отзив diva mask - 1

Според статистичките податоци, повеќе од половина од понежниот пол имаат проблеми со косата. Постојат многу производи на пазарот кои нудат да ја вратат густината и природниот сјај на кадрици во најкус можен рок. Далеку од ...
Obzoroff
700c93270bb11353999d5fc10c690377 - 5

Stopsedin Ова е спреј за враќање на природната боја на косата, треба да се напомене дека Стопседин не слика над сивата коса, но ја елиминира причината за нејзиниот изглед. Сивата коса во кадрици е прилично непријатен феномен што ...
Obzoroff
botoxin отзив - 7

Современ лек заснован на ботокс BotoxIN е соединение составено од комплексни протеини. Поради специјалната формула, агенсот брзо ја блокира подложноста на мускулното ткиво на нервните импулси. Мускулите се релаксираат, ...
Obzoroff
minoxidil човек - 17

Minoxidil тоа е уникатна подготовка за повторно растење на косата и третман на алопеција за само 1 месец. Историјата на потеклото на лекот Миноксидил е доста невообичаена: во прво време се веруваше дека тој е способен за ...
Obzoroff
narashhivanie volos foto do 56i posle snjatija 1 - 19

Profolan Ова се капсули за враќање на растот на косата во случај на алопеција, затоа, активаторот, специјален препарат Профолан, ќе помогне да се врати густата коса. Негуваната и густа коса укажува на младост, одлично здравје, сила ...
Obzoroff
оригинални caboki фотографија 1 - 23

Преглед на влакна за маскирање ќелави закрпи Caboki со опис на составот, начинот на дејствување, упатствата за употреба и адресата на официјалниот производител. Задебелувачот на косата Кабоки лесно може да ги реши следниве проблеми: рана ќелавост, тенка и ...
Obzoroff

Преглед на нега на коса, опаѓање на косата и третман на раст на косата