отстранување на неоплазми со ласер (брадавици, папиломи, молови, калуси);
 • Ласерско отстранување на стрии и постоперативни лузни;
 • Фракционо ласерско подмладување;
 • Ласерско подмладување на радиобранови;
 • Фоторедомување;
 • Фотоепилација;
 • Подмладување на лицето;
 • Отстранување на брадавици, молови, папиломи и калуси со употреба на ласер.

Можете да ги видите сите публикации на авторот на страницата https://obzoroff.info/author/anna-genina-bazilevskaya/