cardioactive 3 - 1

CardioActive Дали лекот од новата генерација е дизајниран за нормализирање на крвниот притисок. Се произведува во форма на капки во ампули од 20 милилитри. Екстрактите од растенијата вклучени во капките помагаат во борбата против ...
Obzoroff
фриокард 7 - 3

Капсулите Фриокард се единствено решение во борбата против хипертензија и срцева слабост. Уникатниот состав на лекот, развиен врз основа на природни состојки, е комплекс на активни супстанции кои го подобруваат ...
Obzoroff
cardiline медеуропа 1 1024x528 - 11

Cardiline - лек со природен состав, чие дејство е насочено кон стабилизирање на нивото на крвниот притисок и подобрување на општата состојба на хипертензија. Алатката има комплексен терапевтски ефект врз кардиоваскуларниот и нервниот систем. Дејствувај ...
Obzoroff
cardiol капсули 6 - 14

Cardiol Дали е додаток во исхраната во форма на капсула дизајниран да го намали нивото на крвниот притисок. Имајќи билен состав, овој производ помага во нормализирање на крвниот притисок и го надминува познатиот лек ...
Obzoroff
артериски - 19

Хипертензијата станува се помлада секоја година. Ако порано се сметаше за придружник на една четвртина од населението по 50 години, сега во 30 хипертензивни кризи, пропаѓаат меморијата, привремено губење се чести ...
Obzoroff
detonic отзив - 31

Detonic тоа е уникатен лек кој помага во борбата против хипертензијата во сите фази од нејзиниот развој. Сложено дејство на билни компоненти на хербални лекови Detonic на theидовите на крвните садови и автономниот нервен систем ...
Obzoroff
фотолија 132886252 xs - 33

Почетокот на болести на кардиоваскуларниот систем честопати е тешко да се препознае, бидејќи нивниот тек е таинствен и бавен. Сепак, незабележаните симптоми на срцеви заболувања може да доведат до ситуација кога нешто ќе се направи ...
Obzoroff
тонометр1 599x370 - 37

Мерењето на крвниот притисок е метод за мерење на притисокот на крвта врз theидовите на крвните садови. Со други зборови, тоа е притисок што произлегува од срцето и се произведува во артериите. Крвен притисок ...
Obzoroff
recardio 450х300 - 46

Recardio - модерен лек кој ефикасно ги отстранува симптомите на хипертензија и причините за развојот на болеста. Лекот бил подложен на ригорозни клинички испитувања, а независните експерти го потврдиле неговиот квалитет. Како резултат, производителот доби ...
Obzoroff
производ со струја - 48

Theивотот на луѓето со дијабетес драматично се менува. Повеќето пациенти на кои им е дијагностицирано ова искуство, доживуваат непријатност, почнувајќи од болни екстремитети и завршувајќи со значително оштетување на видот. Во светот...
Obzoroff
гелули recardio

Третманот на хипертензија вклучува три елементи: промени во животниот стил, употреба на лекови кои го намалуваат крвниот притисок и модификација на другите фактори на ризик за кардиоваскуларни заболувања (за да се намали ...
Obzoroff
normalife - 55

Normalife Ова се капки за нормализирање на крвниот притисок и намалување на ризикот од хипертензија. Во овој преглед, детално ќе ги разгледаме индикациите за употреба на капките Нормалифе, прегледите за производите, која е нивната цена ...
Obzoroff
Кахановска udудмила Николаевна, кардиолог со скоро 20-годишно искуство. Детална биографија и информации за медицинските квалификации се објавени на страницата за автори на нашата веб-страница.