шеќер во тестенини сандра - 1

За да се ослободите од непотребната коса долго време и да ја направите кожата совршено мазна, професионалните козметолози препорачуваат користење паста за шеќер Сандра Шугаринг. Theените кои го користат тврдат дека процедурите се целосно безболни, ...
Obzoroff
IMG 7761 - 3

Иновативен крем Redlock помага да се отстранат влакната квалитативно и безболно без да се наштети на кожата. Единствена алатка може да се користи за депилација на разни делови од телото: пазуви, нозе, бикини. Кремот е ефикасен ...
Obzoroff
epilage препорака - 5

Најновиот развој на козметолозите - паста Epilage не само што го олеснува процесот на епилација, туку исто така го забавува понатамошниот раст на косата и обезбедува нежна нега на кожата. Производот е тестиран во дерматолошка лабораторија, ...
Obzoroff
camomile depilation крем - 7

Опис на козметичката новина - крем за депилација за областа на пазувите и бикини Camomile Depilation Fito Grow за чувствителна кожа. Карактеристики, состав, примена, мерки на претпазливост, цена и адреса на веб-страницата на производителот. Нов производ ...
Obzoroff

Опис на средствата за отстранување на несаканите влакна на телото и методите на нивно отстранување на влакна со употреба на специјални креми.